2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sonunda yapabildim kızlar bu benim 3 numaram en büyügü9yaşında 2.si 3 yaşında eyşlülümde 3 ay 12 günlük eheemm bende 27 yaşında

sonunda yapabildim kızlar bu benim 3 numaram en büyügü9yaşında 2.si 3 yaşında eyşlülümde 3 ay 12 günlük eheemm bende 27 yaşında

Allah bağışlasın, çok şekermiş yavru kuşun :)
Doğru mu anladım, 17'inde mi evlendin? akannehir Az zamanda çok işler başarmışsın. Cesaretine hayran kaldım.

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
tazefasulye, nazar_363

ne çok misafirimiz var son zamanlarda...

Gözümün önünden cheesecakeler, pastalar, tiramisular resmi geçit yapıyor. Adeta dilim kaşınıyor. Derin derin nefes alıp veriyorum. Daha dün yedim yaaa

Dorukum'a geçmiş olsun diyen tüm teyzelere teşekkür ederiz. Hastalık, ne kadar önemli olmasa da çok can sıkıcı. arada kasıyor kendini, ağlıyor sebepsiz yere. Sanırım popişi acıyor. Allah kimseye dermansız dert vermesin.

selam kızlar gerçi şuan kimse yok ama biraz geçmişi okuyayım dedim.
benim aile sorunum halen devam ediyor bir çare bulamadık böyle gidersede son çare olarak kendi evimden taşınmak olacak galiba evim babamın üzerine olunca pek çaresiz kaldım allahımdan bana yardım etmesinden başka birşey dilemekten başka çarem yok gibi.kış günü yavru bebekle taşınmak zor geliyor tabi kirayı hiç düşünmek bile istemiyorum.
burçine ek gıda vermek istemiyordum 6 ayından önce ama mecbur kaldım geçenlerde özdilek magzasına gitmiştik yanımda maması vardı ama yememek için direndi resmen yıktı ortalıgı bende alt kattaki marketten belki yer umuduyla milupanın sütlaçını aldım arabaya gittim ve benim cadı şapır şapır yemezmi allahım ne yemek sanki kıtlıktan çıkmış neyse karnı doydu herkes arabaya bindik birde bizi beklliyorlar park yerinden çıkalım diye bir aile hop bir koku dedim herkes insin arabadan mok temizleme zamanı herkesi indirdim birde baktım yanlış alarm püf ne kokuydu be gazman kızım benim işte ek gıdaya geçiş hikayem arkadaşlar

Gözümün önünden cheesecakeler, pastalar, tiramisular resmi geçit yapıyor. Adeta dilim kaşınıyor. Derin derin nefes alıp veriyorum. Daha dün yedim yaaa

sorma taze'm..dün markete gittik..dr.oetker lerde indirim vardı kipada..kaptım bikaç tane..saldırdım desem daha doğru olur..bugün bi türlü fırsat bulamadım yapmaya..rüzgar izin vermedi..malzemeler halen masanın üzerinde duruyor..tiramisu yapcaktım bu arada..içim gidiyo hala..yiyemedim ya..tam yemek hazırlıyorum tatlı krizim geldi..ben de nutelladan kaşıkladım..biraz bastırdı ama kesmedi..kısmet yarına inşallah izin verir sıpam da yapar yerim..durumum fena anlıycağın..hamileyken bu kadar canım çekmemişti yawf..CADIARZU

amin canım..

Bence, kendı kendıne ates düşürme, muhakkak doktoruna danıs derım.. neyden kaynaklandıgını bulmak daha saglıklı. Bır de kesınlıkle sırke ıle ates dusurmeye calısma,mantıklı acıklamasını sana en kısa surede bulup yazacagım,su an tam anlamıyla hatırlayamıyorum.

adama spagetti bolognez versem ancak doyar gibi geliyor, biberonun her bitisinde agliyor, ve emerken kendineden geciyor, uyuyor saniyorsun, ama o, o anin keyfini cikariyor resmen ya..

kaydirigubbakcemile3

Ben ıcemıyorum artık.. mıde bulantıları korkunc safhaya ulasmıstı,bıraktım,su an cevızı aksamdan suya koyup sabah onu ıcıyorum.. mantık aynı,kandakı yagı temızlemek.. en azından bunun yan etkısı yok.

su bebelere yogurt mayalama olayi varya onu pastorize sutten yaparken normal market yogurdunumu maya olarak kullaniosunuz nasil oluyo o is yahu

Ben bır tane probıyotık yogurt alıp onunla mayalayacagım bır ay sonra, hamıleyken bı yerde okumustum, ılk basta probıyotık bır yogurtla mayalayın dıyordu.

bende daha geçmedim ek gıdaya da - herkes yoğurttan muhallebiden meyveden bahsedince kendimi bi tuhaf hissettim - acaba ben mi kaldım sadece diye :1closedeyes:

Bugun doktorunu aradım Kuzey ın,bana bır ay sonra gec dedı, kılosunu soyledım,aldııg kıloyu soyledım, ek gıda verıp sutunu zıyan etme bana dedı.. gunde ıkı kere elma suyu,armut suyu verebılırsın dedı..

bizimde donene ce artik pek ilgisini cekmiyor, cok cabuk sikiliyor benim oglum bu oyuncaklardan, salincagindanda sikilmaya basladi(napicam bilmiyorum, eve canli hokkkabaz tutucam...

kaydirigubbakcemile3 öldüreceksin sen beni yaa

bugun gecengunlere nazaran 20 cc daha cok yedi mamayı tabagı bıtırdı . cok garıp meme emer gını ıstıo once avas yavas sonra hızlı hızlı aralıksız vereyım ıstıyo kasıgı sonrada yavaslayıp doyuyo bugun onu kesfettım

Kıyamam cocugumaa ( amin Burcum, amin.

babasıyla ask yasıolar bayram sabahı:)

Masallahh subhannallahh.. Allahım sevdıklerını sana bagıslasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…