2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aksam armut yalattim ordege resmen mest oldu, nasil kikirdadi pek hosuna gitti, buarada istahi acildi bu cocugun, reflu surubunu yiycek saniyor, bitince bi kasik agliyor, devamini istiyor, hatta kasigi oyle bi yaliyorki:))

inşallah güzel arkadaşım
bepanten gerçekten mucizevi bir krem her şeye yarıyor

inşallah sütlerimiz çoğalır
pompayla çekmek emzirmek gibi olmuyor çünkü bebek emerken diğer meme uyarılıyor ama pompa da bu olmuyor emzirme çaylarına devam bakalım bir de moral bozmamak lazım sanırım

evet bende aynı şeyi düşünüyorum dayanın memeler 2 ay daha di mi ama ondan sonra ek besin yanına garnitür olurlar:ecrin_bebek:

bu arada günaydınlarrrropuyorumnanaktan

günaydın gününüz güzel geçsin bebiklerle....

ciddi bişey olmamasına sevindim tazecim. bizdede var çatlak hemde epeydir. öyle çabuk geçen bişey değilmiş, ama yaklaşık 3 aydır bepanten anestol ve sıcak su banyosuyla bütünleşik yaşıyoruz. hafiflemiş dedi doktor bayramda gittiğimizde. kaka yapamama sorununa yol açmıştı bizde. silerken öyle olcak bişey değil. poposunu elinle tutup bakarsan ışıkta farkedersin. derin çizgiler görürsün. kabızlık veya ishal çatlağa yol açarmış. çok geçmiş olsun.

monolog yapip yatayim bari:))

çok tatlısın sen nurdan yat bari:)))

ben hastaneden geldiğim günden beri odasında yatırıyorum merak etmeyin insan alışıyor zamanla

ozlem gibi azcok okuduklarima yorum yapayim bakalim onun kadar basarili olacakmiyim :)

AYSIN deva ya koca bı masallah oyun halısı cok guzel pembesını bende alacaktım ama belki bıde oglum olur dıe yesilli turunculu aldım nasılsa eskımıycek ama pembeyı merak edıodum cok sekermıs gercekten :) buarada annen sakın domates vermesin domateste bal gıbi ilk 1 yıl yasak alerjı tehlıkesı yuksek , yogurtta vermesınler ondada ınek sutu proteını var. ayrıca kıyamam sızın bulusmanıza cok ıclı anlatıosun resmen ben yasıorum o anı...

TAZEM cok gecmis olsun umarım ıns catlak duzelir ek kısa zamanda. kuvetede ozenme bosver bizde var ama hıc yıkanmadık beraber sahsen ben basarılı olamam bebısle bıarada yıkanmaya ama annem yenı dogdugu sıralarda koynunda yıkamıstı gercı ben gorememıstım naptı nettı dıkıslerden..dorugun resımlerıde cok tatlı masallah

EVROS korkma bıseycık olmaz ben elma suyunu yarım yarım verırom yanı gunde 1 kucuk elma suyu ıcmıs oluyo aynen doruk gıbı pesinden pırtlatıo :) sebze corbasındanda az vermıssın denemelık korkma hem artık hazırlar yemeye

EVRIS oyle guzel betımlemıssınkı benım durumum sankı, bende ecenın hıcbır anını kacırmak ıstemıorum aynı sen gıbı calıssam cok farklı bı hayatım olcak eskısı gıbı rahat olcak desperate housewife halimden cıkıcam ama ece icin hepsine katlanabilirim , az kıyafet alırım kuafore az gıderım vs vs anladın sen onu. kvalden cok hos bır hanım kuzyde nasıl sismis kucagında belli deil :) kofte dudak sisirmis yine dudaları

kızlar ya nehirin ateşi var dünden beri düşmedi dün yarım fitil yaptım sonra uyudu uykusunu bozmamak için hiç kaldırmadım alnından kontrol ettim biraz önce ölçtüm 37.7 çıktı hemen bir fitil yaptım bide sirkeli suyla vücudunu sildim başka ne yapabilirimki geçen sefer böyle olmamıtı gece ateşi vardı ama sabah geçmişti

tırnak batmam _ arkadaslar ayagım ogunden berı gecmedı trde dra gıttım antıbıyotıklı krem verdı kullandım ayakkabı gıyebılıorum ama sadece su hamıleyken berıdır gıydıgım spor ayakkabılar baska olmuyo yarası kapanmıo gecen gun emrahla operasyon yaptık batan tırnagı o yaranın ıcınden cıkarıp kestık bıraz rahatladı ama yara kapanmıo antıbıyotık hap ıcmem gerek emzırdıgım ıcın ıcemıyorum napcam bılmıyorum sastım kaldım

seerni 37.7 icin endiselenme canım ben ecede 38.9-39ları gormustum fitil dusurur atesini hemde uyku yapar uykusunda kafası terler ve sogur atesı dusmus olur

ece kurulmus saat gıbı hergece 2de uyanıo..vede emıo kitapta yazıokı hergece aynı saatte uyanıosa o alıskanlıktandır aclıktan deıl sakınlestırmek ıcın emzırmek ebebeyn hatası . bu durumu engellemek icin hergece uyandıgı saatten 1 saat once azcık uyandırın uykuya dalsın kendıkendıne ..
gece yatmadan 1 saat once mamasını verıorum sonra yatmaya gıdıorus emmek istio birazda emio sonra gazlarını cıkarıorus uyuyorus vs diyene kadar 1 saat oluyo zaten

seerni canim 37.7 cok yuksek degil endise yapma 38 i gecince bi fitil daha ver , kalin giydirme..gecmis olsun..ben 38 e kadar hic fitil bile koymuyorum..

bizimkide basladi saat 4-4.30 gibi uyanmaya, anneme vermistim bikac gece, her uyandiginda biberonu dayamis, simdi kargalar bokunu yemeden ogunumuz olustu, her sabah 4 te mama saati(uyutmaya calissam yirtiyo dotunu, uyumuyo..

acikiyodur diye onceden gun icindeki ogunlerini arttirdim banamsiin demiyor dana, onceden 6 gun yeten 800grlik mama simdi 4 gun dayaniyor(iflas edicez bu gidisle, yada mama firmasiyla anlasicam:))

adama spagetti bolognez versem ancak doyar gibi geliyor, biberonun her bitisinde agliyor, ve emerken kendineden geciyor, uyuyor saniyorsun, ama o, o anin keyfini cikariyor resmen ya..

sağolun kızlar şimdi yine ölçtüm 37.3 yavaş yavaş düşüyo galiba dünde hapşurdu şimdi üstünü inceltmiştim hapşurdu tekrar giydirdim bende
bide yoğurt mayaladım yine inşallah tutar bu sefer pastörize sütten yaptım

nurdan aclıktan deıl alıskanlıktanmıs o...hergece uyandıgı saatten 1 saat once uyandıcakmıssın sonra uyuyunca o saatte uyanmıycakmıs. yazıo kitapta ııce okuyup uyguluycam bugun

baby nehirde hergece aynı saatte uyanıyo 2 de birde 5.20 de dün o uyanmadı bende de alışkanlık olmuş ben uyandım onun yerine

canim 37.7 cok fazla degil ama tabi sürekli kontrol etmek lazim..ama endiselenme bebekler atese dayanikli olurmus..birde doktorlar sirkeli suyla silmeyi önermiyorlar..bir etkisi olmuyormus..
gecmis olsun canim ya..senin de nedir bu tirnaklardan cektigin yaa...
valla bizimki de kurulmus saat gibi gecede iki defa kalkar emer tekrar uyur..ama ben bunun acliktan oldugunu düsünüyorum..cünkü yaklasik 5 saat ac kaliyor..dolayisiyla acikiyor..
adama spagetti bolognez versem ancak doyar gibi geliyor, biberonun her bitisinde agliyor, ve emerken kendineden geciyor, uyuyor saniyorsun, ama o, o anin keyfini cikariyor resmen ya..
valla ben benimkinin neden emdigini, ac mi tokmu artik anlayamaz oldum..ac deyip emzirmek isterim almaz..tok derim vermem aglar emmek ister..iyice degisti huyu suyu valla..zaten bir isirma modasi yüzünden benim gögüsler lastik misali en az yarim metre uzayabiliyor..

buarada kizlar bebislerin sacini ne zaman kestirebiliriz acaba..valla benimkinin saclari cok komik oldu..arkada hic yok zaten..öndede horoz ibigi gibi duruyor..oglumda sanirim 6 aydan sonra kestirmistim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…