sonunda yapabildim kızlar bu benim 3 numaram en büyügü9yaşında 2.si 3 yaşında eyşlülümde 3 ay 12 günlük eheemm bende 27 yaşında
Gözümün önünden cheesecakeler, pastalar, tiramisular resmi geçit yapıyor. Adeta dilim kaşınıyor. Derin derin nefes alıp veriyorum. Daha dün yedim yaaa
Dorukum'a geçmiş olsun diyen tüm teyzelere teşekkür ederiz. Hastalık, ne kadar önemli olmasa da çok can sıkıcı. arada kasıyor kendini, ağlıyor sebepsiz yere. Sanırım popişi acıyor. Allah kimseye dermansız dert vermesin.
kızlar ya nehirin ateşi var dünden beri düşmedi dün yarım fitil yaptım sonra uyudu uykusunu bozmamak için hiç kaldırmadım alnından kontrol ettim biraz önce ölçtüm 37.7 çıktı hemen bir fitil yaptım bide sirkeli suyla vücudunu sildim başka ne yapabilirimki geçen sefer böyle olmamıtı gece ateşi vardı ama sabah geçmişti
adama spagetti bolognez versem ancak doyar gibi geliyor, biberonun her bitisinde agliyor, ve emerken kendineden geciyor, uyuyor saniyorsun, ama o, o anin keyfini cikariyor resmen ya..
ha buarada bu gün Doktorum programinda diyetisyen doktor elme sirkesinin kesinlikle zayiflatmadigini aksine migde borusuna ve migdeye zarar verdigini söyledi..valla ben zorla iciyordum bunu..bana baya bir migde bulantisi yapti..ise yaramiyor madem bende icmeryecegim artik..
su bebelere yogurt mayalama olayi varya onu pastorize sutten yaparken normal market yogurdunumu maya olarak kullaniosunuz nasil oluyo o is yahu
bende daha geçmedim ek gıdaya da - herkes yoğurttan muhallebiden meyveden bahsedince kendimi bi tuhaf hissettim - acaba ben mi kaldım sadece diye :1closedeyes:
bizimde donene ce artik pek ilgisini cekmiyor, cok cabuk sikiliyor benim oglum bu oyuncaklardan, salincagindanda sikilmaya basladi(napicam bilmiyorum, eve canli hokkkabaz tutucam...
Dorukum'a geçmiş olsun diyen tüm teyzelere teşekkür ederiz. Hastalık, ne kadar önemli olmasa da çok can sıkıcı. arada kasıyor kendini, ağlıyor sebepsiz yere. Sanırım popişi acıyor. Allah kimseye dermansız dert vermesin.
evrim saol canım bende oyle yapayım madem yogurdu
Masallahh subhannallahh.. Allahım sevdıklerını sana bagıslasın.
amin canımm cumlemizinkini insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?