2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

6 ay fikrin bence de mantıklı..annemlerin zamanında 1 aymış sadece

inşallah bulrsun kafana göre bi iş seçilcim
bayb ilk mayaladığın yoğurt mecbur öyle olcak daha sonrakilerde önceki yaptığından ayırıp mayalıyomuşsun.

kızlar herkes ek gıdaya geçti mi?? sadece anne sütü ya da mama veren yok mu ?

Merhabalar,
Bende Ağustos annesiyim. (6 Ağustos) Biz anne sütü devam ediyoruz. ama Dr umuz ek gıdaya geçebileceğimizi söyledi. bugün yarın elma suyu ya da püresi ile başlayacağım. İşten eve erken gidebildiğim birgün başlayacağım ki takip edebileyim.

dün bizdede oldu taze 2 kakasında üst üste tabi beni aldı telaş çok gazlıydı çörek otu suyu vermiştim ondandır diye tahmin ediyorum şuan her moku takippteyim inş tekrarlamaz inş dorukta bian önce iileşir
delikafaduldendelikafadulden:roflol: çok datlusun bagyan
tekrar geçmiiş olsun

bu 4 aylık aşısı 2 tane değil mi kızlar
aşı kartıb-nıda 3 gözüküyor bize 2 dene yaptılar uyuz ebelere bişey sorulmuyo i gıcıklar cevap vermiyorlar

Ya Allahtan Ayşin ve senden önce başlamışım işe yoksa yazılarınızı okur iş yerinde dağıtır yıkardım ağlamaktan ortalığı şimdi bile her yazıda darmadağın oluyorum 2 ay 8 gün oldu işe başlayalı hala kuzumun kokusu gelir burnuuma sesini duyarım bi yerlerden ( Seninde dediğin gibi her şey onlara daha iyi bi gelecek sağlamak için.
kızlar herkes ek gıdaya geçti mi?? sadece anne sütü ya da mama veren yok mu ?
Bende geçmedim daha bi 2 ay daha ihtiyacımızda olmaz inşallah.

Arkadaşlar sizin bıcırıklarında elleri ve ayakları ıslak gibi mi soracam unutuyorum hep?

bu 4 aylık aşısı 2 tane değil mi kızlar
aşı kartıb-nıda 3 gözüküyor bize 2 dene yaptılar uyuz ebelere bişey sorulmuyo i gıcıklar cevap vermiyorlar
canım 2 tane yaptılar ama aşı kartında 4 tane gözüküyor bendede DBT karma, Polio Ç.Felci,HIB menenjit ve Pnömokok zatürre hepside yapılmış olarak işaretlenmiş e nasıl iş bu hakkaten yaw

ah be yavrum boyle olacagini bilsem yat alirdim en bastan, hatta katamaran:))kaydirigubbakcemile3

bende calisan anne baba cocugu olmanin zorlugunu cok yasadim, 2 ay-3 yas arasi annanem bakmis bana hemde baska bi sehirde, cunku annem hemsire babam bankaciydi, birinin nobeti digerinin mesaileri oluyordu(sonrasindada ikisinide cok az goruyordum, hele babami, o gelmeden uyumus oluyordum genelde(bi cocuk icin gercekten zor bisey, ama onlari simdi anliyorum anne baba icin de cok zor, surekli bilgisayarda resmini seviyorum kuzumun gun icinde( keske evde olabilsem, ama olmuyor..

bende daha geçmedim ek gıdaya da - herkes yoğurttan muhallebiden meyveden bahsedince kendimi bi tuhaf hissettim - acaba ben mi kaldım sadece diye :1closedeyes:

Ayşin,kızın cok guzel be canım.. hakıkaten ne manalı ne anlamlı bır yuz ıfadesı var.

Teşekkür ederiz Evrim teyzesi opuyorumnanaktan

İstifa etme işini ciddi anlamda düşünüyorum Evrim, evet Deva bir daha hiç 4 aylık, 5 aylık olmayacak. İyi bir mesleğim var ne zaman olsa iş bulurum diye düşünüyorum.
Ben istifa edersem, maddi anlamda cidden zorlanırız, kredi borçlarımız falan var. Eşimde bir kaç sene daha dişini sık, borçlarımız bitsin, sonra kendi işini kuralım diyor, kendi işin olduğu zaman, kızımıza daha fazla vakit ayırabileceksin falan diyor. Onun dediği de mantıklı, ben hiç bir zaman iyi bir ev hanımı olamadım zaten, ev yaşantısı bana göre değil, çalışmadan duramazsın diyor.
Dün gece baya üzüldüm, ağladım, hafta sonu konuşacağız bu konuyu bakalım..

Çok şekersin :roflol:

Sağol Nurdan opuyorumnanaktan
Çok iyi anlıyorum seni,son bir kaç gündür bende eve baya geç gidiyorum, kucağımdan indiremiyorum, öpüyorum öpüyorum doyamıyorum vallahi..

Çook teşekkür ederiiz kaydirigubbakcemile2 Domates konusundaki uyarın için teşekkür ederim.
Çok dertliyim bugünlerde, kızımı çok özlüyorum, nasıl yazdıysam vallahi herkes etkilenmiş, bundan sonra böyle yazmıyım bari..

adama spagetti bolognez versem ancak doyar gibi geliyor, biberonun her bitisinde agliyor, ve emerken kendineden geciyor, uyuyor saniyorsun, ama o, o anin keyfini cikariyor resmen ya..

Oooyy ooyy canlandırdım şimdi gözümde küçük ördeki kaydirigubbakcemile3

oda takımımız geldi dün akşam kurduk çok cici oldu mağazada gördüğüm kirliymiş demekki temiz hali daha bir güzelmiş. hala almayan varsa çileği tavsiye ederim.

Güle güle kullanın, içinde güzel güzel uyusun, oyunlar oynasın, mutlu büyüsün kuzucuk. Bizim de yatağımız Çilek, çok memnunum.

Bende çabalıyorum şimdilik, ama dengelenecek mi bilemiyorum Elif..

Seçilcim benim annem de ben doğduğumda ptt de çalışıyormuş, şehirlerarası servisinde, telefon bağlatılan servis burası. Senin annende bu bölümde çıkarmış bi de ? delikafadulden

Deva çok tatlı olmuş..maşallah..

a.s.

Kafam çook karışık benim..

canım 2 tane yaptılar ama aşı kartında 4 tane gözüküyor bendede DBT karma, Polio Ç.Felci,HIB menenjit ve Pnömokok zatürre hepside yapılmış olarak işaretlenmiş e nasıl iş bu hakkaten yaw

Karma,çocuk felci ve menejit aşısı tek aşıda yapılıyor. İkincisi de pnömokok.

dönencesi olan varmıydı arkadaşlar?????

Vaaarr vaarr, çok keyifli bişey ve oyalıyıcı, tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…