cheesecake yaptım, dilimin kaşıntısı ! geçti :)
1 dilimcik yollasana bacimcokacimcoook
Heççç canım istemıyor benım yaf artık.. tatlı ıle aram ıyı degıl bu aralar.
Sütüm artsın dıye sapıklar gııb bulgur pılavı yer oldum.. rezeneye abandım.. bakalım sonucu ne olacak.
duyda inanma:ecrin_bebek:
kiyamam yavrum seninde mi azaldi(insallah artar..
aaaaaaaaaaa ben bulgurun süt yaptıgını bilmiyordum...ayyçok saol anam bacım:)Sütüm artsın dıye sapıklar gııb bulgur pılavı yer oldum.. rezeneye abandım.. bakalım sonucu ne olacak.
aaaaaaaaaaa ben bulgurun süt yaptıgını bilmiyordum...ayyçok saol anam bacım:)
daahasık yiyecegim :)
bende hep bardak ısır yiyodum ama o mısırlar GDO luymuş....
ayyyy kimse yokmu tıkttıktık
hu hu huu komşukomşu
Arada nefes alıyorus Gulıstan.. sapıklar gıbı ne yazayım ardı arkasına yaf :bbo:
senin geçti ama ben dilimi kaşıntısı başladı noolcek şimdi:dilcikar:cheesecake yaptım, dilimin kaşıntısı ! geçti :)
bence sonuç i olur bulgur pilavı benm tüm giysilerimi ıslatmıştı.süt gelmez die ped takmamıştımSütüm artsın dıye sapıklar gııb bulgur pılavı yer oldum.. rezeneye abandım.. bakalım sonucu ne olacak.
Ha bu arada kuzey; "acaba heryöne çekiştirsem meme ucun benimle gelir mi anne" denemesi yapıyor bugunlerde.. benden ilk şamarını yıyecek az kaldı.. gögus uclarım acıyor artık yaf!!
senin geçti ama ben dilimi kaşıntısı başladı noolcek şimdi:dilcikar:
Ayça kaçar..haaa bu arada Ayvalıktan bana iş teklifi geldi yine.. Bi bakmışınız tekrar Ayvalığa yerleşmişiz..Özlem, Canan görürüm sizi o zaman..
gece bile anlıyor farkını çığlığı basıyo..
bi kere gündüz emzikle uyutmayı başardım, sevinçten ağladım ama bi daha tekrarlamadı..Çok verimli almıyor emziği..
hmmm, ben de onu andım bugün...
Yaaa Ayçacık, bazen biz de benzer durumlar yaşıyoruz. Doruk da gece uyandığında emmeden hayatta uyumuyor. Aynen dediğin gibi, aç değil, ama illaki emmek istiyor. Korkuyorum bazen bu çocuk ileride memeyi nasıl bırakacak? O zamanlar geldiğinde geceleri nasıl avutucam... Mutlaka bir yolu buluncak tabii ama, ne yaman sevdaymış şu meme sevdası!
Heeyooo, hayırlısı olsun :)
GYPSYM şu hayatta en kıcık olduğum şey, birinin anneme "kızından daha genç görünüyorsun" demesi. Bunlardan biri de Evrim'di. Öcümü aldın, kutlarım! Yaaa, nasıl oluyormuş Efrim gadııın?? sositososito laelaelaelaelae
cheesecake yaptım, dilimin kaşıntısı ! geçti :)
:roflol: biz daha o çekiştirme durumlarına gelmedik ama damaklarının arasında sıkıştırması yetiyor zaten :sinifsinif:Ha bu arada kuzey; "acaba heryöne çekiştirsem meme ucun benimle gelir mi anne" denemesi yapıyor bugunlerde.. benden ilk şamarını yıyecek az kaldı.. gögus uclarım acıyor artık yaf!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?