uzulme be yavrum arastirma gorevlsi heryerde sefil, kimsenin destegi yok arastiricilara..kongreye gidelim diye kirk takla atiyoruz, klinikte olsak tum kapilar acilir sonuna kadar..allahtan burda biraz daha insaflilar arastirma konusunda, daha kolylik sagliyorlar..ben klinik calismiyorum, kendimi arastirmaya ve sefillige adadim)
Burada çok zengin de bi mok değil, çok fakır de bı mok degıl.. kendını bı mok sanan da bızım nazarımızda hıc bi mok değil Sibel.. kimse kimseyi ezemez büzemez de.. ben de o yuzden benim nazarıma da yazdıgın o yazıyı cıddıye almadım, ben de sana kırılmadım, darılmadım
Kimsenın kimseden destek almasına da.. köstek görmesine de gerek yok.. sanal ortamın, yüreğinden bağlı bir avuc ınsanıyız.. baktıgımız her pencereye yüreğimizle bakıyoruz, o yuzden bırbırımızı bu kadar sevıyoruz.. gerisi boş.. nacizane.
Sinirlerin bozulmus senın yine..
PTT ile gönderdim iadeli taahhutlu zenginiz ya kaydirigubbakcemile2hatıra....şu evrakları sgk ya posta ile mi gönderdin kargo ile mi?? kaybolur diye çok korkuyorum..zaten zar zor toparlıyorum
Katılmamak mümkün mü.71 Yıldır Seni Sonsuz Bir Hasretle, Sonsuz Bir Sevgiyle, Bir Kere Daha Anıyoruz ATAM
Ölümüne Bir Bağlılıkla, Açtığın Yolda,Kurduğun Ülküde, Gösterdiğin Ve Anlatmaya Çalıştığın Her Amaçta, Doğurduğumuz Evlatlarımızla Hiç Durmadan Yürüyeceğimize And İçerim.. Bir kere daha.. Bir kere daha..
gene kaçırdım bişiler olmuş :gitme: topiğin enleri vardı ya. ben heralde en geriden geleniyim
Bu kısıtlı şartlarda çalışmak zor gerçekten. Angarya ve gereksiz iş yoğunluğundan çoğu zaman kendimiz evde daha iyi çalışıyoruz. Neyse orası daha iyi anlaşılan. sonra niye beyin göçü oluyor diyorlar....
beynim buraya goctu ama kalbim hala orada:sinifsinif:
71 Yıldır Seni Sonsuz Bir Hasretle, Sonsuz Bir Sevgiyle, Bir Kere Daha Anıyoruz ATAM
Ölümüne Bir Bağlılıkla, Açtığın Yolda,Kurduğun Ülküde, Gösterdiğin Ve Anlatmaya Çalıştığın Her Amaçta, Doğurduğumuz Evlatlarımızla Hiç Durmadan Yürüyeceğimize And İçerim.. Bir kere daha.. Bir kere daha..
beynim buraya goctu ama kalbim hala orada:sinifsinif:
kalbim ege de kaldı diyosuun
Bu kısıtlı şartlarda çalışmak zor gerçekten. Angarya ve gereksiz iş yoğunluğundan çoğu zaman kendimiz evde daha iyi çalışıyoruz. Neyse orası daha iyi anlaşılan. sonra niye beyin göçü oluyor diyorlar....
teşekkür edrim hatıra.sen nedn lansinohu değiştirdin.iyi sağmıyormuydu.ben şimdilik vde kulanıyorum.buzluğa atıyorum günde 1 kere sağım yapıp memnunum lansinohtan.avent çok pahalı üstelik.masaj parası alıyorlar demek ki.bakalım teknik servis ne diyecek.Dide ,aftabru bir kaç arkadaş daha vardı foto ekleyen hepinizin kuzuları şahane dide seninde kaşın gözün.
AFTABRU lansinoh kullanıyodum keşke yine oldan alsaydım . Avent sağamıyor önündeki slikon kısmı çıkardım denedim bugün biraz sağdım ama canımı yakıyor hem öyle kullanılmaz bide tanıtımında o kızımların göğse masaj yaptığını yazmışlar ne masajı bildiğin sağamıyorsun ve işkence ediyosun kendi kendine.
ben kalbin göçtü sanıyordumkafamçokkarıştıbeynim buraya goctu ama kalbim hala orada:sinifsinif:
EVRİM maşallah kuzeye nasıl böyle uslu duruyor bu çocuk baksanızya şu masumluğa sanki büyümüşte küçülmüş...elmasındaki kurt gibi yirim ben onu.....Şeniz
teşekkür edrim hatıra.sen nedn lansinohu değiştirdin.iyi sağmıyormuydu.ben şimdilik vde kulanıyorum.buzluğa atıyorum günde 1 kere sağım yapıp memnunum lansinohtan.avent çok pahalı üstelik.masaj parası alıyorlar demek ki.bakalım teknik servis ne diyecek.
ben kalbin göçtü sanıyordumkafamçokkarıştı
sayfaya kurulmuş kuzey ağa ( nazan boşuna ağa demiyor bu çocuğa) ben en çok uzeyin dudaklarını beğeniyorum.anasının oğlu maşallah
sayfaya kurulmuş kuzey ağa ( nazan boşuna ağa demiyor bu çocuğa) ben en çok uzeyin dudaklarını beğeniyorum.anasının oğlu maşallah
Sagolun yavrular da, aldım fotoyu ,çözünürlüğümüz çok yuksek.. bı turlu alısamadım ben bu senginliğe.. alısmayınca durmuoo halıyle don üstümüzde..facebook a koymustum.. oradan bakarsınız artıkın.
ben de buyuyunce ağa olmasını ıstıyorum acıkcası.. boylece en azından mılletvekılı bıle olabilir.. e bılım adamı olup aclıktan mı sürünsün cocugum??? .. hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?