Yazılım uzmanıyım Nurdan, bilgisayar programcısı da diyebiliriz :)
aysinn borclariniz varsa zorlanacaksaniz bence istifa etme zaten o suanda olanlarin farkinda deil yani ilerde 4 aylik 5aylik vakitlerini hatirlamayacak ama daha buyuk oldugu vakitleri hatirlayacak. eger onun hatırlayacagı vakıtte yanında olursan daha mutlu bır cocuk olcak emın ol hemde borcsuz tasasız olacaksınız.. ıyı dusun cok duygusal bı donemdesın ama cocugun ıcın mantıklı dusunmelısın emın ol hepımız unutucaz bebeklık zamanlarını hayatın akısına kapılcaz ılerde.
yasasin eve gitme zamani:)) ama aksam misafir var, hazir bisiler alicam,optum herkesi..
Güle güle ısır ördeğini yerimize.
AFTABRU nerelerde haberi olan var mı ve HELİN?
bence onlar artik topige girmeme karari aldilar son olaylardan sonra
bence onlar artik topige girmeme karari aldilar son olaylardan sonra
Seçilcim benim annem de ben doğduğumda ptt de çalışıyormuş, şehirlerarası servisinde, telefon bağlatılan servis burası. Senin annende bu bölümde çıkarmış bi de ? delikafadulden.
bizimde donene ce artik pek ilgisini cekmiyor, cok cabuk sikiliyor benim oglum bu oyuncaklardan, salincagindanda sikilmaya basladi(napicam bilmiyorum, eve canli hokkkabaz tutucam...
Güle güle ısır ördeğini yerimize.
AFTABRU nerelerde haberi olan var mı ve HELİN?
ben de pompalıyorum ama azaldı gibi geldi snra normale döndü.inşallah böyle gider.canım valla mümkün olduğunca pompalıyorum ne kadar çıkarsa ama uyarılma sadece bebek emerken oluyor onun için akşamları hemen eve varınca emziriyorum geceleride zaten haftada 3 gün evdeyim 1 yaşına kadar idare ediyorum gittiği yere kadar
ben anne sütü veriyorum sadecekızlar herkes ek gıdaya geçti mi?? sadece anne sütü ya da mama veren yok mu ?
kafamçokkarıştıEfkan Şeşen dinliyorum Halimi Sorma bu şarkıyı oğluma gönderiyorum(
öperim ben seniah be yavrum boyle olacagini bilsem yat alirdim en bastan, hatta katamaran:))kaydirigubbakcemile3
kıyamazım sana.ama teo çok sanslı bir çocuk senin gibi bir annesi var.neva da eve geldim uyudu ben mutfakta sofra hzırlarken dedesinin kucağında.kendi kendine uyuyyan çocuğum kucakta uyur oldu ha bir de sarılıp uyuyor babaanesine.Allah razı olsun güzel bakıyorlar ama.attığı her adımı soruyor o yüzden çok müdahaleci olmak istemiyorum.neticede iyilik yapıyorlar.bende calisan anne baba cocugu olmanin zorlugunu cok yasadim, 2 ay-3 yas arasi annanem bakmis bana hemde baska bi sehirde, cunku annem hemsire babam bankaciydi, birinin nobeti digerinin mesaileri oluyordu(sonrasindada ikisinide cok az goruyordum, hele babami, o gelmeden uyumus oluyordum genelde (bi cocuk icin gercekten zor bisey, ama onlari simdi anliyorum anne baba icin de cok zor, surekli bilgisayarda resmini seviyorum kuzumun gun icinde ( keske evde olabilsem, ama olmuyor..
biz yeni aldık babaannesini ço üzmesin onunla oyalansın biraz diye mama sandalyesinin ayaklık kımına taktık salonda duruyor ama ilgiini pek çekmiyor bir gün bile sürmedi.unutturup yeniden çalıştırmayı düşünüyorum.dönencesi olan varmıydı arkadaşlar?????
cansizi da mı var şekerim bunların?opuyorumnanaktanbizimde donene ce artik pek ilgisini cekmiyor, cok cabuk sikiliyor benim oglum bu oyuncaklardan, salincagindanda sikilmaya basladi(napicam bilmiyorum, eve canli hokkkabaz tutucam...
maşallah bakışları çok dikkatli bizim furkanda öleMerhaba herkese..
Evriş'imin "zıpçıktı"sı olaraktan fotolarımızla konuya girmek istirem :) Bu arada, yanlışlıkla enterladığım mesajımı editlemek zorunda kaldım.. anlarsınız ya :) az girince böyle acemileşiyor işte insan..
Defne kızımızın son hallerini arz ederim..
yeni evin hayırlı olsunmerak edene, etmeyene... benden kısa özet...
bayramdan önceki hafta evimi taşıdım.. Avrupalı değilem artık.. Taşralı olduk gari.. Anadolu yakasına terfi ettik. Taşınma zor iş, heleki bebelerle hepten zor.. O taşınma günü kendimi pek bir sefil hissettim.. yavrumu da gariban.. öyleki, boş evde kamyonun eşyaları getimesini beklerken ayakta emzirmem mi desem, yoksa duvarları tın tın öten eşyasız bir odada yavrucağın oto koltuğunda uyumasına mı yansam.. içim per per perişan oldu.. ama çok şükür kazasız belasız atlattık durumu.. en çok Defne'nin hasta olmasından korktum, bir de evi yabancılamasından.. ikisi de olmadı çok şükür.. Taşınma sonrasında benim için değişen pek birşey olmadı.. gene dört duvar, gene dört duvar :))) en büyük değişiklik annemi azat etmem oldu.. artık kızımla başbaşayım evde..bu yalnız bakamama olayının bir sendroma dönüşmesinden korktum. artık kızım da eskiye nazaran daha uysal olduğu için tek başına bakmam lazım diyerekten kendime göre radikal bir atılım yaptım.
Kızım da bana epey alıştı ki, akşamları sıpa babasını bile yabancılar hale geldi :))) ben bu duruma çok güldüm, şayet sabahları gülücüklerle işe yolladığı babasını akşam yabancılaması bence gülünecek bir durumdu..
Bizde durumlar böyle.. Geçmişi okumaya çalıştım.. Hastalanan bebişlere çok geçmiş olsun.. Hepsi turp gibi olmuşlardır inşallah..
ence doktora gözük çekmek zorunda değilsn gerçi biaz geç yazdım belkide gitmişsndr doktorakızlar size birkaç sorum olacak..
doğum sonrası bazı şikayetlerim var sizce doktora gimeliyim..
doğumdan beri sürekli öksürüyorum resmen kronik hale geldi bu öksürük şurupta içtim düzenli bir faydası olmadı özellikle geceleri çok ilginçtirki belli saatlerde öksürüyorum :uhm:
doğumdan beri baş ağrılarım çok sıklaştı hatta gebeliğim boyunca hiç başım ağrımadı diyebilirm birde ağrılar tek taraftan geliyor mesela sadece sağ taraf ağrıyor ve ağrısı sağ gözüme vuruyor yada başımın sol tarafı ağrıyorsa sol gözüme vuruyor ağrısı..
birde çok fazla bel-sırt ağrısı var önümde koca bir göbek varken bu kadar bel ağrısı çekmezdim ama şimdi sürekli var..
sizce bunlar doğumla alakalı olabilirmi??
hoşgeldinmerhaba arkadaşlar
bende ağustos annelerindenim
hep okuyorum sizleri ama bi türlü yazamıyorum
şuan kendimi ödüllendirmek için 15 dk sitede dolaşmaya karar verdim
geçen ay kontrolümüzde bizimde gelişimiz de biraz gerileme vardı. dr bu ayda böl olursa ek gıdaya geçicez dedi. bekelım inş. kilo almışızdır.gerçi benim büuyük kızım da 3,5aylık başlamıştı ek gıdaya ama hayırlısı sağlıklı olsunlarda napalım
bence çok erken furkanı bende ayırabilirim die düşünmüştüm geçen gece felaket hastalandı.nefes alamadı.bence çok erkenKızlar aranızda geceleri bebeği odasında yatıran var mı? Ben 3 gün öncesine kadar sepetinde bizimle aynı odada yatıyordum ama artık sepete sığmamaya başladı.. Bir de sepetteki yatağı öyle profesyonel bir yatak değil.. Yastık gibi pamuktan doldurma yatak.. Kızım da artık büyüdüğü için kafasını, poposunu koyduğu yerlerde çukurluklar oluşuyor. Bu durum bana hiç sağlıklı gelmediğinden ben 3 gecedir odasında yatırıyorum.. Geceleri sesini duyuyorum, o konuda bir endişem yok ama Esrako'nun doktoru önermemiş diye içime kurt düştü şimdii.. ??
dide salıncağinz ilgimi çekti fotğsunu tekrar net koyabilcenmidün gece bıcıbıcıdan sonra
bu da yeni dönencemiz.Eskişehir'de çok sevdiğim çocuk market var oradan aldım ve başka şeyler de aldım büyük şehir başka tabi.işe başlayacağım kendimi bi halt alamamışken tatilde her gittiğimiz şehirden her durduğumuz yerden neva'ya alışveriş yaptık.kendini salan çocuklu kadınlardan olmaktan korkuyorum.düzelir miyim acaba?
Herkese merhabalar
Dün Ecenin mevlütünü okuttuk - çok güzel geçti herşeyi istediğim gibi gelişti
Ama okadar yorgunum ki - mevlüt öncesi ve sonrası insanı mahfediyor üstümden tren geçmiş gibi hissediyorum
neyseki geçti bitti üstümden bir ağırlık kalktı içim rahat - şimdi kışı atlattık mı artık büyümüş olacaz opuyorumnanaktan
Umarım herkes iyidir sıkıntı yoktur - bizim cadıdan fırsat bulursam akşam yemeyi yiyip geçmişi okuyacam birikmiş biraz girmeyeli
ciddi bişey olmamasına sevindim tazecim. bizdede var çatlak hemde epeydir. öyle çabuk geçen bişey değilmiş, ama yaklaşık 3 aydır bepanten anestol ve sıcak su banyosuyla bütünleşik yaşıyoruz. hafiflemiş dedi doktor bayramda gittiğimizde. kaka yapamama sorununa yol açmıştı bizde. silerken öyle olcak bişey değil. poposunu elinle tutup bakarsan ışıkta farkedersin. derin çizgiler görürsün. kabızlık veya ishal çatlağa yol açarmış. çok geçmiş olsun.
dün bizdede oldu taze 2 kakasında üst üste tabi beni aldı telaş çok gazlıydı çörek otu suyu vermiştim ondandır diye tahmin ediyorum şuan her moku takippteyim inş tekrarlamaz inş dorukta bian önce iileşir
delikafaduldendelikafadulden:roflol: çok datlusun bagyan
tekrar geçmiiş olsun
maşallah doruk a saçlar her zamanki gibi yakıyo
Arkadaşlar sizin bıcırıklarında elleri ve ayakları ıslak gibi mi soracam unutuyorum hep?
BURALAR PEK Bİ Issızlaştı.dün evde cep telefonumu kybettim.aradık bulamadık işin kötüsü şarjı d bitmiş.neva uyansa da oynasak
ay masallah tokasını sevsinlermaşallah bakışları çok dikkatli bizim furkanda öle
yeni evin hayırlı olsun
ence doktora gözük çekmek zorunda değilsn gerçi biaz geç yazdım belkide gitmişsndr doktora
hoşgeldin
bence çok erken furkanı bende ayırabilirim die düşünmüştüm geçen gece felaket hastalandı.nefes alamadı.bence çok erken
dide salıncağinz ilgimi çekti fotğsunu tekrar net koyabilcenmi
mewlütün hayırlı olsun allah kabul etsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?