tazefasulye, babymom+, dide+, esrako+, evriş+, glzfb, jenny_sh+, norraa+, telkirma+
amanın ne güzel yaf... hep böyle olalım!!!
EVRİM kocan geldi mi?
Geçmişi okumadan hemen dalayım mı ortanıza??
1.Epeyce geç kalmış olmama rağmen, emzirme yastığı alıcam. Öneriniz var mı??
2.Oto koltuğu da almayı düşünüyoruz. Önerilerinizi alabilir miyim...
gitmesekmi dedim tibete 3 saat yol, gerci hep kapali yerlerde olucaz yada arabayla gezicez ama, yinede bilemedim 3 derece olucakmis ya..
ben karaciğer olmak istiyom
oto koltugu icin chiccoyu oneririrm
emzirme ystigi keske yakin olsak, benimkini veriridim sana hic kullanamadim:sinifsinif:
kameralı forum fikrini tuttum..taze sen ne dersin?
:mymeka: beni d esay! biri eksik de! kaydirigubbakcemile
tazefasulye, babymom+, dide+, esrako+, evriş+, glzfb, jenny_sh+, norraa+, telkirma+
amanın ne güzel yaf... hep böyle olalım!!!
EVRİM kocan geldi mi?
bence geldi inaktif olduguna gore,cok mesgulkaydirigubbakcemile3
walla cok lazım deılse gıtmeyın bacım... su bebeklık zamanları gecene kadar kırın kıçınızı.. kac arkadasımı bılıorum ben bı kış evden cıkmadılar.. bısı olmas,ölmeyecegımız kesın, çoğu hepi topu kafayı sıyırırıss o kadar.. o da onların hasta olmasından ıyıdır.. Aralıkta bı gun Parıs e gece ınmıstım ben.. daa unutmamısımm, dusun artık.
ayca emzirme yastıgı benimki mycey esranınkıde aynısından ben hala kullanıyorum memnunum
oto koltguda chicco nun promia mı neydi oyle birsey 200 kusur fiyatlara nette var proksima sanırım
gorumcede annede cok heveslendi(biliyorum gecen sene bu zamanda donmustuk..ama teoda cok sikiliyor evde, dolas dolas cocuk artik salona girdimi agliyor, banyo tuvalet geziyoz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?