sagolun canlar, teosa bi takim hediye geldi, askili pantolon gomlek bide bu sapka , ama 1 yas civari giyebilecek, bende sadece sapkayi denedim:)) cok cici oldu..takimin icine girince dahada cici olucak...
Sanırım herkes bırbırını okuyor.. yazmadıgına gore!!
sağol burcu teyzesi elimden geldigi kadar bakmaya çalışıyorum birde saçları uzasa pek bir güzel olacak buarada içinizde kız bebeklerine küpe taktıran oldumu acaba?
ben taktırmayı düşünüyorum ablasınında küçük taktırmıştım sonradan zor oluyor
aylarr hatta yıl sonra dun gece tekrar gece gezmesine gittim:)
soyle ki tabi bastan sonra bir gece geçirmedim
.)
ben bi yandan annemin disinde uyumaya calisan ordege dil cikarip sebeklik yapiyorum zira oda bize aynisini yapip siz kimsiniz ulynn beni uyutucak diyoda..
Alla allaaa.. daa uyumadı Teoo?? ay çok şaşkınım şu an,Kuzey pıajamalarını giyindi,dişlerini fırcaladı.. uyudu 8 de.. o zamandan berı uyuyor.. bı cocuk bakamıyorsunus, beceremıyorsunu.. Ben Naciye Hadımgiller in "çocugun defteri nası dürülür" adlı kıtabına sadık kalarak yola getırdım falla..
Geceleri Ruzy'yi emzirirken cep telefonundan geçmişi okuyorum. Çok güzel oluyor. Ama alıntı yapıp yazılmıyor..Muhtemelen misafir olarak görünüyorum.. Yani geceleri misafir görürseniz bilin ki o benim..
laelaelaelaelae deli!
Alla allaaa.. daa uyumadı Teoo?? ay çok şaşkınım şu an,Kuzey pıajamalarını giyindi,dişlerini fırcaladı.. uyudu 8 de.. o zamandan berı uyuyor.. bı cocuk bakamıyorsunus, beceremıyorsunu.. Ben Naciye Hadımgiller in "çocugun defteri nası dürülür" adlı kıtabına sadık kalarak yola getırdım falla..
sen iste ince barsagamtazefasulye, babymom+, dide+, esrako+, evriş+, glzfb, jenny_sh+, norraa+, telkirma+
amanın ne güzel yaf... hep böyle olalım!!!
EVRİM kocan geldi mi?
oto koltuğu chicco,emzirme minderi casual nest derim my ceyi de denemiş biri olarak.Geçmişi okumadan hemen dalayım mı ortanıza??
1.Epeyce geç kalmış olmama rağmen, emzirme yastığı alıcam. Öneriniz var mı??
2.Oto koltuğu da almayı düşünüyoruz. Önerilerinizi alabilir miyim...
nasıl bir köpüştür bu.şirinl,k abidesi.piposu nerede bunun?
buldum bornozun cebindeymiş..tüm evi döktük oradan çıktı.ama nasıl girdi bilmiyorumhehe süber olur! Sen cebini buldun mu?
amanın! Entel ördek =))
banyya bayılıyor.mutfakda kavanozlarla falan konuşuyor benimkigorumcede annede cok heveslendi(biliyorum gecen sene bu zamanda donmustuk..ama teoda cok sikiliyor evde, dolas dolas cocuk artik salona girdimi agliyor, banyo tuvalet geziyoz..
heyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
hangi kitabevinden bulabiliriz kardeş.. Bana da Tracy uymadı...Çünkü uyutma kısmını başaramıyorum..sana takılayım bari..
hangi kitabevinden bulabiliriz kardeş.. Bana da Tracy uymadı...Çünkü uyutma kısmını başaramıyorum..sana takılayım bari..
gebelikten önceki tuniklerim yakın zamana kadar dar body gibi oluyodu, bi tanesini denedim bugün, normal insan gibi göründüm içinde :) başlangıç kiloma 4 kg kaldı. Ama sonrasında da bir 5 kg vermem lazım.
buldum bornozun cebindeymiş..tüm evi döktük oradan çıktı.ama nasıl girdi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?