2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sabah cok az emdi uyudu uyandi demin yine cok az emdi birakti emzirmeye calisiyorum aglio bende sebze corbasi koydum bugun baslatcam artik

meltem...hoşbuldum cnm..okudum cnm..allah kolaylık versin sana...ne kadar mesafe var iş ile ev arası...öğlenleri gidebiliyonmu...

pervin aynsı bizdede başladı...2 gün önce...2.30 da uyudu 5 te kalktı emdi...7.30 uyandı emdi...9.30 da uyandı emdi....süt mü azalıyo..doymuyo.ç.yoksa midemi büyüdü sık acıkıyo:S..

meltem...hoşbuldum cnm..okudum cnm..allah kolaylık versin sana...ne kadar mesafe var iş ile ev arası...öğlenleri gidebiliyonmu...

canım işyeri vezneciler (fatih) ev bahçeşehir sonuç tabii ki öğlenleri gidemiyorum sabah 7 de servise biniyorum akşam 17:20 de evde oluyorum gün içinde işyerinde süt sağıyorum pompayla pazartesi günü de süt iznimi kullanıyorum

pervin aynsı bizdede başladı...2 gün önce...2.30 da uyudu 5 te kalktı emdi...7.30 uyandı emdi...9.30 da uyandı emdi....süt mü azalıyo..doymuyo.ç.yoksa midemi büyüdü sık acıkıyo:S..

hem mideleri büyüyor hem de sütler azalıyor sanırım
ben işe başlayınca stres yaptım sütüme yansıdı bu durum

meltem...süt isnini gün içinde kullansan daha erken eve gitsen...daha ii olmasmıydı..tabi sen daha iisini bilirsinde...

Merhabalar,
Aranızda yoğurt yapan var mı? Hangi sütü kullanıyorsunuz? Bir de kaç kaşıkla başladınız? Nasıl arttırdınız? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Bir de bu ay (Salı günü) aşılarını yaptırmaya sağlık ocağına gittiğimizde kan ilacı verdiler. Hergün aç karnına 9 damla. Size de verdilermi? Doktoruna sormadım, sorsam mı acaba...

offf teo offf bitirdin beni tatlı şebelek
buarada didom ben dun sana yazmayi unuttum, bende sut sagdgim donemde ,buzdolabindan cikarinca, bain-marie usulu sicak suya koyup istiyordum, bilegimle kontrol ediyordum,yalayip yutuyordu onuda..dokunacagini sanmam..
bizde bele yapıyoruz.yalayıp yutuyor hem dokunsa gündüz de dokunur.gece oynamak istiyor sıpa bağıra bağıra bişeler söylüyor yavrum..çok özledim onu yarın hafta sonu yuppiii
3 yemek kasigi kadar seze puresi pesinden banyo pesinden emzirme pesinden uyku bakalim nekadar surcek

hadi hayırlısı

arkadaşlar şu siteye bakın derim ben çooooook beğendim sağ altta kategoriler var.bana çok faydası oldu.
Kitubi

ben de gidoyorum işte kimse birşey yazmıyor.verdiğim linke girin arkadaşlar katı gıdalar diye de bir başlık var faydalı diye düşünüyorum.

site yönetimi monologa da yasak getirecek bu gidişle.hep pervin ve esra'nın yüzünden diyicem ben de.onlar alıştırdılar ben kurbanım diyicem..ve monolog tamamdır.

Gözümün önünden cheesecakeler, pastalar, tiramisular resmi geçit yapıyor. Adeta dilim kaşınıyor. Derin derin nefes alıp veriyorum. Daha dün yedim yaaa
tazecim regl den sonra bir kaç kilo veriliyo diye duydum sende eksilme varmı
ecos oyun halısında ama tekmele kısmına daha ayagı pek yetısmıo arada hasbel kader carpıyo:)

çok tatlı ecoş kıyafetlerine bayıldım pembiş takımlar çok yakışmış
bu arada ecoşu babasına benzettim genelde sana benzetiyorladı dimi?
ne güzel ya 2. kurmada uyuyomu? ah nehirde öyle olsa
canancımm huggies kullanıyoruzz
ben bi kere hugies kullandım pişik oldu raslantımı yoksa öylemi denk geldi bilmiyorum primaya dönünce geçti bide nehirde zeytin yağ daha kötü yapmıştı
çoookkkk sevinçliyimm kızlar ilk sizle paylaşıyorummm
kızım huggies finalisti secildi haftaya istanbula cekimlere gidiyoruzzzz....
tebrik ederim
Heççç canım istemıyor benım yaf artık.. tatlı ıle aram ıyı degıl bu aralar.
ama hem süt istiyon hem tatlı yemiyosun evriş olurmu??
bide ısırgan otu süt yapıyo diye duydum araştırıp bi dene istersen

ne güzel ya benim şimdiye kadar hiç bir kıyafetim ıslanmadı pedde kullanmadım hiç

benneyaptımki benneyaptımki

off
allah kolaylık versin bizimkide 5 ten sonra öyle oluyo bi saati bırak yirmi dakka arayla uyanıyo
Merhabalar,
Aranızda yoğurt yapan var mı? Hangi sütü kullanıyorsunuz? Bir de kaç kaşıkla başladınız? Nasıl arttırdınız? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
malasef hala başaramadım mayalamayı bugün 5. deneme tutmassa bırakıcam

3 yemek kasigi kadar seze puresi pesinden banyo pesinden emzirme pesinden uyku bakalim nekadar surcek
nehir fazla sevmedi sebze püresini oda 2 kaşık kadar anca yemiştir
zaten bu aralar bi şey sevmiyoruz gece mamasını da az yiyo yine beni emerek uyuyo
başlarda güzeldi ne versem yiyodu şimdi yok yediği miktarın artması lazım ama azalıyo

Merhabalar,
Az önce okuduğum bir komplo teorisi. Buyrun okuyun :ecrin_bebek:

Finlandiya eski Sağlık Bakanı Dr. Rauni Kilde’den domuz gribi hakkında çor cesur açıklama. Domuz gribi aşısının bir aldatmaca olduğunu itirafa eden Dr. Kilde, “Bu aşı ile mümkün olduğunca dünya nüfusunun çoğu öldürülmek isteniyor” dedi.Bu düşüncenin eski ABD Başkanlarından Henry Kissinger’e ait olduğunu söyleyen Dr. Kilde, 14-15 Mayıs 2009 tarihinde yapılan Bilderberg toplantısında bu kararın alındığını belirtti.Dr. Kilde, bir televizyona yaptığı açıklamasında, “ABD, hiçbir maddi kayıp yaşamadan hatta milyarlarca dolar kazanarak dünya nüfusunu üçte iki oranında azaltmayı hedeflemektedir” diye konuştu.Dünya Sağlık Örgütü’ne domuz gribinin ölümcül bir salgın olduğu yönünde beyanda bulunması için baskı yaptıklarını belirten Rauni Kilde, “Böylece aşıyı tercihli değil zorunlu yapmak istiyorlardı. Özellikle hamile kadınların ve çocukların ilk önce aşı ile zorunlu tutulması gelecek nesilleri hedeflediğini göstermektedir” açıklamasında bulundu.Finlandiya hükümetinin sınıflandırmayı kabul etmediğini ve hastalığın derecesini normal hastalık olarak gösterdiğini ifade eden Kilde sözlerini şöyle sürdürdü; “Hiç kimse aşının bir yıl, beş yıl ya da 20 yıl sonra ne gibi etkilerinin olacağını bilmiyor: Mutlak kısırlık mı? Kanser mi? Ya da ölümcül herhangi bir hastalık mı?” Dr. Rauni Kilde, “Amerikan yönetimi ileride bundan dolayı doğacak herhangi bir sıkıntıdan dolayı ilaç şirketlerine bir sorumluluk yüklenmemesi için şimdiden önlemini aldı ve onları tüm sorumluluklardan muaf tuttu. Bu bile işin ciddiyetini göstermeye yeter” dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…