üzülme eskiye döner inş. 6 ay değil 1 yıl alsın anne sütünü senin gögsünden inş.
hani bepanten o dışı mavi olanmı
bepantende ne kremmiş herişe yarii
Bazen Çağan'da çok emmek istiyor yetmiyor sütüm özellikle akşamları
babasına vriyorum oyalasında sütüm gelsin diye
arada oluyor yani çoğalır inş.
SÜTÜN YETERLİLİĞİ KONUSU;
Madem monolog yapacağım, boş boş konuşmayayım didim. Valla benim de artık ucucuna yetiyor. Öyle memişlerin taş gibi olduğuna pek şahit olmuyorum artık. Gibi gibi olsa da, Doruk 2 dk da hüpletiyor. Anında iniyor. Sanırım bebişlerin hem mideleri büyüdü artık, hem de ihtiyaçları arttı. Doyurmuyor olabilir. Şu çaylara falan pek tamah etmemiştim ama, düzenli olarak kullanmanın zamanı geldi galiba. Günde 2 defa içebilirim. Başka, bolca su ve meyva geliyor aklıma...
:))) teşekkür ederiz teyzesi :) Ben Doruk'la Deva'yı çok benzetiyorum. Birbirlerinin kız - erkek versiyonu gibiler bence :9
Yok canım, çok şükür kabızlık yaşamadık şimdiye kadarolurmuş öyle. Silerken hoyrat davranmış olabilir miym diye düşündüm. Islak mendilini değiştirdim, ondan olmuş olabilir mi dedim ama, onur bunlarla ilgisi yoktur diyor. Doktor da bişi demedi. Bebeklerde sık görülürmüş.
monolog yapip yatayim bari:))
Esrako, ne tesadüf ben de dün Rüzgarı ilk kez odasında yatırdım. Ama yanımda olmayınca kendimi kötü hissettim..Telsiz de vardı her hık'ını duydum gerçi..Belki beşiği odaya taşırım bilmiyorum. Arada kalkıp yüzüne bakmak istiyorum aklım kalıyor...
ece kurulmus saat gıbı hergece 2de uyanıo..vede emıo kitapta yazıokı hergece aynı saatte uyanıosa o alıskanlıktandır aclıktan deıl sakınlestırmek ıcın emzırmek ebebeyn hatası . bu durumu engellemek icin hergece uyandıgı saatten 1 saat once azcık uyandırın uykuya dalsın kendıkendıne ..
gece yatmadan 1 saat once mamasını verıorum sonra yatmaya gıdıorus emmek istio birazda emio sonra gazlarını cıkarıorus uyuyorus vs diyene kadar 1 saat oluyo zaten
canim 37.7 cok fazla degil ama tabi sürekli kontrol etmek lazim..ama endiselenme bebekler atese dayanikli olurmus..birde doktorlar sirkeli suyla silmeyi önermiyorlar..bir etkisi olmuyormus..kızlar ya nehirin ateşi var dünden beri düşmedi dün yarım fitil yaptım sonra uyudu uykusunu bozmamak için hiç kaldırmadım alnından kontrol ettim biraz önce ölçtüm 37.7 çıktı hemen bir fitil yaptım bide sirkeli suyla vücudunu sildim başka ne yapabilirimki geçen sefer böyle olmamıtı gece ateşi vardı ama sabah geçmişti
gecmis olsun canim ya..senin de nedir bu tirnaklardan cektigin yaa...tırnak batmam _ arkadaslar ayagım ogunden berı gecmedı trde dra gıttım antıbıyotıklı krem verdı kullandım ayakkabı gıyebılıorum ama sadece su hamıleyken berıdır gıydıgım spor ayakkabılar baska olmuyo yarası kapanmıo gecen gun emrahla operasyon yaptık batan tırnagı o yaranın ıcınden cıkarıp kestık bıraz rahatladı ama yara kapanmıo antıbıyotık hap ıcmem gerek emzırdıgım ıcın ıcemıyorum napcam bılmıyorum sastım kaldım
valla bizimki de kurulmus saat gibi gecede iki defa kalkar emer tekrar uyur..ama ben bunun acliktan oldugunu düsünüyorum..cünkü yaklasik 5 saat ac kaliyor..dolayisiyla acikiyor..ece kurulmus saat gıbı hergece 2de uyanıo..vede emıo kitapta yazıokı hergece aynı saatte uyanıosa o alıskanlıktandır aclıktan deıl sakınlestırmek ıcın emzırmek ebebeyn hatası . bu durumu engellemek icin hergece uyandıgı saatten 1 saat once azcık uyandırın uykuya dalsın kendıkendıne ..
gece yatmadan 1 saat once mamasını verıorum sonra yatmaya gıdıorus emmek istio birazda emio sonra gazlarını cıkarıorus uyuyorus vs diyene kadar 1 saat oluyo zaten
valla ben benimkinin neden emdigini, ac mi tokmu artik anlayamaz oldum..ac deyip emzirmek isterim almaz..tok derim vermem aglar emmek ister..iyice degisti huyu suyu valla..zaten bir isirma modasi yüzünden benim gögüsler lastik misali en az yarim metre uzayabiliyor..adama spagetti bolognez versem ancak doyar gibi geliyor, biberonun her bitisinde agliyor, ve emerken kendineden geciyor, uyuyor saniyorsun, ama o, o anin keyfini cikariyor resmen ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?