oda takımımız geldi dün akşam kurduk çok cici oldu mağazada gördüğüm kirliymiş demekki temiz hali daha bir güzelmiş. hala almayan varsa çileği tavsiye ederim.
Benimde bayram dönüşü azaldı sütüm sağdığım için biliyorum 1 hafta oldu hala aynı artık evriminde dediği gibi 3 saat sağmayınca filan taş gibi olan göğüslerim yok maalesefSütüme bir haller oldu. İncelemedeyimCADIARZU
Haftasonu sütümü yetiremedim de biberonları çözdüm diye yazmıştım. O zamandan beri Buse sürekli doymama sinyalleri veriyor. Yalnız benim mi sütüm azaldı, yoksa o mu daha fazla ister oldu orasını çözemedim henüz. Dün gece çok moralim bozuldu ben bu çocuğa yetemiyorum diye:gitme:Umarım bu bir geçiş dönemidir ve bir an önce biter. Her ihtimale karşı bir kutu mama aldım bakalım. Kullanmak zorunda kalmayayım diye dua ediyorum:Saruboceq:
Doruka çok geçmiş olsun kötü bi şey çıkmamasına çok sevindim .Allah kuzucukların yardımcısı olsun. Fotolarına da bayıldım hepsi ısırmalık. Bende ılık pamuklu bezle siliyorum totosunu kuzumunÇOCUK HASTALIKLARI HASTANESİNE GİTTİK
Doruk'un makatında çatlak varmış. Kanama bu nedenle oluyormuş. Muhtemelen gazı varmış gibi bağırarak uyanması da bu yüzden. Uykusunda gaz çıkarırken canı yanıyor olabilir. (kakada) Gizli kan tahlili istedi doktor. Bütün gün hastane civarında Doruk'un kaka yapmasını bekledik. Yapmadı sıpa! Normalde olsa 2 defa yapardı. Oturduğumuz semtte bir polikliniğe sorduk, orada yapılıyormuş. Akşam eve geldikten sonra yaptı, Onur bezi koştura koştura götürdü. Yarım saati geçmemesi gerekiyormuş. Neyse, gizli kan falan yokmuş, rahatladık bayağı. Tedavisi bepanten ve anestol. Bİr de popoyu yıkamaya karar verdim, ıslak mendillerle silmeyeceğim bir süre.
:sinifsinif:Bitirdin beni be kadın.. istifa et.. buyusun Deva.. devam et. Boyle de yasanmaz ki.. tekrar ıs bulabılırsın ama Deva tekrar bebek olamaz.. durumunuz musaıt ıse.. musaıt bıle degıl, tek bır maasla gemının dumenı donmeye yetıyorsa.. et arkadasım..
Sahsen, calısmıyorum, ha calıssam emın ol daha sahane yasayacagız.. ama su an yeterı kadar yasamak adına Kuzey ın bu zamanını kacırmak ıstemıyorum.. o yuzden her cıkan yenı seyı hemen gıdıp alamıyorum belkı, ya da eskısı gıbı zırt pırt bı yerlere kacamıyoruz,ama Kuzey ın sanıyesını dahı kacırmamak sanırım hersseye bedel kı.. sımdıye kadar ıcıme oturan bısı olmadı.Ama herkesın duzenı ayrı bılıyorum..
Sirkeli suyun faydası olmadığını hatta zararlı olabileceğini duymuştum alişanın sabah programına çıkan bi bebek bakım uzmanından çeşmeden akan su etkili oluyomuş soğuk bile olmayacakmış yani.kızlar ya nehirin ateşi var dünden beri düşmedi dün yarım fitil yaptım sonra uyudu uykusunu bozmamak için hiç kaldırmadım alnından kontrol ettim biraz önce ölçtüm 37.7 çıktı hemen bir fitil yaptım bide sirkeli suyla vücudunu sildim başka ne yapabilirimki geçen sefer böyle olmamıtı gece ateşi vardı ama sabah geçmişti
sağ salim gel memleketine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?