2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

uzunnnnnnnnnnnca aradan sonra gece muhabbetine bodoslama dalıyorum herkeşlere selam olsun...

Sütüm artsın dıye sapıklar gııb bulgur pılavı yer oldum.. rezeneye abandım.. bakalım sonucu ne olacak.
aaaaaaaaaaa ben bulgurun süt yaptıgını bilmiyordum...ayyçok saol anam bacım:)
daahasık yiyecegim :)
bende hep bardak ısır yiyodum ama o mısırlar GDO luymuş....

Ha bu arada kuzey; "acaba heryöne çekiştirsem meme ucun benimle gelir mi anne" denemesi yapıyor bugunlerde.. benden ilk şamarını yıyecek az kaldı.. gögus uclarım acıyor artık yaf!!

aaaaaaaaaaa ben bulgurun süt yaptıgını bilmiyordum...ayyçok saol anam bacım:)
daahasık yiyecegim :)
bende hep bardak ısır yiyodum ama o mısırlar GDO luymuş....

Anam bacım, meksika mısırı dıye satıyorlardı baslarda onları.. GDO nun babası sayılır o mısırlar.

baglantımda bir sorun var hemen gönderim yapamıyorum yazdıklarımı sayfayı sürekli yeniliyorum. bi anda hattan düşebilerem

cheesecake yaptım, dilimin kaşıntısı ! geçti :)
senin geçti ama ben dilimi kaşıntısı başladı noolcek şimdi:dilcikar:
Sütüm artsın dıye sapıklar gııb bulgur pılavı yer oldum.. rezeneye abandım.. bakalım sonucu ne olacak.
bence sonuç i olur bulgur pilavı benm tüm giysilerimi ıslatmıştı.süt gelmez die ped takmamıştım
Ha bu arada kuzey; "acaba heryöne çekiştirsem meme ucun benimle gelir mi anne" denemesi yapıyor bugunlerde.. benden ilk şamarını yıyecek az kaldı.. gögus uclarım acıyor artık yaf!!

:roflol::roflol::roflol:çok güldüm ya allahta seni güldürsün .ama furkanda aynısını yapıyo hatta arada çekip uzatıp bi kenarda tutup bana sırıtıyo şebelek yafyum

Ayça kaçar..haaa bu arada Ayvalıktan bana iş teklifi geldi yine.. Bi bakmışınız tekrar Ayvalığa yerleşmişiz..Özlem, Canan görürüm sizi o zaman..

ayyy heyecan yaptım birden inş. olur :)) Canan çok tatlı bizzat tanıştık koklaştık kendisiyle 2 saatlik yol olmasa ziyaretine sık sık gidip başını ağrıtırım ama uzak ne yazık ki! akannehir
gece bile anlıyor farkını çığlığı basıyo..

bi kere gündüz emzikle uyutmayı başardım, sevinçten ağladım ama bi daha tekrarlamadı..Çok verimli almıyor emziği..

Valla işiniz zor ayakta sallamakta işe yaramıyor mu belki daha rahat nefes alırsın kucağında emzirmekten daha iyi ellerin boş olur en azından sositososito

Bizde deaynı durum aaa valla annen mi inanmam ablan olmalı bir yanda gurur verici ama bazen alınmıyor değilim :) hakaret mi iltifat mı ? kafamçokkarıştı

cheesecake yaptım, dilimin kaşıntısı ! geçti :)

Afiyet olsun.. Bende bu aralar browniye taktım kendimi zor dizginliyorum ama arkadaşlar gelecekmiş yapmam lazım kalanlar bu zayıf bünyeye sositososito

:roflol: biz daha o çekiştirme durumlarına gelmedik ama damaklarının arasında sıkıştırması yetiyor zaten :sinifsinif:
Benimde sütüm azaldı Deniz (eşim) geçen diyor ki bizim oraya süt getiren kadınlara sordum inekler nasıl daha verimli oluyor süt vermede ? (iltifatlar diz boyu anlayacağınız) Güya süt çoğaltmanın yöntemini öğrenecek :mymeka:
Dün gece Özde 5 te bir çığlıkla nasıl uyandıne yapsam susmadı delirtecekti beni hiç yapmam aslında altını bile açtım gece susmadı normalde altı açılınca susardı ..Ondan önceki gecede sayıklıyordu birşeyler.. Ayakta hoplata zıplata emzirip zor uyuttum yanımızda yattı sabaha kadar.. lmaz: Ayrıca buaralar o kadar geveze oldu ki anlamsız sesler çıkarıyor bağıra bağıra eşimle bakıp gülüyoruz birbirimize anası gibi geveze olacak :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…