baku saatıyle saat yarım hem uykum var hem yatasım yok bakalım sabaha kadar kackez kalkcaz
Şükür ki yatcen kalkcen yatcan kalkcen sabah olcek :))
baku saatıyle saat yarım hem uykum var hem yatasım yok bakalım sabaha kadar kackez kalkcaz
O pasta - kek isteğimi piç etti bu çocuk! Uyumuyor! 1 saat uyuyup uyandı. Odadan çıkarmadım. Görevi Onur'a devrettim. Limonlu kepekli eti formla takılıyorum. Hayır, kahve içelim diyorduk Onur'la, sıpa izin vermiyor ki! Bütün gün ağzıma mıçtı, şimdi uyutmaya çalışırken gülücükler saçıyor. Yer miyim, yemem! Eşşek sıpası tam yaa..
Çok geçmiş olsun çoğunlukta var bu tırnak batması bende olmadı şükür..tırnak batmam _ arkadaslar ayagım ogunden berı gecmedı trde dra gıttım antıbıyotıklı krem verdı kullandım ayakkabı gıyebılıorum ama sadece su hamıleyken berıdır gıydıgım spor ayakkabılar baska olmuyo yarası kapanmıo gecen gun emrahla operasyon yaptık batan tırnagı o yaranın ıcınden cıkarıp kestık bıraz rahatladı ama yara kapanmıo antıbıyotık hap ıcmem gerek emzırdıgım ıcın ıcemıyorum napcam bılmıyorum sastım kaldım
Geçmiş olsun cnm bende yoğurt mayalama konusunda sıfır deneyime sahibim eşim ben yaparım dedi bakalım tutturabilirse zemuszemussağolun kızlar şimdi yine ölçtüm 37.3 yavaş yavaş düşüyo galiba dünde hapşurdu şimdi üstünü inceltmiştim hapşurdu tekrar giydirdim bende
bide yoğurt mayaladım yine inşallah tutar bu sefer pastörize sütten yaptım
buarada kizlar bebislerin sacini ne zaman kestirebiliriz acaba..valla benimkinin saclari cok komik oldu..arkada hic yok zaten..öndede horoz ibigi gibi duruyor..oglumda sanirim 6 aydan sonra kestirmistim..
oda takımımız geldi dün akşam kurduk çok cici oldu mağazada gördüğüm kirliymiş demekki temiz hali daha bir güzelmiş. hala almayan varsa çileği tavsiye ederim.
kızlar herkes ek gıdaya geçti mi?? sadece anne sütü ya da mama veren yok mu ?
bu 4 aylık aşısı 2 tane değil mi kızlar
aşı kartıb-nıda 3 gözüküyor bize 2 dene yaptılar uyuz ebelere bişey sorulmuyo i gıcıklar cevap vermiyorlar
ay pardon ya çok uzun olmuş furkan çok hasta sıkıştırmaya çalıştım azcıkopuyorumnanaktanszide özlemişim
dün doktora gittik.aşımızı olduk doktor ek besine izinverdi.kilomuz 6kilo 800gr mış
boyumuz uzun zaten.ewe bir geldik.oğlum benden grip kapmış nasıl hapşurup.öksürüyo anlatamam
ve nasıl ağlıyo dün gece sabaha kadar uyutmadı ve uyumadı.o ağladı ben ağladım biara ağlamaktan morardı yüzü çok korktum
sabah doktora gittik tekrar ve şuan tam 5 ilacımız var zavallı oğlum
benm çektğim yetmiyo şimdi o çekiyo
tabi bende gribim
ama bana ilaç vermdiler.bide bende çok kansızlık var die oğluşumada verdiler
sonunda yapabildim kızlar bu benim 3 numaram en büyügü9yaşında 2.si 3 yaşında eyşlülümde 3 ay 12 günlük eheemm bende 27 yaşında
Gözümün önünden cheesecakeler, pastalar, tiramisular resmi geçit yapıyor. Adeta dilim kaşınıyor. Derin derin nefes alıp veriyorum. Daha dün yedim yaaa
Bazen hamilelik günlerimi özlüyorum ben rahatmışız aslında kaydirigubbakcemile3baku saatıyle saat yarım hem uykum var hem yatasım yok bakalım sabaha kadar kackez kalkcaz
Oha hala uyumamış, ben gideyim ayağımda sallayayım bakalım accık. Ellerini emmekten uyuyamıyo ki!
babasıyla ask yasıolar bayram sabahı:)..
ozlem oyun halıından sıkılmaya basladı 10 dk duruyo eskıden yarım saat dururdu nasıl oyalıycam bılmem donence kesmıo kıtap koyuyorum oyuncak verıorum agzına goturmeye cabalıo sınır oluyo dıslerı kasınıo dıe bu sefer baslıo ınılamaya yanına gıdıp konuusyorum vs bu sefer kucak ıstıo sureklı oyalamak ıcın yenı bısıler bulmak gerek yanı hıc tatmın olmuyolar
suphelenmiyo degilimCADIARZUteo hiperaktif olmasın
bi dilim banada kes yavrum ya, yaninada 1 bardak cay, ajda bardak olsun..Gözümün önünden cheesecakeler, pastalar, tiramisular resmi geçit yapıyor. Adeta dilim kaşınıyor. Derin derin nefes alıp veriyorum. Daha dün yedim yaaa
yuz ortme super ise yariyor..buardaa cok tatli cikmis minnos...masalahkundaklamaya calıs yuzunude ort belkı ıse yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?