Çalışan annelerin yanında benimki sönük kalır belki ama...
Günlerdir 3-4 saat uykuyla durmaya çalışıyorum. Bünyem çok yoruldu, Ruzy'ye artık verimli bakamıyorum..Gözlerinin içine bakıyorum uyusun diye.. geceleri uyuyor aslında neredeyse 10 saat ama nasıl?? Uykuya daldırmak için en az 2 saat memede kalıyor. Gece de gözlerini açmadan uyanıp emiyor ama en az 45 dk. dalmasını bekliyorum yoksa uyanıyor..E ben uykuya dalana kadar uyanıyo derken hiç uyuyamıyorum.. Gece ellerimi ısırıyorum emzirirken uyanık kalmak için...Ve artık geceleri acaip sık uyanıyor..4saat kesintisiz uykuyu kaybettik..Bulan varsa göndersin bana..
Böyle işte..Gündüz uyusa da kucağımda oluyor yine uyuyamıyorum.. Sinirlerim çok yıprandı hergün ağlıyorum dayanamayıp...
Büyüdükçe düzelecek diye bekliyorum ama giderek daha kötü..
daha birşey eklemek istiyorum- bu yorgunlukla sütün azalır ve kesilmesi yakındır bunu da unutma - en iyi süt dinlenmiş bünye ile üretilir
farkındayım..çok azaldı sütüm..Bazen buzluktan veriyorum takviye sütümden..
peki öyle dalınca emzik sokuştursan ağızına farketmeden olmamı?
gece bile anlıyor farkını çığlığı basıyo..
bi kere gündüz emzikle uyutmayı başardım, sevinçten ağladım ama bi daha tekrarlamadı..Çok verimli almıyor emziği..
EVRİM bu kadar olur yaa.her yaptığımı yapma kardeşim sonra ruh eşiyiz deyip çıkıyon işin içinden.ben de iki gündür cevizi suya koyuyorum zabahtan da içiyorum suyunu kendini de yiyiorum.ha ceviz ortadaki zarıyla birlikte koyulacak.hadi bunu da yapıyorum de
aa canan bilmiyomusun??evrim hamile yazdı ya kaçırdın sanırım..baktı bebekten bebeğe kullanacak şu paslı uzvu birtane daha yapayım herhalde dedi kaydirigubbakcemile2
devanın gülüşüne hayranım
kuzeyimde gülmüş annesinin omzunu yalamış babaannenin kucağına yumuk yumuk duruyor babaaneneyde maşallah gelinden daha fit laelaelaelaelae dombalak gelin delikafadulden
Günlerdir 3-4 saat uykuyla durmaya çalışıyorum. Bünyem çok yoruldu, Ruzy'ye artık verimli bakamıyorum..Gözlerinin içine bakıyorum uyusun diye.. geceleri uyuyor aslında neredeyse 10 saat ama nasıl?? Uykuya daldırmak için en az 2 saat memede kalıyor. Gece de gözlerini açmadan uyanıp emiyor ama en az 45 dk. dalmasını bekliyorum yoksa uyanıyor..E ben uykuya dalana kadar uyanıyo derken hiç uyuyamıyorum.. Gece ellerimi ısırıyorum emzirirken uyanık kalmak için...Ve artık geceleri acaip sık uyanıyor..4saat kesintisiz uykuyu kaybettik..Bulan varsa göndersin bana..
Böyle işte..Gündüz uyusa da kucağımda oluyor yine uyuyamıyorum.. Sinirlerim çok yıprandı hergün ağlıyorum dayanamayıp...
Bu gidişle uykusuzluktan ölecem herhalde.. laelaelaelaelae :sinifsinif:
:hulya:değişik bir çlışma olmuş.sonra çağanı da yıkadın de mi? yoksa hala kirli sepetinde mi çocukkaydirigubbakcemile3.
yok lahusa döneminden sonra hiç görüşmedik ayrıyıztirsma tirsma hem sen emz'irip hemde heray regl mi oluyosun/ ben 1 kez oldum oda kırkım cıktıktan 10 gun sonra dahada karsılasmadık kendısıyle
işte onu bende yapıcam bıgun hep dusunuyodum nasıl olur dıye .demekki olabılıomus :)
güle güle kullansın kuzunKs Kids - 3 ü bir arada -Oyun Halisi
ben bunu aldım meltem renkleri güzel, ayıcıklar sevimli memnunum.
Okulda biyoloji öğretmenimizin iki kızı var. Büyük kızı astım hastası. Risk grubunda olduklarından o çok araştırmış. Aşılarda olduğu söylenen civa miktarı yediğimiz balıktakinden azmış. Her balık yediğimizde (ne tür olursa olsun) daha fazla civa alıyormuşuz. Yan etkiler konusunda yapar ya da yapmaz diyemeyiz ama kullandığımız en basit aspirinin bile yan etkileri var. O arkadaşım kızlarıyla birlikte tüm aile aşı oldular (ve başka öğretmen arkadaşlar da oldu). Bu da bana cesaret verdi.
Benim de eşimde alerjik astım var. Akciğerleri hassas onun için korkuyorum ve okulda her gün birileri grip.. toplu taşıma araçlarında aksıran tıksıran oldukça çok tedirgin oluyorum. Önlem almak zorunda hissediyorum kendimi. Onun için bugün domuz gribi aşısı olacağım.
Jinekoloğumla ve çocuk doktorumuzla konuştum. Onlar da hem kendileri hem çocuklarına aşı yaptırmışlar. "Sen bilirsin ama biz olduk, sütten bebeğe geçmez o konuda için rahat olsun" diyorlar.
Aşının Türkiyede abartılmasını planlı yapılan birşey olduğunu da düşünmeye başladım. Ortalık bu kadar karışıkken, pkk azıtmışken, halkın dikkatini başka yere çekmek için de bunu kullanıyorlar gibi geliyor.
Velhasıl ben bugün eşimle birlikte domuz gribi aşısı olacağım arkadaşlar.
yani normal standartlarda duran bir bebek icin cok guzel kres ama benim canavar orda nasil olucak, nasil zaptedicekler, acikinca hemen agzina dayabileceklermi, onlarmi teoyu teo mu onlara dize getiricek bilmiyorum..izleyip gorucez..insallah cocugu uyku odasina kapatip aglamaya birakmazlar...
geçmiş olsun nerden kapmış mikrobuözledim siz, kızlar. ben izmirdeyim. bebiş bağırsak enfeksiyonu oldu mikrop kapmış. ne kadar dikkat etsenizde birileri pis ellerle dokunuyor.küsen bile var bebeği elletmeyince. ne değerli çocuğun varmış diyende. evet bebeğim çok değerli. napayım
Çağanda bugün 5 kez kaka yaptı çok çalıştı oğlum kaydirigubbakcemile32 gundur yesil kaka yapio anlamadim gitti sabah kahverengi olan kaka ogleden sonra yeserdi bugnde yeil ve sulu / kacgundur macumsuydu motorumu bozdu acep
Puket vardı o nerelere kayboldu bak ben de onu merak ettim..Zaten yeni katılmıştı, kayboldu aniden..
Ayça kaçar..haaa bu arada Ayvalıktan bana iş teklifi geldi yine.. Bi bakmışınız tekrar Ayvalığa yerleşmişiz..Özlem, Canan görürüm sizi o zaman..
Nurdan ben de acep bu çocuk hiperaktif mi olacak diyorum allah korusun, naparız öyle olurlarsa..
Sen üzülme kreşte Teo onları dize getirir..hem nazları bize..
bayramda annem bizdeydi, Rüzgarı bi güzel uyuttu..Ama nasıl?? Battaniyenin el versiyonuyla..Ben önce şaşırdım nasıl uyur bu çocuk diye..Bi baktım kollarında battaniye gibi hızla sallıyor, sersemleyip uyuyor çocuk..Ama yarım saat sonra uyanıp memede uykuya devam etmek istiyor..Ben yapamıyorum dikişlerim çok acıyor bir de öye uyusun istemiyorum..Yoksa battaniyede 5 dk. da uyuturuz akşamları..Gerçi öyle de en fazla yarım saat uyuyor..İlla memede dalacak..
Nurdan ben içimi boşaltıyorum size..Burdayım tüm varlığımla..Babası Ruzy ile oyalanıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?