2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:))) teşekkür ederiz teyzesi :) Ben Doruk'la Deva'yı çok benzetiyorum. Birbirlerinin kız - erkek versiyonu gibiler bence :9

Önemli birşey çıkmamasına çok sevindim vallahi. Bebeğin makatında çatlak niye olurmuş ki acep, kabızlık falan varmıydı?

Yok canım, çok şükür kabızlık yaşamadık şimdiye kadar olurmuş öyle. Silerken hoyrat davranmış olabilir miym diye düşündüm. Islak mendilini değiştirdim, ondan olmuş olabilir mi dedim ama, onur bunlarla ilgisi yoktur diyor. Doktor da bişi demedi. Bebeklerde sık görülürmüş.

ayy kıyamam aysin yaaa bizimkide boyle olacakmı çok meraktayım nasıl karsılayacak beni ben nasıl evden çıkacagım sayılı gunler kaldı surda ocak a az var

ESRAKO

O sazanlık olayını hatırlamıyorum ama çok güldüm :) ayrıca beni özlemene sevindim -tatlicadiarzu-

Doruk artık biberon da alıyor çok şükür. Kaşığa da alışsın istiyorum. O nedenle kaşıkla verdim. Sonuç gayet başarılı. Metal çay kaşığı ile içiyor.

Elma bağırsak hareketlerini düzenler. ıshale de, kabıza da iyi gelir. Çift yönlü çalışan bir meyvedir. Aynı su gibi. ıshalde de, kabızda da bolca tüketmek gerekir. Armut vermeyeyim o zamn ben. Zaten niyetim yok şimdilik. Doruk da anası gibi elmacı olsun isterim. Kış mevsimini en çok doyasıya güzel elma yemek için severim desem? Bana deli muamelesi yapmazsınız değil mi? Elma yerken neredeyse şey olacak gibi olurum =) Çok severim elmayı çoookkkk... inleye inleye yerim :)

Evet gerçekten çok benziyor kuzular birbirine. Bakalım biraz daha büyüdüklerinde de benzerlik devam edecek mi?
Islak mendil yerine belki pamuk ve su kullanabilirsin. Ben evdeyken üşenmeyip her alt değişiminde yıkıyorum belden altını. Üşeniyorsam da ya da ev soğuksa üşütmesin diye, sıcak su ve pamukla siliyorum.
Kıyamam Doruk'a ben, iyileşsin popişi hemencik

ayy kıyamam aysin yaaa bizimkide boyle olacakmı çok meraktayım nasıl karsılayacak beni ben nasıl evden çıkacagım sayılı gunler kaldı surda ocak a az var

Yaa Ece'de gayet meme düşkünü bir bebik, Deva gibi.. İnşallah yapmaz böyle, insan bir tuhaf oluyor, her akşam eve gelince sabaha kadar istifa etme planları yapıyorum ama sabah paşa paşa kalkıp işe gitmek zorunda kalıyorum..
Bu çok zor gerçekten, annemle saat başı konuşuyorum ve kızımın herşeyini ondan dinliyorum. Halbuki ilkleri yaşayacağı bu dönemde ben de hep yanında olmak istiyorum. Annem Deva ile bana nazar boncuklarından birer bileklik yapmış. Devanın bileğine de taktım , bende taktım. Dün sabah bileğindeki değişik şeyi farkedip, kolunu kaldırıp kaldırıp ona bakıyormuş, sesler çıkarıyormuş, bileğini ağzına sokmaya çalışıyormuş. Annem bunları anlatırken ben bunları göremediğim için çok üzülüyorum gerçekten.. Akşam işten eve tam 1 saat 15 dakikada geldim, Devayı o kadar özledim ki, artık bir ara arabayı trafikte bırakıp yürüyerek hatta koşarak eve gidesim geldi..
Fazla duygusal oldum galiba bu aralar :sinifsinif:

valla bende kirmizilardan eser yok..aynen senin gibi bende kizima ne saklabanliklar ne soytariliklar yapiyorum bir görsen..
bizim hanim eglenir,annenin göbekleri erir iyi hosta benim kizimda hop bir güzel annesinin agzina kusar..
insallah düzelir canim..benim kizimda ac olmadigi sürece kesinlikle emmiyor..zamanla emme sikliklari azaliyor..
selam kızlar.bizde ek gıdaya geçtik.ama bebişim kaka yapamıyor.
ayni durum bende de var malesef..yaptiginda kati yapmiyor ama iki gün yapmayip ücüncü gün yaptigi oluyor..sizce normalmi bu..
ben anlamıyorum.bebeğim 800 gram almış ve doktor acilen ek gıdaya geç dedi,elma suyu ve püresi,ev yoğurdu ve nar suyu veriyorum...
valla benimkininde kilosu iyi ama doktor bana da gec dedi.. kati gidaya gecisi kolaylastirsin diyeymis..
Kızlar domuz gribi aşısı olmaya karar verdim olan var mı? Belki daha önce konuşulmuştur ama geçmişte rastlamadım.
ben de olmak istedim ama burada cok yan etkileri oldugu icin vazgectim..
tekrar hamile kalan arkadaşımız mı var??????????????????????????
ya o evrisin sakasi degilmiydi???
Bugün hastanede, dedesinin omzunda

ay cok tatli bir bebek gercekten..insallah bir an evvel düzelir..bence annesi cok nazarlaniyor beyefendi..baksana kizlarin gözbebegi..

valla benim doktor cok dikkat etmemi söylemisti..neyse icim rahatladi biraz..

Fotomuza ve babannemize gösterdiğiniz yogun ılgı ıcın tesekkur ederım cıgerler :)

Senın o kacırmayan gözünü yerimmmmm ben, ne zaman eskısı gıbı gıreceksın topıge.. meraktayım, eskıden ıs yerınden sık sık gırerdın..

acuk geçmişe bakalım kuzinin datlu resimlerin bakayım...

Bak bakalım Deryamm.. :)) beencek mısın bısı.. cok sevıyoruss senı.

Fulsam çikkko amcayı ıstıycem de paramı.. telefonlarıma cıkmıyorlar :)

Yavrum, valla kaymıyoo.. ha babası da oluyor yanımızda cogu kez.. ama aksıne suyla bırlıkte daha da sıkı tutuyorsun..

calismaktan nefret ediyorum, bu gerizekali seften nefret ediyorum, gunduz sinir sistemim altust oluyor, eve gitmeyi iple cekiyorum; oglum tum negatifligimi aliyor..

Ahan da Nurdan a geldıler yıne.. Allah yardımcın olsun.

kuzey in resimleri bulamadım alıntılardan gördüğüm kadarıyla çok sevimli bu bey anneside ne güzel sevgiyle bakmış canım benim

O annesi yesin seni :)

Deva'nın uyku tulumu ve kahkaha atan ineği opuyorumnanaktan

Pembe pembe oyun halısı

Bu da gülen Deva zemuszemus

Ayşin,kızın cok guzel be canım.. hakıkaten ne manalı ne anlamlı bır yuz ıfadesı var.

kuzy ve teoya maşallah kuzynin babaannesine de maşallah ne hoş ne sevimli kadın yahu anlattıklarınla fiziği gerçekten örtüşüyor. yüzüne yansımış güzelliği.

Tesekkur ederıs Damla hocam.. zarifsin.

Sutunun yetmedıgını nereden anlıyorsun Burcum.. tepkılerı nelerdır Buse nın.. bugunlerde benımde goguslerım cok cok yumusak... tırsmıyorum dersem yerıdır.

efrim maşallah kuzy ve babaanneye
o babanneyse ben nası anneyim ya masallah nasıl bakımlı öle

Babannemız, çıtır babannelerden.. kendısı 30 yıllık ogretmen.. kendıne bakmasa da Allah verıgısı ıste.. bende yanında dobik gelini

Kuzey çok yakışıklı genlerinden kaynaklanıyor belli babaanne güzel, anne güzel.. Yalnız dikkatimden kaçmadı bir gün bile şikayet etmedin demek ki kayınvaliden iyi insan ne mutlu sana...

Allaha sukurler olsun kı.. ıyı ınsana rast geldım. O yuzden anlatacak bır seyım olmuyor. Allah bozmasın.

Sen bole yazıosun.. benım içim civa gıbı oradan oraya sallanıyor (

afiyet bal seker olsun..neyse bende kizima yedireyim ama önce ben yiyeyim bol bol..birazda ben seeeyettirim bakim..

Bitirdin beni be kadın.. istifa et.. buyusun Deva.. devam et. Boyle de yasanmaz ki.. tekrar ıs bulabılırsın ama Deva tekrar bebek olamaz.. durumunuz musaıt ıse.. musaıt bıle degıl, tek bır maasla gemının dumenı donmeye yetıyorsa.. et arkadasım..

Sahsen, calısmıyorum, ha calıssam emın ol daha sahane yasayacagız.. ama su an yeterı kadar yasamak adına Kuzey ın bu zamanını kacırmak ıstemıyorum.. o yuzden her cıkan yenı seyı hemen gıdıp alamıyorum belkı, ya da eskısı gıbı zırt pırt bı yerlere kacamıyoruz,ama Kuzey ın sanıyesını dahı kacırmamak sanırım hersseye bedel kı.. sımdıye kadar ıcıme oturan bısı olmadı.Ama herkesın duzenı ayrı bılıyorum..

üzülme eskiye döner inş. 6 ay değil 1 yıl alsın anne sütünü senin gögsünden inş.

sırnaşık şey Ayy çok güldüm Nesrin, çok şeker anlatmışsın
opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3
evet kol kasıda lazımm dimi

ece de de egzama çıktı bepanten ve excipial verdi doktor günde 3 defa sürüyorum hamileyken bende de egzama çıkmıştı
hani bepanten o dışı mavi olanmı
bepantende ne kremmiş herişe yarii

Bugün Eceye mama sandalyesi aldık -
güle güle kullansın Eceş

Kızlar domuz gribi aşısı olmaya karar verdim olan var mı? Belki daha önce konuşulmuştur ama geçmişte rastlamadım.

araştırdınmı Belma ?? bilgileri paylaşırsan sevinirim beden aşı olmayı düşünüyorum

aidaa ben bebeğe zarar olur diye hiç düşünmedim ama dün haberlerde gördüm hamileler için olanı çıkmış emziren annelerede ondan yapıyorladır belki.

iyice araştırmak lazım

hmm keyifle okudum bende denicem içinde oturacak yeri olan küvetlerden almadıgıma pişmanım sünger alayım barii

Deva'nın uyku tulumu ve kahkaha atan ineği opuyorumnanaktan
Bu da gülen Deva zemuszemus

çok tatlu bu kız maşallah

Bazen Çağan'da çok emmek istiyor yetmiyor sütüm özellikle akşamları
babasına vriyorum oyalasında sütüm gelsin diye
arada oluyor yani çoğalır inş.

Maşallah Berat'a

geçmiş olsun Taze sorunsuz atlatırsınız inş.

evet Sarmaşık Çağan da akordiyon sanıyor meme ucunu çekiyorda çekiyor
bazen sinirden yapıyor bazen keyiften dişleri çıkınca ne yapıcam bilmiyorum

dide, gypsy, evrim, pervin, petrik.... ve daha sayamadığım bi yığın arkadaş!!!! hatırlar mısınz bir ara dadanıyorduk geceleri! E haydin!

Son düzenleme:
sırf monolog olsun diye bişiler yazacak değilim.

FıLE hakkında;

Biz kullanmıyoruz. ılk gün Doruk'un sevmediğini fark ettim. Şimdi babası tutuyor, ben ykıyorum. Hatta yüzdürüyoruz küvetinde, çok seviyor. Kötüsü, Onur dışında kimseyle yıkayamıyorum. Tutmayı beceremiyorlar.

Şimdiye kadar 4 ev değiştirdim, hepsi küvetliydi, 1 kere kullandım küveti. Bu evde küvet yok, duş teknesi var, keşke olsaydı, anlatıyorsunuz, çok özeniyorum. (Üstelik kabin o kadar dar ki, tek başıma ben bile zor sığıyorum.)

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
tazefasulye

Anlaşıldı, ben mutluluğu kocamın sıcak fücudunda arayayım. (sevişmek babında değil, regliz heralde! sarılıp uyumak, ısınmak baaabında :)

SÜTÜN YETERLıLıĞı KONUSU;

Madem monolog yapacağım, boş boş konuşmayayım didim. Valla benim de artık ucucuna yetiyor. Öyle memişlerin taş gibi olduğuna pek şahit olmuyorum artık. Gibi gibi olsa da, Doruk 2 dk da hüpletiyor. Anında iniyor. Sanırım bebişlerin hem mideleri büyüdü artık, hem de ihtiyaçları arttı. Doyurmuyor olabilir. Şu çaylara falan pek tamah etmemiştim ama, düzenli olarak kullanmanın zamanı geldi galiba. Günde 2 defa içebilirim. Başka, bolca su ve meyva geliyor aklıma...

:sinifsinif::gitme::gitme:

Deva cok tadluuuu..Aysin inan her sabah evden nasil cikiyorum bi bilsen, ayaklarim geri geri gidiyor, gun icinde oglumu cok ozluyorum..aynene gelince annem bugun sunu yaptik bunu yaptik diyor, cok icime oturuyor, hatta annemde daha mutlu duruyor, beni unuttu mu diyorum(bende agliyor yada naz yapiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…