mekik faydalı tbi ama ben kilo verince oğlumda veriyo o yüzden ek besine tam geçmeyi bekliyorm şöle bi 6ıncı ay olsun bariöffffffff şöyle hızla kilolarımızadan kurtulsak ne güzel olurdu.bebeğimi emzirdiğim için ne rejim yapabiliyorum nede sirke bal karışımı yapabiliyorum.pazartesiden beri mekik çekmeye başladım her akşam vakit buldukça yapıyorum kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım dikkat etmeliyz nolursa olsunözledim siz, kızlar. ben izmirdeyim. bebiş bağırsak enfeksiyonu oldu mikrop kapmış. ne kadar dikkat etsenizde birileri pis ellerle dokunuyor.küsen bile var bebeği elletmeyince. ne değerli çocuğun varmış diyende. evet bebeğim çok değerli. napayım
ya ewet çok heyecanlı günlerdi bazen bebişin işlerine koşuşunca hatırlamıyo insan geçmişiek gıdalara geçilmiş. hadi hayırlısı kızlar. bebikler baya büyüdü.2010 ağustos anneleri açılmış. gözlerim doldu. ne günler geride kaldı. hemen aklıma eczaneye koşmalarım geldi. kaç prediktör aldım kaç kere hamileyim sandım. geçen sene ağustos anneleri topiği açıldığında ben o ay hamile kalıp kalmayacağımı bilmeden okuyordum ilk yazıları.nasıl heycanlar yaşadık hepberaber. ne güzelmiş.
hayırlı olsun tebrik ediyoz ailecekçoookkkk sevinçliyimm kızlar ilk sizle paylaşıyorummm
kızım huggies finalisti secildi haftaya istanbula cekimlere gidiyoruzzzz....
Lal gecmis olsun, kizan kizsin bosver, bende ellr yikanmadan elletmiyorum..
çoookkkk sevinçliyimm kızlar ilk sizle paylaşıyorummm
maşallah inşallah böyle gideraksam armut yalattim ordege resmen mest oldu, nasil kikirdadi pek hosuna gitti, buarada istahi acildi bu cocugun, reflu surubunu yiycek saniyor, bitince bi kasik agliyor, devamini istiyor, hatta kasigi oyle bi yaliyorki:))
şimdi iyiymiş geçmiş olsun canım ama sirkeli su zararlıymış diye duymuştum bendekızlar ya nehirin ateşi var dünden beri düşmedi dün yarım fitil yaptım sonra uyudu uykusunu bozmamak için hiç kaldırmadım alnından kontrol ettim biraz önce ölçtüm 37.7 çıktı hemen bir fitil yaptım bide sirkeli suyla vücudunu sildim başka ne yapabilirimki geçen sefer böyle olmamıtı gece ateşi vardı ama sabah geçmişti
nerelisin sen türkiyede nereye geleceksin?gerci kizimdan önce benim bir bakimdan gecmem lazim..neyseki haftaya Allahin izniyle Türkiyedeyim..insallah memleketimde bir yikama yaglama yaptiririm degilmi..su bunalimli anne modundan cikayim biraz..
hatırlıyorum o günleriii ahh ahh bekliyodun hergün işten atılmayı son zamanlar çok kıl davranmaya başlamışlardı hatta geç saatte çıkıyodun seni eve bile bırakmıyolardı hamile halinle az çekmedin sende :sinifsinif:yok canım çıkarıldım ben raporum bitince..şirket yurtiçi işi almıyor artık..yurtdışında çalışıyor..çocuklu bayan bi şantiyeci işlerine gelmiyor pek..iyi de oldu aslında..hafta tatili olan mesai saati belli olan bi iş bulmalıyım..
birde köşe yazarı :))Yazılım uzmanıyım Nurdan, bilgisayar programcısı da diyebiliriz :)
bencede :umursamaz:İyi olmuş! En azından biliriz ki elif'in artık bi cep telefonu yok laelaelaelaelae
kaydirigubbakcemile3burcum tskler . onerınıde tahmın edıorum ama ıcerden horultu seslerı gelıo bılmem anlatabıldımmı :)
valla bizimki emmeden isirmaya terfi etti..simdiki moda eline geceni pardon agzina geceni isirmak..valla benim oglanda hicbir asi ates yapmamisti ama biliyorsun her cocuk bir olmuyor..benimki de uyumuyo ellerini emmekten salya mümük karışmış birbirine
kucakta tutun ve de sürekli konuşun dio
babaya bıraktık bakalım başarabilcekmı uyutmayı
bu arada 4. ay aşısı ateş yaptımı
insan çobuk unutuyor
güya tecrübeliyiz
:hulya:
aman o korku bende de var..herhalde senin ilk cocugun..ben defteri kapattim artik.2 cocuk yeterli..bugün karnıbahar pişirdim eşim afiyetle yedi benim o kadar çok midem bulandıki kokusundan yiyemedim
hamileyken bile bi yemekten bu kadar tiskinmemiştim
daha regl de olmadım tırsıyorum kendimden : )))
ay masallah cinar cengize..buda benim oğlum çınar cengiz 25/07/2009 doğumlu .şuan 4,5 aylık 7,500 gr.63 cm
normalinde ac olsa almasi lazim..eger anne sütüne devam ediyorsan belki yeterli geldigi icin almiyordur..benim kizda ek besinleri yemiyor..eger anne sütüde almiyor kilosuda düsükse bir doktora danis derim ben..Merhabalar,
ben eylül annelerindenim, kızım şuan 3,5 aylık oldu,
sizlerden bir konuda yardım istiyorum,
kızıma sütüm az olduğu için milupa veriyordum, artık içmiyor mamayı değiştirdim SMA aldım onuda içmiyor, aç kalıyor diye çok üzülüyorum, tecrübelerinize dayanarak konu ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum,
şimdiden çok teşekkür ederim
hos geldin canim..bebisinede cok gecmis olsun..valla bende izinde bebisin mikrop kapmasindan cok korkuyorum..malum insanlar bizim kadar duyarli olamiyorlar..hele bazilarida öpmezmi sinir olurum..gerci ben izin vermiyorum ama bazilarida sormadan öpüyor zaten..özledim siz, kızlar. ben izmirdeyim. bebiş bağırsak enfeksiyonu oldu mikrop kapmış. ne kadar dikkat etsenizde birileri pis ellerle dokunuyor.küsen bile var bebeği elletmeyince. ne değerli çocuğun varmış diyende. evet bebeğim çok değerli. napayım
vaybe..topikten yeni bir yildiz doguyor..hadi hayirlisi..hihoyyytçoookkkk sevinçliyimm kızlar ilk sizle paylaşıyorummm
ben orduya geliyorum canim.turkbayraginerelisin sen türkiyede nereye geleceksin?
kaydirigubbakcemile3
iyiyim canımm bomba gibi geldim diyebilirimm yerimsenibenben yatayım yavastan. sızlere ıı gecelrrr
gypsym olsaydı keske annesındemı ne , buaralar onu cok durgun goruyorum sıkkın yanı ins moral toplarda gelır
gezdim tozdum balım iyi geldi vallahiiesram gelmis hosgelmissss...naptin balim??
zeki kadınn :lepi:geçmişi okuyodur şimdi o çingene!
ee taze:lepi: bu delikafaduldendimi tek güzel yanı o : ))
evet o krem işte mersii canum (nasılda olaya hakim kaydirigubbakcemile3 )
sen toparlanda senin hattan konuşuruz.bi telefon alıp yollayım sana laelaelaelaelaeesraaaaa sen de salifonun numara vardı de mi ara beni lütfen.telefonum kayıp.hem de evde kaybettim düşün halimi artık..
bende düzenli regl oluyorum :sinifsinif:tirsma tirsma hem sen emz'irip hemde heray regl mi oluyosun/ ben 1 kez oldum oda kırkım cıktıktan 10 gun sonra dahada karsılasmadık kendısıyle
herşeyin hayırlısı olsun canım keşke bir süre çalışmak zorunda olmasan şööyle 3-4 sene bu arada beni merak edip msj attığın iin sağol canım cvp yazdım ulaştımı emin olamadım mamide bana bayram hediyesi telefon almışta ayıptır söylemesii ama kullanmayı beceremedim bir türlüü :kediBir alternatifte taşınmak olabilir dedi eşim. İş yerlerimize yakın bir başke eve taşınırsak, yol zulmünden kurtulmuş olabiliriz dedi. Evimiz Anadolu yakasında iş yerlerimiz Avrupa yakasında sabah akşam trafikte saatler geçiriyoruz ve bu da beni fazlasıyla geriyor, kızımla geçirmem gereken saatler yollarda geçiyor diye düşünüyorum. Bakalım hafta sonuna kadar o da düşünecek bende düşüneceğim.
Nurdan aynen bizde sizin gibiyiz, hamileliğimi planlamadığımız için, kredi çekip ev almıştık. Vefat eden kardeşim evlenecekti, 2 yıl önce o kredi çekip bir ev almıştı, ama hastalanınca ödeyemedi, vefatından sonra evi bırakmaya gönlümüz razı olmadı, onun kredisi de bize kaldı. Eşim bonkörlük edip bana doğum hediyesi araba almıştı onunda kredisi var.. Var da var yani.. :sinifsinif:
Televizyon seyrediyor mu Nurdan? Ya da televizyon seyrettiriyor musunuz, müsade ediyor musunuz yani? Deva çok meraklı televizyona, bıraksam saatlerce gözünü ayırmadan seyredecek. Önüne geçiyorum bazen bakmasın diye, kafasını uzatıp yandan bakmaya çalışıyor sıpa ! Doktorumuz yarım saatten fazla baktırmayın ve uzak mesafeden baksın dedi. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
kesinlikle katılıyorum sanaAşının Türkiyede abartılmasını planlı yapılan birşey olduğunu da düşünmeye başladım. Ortalık bu kadar karışıkken, pkk azıtmışken, halkın dikkatini başka yere çekmek için de bunu kullanıyorlar gibi geliyor. [/B]
evet bizim burdada aşı yok diyorlarpeki belma nereden temin edeceksin aşıyı.
evet evett ben memnunum hala oylanıyor içinde 15-20 dkda olsaagyprsesra su nu almıstı bizim yok bende onu almayı düşünüyorum fiyatı şimdiye kadar gördüklerimin en uygunu
Aktiviteli Oyun Minderim ::: .::WwW.KidCentrum.CoM::. - Çocuk Merkezi Oyuncak
evet özellikle 7. ve 8. aylarda izlettiklerimize çok dikkat etmeliymişiz gece rüyalarına giriyormuş direkcok izletme taraftari degilim bende cunku o gorsel imajlar uykularini etkileyebilirmis ruya bazinda...
sırnaşık şey seviyorumm teoyuuubuarada sabah krese gittim saglik karnesini istediler dosyasi icin, sonrada gidecegi bolum belli olmus onu gosterdiler 7-8 bebek 2 bakici var onun bolumunde..ama cocuklar bir melek kendi kendine oyniiyorlar biri anakucaginda sallaniyo, digerleri emekliyo, oyuncaklarla oynuyor falan ama biride aglamiyor... en kucugu 5 aylik..icimden dedim kadina bu son iyi gunlerin yani Teomani o sekilde sakin sakin oynarken dusunemiyorum ben(insallah kresten atmazlar yavrumu (birak anakucagini sallanan titreyen salincakta durmuyor adam ya, nolcak nasil olcak bilmiyorum (
yalan oldu kaydirigubbakcemile3 kan tahlili istedi daha yaptırmadım o şekilde diyet programı verebilirmiş 50 tl ücreti gidince haberdar edeceğim sizleri önce şu tahlili yaptırayımÇınar çok tatlı maşallah ...
Esra hazır buradayken sorayım diyetisyen olayı ne oldu ? Malum zayıflama topiği boş kaldı uğrayan yok :sinifsinif: Birde ücretine kadar??
Amannıınn, Ankarada Ptt genel müdürlüğünde mi yoksam? ..
Kamera ilgilerini çekiyor, makineyi incelemekten güleç ifadeleri birden ciddileşiyor. Ben kızımın agulamalarını kameraya almaya çok hevesleniyorum ama her seferinde beni farkedip susuyor ve elimdekini incelemeye başlıyor. Gizli kamera mizanseni kuracağım bir gün o olacak :)
pişiiiikk oldukk durduk yerde neden oldu anlamıyorummm bepanten geçirmedi zeytinyağıda denedim şimdi hamaten aldııkk gecirirmi sizceee bez bile bağlamıyorummm külot giydiriyorummm açık tutyorummm
hatırlıyorum o günleriii ahh ahh bekliyodun hergün işten atılmayı son zamanlar çok kıl davranmaya başlamışlardı hatta geç saatte çıkıyodun seni eve bile bırakmıyolardı hamile halinle az çekmedin sende :sinifsinif:..
2 gundur yesil kaka yapio anlamadim gitti sabah kahverengi olan kaka ogleden sonra yeserdi bugnde yeil ve sulu / kacgundur macumsuydu motorumu bozdu acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?