2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tazefasulye, babymom+, dide+, esrako+, evriş+, glzfb, jenny_sh+, norraa+, telkirma+

amanın ne güzel yaf... hep böyle olalım!!!

EVRıM kocan geldi mi?

Geçmişi okumadan hemen dalayım mı ortanıza??

1.Epeyce geç kalmış olmama rağmen, emzirme yastığı alıcam. Öneriniz var mı??
2.Oto koltuğu da almayı düşünüyoruz. Önerilerinizi alabilir miyim...

oto koltugu icin chiccoyu oneririrm

emzirme ystigi keske yakin olsak, benimkini veriridim sana hic kullanamadim:sinifsinif:

ayca emzirme yastıgı benimki mycey esranınkıde aynısından ben hala kullanıyorum memnunum

oto koltguda chicco nun promia mı neydi oyle birsey 200 kusur fiyatlara nette var proksima sanırım

Evriş canım geçmiş olsun..Pervin senin de eşine geçmiş olsun..

Mercimekim, sen hiç sızlanmıyordun memeye yapışık olma konusunda ben de sormadım hiç. Sürekli memede olan bebekler aynı sıkıntıları yaşıyoruz..WC'ye gidecek zaman olmuyo neredeyse... Çözümü nedir bilmiyorum..

bu arada gunduz hiç durmayan ece yi birkaç gundur yere yatırmaya basladık battaniye 4 kat ve uzerine ece nin ince battaniyelerinden seriyoruz ustune yumusak oyuncakları yayıyorum yuvarlanıp duruyor yuvarlanmak derken saga sola seklinde tabi donme vs henuz yok ama eline degen oyuncagı yakalıyor yalamaya calısıyor falan oyle oyle dah açok tek basına takılır oldu gelip geçtigimiz için salonun orta yerinde yattıgı için bizleride goruyor tabi tv de izliyor bu vesile ile ama surekli izlemedigni farkettim simdilik sorun yok diyorm eline gelen oyuncaklarla daha hasır nesir bir nebze olsun tum gunkucakta gezdirmekten kurtulduk deneyin bence bana daha erken gibi geliyordu yere yatırmak durmaz gibi geliyordu annemin israri ile yatırdık iyi de oldu en azından kucagımzda belimiz kopmuyor çok mızıklanırsa yanına oturuyoruz oyuncakları tek tek sallıyorukz tutuyor bakıyor falan oyle oyle gun geçiyor

gitmesekmi dedim tibete 3 saat yol, gerci hep kapali yerlerde olucaz yada arabayla gezicez ama, yinede bilemedim 3 derece olucakmis ya..

walla cok lazım deılse gıtmeyın bacım... su bebeklık zamanları gecene kadar kırın kıçınızı.. kac arkadasımı bılıorum ben bı kış evden cıkmadılar.. bısı olmas,ölmeyecegımız kesın, çoğu hepi topu kafayı sıyırırıss o kadar.. o da onların hasta olmasından ıyıdır.. Aralıkta bı gun Parıs e gece ınmıstım ben.. daa unutmamısımm, dusun artık.

ben karaciğer olmak istiyom

iiirencsinnn biliyün mü?lülülülülülü

oto koltugu icin chiccoyu oneririrm

emzirme ystigi keske yakin olsak, benimkini veriridim sana hic kullanamadim:sinifsinif:

saolasın canım..ama sen kimselere verme..unutursak bu günlerimizi-ki zor unutulur- ikinci bebeklere kullanırız belki belli mi olur..

:mymeka: beni d esay! biri eksik de! kaydirigubbakcemile

Senı ne saycam, sen benden ıkı nefes uzaklıktasın yafrum.. bunların her bişeysi bı tarafta..

tazefasulye, babymom+, dide+, esrako+, evriş+, glzfb, jenny_sh+, norraa+, telkirma+

amanın ne güzel yaf... hep böyle olalım!!!

EVRİM kocan geldi mi?

geldı yafrum.. bol rotarlı ve de sallangaclı bı yolcukluktan sonra evde..

bence geldi inaktif olduguna gore,cok mesgulkaydirigubbakcemile3

Hııı.. mesguluyıtten kendımı oradan oraya atıyorumm.. helak oldumm.. :bbo:

gorumcede annede cok heveslendi(biliyorum gecen sene bu zamanda donmustuk..ama teoda cok sikiliyor evde, dolas dolas cocuk artik salona girdimi agliyor, banyo tuvalet geziyoz..

ayca emzirme yastıgı benimki mycey esranınkıde aynısından ben hala kullanıyorum memnunum

oto koltguda chicco nun promia mı neydi oyle birsey 200 kusur fiyatlara nette var proksima sanırım

benim gibi birinin öncelikle alacağı şey emzirme yastığıyken niye bu kadar geç kaldım bilmiyorum..

saol chicco modeline bakayım bi..emzirme yastığını da gördüm kirazbebede var..

sagolun canlar, teosa bi takim hediye geldi, askili pantolon gomlek bide bu sapka , ama 1 yas civari giyebilecek, bende sadece sapkayi denedim:)) cok cici oldu..takimin icine girince dahada cici olucak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…