browni mi(((((((((
EVRİM
Kuzey'e 4 büyük mü geliyor?ben hala 3 kullanıyorum.hatta bugün yeni mega paket aldım 3 numara.hatamı yaptım acaba?
elımdekı 4 bıtınce 5 e gececegım.. sıkıyor artık
evrim
yeni mega paket aldım bugün zaten daha 45 adet de eski paketten vardı.acaba 4 numaramı alsaydım.bu kadar fazla 3 numara kullanabilir mi?
Yok bişi annem.. gectiiiii.. yok bişi, yanlıs yazmıslar.. yalan bunlar,sen bakma.. muck.
browni mi(((((((((
yok yok sen git değiştir onu açmadan
NAZAN
Servan'ı bana benzetiyor herkes.babayla alakası yok doyorlar
babası da bana benzediğine mutlu.yalnız göz rengi benzememiş olmasına çok üzüldü.gözlerim yeşil ela tonları taşıyor.aylarca bekledi göz rengi değişir mi diye ama değişecek gibi durmuyor.
evrim
yeni mega paket aldım bugün zaten daha 45 adet de eski paketten vardı.acaba 4 numaramı alsaydım.bu kadar fazla 3 numara kullanabilir mi?
nazan evet belirti verirdi vucudunda ve yüzünde alerjik reaksiyonlar gösterirdi ver geçmesdi buda sorun olduğunu gösterirdi...
canbeb çok rahat sıkmyoda ay bende raklamını iice yapmış oluyorum ya...pazarlamaya çalışıyorum sanki..ama memnunum çok..3 nömerodayız biz hala ...
evrim maşallah kuziye 5 he...tabiki genler çok önemli faktör
helin doktor demiş ya sana 5 aylık gelişiminde niye 3 numara kullanıyosun??
bu doktor kandırmış herhal seni kaydirigubbakcemile3
genler onemli tabi brownileri lop lop yutarlarsa totolar buyuk olur bebelerinde..
senin doktorda 9 aylık gelişiminde falanmı diyor bacım delikafadulden
yaninda borek de varmiydi otlusundan:sinifsinif: bi de mis demli cay dimi:sinifsinif:
genler onemli tabi brownileri lop lop yutarlarsa totolar buyuk olur bebelerinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?