2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

mekik faydalı tbi ama ben kilo verince oğlumda veriyo o yüzden ek besine tam geçmeyi bekliyorm şöle bi 6ıncı ay olsun bari
geçmiş olsun canım dikkat etmeliyz nolursa olsun
ya ewet çok heyecanlı günlerdi bazen bebişin işlerine koşuşunca hatırlamıyo insan geçmişi
çoookkkk sevinçliyimm kızlar ilk sizle paylaşıyorummm
kızım huggies finalisti secildi haftaya istanbula cekimlere gidiyoruzzzz....
hayırlı olsun tebrik ediyoz ailecek
Lal gecmis olsun, kizan kizsin bosver, bende ellr yikanmadan elletmiyorum..

ya demesi kolay ama çok arıza çıkarıyolar

monolog yapmak istemiyorm
kombimz bozuldu furkanda hasta ev sahibimz hala servs yollicak.son derecede yakıyoruz yanmayan odalar ısınsn die ama nafile üstelik ufoda yakıyorz faturalar mahfeicek bzi sanırm artık sengin değiiliz

aksam armut yalattim ordege resmen mest oldu, nasil kikirdadi pek hosuna gitti, buarada istahi acildi bu cocugun, reflu surubunu yiycek saniyor, bitince bi kasik agliyor, devamini istiyor, hatta kasigi oyle bi yaliyorki:))
maşallah inşallah böyle gider
şimdi iyiymiş geçmiş olsun canım ama sirkeli su zararlıymış diye duymuştum bende
gerci kizimdan önce benim bir bakimdan gecmem lazim..neyseki haftaya Allahin izniyle Türkiyedeyim..insallah memleketimde bir yikama yaglama yaptiririm degilmi..su bunalimli anne modundan cikayim biraz..
nerelisin sen türkiyede nereye geleceksin?
hatırlıyorum o günleriii ahh ahh bekliyodun hergün işten atılmayı son zamanlar çok kıl davranmaya başlamışlardı hatta geç saatte çıkıyodun seni eve bile bırakmıyolardı hamile halinle az çekmedin sende :sinifsinif:
Yazılım uzmanıyım Nurdan, bilgisayar programcısı da diyebiliriz :)
birde köşe yazarı :))
İyi olmuş! En azından biliriz ki elif'in artık bi cep telefonu yok laelaelaelaelae
bencede :umursamaz:
burcum tskler . onerınıde tahmın edıorum ama ıcerden horultu seslerı gelıo bılmem anlatabıldımmı :)
kaydirigubbakcemile3

devanın gülüşüne hayranım
kuzeyimde gülmüş annesinin omzunu yalamış babaannenin kucağına yumuk yumuk duruyor babaaneneyde maşallah gelinden daha fit laelaelaelaelae dombalak gelin delikafadulden
doruku özlemişiz uzun süredir foto yoktu büyümüş serseri delikanlı ifadesi var sanki :) geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz kan olayı (

canancım mama sandalyeniz hayırlı olsun elifim açılışı yaptı herkes izinde gidiyor bende alacağım daha inşallah

ecoşum güzel ecoşum topiğiniz en güzel bebişlerinden kanımca,yüz hattı göz rengi çok güzel bir kız olacak anasını babasını uğraştıracak

valla bizimki emmeden isirmaya terfi etti..simdiki moda eline geceni pardon agzina geceni isirmak..valla benim oglanda hicbir asi ates yapmamisti ama biliyorsun her cocuk bir olmuyor..
bugün karnıbahar pişirdim eşim afiyetle yedi benim o kadar çok midem bulandıki kokusundan yiyemedim
hamileyken bile bi yemekten bu kadar tiskinmemiştim

daha regl de olmadım tırsıyorum kendimden : )))
aman o korku bende de var..herhalde senin ilk cocugun..ben defteri kapattim artik.2 cocuk yeterli..
buda benim oğlum çınar cengiz 25/07/2009 doğumlu .şuan 4,5 aylık 7,500 gr.63 cm
ay masallah cinar cengize.. zaten bende taze damat ariyordum..topikte benim kiza kismet kalmamisti..belki yeni bir ask dogar ha ne dersin..Şeniz
normalinde ac olsa almasi lazim..eger anne sütüne devam ediyorsan belki yeterli geldigi icin almiyordur..benim kizda ek besinleri yemiyor..eger anne sütüde almiyor kilosuda düsükse bir doktora danis derim ben..
hos geldin canim..bebisinede cok gecmis olsun..valla bende izinde bebisin mikrop kapmasindan cok korkuyorum..malum insanlar bizim kadar duyarli olamiyorlar..hele bazilarida öpmezmi sinir olurum..gerci ben izin vermiyorum ama bazilarida sormadan öpüyor zaten..
çoookkkk sevinçliyimm kızlar ilk sizle paylaşıyorummm
kızım huggies finalisti secildi haftaya istanbula cekimlere gidiyoruzzzz....
vaybe..topikten yeni bir yildiz doguyor..hadi hayirlisi..hihoyyyt
nerelisin sen türkiyede nereye geleceksin?

kaydirigubbakcemile3
ben orduya geliyorum canim.turkbayragi

ben yatayım yavastan. sızlere ıı gecelrrr

gypsym olsaydı keske annesındemı ne , buaralar onu cok durgun goruyorum sıkkın yanı ins moral toplarda gelır
iyiyim canımm bomba gibi geldim diyebilirimm yerimseniben

esram gelmis hosgelmissss...naptin balim??
gezdim tozdum balım iyi geldi vallahii
geçmişi okuyodur şimdi o çingene!
zeki kadınn :lepi:
dimi tek güzel yanı o : ))

evet o krem işte mersii canum (nasılda olaya hakim kaydirigubbakcemile3 )
ee taze:lepi: bu delikafadulden
esraaaaa sen de salifonun numara vardı de mi ara beni lütfen.telefonum kayıp.hem de evde kaybettim düşün halimi artık..
sen toparlanda senin hattan konuşuruz.bi telefon alıp yollayım sana laelaelaelaelae
tirsma tirsma hem sen emz'irip hemde heray regl mi oluyosun/ ben 1 kez oldum oda kırkım cıktıktan 10 gun sonra dahada karsılasmadık kendısıyle
bende düzenli regl oluyorum :sinifsinif:
herşeyin hayırlısı olsun canım keşke bir süre çalışmak zorunda olmasan şööyle 3-4 sene bu arada beni merak edip msj attığın iin sağol canım cvp yazdım ulaştımı emin olamadım mamide bana bayram hediyesi telefon almışta ayıptır söylemesii ama kullanmayı beceremedim bir türlüü :kedi
bu arada tv konusu bizdede öyle yarım saat bile izletmiyorum gün içinde :sinifsinif:
kesinlikle katılıyorum sana
peki belma nereden temin edeceksin aşıyı.
evet bizim burdada aşı yok diyorlar
gyprsesra su nu almıstı bizim yok bende onu almayı düşünüyorum fiyatı şimdiye kadar gördüklerimin en uygunu
Aktiviteli Oyun Minderim ::: .::WwW.KidCentrum.CoM::. - Çocuk Merkezi Oyuncak
evet evett ben memnunum hala oylanıyor içinde 15-20 dkda olsaa
cok izletme taraftari degilim bende cunku o gorsel imajlar uykularini etkileyebilirmis ruya bazinda...
evet özellikle 7. ve 8. aylarda izlettiklerimize çok dikkat etmeliymişiz gece rüyalarına giriyormuş direk
sırnaşık şey seviyorumm teoyuuu
kovanın ümüğünü sıkarımm kim oluyormuşş onlarrr böyle sevimli bir ördek dünyada nerde bulunurrr
Çınar çok tatlı maşallah ...
Esra hazır buradayken sorayım diyetisyen olayı ne oldu ? Malum zayıflama topiği boş kaldı uğrayan yok :sinifsinif: Birde ücretine kadar??
yalan oldu kaydirigubbakcemile3 kan tahlili istedi daha yaptırmadım o şekilde diyet programı verebilirmiş 50 tl ücreti gidince haberdar edeceğim sizleri önce şu tahlili yaptırayım

Amannıınn, Ankarada Ptt genel müdürlüğünde mi yoksam? ..

yok canım alanya da çalıştı hep.

aynen..gülmelerini konuşmalarını kaydetmek istiyorum anı olsun diye ama nafile..

pişiiiikk oldukk durduk yerde neden oldu anlamıyorummm bepanten geçirmedi zeytinyağıda denedim şimdi hamaten aldııkk gecirirmi sizceee bez bile bağlamıyorummm külot giydiriyorummm açık tutyorummm

nivea pişik kremi iyi..bir de travazol..drumuz vermişti..ilk sürüşte geçiriyo..

seni gidi fil hafıza seniii..lülülülülülü

2 gundur yesil kaka yapio anlamadim gitti sabah kahverengi olan kaka ogleden sonra yeserdi bugnde yeil ve sulu / kacgundur macumsuydu motorumu bozdu acep

2 gundur yesil kaka yapio anlamadim gitti sabah kahverengi olan kaka ogleden sonra yeserdi bugnde yeil ve sulu / kacgundur macumsuydu motorumu bozdu acep

yeşil olunca üşüttü derler ya - ece dışarı çıktığı her seferden sonra 1 gün yeşil kaka yapıyo - adaşı da acaba üşütmüş olabilir mi - dışarı hiç çıktınız mı??

Ecoş çok güzel yaaa, hele toka takmıyo musunuz bitiyorum...

Çınar bebek de çok tatlı..

Hmmm gelinim TV'lere çıkarsa oğlumla izleriz artık..Daha birbirlerini bile göremediler nasıl olacak bu iş..

Yeşil kaka zaman zaman olabiliyor. Mesela annenin ön sütünü içti mi oluyomuş falan..

Puket vardı o nerelere kayboldu bak ben de onu merak ettim..Zaten yeni katılmıştı, kayboldu aniden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…