2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çalışan annelerin yanında benimki sönük kalır belki ama...

Günlerdir 3-4 saat uykuyla durmaya çalışıyorum. Bünyem çok yoruldu, Ruzy'ye artık verimli bakamıyorum..Gözlerinin içine bakıyorum uyusun diye.. geceleri uyuyor aslında neredeyse 10 saat ama nasıl?? Uykuya daldırmak için en az 2 saat memede kalıyor. Gece de gözlerini açmadan uyanıp emiyor ama en az 45 dk. dalmasını bekliyorum yoksa uyanıyor..E ben uykuya dalana kadar uyanıyo derken hiç uyuyamıyorum.. Gece ellerimi ısırıyorum emzirirken uyanık kalmak için...Ve artık geceleri acaip sık uyanıyor..4saat kesintisiz uykuyu kaybettik..Bulan varsa göndersin bana..

Böyle işte..Gündüz uyusa da kucağımda oluyor yine uyuyamıyorum.. Sinirlerim çok yıprandı hergün ağlıyorum dayanamayıp...

Büyüdükçe düzelecek diye bekliyorum ama giderek daha kötü..

Nurdan ben de acep bu çocuk hiperaktif mi olacak diyorum allah korusun, naparız öyle olurlarsa..

Sen üzülme kreşte Teo onları dize getirir..hem nazları bize..

bayramda annem bizdeydi, Rüzgarı bi güzel uyuttu..Ama nasıl?? Battaniyenin el versiyonuyla..Ben önce şaşırdım nasıl uyur bu çocuk diye..Bi baktım kollarında battaniye gibi hızla sallıyor, sersemleyip uyuyor çocuk..Ama yarım saat sonra uyanıp memede uykuya devam etmek istiyor..Ben yapamıyorum dikişlerim çok acıyor bir de öye uyusun istemiyorum..Yoksa battaniyede 5 dk. da uyuturuz akşamları..Gerçi öyle de en fazla yarım saat uyuyor..ılla memede dalacak..

canım çok üzülüyorum sana inan - Esra da benzer durumda demek ki pek gelmiyo siteye (
yani işine karışmak istemem asla ama biraz dzeni değiştirsen - tabiki memeden emmesi en güzel şey ama acaba sağıp versen doysa da uyusu - benim şöyle aklıma geliyor ki - doymuyo ki memede durmak istiyo dalamıyo derin aç olduğu için - bu benim fikrim tabi
ya da doktorla danışıp ek mamaya geçsen hani en azından sadece 1 öğün diyelim uyumadan önce akşam öğünü bi güzel doyarsa daha uzun uyur zannımca
süt sağma konusuna gelince - ben sırf sağığp verdiğim için fikir sahibiyim - çok yorucu bişey ama en azından gece uyuyabilirsin - aldığı miktar belli bi güzel doyuruyo karnını uyuyo 6 saat hiç uyanmadan ( maşallah diim de nazar değmesin yavruma) gğndğz çok meşkulum evet her boş dakkayı süt sağmakla dolduruyorum ama bu şekilde gecemiz gündüzümüz belli

Nurdan ben içimi boşaltıyorum size..Burdayım tüm varlığımla..Babası Ruzy ile oyalanıyor..

daha birşey eklemek istiyorum- bu yorgunlukla sütün azalır ve kesilmesi yakındır bunu da unutma - en iyi süt dinlenmiş bünye ile üretilir

Ah Canan açlıktan olmadığına o kadar eminim ki..Biberonla da verdim sütümü, illa memede dalacak..Hatta tokken süt gelince istemiyor ağlaya ağlaya memede uyuyor..Bazen sadece ucunu emiyor becerebildiğinde..
Ya da tokken çaresiz emiyor uyumak için dalamayıp uyanırsa hepsini geri çıkarıyor..Ben ezberledim artık..

Ayça kaçar..haaa bu arada Ayvalıktan bana iş teklifi geldi yine.. Bi bakmışınız tekrar Ayvalığa yerleşmişiz..Özlem, Canan görürüm sizi o zaman..

peki öyle dalınca emzik sokuştursan ağızına farketmeden olmamı?

gece bile anlıyor farkını çığlığı basıyo..

bi kere gündüz emzikle uyutmayı başardım, sevinçten ağladım ama bi daha tekrarlamadı..Çok verimli almıyor emziği..

gece bile anlıyor farkını çığlığı basıyo..

bi kere gündüz emzikle uyutmayı başardım, sevinçten ağladım ama bi daha tekrarlamadı..Çok verimli almıyor emziği..

çeşitli emzikler denedin mi? ece de almıyodu kusuyodu öğürüyodu
chicconun bi emziği var meme ucuna çok benzer bir emzik - onu aldım verdim ağızına - aldı sanki hep emzik kullanmış gibi benimsedi hemen - dene derim böyle başa çıkılmaz ya

kaydirigubbakcemile3 diyim mi??

aa canan bilmiyomusun??evrim hamile yazdı ya kaçırdın sanırım..baktı bebekten bebeğe kullanacak şu paslı uzvu birtane daha yapayım herhalde dedi kaydirigubbakcemile2

Tabe.. o yusden futbol takımı kureceğim ben.. ha babamm.. de babamm hamıleyım artıkın.

devanın gülüşüne hayranım
kuzeyimde gülmüş annesinin omzunu yalamış babaannenin kucağına yumuk yumuk duruyor babaaneneyde maşallah gelinden daha fit laelaelaelaelae dombalak gelin delikafadulden

O dombalak gelinin altında kalasın innnnnnnnnnnnnnnnnnnşallah.kaydirigubbakcemile

Kıyamam sana.. geçecek, hep boyle devam edecek değil, sonucta büyüyecek, o zaman da sen onu saat başı uayndırıp furnundan fitil fiitil getireceksin.. sös sana.

Bu gidişle uykusuzluktan ölecem herhalde.. laelaelaelaelae :sinifsinif:

:) ne kadar meşakkatli bir iş evlat büyütmek yaf.. dertlerin biri birine uymuyor.

değişik bir çlışma olmuş.sonra çağanı da yıkadın de mi? yoksa hala kirli sepetinde mi çocukkaydirigubbakcemile3.
:hulya:

yok lahusa döneminden sonra hiç görüşmedik ayrıyız
emzirdiğimiz için mi regl olmuyoruz ?? bilmiyordum

evet dene şapşal şapsal bakındı durdu Çağan :)

Ks Kids - 3 ü bir arada -Oyun Halisi

ben bunu aldım meltem renkleri güzel, ayıcıklar sevimli memnunum.
güle güle kullansın kuzun

hmm sağol Belma cesaret verdin, bende aşı olacağım

kaydirigubbakcemile3 çok tatlu Teocuk merak etme sen tecrübelidir onlar

geçmiş olsun nerden kapmış mikrobu
salla küserlerse küssünler çocuk hasta olunca anası ağlıyor pis elleriyle dokunana bişi olmuyo

2 gundur yesil kaka yapio anlamadim gitti sabah kahverengi olan kaka ogleden sonra yeserdi bugnde yeil ve sulu / kacgundur macumsuydu motorumu bozdu acep
Çağanda bugün 5 kez kaka yaptı çok çalıştı oğlum kaydirigubbakcemile3
4 ü altın rengiydi sonuncusu yeşil anlamadım bende nden birdn yeeşrdi

Puket vardı o nerelere kayboldu bak ben de onu merak ettim..Zaten yeni katılmıştı, kayboldu aniden..

hmmm, ben de onu andım bugün...

Yaaa Ayçacık, bazen biz de benzer durumlar yaşıyoruz. Doruk da gece uyandığında emmeden hayatta uyumuyor. Aynen dediğin gibi, aç değil, ama illaki emmek istiyor. Korkuyorum bazen bu çocuk ileride memeyi nasıl bırakacak? O zamanlar geldiğinde geceleri nasıl avutucam... Mutlaka bir yolu buluncak tabii ama, ne yaman sevdaymış şu meme sevdası!

Ayça kaçar..haaa bu arada Ayvalıktan bana iş teklifi geldi yine.. Bi bakmışınız tekrar Ayvalığa yerleşmişiz..Özlem, Canan görürüm sizi o zaman..

Heeyooo, hayırlısı olsun :)

GYPSYM şu hayatta en kıcık olduğum şey, birinin anneme "kızından daha genç görünüyorsun" demesi. Bunlardan biri de Evrim'di. Öcümü aldın, kutlarım! Yaaa, nasıl oluyormuş Efrim gadııın?? sositososito laelaelaelaelae

Nurdan ben içimi boşaltıyorum size..Burdayım tüm varlığımla..Babası Ruzy ile oyalanıyor..

canim bu veletler sima olarak benzedigi kadar karakter olarakda benziyor..buyuk ihtimal hiperaktif olucak, ya kipir kipir, cok hareketli,dis dunyaile cok alakali, cok cabuk sikiliyor ouncaklardan, evde 3 kisi saklaban olduk onu oyalamak icin...bazen sebepsiz aglama krizleri tutuyor, durduk yere...saat kac hala ayakta, bide dalga gecer gibi guluyor bize..
annemde diyor gunduz bana bi eziyeti yok, ama ben gelinc basliyor eziyete, anlamadim(neyse sagliklari yerinde olsun tek derdimiz bu olsun napiyim..tum kuzenlerimin bebekligini gordum, ama hic boyle bi cocuk gormedim ben, bazen tahamul sinirlarimi zorluyor, ama yinede sukur diyorum, sagligina bisi olmasin tek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…