ağzıma edii Esra
kulaklarımda halen sesi çınlıyo uyutana kadar canım çıktı akşamları canavara dönüşüyo
akşam 7 den 10 a kadar ağlıyor gazı yok altı temiz aç ama memeyi tutmuyo hoplıyorum zıplıyorum amuda kalkıyorum yorulunca emip yatıyo 10 gibi kök söktürüyor bana
flawlessd özelden atarsan sevinirm hangi hast. doktorun adı tel ssk geçiyormu birde ismin nedir?
evrim araştıracaktı sonucu bildirsin diye beklemedeyiz sositososito
yok şimdi ben araştıracam ama var nasılsa bitane araştıran hiç uğraşmıyayım diyorum laelaelaelaelae
ben ailedeki herkesten şişmanım (kocam hariç)
annem 74 kg
kaynanam 80 kg
babam bile 83 kg
mafoldumben
mama veriyomusun?kolikmi oldu acep
hey yavrum 2008 de kaydın var ama 50 yi bulamamışsın kaydirigubbakcemile5msj sayım 50 den azmış diye özelden msg atamıyorummsg sayım 50 olunca atabilirim ancak. bikaç güne kadar olur sanırsam :)
yok yani aç diyemi ağlıyo dedimyok canım sadece anne sütü arada gece çayı veriyorum zorla içmiyo biberondan midesi bulanıyor çay kaşıgıylada hepsini ağzıncan çıkarıyor inatçı sıpa yutmuyo
gündüzleri sakin çok şükür saat 7 den sonra wampire dönülüyo resmen dikişlerim ağrıdı zıplamaktan :gitme:
yok canım sadece anne sütü arada gece çayı veriyorum zorla içmiyo biberondan midesi bulanıyor çay kaşıgıylada hepsini ağzıncan çıkarıyor inatçı sıpa yutmuyo
gündüzleri sakin çok şükür saat 7 den sonra wampire dönülüyo resmen dikişlerim ağrıdı zıplamaktan :gitme:
özlemmm umudumuzu yitirmeyelim arkadaşım :teselli:
kaydirigubbakcemile5 sen kaç kiloyla kalmıştın cnm facebookta eski resimlerin var çook zayıfmışsın sen ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?