2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla ben iyice gıcık olmaya başladım. Tamam, genç anne sahibi olmak çok gözel ama, her şeyin de bir şeyi var canım ama! Anneme diyorum, anneler gününde sana şal desenli, üstten 3 düğmeli, hatları belli etmeyen anne bluzu alıcam. Başına da bir yemeni! Biraz anneanne kılığına gir artık, diyorum. Gülüşüyoruz.

işte benim oğluşum furkan.sonunda yapabildim

Süpermen!

O dombalak gelinin altında kalasın innnnnnnnnnnnnnnnnnnşallah.kaydirigubbakcemile.
:roflol: ben o dombalak geline 5 basarım yanlışlıkla o benim altımda kalır :roflol:
delikafadulden kaydirigubbakcemile3 :roflol:
cheesecake yaptım, dilimin kaşıntısı ! geçti :)
afiyet olsun bende prof yaptım çokta başarılı olduuu tavsiye ederimm mami dedi hazır gibi olmuşşş buyrunnnnnnnnn
Sütüm artsın dıye sapıklar gııb bulgur pılavı yer oldum.. rezeneye abandım.. bakalım sonucu ne olacak.
:roflol: sapık senüüü
aaaaaaaaaaa ben bulgurun süt yaptıgını bilmiyordum...ayyçok saol anam bacım:)
daahasık yiyecegim :)
bende hep bardak ısır yiyodum ama o mısırlar GDO luymuş....
yok artık günaydın hiçmi söylemedi kaynanan annen süt yaptığınıı
bu arada ısırın afiyet olsun laelaelaelaelae
Arada nefes alıyorus Gulıstan.. sapıklar gıbı ne yazayım ardı arkasına yaf :bbo:
bu aralar pek sapıksınız ne işşş naniknanik

Güle güle ısır ördeğini yerimize.

AFTABRU nerelerde haberi olan var mı ve HELİN?

aftabru ile telde konusuyoruz zaten aynı dr a goturuyoruz çocuklarımızı pek musait olamıyor sanırım
helin de bana birkaç kez ozelden yazdısanırım son tatsız yazısmalardan sonra ikiside topige yazmama kararı aldılar

ecos oyun halısında ama tekmele kısmına daha ayagı pek yetısmıo arada hasbel kader carpıyo:)

yerim onu benn massallahh

ay allahım ya çok guldum nurdan :) insallah onlar teo yu dize getircek aglatmadan ama insallaahh allah yardımcınız olsun

Ha bu arada kuzey; "acaba heryöne çekiştirsem meme ucun benimle gelir mi anne" denemesi yapıyor bugunlerde.. benden ilk şamarını yıyecek az kaldı.. gögus uclarım acıyor artık yaf!!
heheee aynıı artık ucları acıyor ilk donemler yara olmadı su ara olcak diye bekliyorum valla

BU ARADA BUGUN ÇOCUGU 18 AYLIK OLAN BİR ARKADASIMLA KONUSTUM BEBEK HALA GECELERİ 3-4 KEZ KALKIP MEME DİYE AGLIYORMUS EMZİRİYORMUS İNANAMADIM HATTA GECEN AKSAM YEMEGE GİTMİSLER KARI KOCA KIZIN TEYZESİ BEBEGEBAKIYOR MEME MEME DİYE AGLAMAYA BASLIYOR SALDIRGANLASIYORMUS BAKAN TEYZEYE FALAN SALDIRIYORMUS YEMEGİ YARIM BIRAKIP EVE DONMEK ZORUNDA KALMISLAR FALAN ALLAHIM KINAMAK İSTEMİYORUM BİRYOL OLMALI BU ASAMADA MEME BİRAKILMALI İNSALLAH BU HALLERE DUSMEYİZ NE ZOR 1,5 YASINDA VE GECE HABİRE EMEN BİR BEBEK SOKAKLARDAN DONDUREN BİR BEBEK

siyaset meydanında domuz giribi konusuluyor ali kırca da ası olmus
bizde ogluma ayaptırdık ani bir kararla çocuk drumuz onerdi kalabalık bir okula gittigi için dun oldu heyecanla gozlemliyoruz bizleer gerek olmadıgın soyledi dr çok cabuk hasta oluyorsanız olun dedi ben olmam ibo da oyle ece ye zaten onermiyorum dedi
içinde bulanan civa aynen belmanın anlattıgı gibi çok azmıs hakkımızda hayırlısı

he adasım guya gelecektinnn ama zaten ben inanmamıstım kı:))
seni bekleyemiycemm ebru ve nazanla ile konuscam biz kendimiz buluscaz sende catla patlaa:) hıh ))

çoookkkk sevinçliyimm kızlar ilk sizle paylaşıyorummm
kızım huggies finalisti secildi haftaya istanbula cekimlere gidiyoruzzzz....

hayırlı uğurlu olsun inşallah çok sevindim

Ayça kaçar..haaa bu arada Ayvalıktan bana iş teklifi geldi yine.. Bi bakmışınız tekrar Ayvalığa yerleşmişiz..Özlem, Canan görürüm sizi o zaman..

sen canım bir cv ni yolla bana istersen belki yan yana masalarda çalışırız
hakkında hayırlısı olsun

inş yan etki olmaz

bu arada sen nasılsın esra

gece 10bucukta yatirdim 11de uyandi gozu kapali miziklio yine uyuttum 1e dogru uyandi emzirdim 2ye dogru uyandi yatagindan alip pispislayip koydum 3te uyandi emzirdim 5te uyandi emzirdim 7de uyandi emzirdim 9da uyandi cok az emdi sonra gune basladik allahim sabaha kadar uyaniktim tamda geceleri artik uyuyo demistik sevinioduk bu neydi boyle hizli buyume donemimi ne anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…