meltem...hoşbuldum cnm..okudum cnm..allah kolaylık versin sana...ne kadar mesafe var iş ile ev arası...öğlenleri gidebiliyonmu...
pervin aynsı bizdede başladı...2 gün önce...2.30 da uyudu 5 te kalktı emdi...7.30 uyandı emdi...9.30 da uyandı emdi....süt mü azalıyo..doymuyo.ç.yoksa midemi büyüdü sık acıkıyo:S..
meltem...süt isnini gün içinde kullansan daha erken eve gitsen...daha ii olmasmıydı..tabi sen daha iisini bilirsinde...
offf teo offf bitirdin beni tatlı şebelekhayir bir de neye kopuyorum, kendinden gecercesine aglarken, babasi parmaklaini siklatip susuturuyor bi 30 sn, o sure zarfinda guluyor kikir kikir, sonra bi an kendine gelip ben napiyorum ya dercesine, aglamaya devam ediyor, psikopat gibi ya..bide uyuturken alayci bi ifadeyle bakmiyormu suratima hadi len sen mi uyutcan beni der gibi...
bizde bele yapıyoruz.yalayıp yutuyor hem dokunsa gündüz de dokunur.gece oynamak istiyor sıpa bağıra bağıra bişeler söylüyor yavrum..çok özledim onu yarın hafta sonu yuppiiibuarada didom ben dun sana yazmayi unuttum, bende sut sagdgim donemde ,buzdolabindan cikarinca, bain-marie usulu sicak suya koyup istiyordum, bilegimle kontrol ediyordum,yalayip yutuyordu onuda..dokunacagini sanmam..
3 yemek kasigi kadar seze puresi pesinden banyo pesinden emzirme pesinden uyku bakalim nekadar surcek
tazecim regl den sonra bir kaç kilo veriliyo diye duydum sende eksilme varmıGözümün önünden cheesecakeler, pastalar, tiramisular resmi geçit yapıyor. Adeta dilim kaşınıyor. Derin derin nefes alıp veriyorum. Daha dün yedim yaaa
çok tatlı ecoş kıyafetlerine bayıldım pembiş takımlar çok yakışmış
ne güzel ya 2. kurmada uyuyomu? ah nehirde öyle olsavar bizimde uyduruk bişi gündüzleri yatırırken işime yarıyo kuruyorum müziğiyle dönerken berat izliyo konuşuyo 2.kez kurduğumdada sızıyor.ama gece alıyorum tepesinden çünkü korkuyor bide alışkanlık yapmasın diye arada kaldırıyorum
ben bi kere hugies kullandım pişik oldu raslantımı yoksa öylemi denk geldi bilmiyorum primaya dönünce geçti bide nehirde zeytin yağ daha kötü yapmıştıcanancımm huggies kullanıyoruzz
tebrik ederimçoookkkk sevinçliyimm kızlar ilk sizle paylaşıyorummm
kızım huggies finalisti secildi haftaya istanbula cekimlere gidiyoruzzzz....
ama hem süt istiyon hem tatlı yemiyosun evriş olurmu??Heççç canım istemıyor benım yaf artık.. tatlı ıle aram ıyı degıl bu aralar.
ne güzel ya benim şimdiye kadar hiç bir kıyafetim ıslanmadı pedde kullanmadım hiçsenin geçti ama ben dilimi kaşıntısı başladı noolcek şimdi:dilcikar:
bence sonuç i olur bulgur pilavı benm tüm giysilerimi ıslatmıştı.süt gelmez die ped takmamıştım
:roflol::roflol::roflol:çok güldüm ya allahta seni güldürsün .ama furkanda aynısını yapıyo hatta arada çekip uzatıp bi kenarda tutup bana sırıtıyo şebelek yafyum
offgece 10bucukta yatirdim 11de uyandi gozu kapali miziklio yine uyuttum 1e dogru uyandi emzirdim 2ye dogru uyandi yatagindan alip pispislayip koydum 3te uyandi emzirdim 5te uyandi emzirdim 7de uyandi emzirdim 9da uyandi cok az emdi sonra gune basladik allahim sabaha kadar uyaniktim tamda geceleri artik uyuyo demistik sevinioduk bu neydi boyle hizli buyume donemimi ne anlamadim
malasef hala başaramadım mayalamayı bugün 5. deneme tutmassa bırakıcamMerhabalar,
Aranızda yoğurt yapan var mı? Hangi sütü kullanıyorsunuz? Bir de kaç kaşıkla başladınız? Nasıl arttırdınız? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
nehir fazla sevmedi sebze püresini oda 2 kaşık kadar anca yemiştir3 yemek kasigi kadar seze puresi pesinden banyo pesinden emzirme pesinden uyku bakalim nekadar surcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?