2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

mama veriyomusun?kolikmi oldu acep

elma sirkesin hamile kalmadan önce kullandım 1ayda 4 kilo verdim işe yarıyor çok su içiriyor
sütün tadını bozar diye şimdi içmeye çekiniyorum
bu arada elma sirkesini köhne marka alın diğerlerinin içinde katkı maddesi var E 224 ve serisi köhnede yok

Bir gün bizde incecik olacağız umudunu yitirme :teselli: senin en azından eşin kiloluymuş benimkini ezerim ben kilolarımla kafamçokkarıştı

mama veriyomusun?kolikmi oldu acep

yok canım sadece anne sütü arada gece çayı veriyorum zorla içmiyo biberondan midesi bulanıyor çay kaşıgıylada hepsini ağzıncan çıkarıyor inatçı sıpa yutmuyo
gündüzleri sakin çok şükür saat 7 den sonra wampire dönülüyo resmen dikişlerim ağrıdı zıplamaktan :gitme:

msj sayım 50 den azmış diye özelden msg atamıyorum msg sayım 50 olunca atabilirim ancak. bikaç güne kadar olur sanırsam :)
hey yavrum 2008 de kaydın var ama 50 yi bulamamışsın kaydirigubbakcemile5
yok yani aç diyemi ağlıyo dedim

Cnm bu ara bizim kızda böyle yalnız değilsin yaşlandım resmen yaa :çok üzgünüm:

ben size dedim kadın kocayı uyutup geliii
bknz : gypsyesra, dide+, dnzyildizi84+, farsena, flawlessd, keops35+, mercimekim+, petrik+

neva son zamanlarda gece zor uyuyor.şimi mızıklamakta ben ceee deyp gidiyorum..öperim esra

sskdan izin ücretini almak için uğraştı dün ssk taşınmış sonunda başardım cuma günü daha da bi zengin olucam : ))
dışarı çıkmışken kayınvalideme gittik kadın kendini aşmış Çağan kucağunda gezdi tüm gün uzun süredir görmüyor diye sesimi çıkarmadım emziryorum ensemde geziyor kıçımızdan ayrılmadı, ağladı gözlerinden yaş geliyo susturamıyor ben yanaştım 3 kez geri geri kaçarak sırtını döndü napıyorsun sen dedim oğlumu bendenmi kaçırıyorsun sağa sola sallıyormuş sussun diye , salak sinirlendirdi iyice oğlum deyip duruyor
kaynanayı boğmak caizmidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…