2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

burkocugum neden olmuyor anlamadım dediklerini yaptım resimi indirdim cevaplaya bastıgımda üste bir hata oluşu diye yazı çıkıyor msj kutusunun üzerindede yabancı 100 yazıları felan var anlican gene beceremedim

Bir bebek hemşiresi var ya adı neydi Ayşe öner miydi...O der ki bebeklerin kulaklarına yıkanırken su kaçmazmış, sakın korkmayın. Yan yatırıp bardakla döksen bile bişey olmazmış..Gerçi ne zamana kadar bilmiyorum. E bizimkiler bebeklikten çıkıyorlar artık..

Şu küvet süngeri iyiymiş. Ben de su doldurup yıkamak istiyorum ama Ruzy çok hareketli, filesiz yapamıyoruz..Ha bide büyük gelişme var artık banyoda ağlamıyor ya da çok az ağlıyor..

Daha önce farketmemiştim Buse ve Rüzgar ne kadar benziyorlar sahiden..

Burko,geçiş dönemi olabilir. Bana da zaman zaman oluyor..Uykusuz kaldığımda mesela süt bitiyo..gerçi bu aralar hep uykusuzum ya..

evet evet aynı bizim de..

Didom, işe başlamışsın. Alıştın mı biraz daha??
Bu arada şu sakarya ilköğretime bi açıklık getireyim.. Arada aklıma eser isimleri googledan aratırım. Seninkinde de Çifteler sakarya ilköğretimde görev yapmışsın diye bişey çıkmıştı. O bakımdan ben de bilmişlik yaptım:)))

Esrako, ne tesadüf ben de dün Rüzgarı ilk kez odasında yatırdım. Ama yanımda olmayınca kendimi kötü hissettim..Telsiz de vardı her hık'ını duydum gerçi..Belki beşiği odaya taşırım bilmiyorum. Arada kalkıp yüzüne bakmak istiyorum aklım kalıyor...

arkadasim cok güzel anlatmissinda su iki tepe bir günes olan butonu neden ben göremiyorum ya..bir türlü bulamadim..mesaj kisminda yok..bir yardim lütfen

arkadaşım sitede yazılı 100 mesajın olması gerekiyor senin hala 40larda o yüzden ekleyemiyorsun bende aynı sorunla karşılaşıyorumm bu arada kırıkkale yazması dikaktimi çekti bende oralıyım ama istanbula geldim evlenince

Bugün buralara uğramak haram bana mafoldumben Özde illk defa bir aşıdan sonra bu kadar huysuz normalde huysuz şimdi 2 katı daha huysuz... ınş yarın normale döner.. Bu ay sadece 500 gr almış... Önümüzdeki aya bakarız ondan sonra karar veririz dediler sağlık ocağındakiler şimdilik onları dinlemekten başka çare yok 6500 gr olmuş iyidir herhalde panik yapmam yersiz galiba..
Geçmişe pek bakamadım ama baktığım kadarıyla..
Esra bugün uğramamış annesine gidecekti ondan sanırım...
Elifte yoktu galiba..
Nazan uzun zamandır uğramıyor..
Kuzey çok yakışıklı genlerinden kaynaklanıyor belli babaanne güzel, anne güzel.. Yalnız dikkatimden kaçmadı bir gün bile şikayet etmedin demek ki kayınvaliden iyi insan ne mutlu sana...
Evroş maşallah kuzu çok tatlı hızlı giriş yapmışsın ek gıdaya umarım Berat a ağır gelmez...
Canan mama sandalyeniz hayırlı olsun.. Bende istiyorum Deniz in gönlü olursa alacak inş. oyun halısını kaç ay düşündükten sonra aldı klava:
Meltem pes etme alacaktır mutlaka :teselli:
Burcu Doruk a geçmiş olsun ... Ben aslında hiç incelemem dışkısıda ne var diye daha dikkatli olmam lazım galiba :uhm:
Özde yine bastı çığlığı ilgileneyim şu sıpayla offf ya senağlama

Deva kuzum, maşallahlarınıza teşekkür eder, ellerinizden salyalı salyalı öper opuyorumnanaktan

Yeni adetimiz, akşam eve geldiğim andan itibaren meme emmesi, meme bulamıyorsa dudaklarımı emmesi. Çok özlüyor demek ki yavrum benim..
İçim parçalandı bugün kapıdan girip kucağıma alınca hemen aranmaya başladı, yanağından öperken dudaklarımı emmeye başladı cork cork diye.. :sinifsinif:

Önemli birşey çıkmamasına çok sevindim vallahi. Bebeğin makatında çatlak niye olurmuş ki acep, kabızlık falan varmıydı?

normalde emekleyene kadar sigmasi gerekiyor bu salincaga, sonrasi allah kerim, simdilik gunu kurtaralimda..:hulya:

Esarako suyunu sen nasil cikardin, herkes cam rende mi kullaniyor??

ben katı meyva sıkacagında yaptım canım dr umuz biraz steril hastası elmayı yıkayıp kaynar suya batırıp çıkarıyorum sonra kabugunu çekirdegini ayıklayıp katı meyvaa presinde suyunu çıkarıorum cam rende falan hiç kulanmadım oglumdada aynı dr a gidiyordum ondan sanrıım adam hiç cam rende falan demedi tulbentlerle elma suyu suzmek hsteril gelmiyor adama ondan olmalı

Kuzı aglıyor mu, gülüyor mu, yasayan bi ınsan evladı mı dıye soran arkadaslara bı kac foto :)))

Vee Kuzı nın babannesi.. torununa körü körüne aşık bi babanne enstantenesi sise..

oy massallah kuzy ye ya gulerken cidden çk degisik ama gulmeyen hali benim daha çok hosuma gidiyor agır abi edalarında:) kayınvaldenede hayran oldumm massallah babanne demessin hiç

durdugun hata hey allahım yaaaa

sen ozlenmezmisin arkadasım:) bak keklemeyin yine bu ara ki keko benim çunku:) bir kerede hatırlarsan ben seni seviyorum diye sazanlıkyapmıstımc :)))) hani tee hamileyken hatırlıyormusunB:))))))))) sen beni sevmiyormusunuz yanıt vermiyorsunuz gib ibir laf etmistin hehe:))
niye elma suyunu kasıkla verdin doruk biberon da alsın istiyordun diye hatırlıyorumki alıyorzaten niye kasık ,?
iyi barim ozaman carefoura bakayim..
peki daha cahilce bi soru geliyor, suzdugnuz elmalar yesil elmami, kirmizi elmami, malum yesil biraz daha eski oluyor ya:))yesil elma eksime yaparmi didim bizim ordege, reflusu var ya..

normal kırmızı elma olmalı bence yesil elma olsa dr yesil elma derdi ama eksi dedgin gibi onlar ama sarı elmalarda olur bence tatlı onlarda

ben anlamıyorum.bebeğim 800 gram almış ve doktor acilen ek gıdaya geç dedi,elma suyu ve püresi,ev yoğurdu ve nar suyu veriyorum...
allahh allahhh çok enteresan benim dr um 3 aydan sonra ayda 2 cm ortalama uzamaları gerektigini ve de 650 gr almaları gerektigini soyledi ece 670 gr almıs oo çok guzel tamam ek gıda yok sadce meyva suyu verelim falan dedi sasırmısmı senin dr mumkunmu yani her ay 1 kilo alsa nolur buçocuk 1 yasında
mantıken olmuyo zaten allah allah

cokkk iyi yaaa çok pipirklenmemek gerek huysuzluk falan yapmıyorsa bebeklerde bence tatlara alısmaları guzel

Kızlar domuz gribi aşısı olmaya karar verdim olan var mı? Belki daha önce konuşulmuştur ama geçmişte rastlamadım.

biz istemiyorduk ancak yaptırmaya karar verdik ama bana falan degil 10 yasındaki abimize, çocuk dr umuzda onayladı
bizler içinse çok sık hasta olan zayıf bunyeli degilseniz gerek yok dedi degilimdir bende zayıf bunyeli 4-5 senede bir grip falan olurum o yuzden olmayacagım ben ece ye zaten yok tavsiye etmiyorum dedi bu sekilde oglum ayaptırcaz ilk fırsatta

Deva'nın uyku tulumu ve kahkaha atan ineği opuyorumnanaktan

Bu da gülen Deva zemuszemus

massallah devaya ya ne guzel guluyo

burcucum hizli buyume donemleri varya bebeklerin 3 ayda bu donemlerden diye biliyorum bu fazla talebe karsılık vucut fazla sut uretmeye baslıyor ve bu surec 3 gun diye biliyorum okudugum kitaplardan yani 3g un doymuyor ibi olup fazla emip sonra artmasını saglayabiliyor bebek sutun insallah oledir oyle olmasa bile dert etme sagmakla da artırabiliyorsun
artık ilk uç ay geçti ek birseylerle desteklenebilir uzme kendini

yok be kuzum ne olacakki ben oglumda 4 aylıkken bu zsekil çorbaya baslamıstık o zamanlar 4 aylıkken baslanıyrodu çorbalar simdi ilk altı ay sadece anne sutu muhabeti var yani birsey olmaz ozetle

amanın geçmis olsun burcucum, catlak ilerde basura falanneden olabilirmiymis peki ,?
elma kabız yapabilir diyorlar bizim ecenin kaka hep sulu diye armut degil elma ile basladık biz

Bugün hastanede, dedesinin omzunda :)

ayy serserim yaaa

Süt yapsın diye malt içeceği içtim. Çok heveslenmiştim bira tadı alırım diye ama nerdeee:dilcikar:Ama süt konusunda başarılı gibiCADIARZU

hehe bende oyle içmistimmm igrencccc

hadi ya bizkardesmiyiz yoksa aycam :) ben bu gecede yatırdım valla içim rahat oglumuda bu aylarda yatırmıstım çunku kusan bir bebekde degil ece allaha emanet su andada yanında degilim kapı kapalı içerde yatıyor çunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…