2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

teşekür ederiz iltifatların için Helin.Kapımız sonuna kadar açık.Beklerim

Bu kısıtlı şartlarda çalışmak zor gerçekten. . Neyse orası daha iyi anlaşılan. sonra niye beyin göçü oluyor diyorlar....

Son düzenleme:

haklısın canım güzel açıklamışsın... biz burada 9 aylık umut dolu mutlu bir yolculuğun adımını hep beraber attık..... bu yolculukta yeri geldi mutluluğu mutsuzluğu yeri geldi kimseyle paylaşamadığmız şeyleri paylaştık.... birbirimize arkadaş, yoldaş, belkide bi kardeş olduk,.... çocuğumuz birbirimizi görmesekte yüz yüze oturup konuşmasak tanışmasakta burda manevi bi bağ oluştu aramızda.... yeri geldi hepimiz birbirimizi için gerek mutluluğu gerek mutsuzluğu paylaştık inan bilmiyorum ama insan hiç görmediği biri için üzülürmü bizler üzüldük sadece burda bu ekranda tanıdığı biri için bu sayfaya bu kulube üye olmayan birine bunu anlatamazsın ama bizler hepimiz birbirimize bağlandık.... birşey olsa merak ettik..... yada ne bilim ben bir gün giremesem ertesin gün aklım burda kalıyor acaba neler oldu bir gelişme varmı diye merak ediyorum.... seviyorum sizleri bee..... birlikte başladğımız bu yolculuğun hiç bitmemesi dileğiyle.... :enbuyukkk:

hatıra....şu evrakları sgk ya posta ile mi gönderdin kargo ile mi?? kaybolur diye çok korkuyorum..zaten zar zor toparlıyorum
PTT ile gönderdim iadeli taahhutlu zenginiz ya kaydirigubbakcemile2
Katılmamak mümkün mü.

gene kaçırdım bişiler olmuş :gitme: topiğin enleri vardı ya. ben heralde en geriden geleniyim

kaydirigubbakcemile3
Dide ,aftabru bir kaç arkadaş daha vardı foto ekleyen hepinizin kuzuları şahane dide seninde kaşın gözün.
AFTABRU lansinoh kullanıyodum keşke yine oldan alsaydım . Avent sağamıyor önündeki slikon kısmı çıkardım denedim bugün biraz sağdım ama canımı yakıyor hem öyle kullanılmaz bide tanıtımında o kızımların göğse masaj yaptığını yazmışlar ne masajı bildiğin sağamıyorsun ve işkence ediyosun kendi kendine.

Son düzenleme:

beynim buraya goctu ama kalbim hala orada:sinifsinif:

çok güzel yazmışsın başka söze gerek yok bütün kalbimle katılıyorumturkbayragi

EVRİM maşallah kuzeye nasıl böyle uslu duruyor bu çocuk baksanızya şu masumluğa sanki büyümüşte küçülmüş...elmasındaki kurt gibi yirim ben onu.....Şeniz

ula dide oraya gelirsem seni oklavamla bi döverim bi döverim(bu arada oklavam saf altindan) ama tirbiyem müsaede etmiyor.malüm soyumuz osmanliya dayaniyor aldigim terbiyede ordan geliyor teyteyteytey

teşekkür edrim hatıra.sen nedn lansinohu değiştirdin.iyi sağmıyormuydu.ben şimdilik vde kulanıyorum.buzluğa atıyorum günde 1 kere sağım yapıp memnunum lansinohtan.avent çok pahalı üstelik.masaj parası alıyorlar demek ki.bakalım teknik servis ne diyecek.
beynim buraya goctu ama kalbim hala orada:sinifsinif:
ben kalbin göçtü sanıyordumkafamçokkarıştı
EVRİM maşallah kuzeye nasıl böyle uslu duruyor bu çocuk baksanızya şu masumluğa sanki büyümüşte küçülmüş...elmasındaki kurt gibi yirim ben onu.....Şeniz

sayfaya kurulmuş kuzey ağa ( nazan boşuna ağa demiyor bu çocuğa) ben en çok uzeyin dudaklarını beğeniyorum.anasının oğlu maşallah

Sagolun yavrular da, aldım fotoyu ,çözünürlüğümüz çok yuksek.. bı turlu alısamadım ben bu senginliğe.. alısmayınca durmuoo halıyle don üstümüzde..facebook a koymustum.. oradan bakarsınız artıkın.

evet heryeri ayrı güzel maşallah.... ağustos annelerinin bebeklerinin hepsinin ayrı bi güzelliği özelliği var maşallah.... dudakları güzel ama benim en çok kuzeyin masumluğu hoşuma gidiyor.... hani bi tane daha resmi vardı hazırolda durmuş gibi o resminede bayılıyoum onun.....

sayfaya kurulmuş kuzey ağa ( nazan boşuna ağa demiyor bu çocuğa) ben en çok uzeyin dudaklarını beğeniyorum.anasının oğlu maşallah

ben de buyuyunce ağa olmasını ıstıyorum acıkcası.. boylece en azından mılletvekılı bıle olabilir.. e bılım adamı olup aclıktan mı sürünsün cocugum??? .. hayırlısı bakalım

sisin fotolarınızı kim çekiyor kuzu baksanız ya sayfalara bilem sığmıyorsunuz çözüm çözüm çözünük çıkmış resminiz.....allah bilir bu senginliğin üstüne kocanda seni çok seviyordurlülülülülülü

ben de buyuyunce ağa olmasını ıstıyorum acıkcası.. boylece en azından mılletvekılı bıle olabilir.. e bılım adamı olup aclıktan mı sürünsün cocugum??? .. hayırlısı bakalım

bu ülkede böyle maalesf heryerin ağalar var.modern dünyanın ağaları daha da acımasız.eee beyin göçmesinde naapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…