- 13 Eylül 2009
- 1.784
- 77
- 163
- 38
işte benim oğluşum furkan.sonunda yapabildim
Bizde deaynı durum aaa valla annen mi inanmam ablan olmalı bir yanda gurur verici ama bazen alınmıyor değilim :) hakaret mi iltifat mı ? kafamçokkarıştı
Afiyet olsun.. Bende bu aralar browniye taktım kendimi zor dizginliyorum ama arkadaşlar gelecekmiş yapmam lazım kalanlar bu zayıf bünyeye sositososito
:roflol: biz daha o çekiştirme durumlarına gelmedik ama damaklarının arasında sıkıştırması yetiyor zaten :sinifsinif:
Benimde sütüm azaldı Deniz (eşim) geçen diyor ki bizim oraya süt getiren kadınlara sordum inekler nasıl daha verimli oluyor süt vermede ? (iltifatlar diz boyu anlayacağınız) Güya süt çoğaltmanın yöntemini öğrenecek :mymeka:
Dün gece Özde 5 te bir çığlıkla nasıl uyandıne yapsam susmadı delirtecekti beni hiç yapmam aslında altını bile açtım gece susmadı normalde altı açılınca susardı ..Ondan önceki gecede sayıklıyordu birşeyler.. Ayakta hoplata zıplata emzirip zor uyuttum yanımızda yattı sabaha kadar..lmaz: Ayrıca buaralar o kadar geveze oldu ki anlamsız sesler çıkarıyor bağıra bağıra eşimle bakıp gülüyoruz birbirimize anası gibi geveze olacak :roflol:
işte benim oğluşum furkan.sonunda yapabildim
:roflol: ben o dombalak geline 5 basarım yanlışlıkla o benim altımda kalır :roflol:O dombalak gelinin altında kalasın innnnnnnnnnnnnnnnnnnşallah.kaydirigubbakcemile.
delikafadulden kaydirigubbakcemile3 :roflol:GYPSYM şu hayatta en kıcık olduğum şey, birinin anneme "kızından daha genç görünüyorsun" demesi. Bunlardan biri de Evrim'di. Öcümü aldın, kutlarım! Yaaa, nasıl oluyormuş Efrim gadııın?? sositososito laelaelaelaelae
afiyet olsun bende prof yaptım çokta başarılı olduuu tavsiye ederimm mami dedi hazır gibi olmuşşş buyrunnnnnnnnncheesecake yaptım, dilimin kaşıntısı ! geçti :)
:roflol: sapık senüüüSütüm artsın dıye sapıklar gııb bulgur pılavı yer oldum.. rezeneye abandım.. bakalım sonucu ne olacak.
yok artık günaydın hiçmi söylemedi kaynanan annen süt yaptığınııaaaaaaaaaaa ben bulgurun süt yaptıgını bilmiyordum...ayyçok saol anam bacım:)
daahasık yiyecegim :)
bende hep bardak ısır yiyodum ama o mısırlar GDO luymuş....
bu aralar pek sapıksınız ne işşş naniknanikArada nefes alıyorus Gulıstan.. sapıklar gıbı ne yazayım ardı arkasına yaf :bbo:
Aman Evrim'in sapıklığından ne olur ki? Çok çok 2-3 mesaj yazar alt alta! Teresam benim...
delikafadulden bencede anca lafta sapık olabilerr
kadın dediğin kocasına accık sapıklık yapacak ama değilmi laelaelaelaelae
Hatta adam sana böyle uzaydan gelmişsin gibi bakar? Ne? Bİr daha mı? delikafadulden
:roflol: puhahaha seviyorum seni gadınnn git yat:roflol:
Güle güle ısır ördeğini yerimize.
AFTABRU nerelerde haberi olan var mı ve HELİN?
yerim onu benn massallahh
ay allahım ya çok guldum nurdan :) insallah onlar teo yu dize getircek aglatmadan ama insallaahh allah yardımcınız olsunbuarada sabah krese gittim saglik karnesini istediler dosyasi icin, sonrada gidecegi bolum belli olmus onu gosterdiler 7-8 bebek 2 bakici var onun bolumunde..ama cocuklar bir melek kendi kendine oyniiyorlar biri anakucaginda sallaniyo, digerleri emekliyo, oyuncaklarla oynuyor falan ama biride aglamiyor... en kucugu 5 aylik..icimden dedim kadina bu son iyi gunlerin yani
heheee aynıı artık ucları acıyor ilk donemler yara olmadı su ara olcak diye bekliyorum vallaHa bu arada kuzey; "acaba heryöne çekiştirsem meme ucun benimle gelir mi anne" denemesi yapıyor bugunlerde.. benden ilk şamarını yıyecek az kaldı.. gögus uclarım acıyor artık yaf!!
çoookkkk sevinçliyimm kızlar ilk sizle paylaşıyorummm
kızım huggies finalisti secildi haftaya istanbula cekimlere gidiyoruzzzz....
Ayça kaçar..haaa bu arada Ayvalıktan bana iş teklifi geldi yine.. Bi bakmışınız tekrar Ayvalığa yerleşmişiz..Özlem, Canan görürüm sizi o zaman..
siyaset meydanında domuz giribi konusuluyor ali kırca da ası olmus
bizde ogluma ayaptırdık ani bir kararla çocuk drumuz onerdi kalabalık bir okula gittigi için dun oldu heyecanla gozlemliyoruz bizleer gerek olmadıgın soyledi dr çok cabuk hasta oluyorsanız olun dedi ben olmam ibo da oyle ece ye zaten onermiyorum dedi
içinde bulanan civa aynen belmanın anlattıgı gibi çok azmıs hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?