2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

anam omuzum ve kollarım agrıo boynumda sallayaydım uyusun dıe ondan ııdı walla :)
ebru senın emzırseydım daha az yorulurduma dondu .

merhaba benim oğlum 4 aylık şunu merak ediyorum acaba beni tanıyor mudur?beni görünce gülücükler atıyor ama her konuşan kişiye aynı tepkiyi veriyor sizinkiler nasıl?artık beni tanısın istiyorum.bi de hiç yabancısı yok herkese gidiyor ben benim kucağımdan başkasına rahat gitsin istemiyorum annelik işte acaba daha çok mu küçük?

nazar hanı sıteden yapıosun bunları

canım ben bunları photoshop programıyla yapmıştı ismide photoshıne bunun gibi çok yapıp fotografçıda çıkarttım hem uygunda oluyor fiyatı. bir resimdede eşimin bebekligini ve kızlarımın bebekliklerine aynı fotoda çıkarttım çok hoş oldu

BABY ve EVRıŞ geçmiş olsun
BURÇıNe maşallah
FERRO SANOL konusunda biz bugün dra gittik ferro sanol yerine başka bir demir ilacı yazdı onun tadı çok kötü bunu kullan dedi ama yarın alcam
rosewind inş biran önce yanar kombiniz

merhaba elvan benim oğlumda 4 aylık bence artık seni tanıyodur çünkü benim oğlumda bana bakışı bile değişk.sürekli beni takip ediyo gözleriyle.yalnız bizim ki yabancı seçiyo benden bide babasından başkası alınca ağlıyorr.bende herkese gitsin isterim daha küçükler alışırlar zamanla

buün drdan geldim çok şükür tahlillerimiz temiz çıktı sorun yok
berat için acil ek gıda dedi ki 2 gündür başladım zaten
mama isimleri verdi bunlardan kullan dedi
ayrıca iştahsız olduğundan balık yağı damlası verdi deviti sadece 1 damla ver dedi
bu arada berat elma suyunu hgiç sevmedi yarın armut denicem ama çorba veriyorum çok güzel yiyo
şimdi havucu küçük küçük doğruyorum içine göz kararı prinç katıp haslıyorum tel süzgeçten geçiriyorum 1 çay kasığı zeytin yağı ekleyip veriyorum elma suyundan daha güzelk yiyor

bizde sizin gibiyiz ve evrimin kuzeyi gibi kucak kucak kucak..niye bole oluyor, hic durmuyor bir yerde..

Çalışan anne olmanın en zor taraflarndan biri bu benim için: Çocuğunu kendi istediğin şekilde yönlendirememek:gitme:
+1((

bizimde vitamin ve reflu ilacini verdigim icin her kasik veriste artik kendi tutmaya calsiyor kasigi agzini aciyor, biliyor bisi gelicek agzina:))o yuzden zorlanmicaz sanirim bizde..15 gun sonra basliycam bende..

kaç kilo bebeğin ben daha pek ek gıdaya başlamadım ama çok azar azar veriyorum

baska yerlerimdeki tuy uzama hiziyla dokulen saclarimin uzama hizi aynidir umarim, yoksa bu gidisle bende kel kalicam(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…