2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gerci kizimdan önce benim bir bakimdan gecmem lazim..neyseki haftaya Allahin izniyle Türkiyedeyim..insallah memleketimde bir yikama yaglama yaptiririm degilmi..su bunalimli anne modundan cikayim biraz..

ay insallah orada rahat eder kizim..valla burada düzeni yerlesmisti..uyku saatleri belirliydi..insallah orada da ayni sekilde devam eder..degisirse yandim demektir.

ha buarada bu gün Doktorum programinda diyetisyen doktor elme sirkesinin kesinlikle zayiflatmadigini aksine migde borusuna ve migdeye zarar verdigini söyledi..valla ben zorla iciyordum bunu..bana baya bir migde bulantisi yapti..ise yaramiyor madem bende icmeryecegim artik..

pervinimm geçmiş olsun. benim bir ara okadar artmıştıki yıllar önce manükür yaptırdığım bayan pamuğu antibiyotikli kremle bulayıp batan kısmı kesip oraya yerleştiriyodu. öyle öyle geçti. şimdide var ama önceki kadar ciddi değil ben halledebiliyorum. acısını biliyorum çabucak geçer inşallah.

oda takımımız geldi dün akşam kurduk çok cici oldu mağazada gördüğüm kirliymiş demekki temiz hali daha bir güzelmiş. hala almayan varsa çileği tavsiye ederim.

Benimde bayram dönüşü azaldı sütüm sağdığım için biliyorum 1 hafta oldu hala aynı artık evriminde dediği gibi 3 saat sağmayınca filan taş gibi olan göğüslerim yok maalesef( ve kesinlikle pompalar kuzular gibi çekim yapmıyor.
Doruka çok geçmiş olsun kötü bi şey çıkmamasına çok sevindim .Allah kuzucukların yardımcısı olsun. Fotolarına da bayıldım hepsi ısırmalık. Bende ılık pamuklu bezle siliyorum totosunu kuzumun

:sinifsinif:
Sirkeli suyun faydası olmadığını hatta zararlı olabileceğini duymuştum alişanın sabah programına çıkan bi bebek bakım uzmanından çeşmeden akan su etkili oluyomuş soğuk bile olmayacakmış yani.
sağ salim gel memleketine

deva'ya ve hasan berat'a maşallah.

canan mama sandalyeniz hayırlı olsun.neva 2 aylık olduğundan beri kullanıyoruz mama sandalyesini.hatta nasıl oturtuyorsun diyen çok olmuştu topikte.büyük kolatylık ve rahatlık.arkaya doğru yatması çok iyi oluyor.neva bazen orada uyuyyor.öndeki ayaklık kısmını kaldırırsan daha da hoşuna gidebilir.neva orayı tepmekten çok hoşlanıyor böylece daha uzun süre oyalanıyor.

damla hayırlı olsun odanız.belki biz de görürürüz.

seda geçmiş olsun.doktora götüreceksin değil mi? pek okuyamıyorum geçmişleri arkadaşlar.dünden beri sütüm azaldı gibi geldği.Acaba neva'yı görememek etkiliyor olabilir mi?.çok üzülmemeye çalışıyorum.hatta alışmaya başladım diyebilirim.kendi evinde bildiğin insana bırakmak daha rahat oluyor galiba.keşke dümen tek maaşla döneb,ilecek gibi olsa evrimin dedği gibi.biz gemiyi ona göre almışız baştan.Ama herşey güzel olacak inanıyorum.Ama gerçekten çalışan anne olmak zormuş.mesela dün eve gittiğimde neva uyuyordu uyanınca genellikle yatağında konuşmaya başlar sonra yanına giderim beni görünce kocaman kocaman sırıtır. oyüzden çok sevindim bu anı yakalayacağım diye.lavaboya girdim çıkana kadar uyanmış ve yatağında babaannesine gülüyordu.sonra akşamüstü huysuzlandı mutfakta bir kaç işimi bitirip onu alıp sarılıp uyumayı planladım bir de gittim babaannesiyle sarılmış uyuyorlar.Bırakmadım tabi utyanması pahasına alıp gittim kızımı yatak odasına.yarım saat uyuyup uyandı.bir sürü oyun oynadık,kahkahalar faln attık ama hani şu her saniyesini yaşamak varya o olmuyor tabi..bir de dün gece 2.30 da zorla uyudu.ha bir de kendi kendine uyuyan çocuğum bu aralar kucağa almadan uyumuyor.kayınpeder uykusu gelince alıyor kucağına dolaştırmaya başlıyor.yanlış yapıyorsun yapma dedim.yapmayacak artık.SÖZÜN ÖZÜ herkesin kişiliği gibi bebek bakma tarzı da ayrı herşey istediğimiz gibi olmuyor.Kızıma güveniyorum evde oturmak bebeğiyle olmak da kimileri için büyük fedekarlık eminim.ama şunu anladımki çalışan anne olmak çok daha büyük fedekarlık.hep daha iyibir hayatı olsumn diye aslında çoğumuzun çalışması.ne götürür ne getiriri ikisi birbirini dengeler mi bilmiyorum.Ama dengelemek için var gücümle çabalayacağım.

elifim cok hakliisin herkesin bebek bakma tarzi farkli sen nakadar cabala sonra gelip bakan bozuyo sonra kendine cabaladiginla kaliosun bende trde ondan saldim ayaka mayak herkes'n kucaginda hop hop vs ama buraya geldim geleli bi dun gezmeye gittim nerdeyse 10 gundur duzen kurmaya cabaladim yarim yamalak oldu gibi ama dahada tam deil. babaannes'ylede sarilip uyumasin canim sen evdeyken hayret bisi desin al annesi uykusu gelmis diye ama korkma elbet neva bu duzene alisacak sen ona guveniosun cunku

defnem batan kismi temizledik ama tirnagimin kenarinda kapanmayan yara ve sislik var trdeki dr ilac verdi gecirmedi burda dun kuaforde dermatolog vardi ona gosterdim oda rusca recete yazdi aldim geldim bide ne gorim trde drun yazdigi ilacin aynisi sadece rus harfleriyle yazilmis sinir oldum 2 tane ayni ilactan var ikiside bi caciga yaramio hep ayni.. eskı botlarını gıymeyı denedım mumkun deıl yenılerınde ıı olan ayagım oluyo obur ayak cok acıo takılı kaldım o spor ayakkabılara sanırım ecenın ceyızıne koycam :)

elma sirkesi _ ben icmiorum bikez ictim ece cok kucukken oda onu etkıledı dahada agzıma surmedım surmemde zayıflatmıomus sadece odem atıomus zaten bol su icmekte odem atıo gerek yok sızde ıcmeyın

taze bıara gecelerı yaptıgımız geyıkten bahsetmıssın ınan bende ozledım ama denk gelmıorus zıra suara eceyı yatırınca bızde devrılıorus rutını olusturalım tekrar baslayalım geyıge

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…