bebişler iyide bz gerde kaldık baş edemyruz.furkanın gözünün içine bakıyorum
fırsat versnde kaçıyım die
sende nasıl durum
nazar hanı sıteden yapıosun bunları
merhaba benim oğlum 4 aylık şunu merak ediyorum acaba beni tanıyor mudur?beni görünce gülücükler atıyor ama her konuşan kişiye aynı tepkiyi veriyor sizinkiler nasıl?artık beni tanısın istiyorum.bi de hiç yabancısı yok herkese gidiyor ben benim kucağımdan başkasına rahat gitsin istemiyorum annelik işte acaba daha çok mu küçük?
bizde sizin gibiyiz ve evrimin kuzeyi gibi kucak kucak kucak..niye bole oluyor, hic durmuyor bir yerde..abartısız hiç uyumuyor gündüzleri..sadece memede dalıyo gibi oluyo..yatırıyorum hemen kalkıyo..ve hep kucakta olmak istiyor...kucağıma almazsam katıla katıla ağlıyor..çok alıştı kucağa..
yemek yiyemiyorum..kahvaltı yapamıyorum..az önce tek elle 1 tabak yemek koydum önüme..zar zor yiyebildim..mutfaktan tek elle alıp ağzıma atabildiğim yiyecek olursa benden iyisi yok..perişan vaziyetteyim anlıycağınız..
tüm bunları tek elle yazdım gene..okuyorum ama aktif olamıyorum malesef
+1Çalışan anne olmanın en zor taraflarndan biri bu benim için: Çocuğunu kendi istediğin şekilde yönlendirememek:gitme:
ESRAKO....ben ona ıhlamur ıcırıodum hep kasıkla o yuzden cok heycanlanıodu kasıkla bısey ıccek dıe kasıgı hıc yadırgamadı.. 1 hafta meyve sularını ıcırdım aksamda mama yedırdım mama bıraz kıvamlı oldugundan putursuz tabı cokcok goturdu. purelerıde cıgnemeye calıstı. sımsıden ogrenmelerı gerek cıgnemeyı..ben cok sulu yapmıorum sebze puresını. zaten 1 havuc 1 paates ortaboy ıkısıde 2 bardak suda haslıorum azcıkta pırınc ...kendı suyuyla rondodan gecırıorum nekadar yerse hıc zorlamıorum hıcbır zamanda zorlamıycamkı yemeklerden sogumasın sımdılık bu sekılde gıdıo..
buün drdan geldim çok şükür tahlillerimiz temiz çıktı sorun yok
berat için acil ek gıda dedi ki 2 gündür başladım zaten
mama isimleri verdi bunlardan kullan dedi
ayrıca iştahsız olduğundan balık yağı damlası verdi deviti sadece 1 damla ver dedi
bu arada berat elma suyunu hgiç sevmedi yarın armut denicem ama çorba veriyorum çok güzel yiyo
şimdi havucu küçük küçük doğruyorum içine göz kararı prinç katıp haslıyorum tel süzgeçten geçiriyorum 1 çay kasığı zeytin yağı ekleyip veriyorum elma suyundan daha güzelk yiyor
iste persembe gunu gitmistim, pztside kresin doktoru kontrole cagirdi ona gidicez..nurdan teosun kresı nasıl gectı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?