nasilsiniz kizlar..öncelikle bütün bebislerimiz harika..haftasonu kismetse bende yeni fotolardan ekleyecegim..bu arada benim kizim bu günlerde cok huysuz..uykusu var uyuyamiyor..sürekli agliyor,elini isiriyor,ayrica emzirdigimde mememi isirip kopartacakmis gibi saga sola cekip duruyor..sizlerde de varmi böyle sorunlar..acaba dis etlerimi kasiniyor..görünürde birsey yok ama..
püffff, şu sevdiğim diziler "yeni bölüm haftaya" olmuyor mu, kıccık oluyorum
mesela??
arkadasim cok güzel anlatmissinda su iki tepe bir günes olan butonu neden ben göremiyorum ya..bir türlü bulamadim..mesaj kisminda yok..bir yardim lütfenImageShack® - Image Hosting sitesini açıyorsun. "browse" yazan yerden fotoyu seçiyorsun. Altta da resize image yazan yere tıklayıp 480x640'ı seçiyorsun. Fotoyu yüklüyorsun. Yükleme bittikten sonra açılan sayfada "direct link" yazan yerdeki adresi kopyalıyorsun. Mesaj yazma kısmına geliyorsun. Yukarıda iki tepe bir güneş resmi olan düğmeyi tıklıyorsun. Kopyalamış olduğun adresi oraya yapıştırıyorsun
burkocugum neden olmuyor anlamadım dediklerini yaptım resimi indirdim cevaplaya bastıgımda üste bir hata oluşu diye yazı çıkıyor msj kutusunun üzerindede yabancı 100 yazıları felan var anlican gene beceremedim
Bugün hastanede, dedesinin omzunda :)
ÇOCUK HASTALIKLARI HASTANESİNE GİTTİK
Doruk'un makatında çatlak varmış. Kanama bu nedenle oluyormuş. Muhtemelen gazı varmış gibi bağırarak uyanması da bu yüzden. Uykusunda gaz çıkarırken canı yanıyor olabilir. (kakada) Gizli kan tahlili istedi doktor. Bütün gün hastane civarında Doruk'un kaka yapmasını bekledik. Yapmadı sıpa! Normalde olsa 2 defa yapardı. Oturduğumuz semtte bir polikliniğe sorduk, orada yapılıyormuş. Akşam eve geldikten sonra yaptı, Onur bezi koştura koştura götürdü. Yarım saati geçmemesi gerekiyormuş. Neyse, gizli kan falan yokmuş, rahatladık bayağı. Tedavisi bepanten ve anestol. Bİr de popoyu yıkamaya karar verdim, ıslak mendillerle silmeyeceğim bir süre.
Doruk ELMA SUYUnu çok sevdi, capıldaya capıldaya içti kaşıkla. Hemen arkasından da bi güzel kaka yaptı. 2'de 2! İki defa verdim, ikisinde de aynısı oldu.
normalde emekleyene kadar sigmasi gerekiyor bu salincaga, sonrasi allah kerim, simdilik gunu kurtaralimda..:hulya:
Esarako suyunu sen nasil cikardin, herkes cam rende mi kullaniyor??
Kuzı aglıyor mu, gülüyor mu, yasayan bi ınsan evladı mı dıye soran arkadaslara bı kac foto :)))
Vee Kuzı nın babannesi.. torununa körü körüne aşık bi babanne enstantenesi sise..
gözlüğümü kırdım yine yaptırmak için çıktık seo anneme gidelim dedi
tmm demez olaydım uyus etti beni yine
severken tek söylediği benim oğlum benim oğlum benim oğlumlmaz:
kucağında gezdiiyor tek eliyle tutuyor diğeriyle bişeyler yapmaya çalışıyor
Çağan göbeğinin izasında kaymış kollar havada kalkmış yavrum düştü düşecek uyaardım düzeltti
sonra yine aynı kaydı kollarından öyle ayaktageziyor seo uyardı yine devam edince aldım elinden
öpme dediğim için yanımızdan başka odalara götürüyor bahaneside orası soğuk saçma sapan sözler vs. vs.
boğa bilirmiyim bu kadını caizmidir
BENİ ÖZLEYEN VAR MI?
Regl oldum. Bayağı kırmızı! Enteresan...
Doruk birkaç gündür geceleri çok sık uyanıyor diye, rahatça uyusn / uyuyayım diye, gece öğünü olarak mama vermeye karar vermiştim. Ülker Hero Baby aldım, 2 gece 30 ar ml verdim. Sonuç pek farklı olmadığı gibi, kakasındaki kan miktarı arttı. Salak kafam! Yarın çocuk hastanesine götürüyoruz Doruk'u! Bu kakada kan mevzuu (kan çok değil aslında ama) kafamı bozuyor. Evrim'in doktoru aradım, inek sütüne alerji olabilir, fissür olabilir, atlamayın, dedi.
Yaklaşık yarım elmayı cam rendeden geçirdim, bezden süzdüm, çay kaşığı ile verdim Doruk'a! Sonuç başarılı. Şapır şupur içti.Çok eğlenceliydi, her tarafı battı :) Şapşalım benim :)
Doruk'a kafamı sallayarak tiz bir tonda konuşunca kahkahalar atıyor. Kafamı sallamama (sağa sola, yukarı aşağı) çok gülüyor, deneyin derim.
iyi barim ozaman carefoura bakayim..
peki daha cahilce bi soru geliyor, suzdugnuz elmalar yesil elmami, kirmizi elmami, malum yesil biraz daha eski oluyor ya:))yesil elma eksime yaparmi didim bizim ordege, reflusu var ya..
allahh allahhh çok enteresan benim dr um 3 aydan sonra ayda 2 cm ortalama uzamaları gerektigini ve de 650 gr almaları gerektigini soyledi ece 670 gr almıs oo çok guzel tamam ek gıda yok sadce meyva suyu verelim falan dedi sasırmısmı senin dr mumkunmu yani her ay 1 kilo alsa nolur buçocuk 1 yasındaben anlamıyorum.bebeğim 800 gram almış ve doktor acilen ek gıdaya geç dedi,elma suyu ve püresi,ev yoğurdu ve nar suyu veriyorum...
Ben 5 aydan evvel ek gıdaya geçmeyi düşünmüyorum diyordum,kilo alımında da sıkıntı olmadığından doktorumuz herhangi bir şey söylememişti.
Ama biz çoktan ek gıdaya geçmişiz bile !
Pazar sabahı kahvaltı masasında babam Deva'ya salatalık,domates yalatıyordu. Baba ne yapıyorsun verme onları dedim. Annem de babama demez mi ' annesi evde yokken verelim, ben hep o yokken veriyorum, görünce laf ediyor çünkü' diye ! Anne ciddi mi söylüyorsun şaka mı yapıyorsun dedim.
Demez mi, kızın damak tadını zenginleştirmeye çalışıyorum, ek gıdaya geçince bunları yadırgamasın diye ! Bu güne kadar elma suyu,armut suyu, salatalık suyu, domates suyu ve yoğurt vermiş kızıma. (Yani kendisi bu kadarını itiraf edebildi) Sadece ağzına biraz sürdüm o kadar , diyor ama korkarım ki, bunun daha fazlasını da yaptı..Geçenlerde markete giderken bana pirinç unu al demişti. Eski usül pirinç unu ile mama yapıp vermiş olmasıda mümkün.. İkaz ediyorum, sana da verdik ne oldu ne güzel büyüdün işte diyor yaa !
Ben de günlerdir benim kız niye kabız, ne yedimde kabız oldu diye kendimi yiyorum iyi mi !
Kızlar domuz gribi aşısı olmaya karar verdim olan var mı? Belki daha önce konuşulmuştur ama geçmişte rastlamadım.
Deva'nın uyku tulumu ve kahkaha atan ineği opuyorumnanaktan
Bu da gülen Deva zemuszemus
Sütüme bir haller oldu. İncelemedeyimCADIARZU
Haftasonu sütümü yetiremedim de biberonları çözdüm diye yazmıştım. O zamandan beri Buse sürekli doymama sinyalleri veriyor. Yalnız benim mi sütüm azaldı, yoksa o mu daha fazla ister oldu orasını çözemedim henüz. Dün gece çok moralim bozuldu ben bu çocuğa yetemiyorum diye:gitme:Umarım bu bir geçiş dönemidir ve bir an önce biter. Her ihtimale karşı bir kutu mama aldım bakalım. Kullanmak zorunda kalmayayım diye dua ediyorum:Saruboceq:
şincik ben büyük bir hata yaptım sanırım
ben günlerdir ek besine geçmeyi düşünüyordum ki önce elma suyu vercektim ama ben bi gaza geldim önce çorba yaptım havuç patates ve az bişey prinçle haşladım neyse ezdim mezdim verdim bikaç kaşık
bikaç kaşıkta elma suyu verdim
şimdide tutuştum bişey olur mu kuzuma yaa
ÇOCUK HASTALIKLARI HASTANESİNE GİTTİK
Doruk'un makatında çatlak varmış. Kanama bu nedenle oluyormuş. Muhtemelen gazı varmış gibi bağırarak uyanması da bu yüzden. Uykusunda gaz çıkarırken canı yanıyor olabilir. (kakada) Gizli kan tahlili istedi doktor. Bütün gün hastane civarında Doruk'un kaka yapmasını bekledik. Yapmadı sıpa! Normalde olsa 2 defa yapardı. Oturduğumuz semtte bir polikliniğe sorduk, orada yapılıyormuş. Akşam eve geldikten sonra yaptı, Onur bezi koştura koştura götürdü. Yarım saati geçmemesi gerekiyormuş. Neyse, gizli kan falan yokmuş, rahatladık bayağı. Tedavisi bepanten ve anestol. Bİr de popoyu yıkamaya karar verdim, ıslak mendillerle silmeyeceğim bir süre.
Doruk ELMA SUYUnu çok sevdi, capıldaya capıldaya içti kaşıkla. Hemen arkasından da bi güzel kaka yaptı. 2'de 2! İki defa verdim, ikisinde de aynısı oldu.
Bugün hastanede, dedesinin omzunda :)
Süt yapsın diye malt içeceği içtim. Çok heveslenmiştim bira tadı alırım diye ama nerdeee:dilcikar:Ama süt konusunda başarılı gibiCADIARZU
Esrako, ne tesadüf ben de dün Rüzgarı ilk kez odasında yatırdım. Ama yanımda olmayınca kendimi kötü hissettim..Telsiz de vardı her hık'ını duydum gerçi..Belki beşiği odaya taşırım bilmiyorum. Arada kalkıp yüzüne bakmak istiyorum aklım kalıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?