2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aysinn borclariniz varsa zorlanacaksaniz bence istifa etme zaten o suanda olanlarin farkinda deil yani ilerde 4 aylik 5aylik vakitlerini hatirlamayacak ama daha buyuk oldugu vakitleri hatirlayacak. eger onun hatırlayacagı vakıtte yanında olursan daha mutlu bır cocuk olcak emın ol hemde borcsuz tasasız olacaksınız.. ıyı dusun cok duygusal bı donemdesın ama cocugun ıcın mantıklı dusunmelısın emın ol hepımız unutucaz bebeklık zamanlarını hayatın akısına kapılcaz ılerde.

defne ecenınde var donencesı salonun orta yerıne koltuga monte ettim cunku yatagında sıkılıo ıse yarıo :) ama eskısı kadarda eglenmıyo

Yazılım uzmanıyım Nurdan, bilgisayar programcısı da diyebiliriz :)

aysin babye katiliyorum, biraz daha dayanman daha mantikli, bizimde ev kredisi olmasa dusunurdum evde kalmayi amacocuk yapmayi daha planlamadigimiz icin bi kac sene hersyi ikimize gore programlamistik, pastadan supriz ordek cikinca, geri donus olmadi:))
birde mesela biz trye donus dusunuyoruz temelli, o yuzden 1-2 sene burdaki durumlari yoluna kaoymak icin deli gibi calismamaiz gerekiyor ikimizinde(belki trye donunce hemen baslamam, o zaman beraber olurum oglumla..

bizimde donene ce artik pek ilgisini cekmiyor, cok cabuk sikiliyor benim oglum bu oyuncaklardan, salincagindanda sikilmaya basladi(napicam bilmiyorum, eve canli hokkkabaz tutucam...

yasasin eve gitme zamani:)) ama aksam misafir var, hazir bisiler alicam,optum herkesi..

slmm....

ayyşincimm bende evrişe katılıyorum bu konuda bende kızımın hiç bi anını kaçırmadan yaşamak istiorum mucizemiz onlar bizim bi daha bu günlere dönemiycez deva hatırlamasada sen hatırlıycaksın gene onada büyük katkısı olucaktır yanında olmanın ama maddiyat elverirse

Seçilcim benim annem de ben doğduğumda ptt de çalışıyormuş, şehirlerarası servisinde, telefon bağlatılan servis burası. Senin annende bu bölümde çıkarmış bi de ? delikafadulden.

evet canım aynı bölüm.delikafadulden

bizimde donene ce artik pek ilgisini cekmiyor, cok cabuk sikiliyor benim oglum bu oyuncaklardan, salincagindanda sikilmaya basladi(napicam bilmiyorum, eve canli hokkkabaz tutucam...

teo hiperaktif olmasın

Güle güle ısır ördeğini yerimize.

AFTABRU nerelerde haberi olan var mı ve HELİN?

nazanı face te görüyorum

ben de pompalıyorum ama azaldı gibi geldi snra normale döndü.inşallah böyle gider.
kızlar herkes ek gıdaya geçti mi?? sadece anne sütü ya da mama veren yok mu ?
ben anne sütü veriyorum sadece
Efkan Şeşen dinliyorum Halimi Sorma bu şarkıyı oğluma gönderiyorum (
kafamçokkarıştı
ah be yavrum boyle olacagini bilsem yat alirdim en bastan, hatta katamaran:))kaydirigubbakcemile3
öperim ben seni
kıyamazım sana.ama teo çok sanslı bir çocuk senin gibi bir annesi var.neva da eve geldim uyudu ben mutfakta sofra hzırlarken dedesinin kucağında.kendi kendine uyuyyan çocuğum kucakta uyur oldu ha bir de sarılıp uyuyor babaanesine.Allah razı olsun güzel bakıyorlar ama.attığı her adımı soruyor o yüzden çok müdahaleci olmak istemiyorum.neticede iyilik yapıyorlar.
dönencesi olan varmıydı arkadaşlar?????
biz yeni aldık babaannesini ço üzmesin onunla oyalansın biraz diye mama sandalyesinin ayaklık kımına taktık salonda duruyor ama ilgiini pek çekmiyor bir gün bile sürmedi.unutturup yeniden çalıştırmayı düşünüyorum.
cansizi da mı var şekerim bunların?opuyorumnanaktan

Seçilciğim güzel bir iş buursun inşallah tadlum

BURALAR PEK Bİ Issızlaştı.dün evde cep telefonumu kybettim.aradık bulamadık işin kötüsü şarjı d bitmiş.neva uyansa da oynasak

maşallah bakışları çok dikkatli bizim furkanda öle
yeni evin hayırlı olsun
ence doktora gözük çekmek zorunda değilsn gerçi biaz geç yazdım belkide gitmişsndr doktora
hoşgeldin
bence çok erken furkanı bende ayırabilirim die düşünmüştüm geçen gece felaket hastalandı.nefes alamadı.bence çok erken
dide salıncağinz ilgimi çekti fotğsunu tekrar net koyabilcenmi

mewlütün hayırlı olsun allah kabul etsn

Çok teşekkür ederim. Sizde de olduğunu bilmiyordum. Kıyamam Denizim'e...

Sağol Evrim teyzesi :) İnşallah tekrarlamaz, popişe dikkat. Ben tekrar pamuk - suya döndüm.

Arkadaşlar sizin bıcırıklarında elleri ve ayakları ıslak gibi mi soracam unutuyorum hep?

eller ıslak çünkü emizliyo, ayaklar ıslak çünkü terleyip soğuyo. Havlu çorap kullanmıyorum bu yüzden. Normal pamuklu çorap kullanıyoruz...

BURALAR PEK Bİ Issızlaştı.dün evde cep telefonumu kybettim.aradık bulamadık işin kötüsü şarjı d bitmiş.neva uyansa da oynasak

İyi olmuş! En azından biliriz ki elif'in artık bi cep telefonu yok laelaelaelaelae

ay pardon ya çok uzun olmuş furkan çok hasta sıkıştırmaya çalıştım azcıkopuyorumnanaktanszide özlemişim
dün doktora gittik.aşımızı olduk doktor ek besine izinverdi.kilomuz 6kilo 800gr mış
boyumuz uzun zaten.ewe bir geldik.oğlum benden grip kapmış nasıl hapşurup.öksürüyo anlatamam
ve nasıl ağlıyo dün gece sabaha kadar uyutmadı ve uyumadı.o ağladı ben ağladım biara ağlamaktan morardı yüzü çok korktum
sabah doktora gittik tekrar ve şuan tam 5 ilacımız var zavallı oğlum
benm çektğim yetmiyo şimdi o çekiyo
tabi bende gribim
ama bana ilaç vermdiler.bide bende çok kansızlık var die oğluşumada verdiler

bu arada oyun halısını aldık ama hç oynamıyo
bide eve derece aldım
banyo için de aldım bakalım işimize yaricakmı furkan ağlıyo ben kaçtm

ay masallah tokasını sevsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…