2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

biz halen 3 kullaniyoruz, memnunuz:)) 4 e geceriz yakinda, kismet, hayirlisi:))))

evrim
yeni mega paket aldım bugün zaten daha 45 adet de eski paketten vardı.acaba 4 numaramı alsaydım.bu kadar fazla 3 numara kullanabilir mi?

nazan evet belirti verirdi vucudunda ve yüzünde alerjik reaksiyonlar gösterirdi ver geçmesdi buda sorun olduğunu gösterirdi...

canbeb çok rahat sıkmyoda ay bende raklamını iice yapmış oluyorum ya...pazarlamaya çalışıyorum sanki..ama memnunum çok..3 nömerodayız biz hala ...
evrim maşallah kuziye 5 he...tabiki genler çok önemli faktör

niye babası o kadarmı çirkin be helincim iyiki benzememiş demiş çevredekiler(bu arada değiştirmişsin sanırım yazıyı)

evrim
yeni mega paket aldım bugün zaten daha 45 adet de eski paketten vardı.acaba 4 numaramı alsaydım.bu kadar fazla 3 numara kullanabilir mi?

4 paket bıtırdık bız, bu besıncı paketımız 4 numarada, yarıya geldı bu da.. bılemıyorum kı Helın ben Servan ı, bunu en ıyı sen tahmın edebılırsın.. ama bı bezın bıtmeye yakın al her zaman dıger bezını,nacızane..

genler onemli tabi brownileri lop lop yutarlarsa totolar buyuk olur bebelerinde..

senin doktorda 9 aylık gelişiminde falanmı diyor bacım delikafadulden

Yok yaw.. herseyın normal olanı makbul benım ıcın acıkcası.. önden gıden, arkadan gelen seyler.. hıc bır zaman normal degıldır bana gore.. ıdealı o olsa.. normal sozu bunun ıcın kullanılmazdı, hamıleyken de ılerıde olmasını hıc ıstemedım... umarım buyurken de daıma yaşını,boyunu posunu, hep kararında yaşar.. koşturmaya ne gerek var,olması gereken dururken.

yaninda borek de varmiydi otlusundan:sinifsinif: bi de mis demli cay dimi:sinifsinif:

Yaw yok annem.. aldık ıkı kuru kek, kapı onunde yagmurda kemırdık.. dalma sen hayallere yıne.. yok bişi dıyorumm.Takma sen gusel kafanı ole seylere.. o kuru kekı yagmurda yıyınce Furcu ya brownı gıbı gelmıstır.. tamam mı kuzum?? ole deıl aslında o iş.

ilk defa bugün kızım 3 saat uyudu. normalde gündüzleri uykusu 2 saat bile sürmezdi. şimdi de çok keyifli, uyku iyi gelmiş anlaşılan. tabii bugünkü uyku dün gece doğru düzgün uyumamış olmasından da kaynaklanıyor olabilir. ama umarım artık uykusu düzene girer minik kuşumun. gündüzleri beni helak ediyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…