2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

O pasta - kek isteğimi piç etti bu çocuk! Uyumuyor! 1 saat uyuyup uyandı. Odadan çıkarmadım. Görevi Onur'a devrettim. Limonlu kepekli eti formla takılıyorum. Hayır, kahve içelim diyorduk Onur'la, sıpa izin vermiyor ki! Bütün gün ağzıma mıçtı, şimdi uyutmaya çalışırken gülücükler saçıyor. Yer miyim, yemem! Eşşek sıpası tam yaa..

içecegın kahvede gece yarısı uykusuzluk olarak gerı donmesın..

sinir oluyorum su 45dklık uykulara ..

Çok geçmiş olsun çoğunlukta var bu tırnak batması bende olmadı şükür..
Geçmiş olsun cnm bende yoğurt mayalama konusunda sıfır deneyime sahibim eşim ben yaparım dedi bakalım tutturabilirse zemuszemus
buarada kizlar bebislerin sacini ne zaman kestirebiliriz acaba..valla benimkinin saclari cok komik oldu..arkada hic yok zaten..öndede horoz ibigi gibi duruyor..oglumda sanirim 6 aydan sonra kestirmistim..

Benimkininde gözlerine giriyor ama kesmeye kıyamıyorum :kedi:
oda takımımız geldi dün akşam kurduk çok cici oldu mağazada gördüğüm kirliymiş demekki temiz hali daha bir güzelmiş. hala almayan varsa çileği tavsiye ederim.

Güle güle huzurlu yatsın içinde.. :)
kızlar herkes ek gıdaya geçti mi?? sadece anne sütü ya da mama veren yok mu ?

Ben anne sütü veriyorum ama emme sıklığı konusunda sıkıntılarım var senin kararlılığına hayranım pes etmedin opuyorumnanaktan
bu 4 aylık aşısı 2 tane değil mi kızlar
aşı kartıb-nıda 3 gözüküyor bize 2 dene yaptılar uyuz ebelere bişey sorulmuyo i gıcıklar cevap vermiyorlar

Bize 2 tane yaptılar 2 bacaktan hatta birini sokup çıkarıp tekrar soktular kuzuma :sinifsinif:

Çok geçmiş olsun ağlayınca insanın içi gidiyor valla hep gülsün bebişlerimiz inşallah. :Saruboceq:
sonunda yapabildim kızlar bu benim 3 numaram en büyügü9yaşında 2.si 3 yaşında eyşlülümde 3 ay 12 günlük eheemm bende 27 yaşında

Bayağı hızlısın kaydirigubbakcemile3 çok tatlı bebişin
Gözümün önünden cheesecakeler, pastalar, tiramisular resmi geçit yapıyor. Adeta dilim kaşınıyor. Derin derin nefes alıp veriyorum. Daha dün yedim yaaa

Bugün 2 poşet abur cubur aldım kilo almaya çok ihtiyacım var ya! sositososito ayrıca yanına kola götürdüm yiyebildiklerimi yedim gerisini annemlere postaladım gece krize girince hakim olamazdım kendime... :kedi:
baku saatıyle saat yarım hem uykum var hem yatasım yok bakalım sabaha kadar kackez kalkcaz
Bazen hamilelik günlerimi özlüyorum ben rahatmışız aslında kaydirigubbakcemile3
Ece çok tatlı çıkmış oyun halısıda çok güzel..Bizde maymun adası var ama ona uzanıp çalana kadar daha çok zamana ihtiyacımız var..
Çapkın, yakışıklı Doruk namını kk ya salmış zemuszemus
Deva da çok tatlı maşallah sempatik gülüşü var

ozlem oyun halıından sıkılmaya basladı 10 dk duruyo eskıden yarım saat dururdu nasıl oyalıycam bılmem donence kesmıo kıtap koyuyorum oyuncak verıorum agzına goturmeye cabalıo sınır oluyo dıslerı kasınıo dıe bu sefer baslıo ınılamaya yanına gıdıp konuusyorum vs bu sefer kucak ıstıo sureklı oyalamak ıcın yenı bısıler bulmak gerek yanı hıc tatmın olmuyolar

ben yatayım yavastan. sızlere ıı gecelrrr

gypsym olsaydı keske annesındemı ne , buaralar onu cok durgun goruyorum sıkkın yanı ins moral toplarda gelır

benimki de uyumuyo ellerini emmekten salya mümük karışmış birbirine
kucakta tutun ve de sürekli konuşun dio
babaya bıraktık bakalım başarabilcekmı uyutmayı
bu arada 4. ay aşısı ateş yaptımı
insan çobuk unutuyor
güya tecrübeliyiz
:hulya:

babasıyla ask yasıolar bayram sabahı:)..

tokasını sevsinler..çok tatlı çookk

aynen yaa..oyuncak mağazamız olsaydı diyorum bazen..

Ay 8.30 dan beri uyumadı. Normalde 8-9 arası uyuyor. Bütün gün de çok mızmızdı. Şurup verdim, Onur uyutuyor şimdi. Uyudu ama ayaktan indirmeye korkuyoruz. Biraz daha sallayacak.

teo hiperaktif olmasın
suphelenmiyo degilimCADIARZU
Gözümün önünden cheesecakeler, pastalar, tiramisular resmi geçit yapıyor. Adeta dilim kaşınıyor. Derin derin nefes alıp veriyorum. Daha dün yedim yaaa
bi dilim banada kes yavrum ya, yaninada 1 bardak cay, ajda bardak olsun..

kundaklamaya calıs yuzunude ort belkı ıse yarar
yuz ortme super ise yariyor..buardaa cok tatli cikmis minnos...masalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…