2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Haydin gecmıs olsun.. gozun aydın.. çok sevındım.

evrim sen bu pekmezi ne kadar sulandiriyorsun birde ne pekmezi??

Yavrum, bı kasık pekmezı kahve fıncanına koyuyorum,göz kararı.. nası diyim sana, bir-iki corba kasıgı kadar su ıle sulandırıyorum.. maksat agır gelmemesı,üstüne bir kac kasık da normal su verıyorum. Netten okuduguma gore dut pekmezı de olurmus, ben kecıboynuzu pekmezı verıyorum.. bagısıklıgı artırıcı,oksuruk,balgam sokturucu ozellık harnup da daha cok var benım bıldıgım, zaten hamılelıkte de ıkı kavanoz tuketmıstım hatırlarsan.. pekmezın organıgını bulursan sahane olur.
Ama sız yıne de doktorunuza danısıp da verın..

bugun disari ciktik hava cok soguktu, simdide hapsuruyor, yarin sabahta parise yola cikicaz, nasil olcak bilmiyorum, ihlamur verdim simdi insallah usutmeyiz cocugu, sulu kar varmis yarin(

gitmesekmi dedim tibete 3 saat yol, gerci hep kapali yerlerde olucaz yada arabayla gezicez ama, yinede bilemedim 3 derece olucakmis ya..

olmıyıııııııııııııııııııı didem didom yaaaaaaaaaaaa bende o program yokmuş bu dfada bilgisayara öyle diyor
paintten yap bacım o da yoksa zaten oda büyüklüğündeki bilgisayarlardandır seninki
babymom+, dide+, norraa+

tüm cigerlerim bi arada.. ne gusel.
ben karaciğer olmak istiyom
bugun disari ciktik hava cok soguktu, simdide hapsuruyor, yarin sabahta parise yola cikicaz, nasil olcak bilmiyorum, ihlamur verdim simdi insallah usutmeyiz cocugu, sulu kar varmis yarin(

yav ben sulu karı sulu kaka diye okudum iyi mi? diyorum nereden biliyor teo'nun yarın sulu kaka yapacağını tövvbeeekaydirigubbakcemile3

kadriyeee kızın tombiş sultan olmuş ya maşallah koca yanak:)

teşekkürler teyzesi birde banyoda sıcak yıkadım onu yanaklarda elma gibi kızardı çıtır çıtır yemelik maşallah kızıma

biraz izmirden uzaklaşmak iyi gelecek eşime birdahaki haftada gidelim biryerlere diyorum olur dedi anlayışlı kocacım benim
sorunlarım daha halledilmedi canım nasıl olacak bende bilmiyorum avukatlardan olumlu sonuç alamadım işim allah kaldı anlıyacagın bazende diyorum alnıma ne yazıldıysa görecegim diye kendimi teselli ediyorum kendimle beraber kızlarımında hakkı yenilecek en çok ona üzülüyorum neyse allah büyüktür canım :Saruboceq:

Selam kızlar, Onur'un kuzeni doğum yaptı, bugün oraya gittik. Çok küçücük bi bebiş. Aslında 3200 doğmuş - 50 c. Doruk'la hemen hemen aynı. Doruk da o kadar küçük müydü, ne çabuk alışıyor insan! Kız da diyor ki Doruk'u görünce, benim oğlum da böyle olacak mı? Dedim göz açıp kapayana kadar! Çok tatlıydı yavrum yaa, maşallah!

TV ıZLETME konusunda gayet rahatım, çünkü zaten TV sevmeyen bi insanım. ızleyeceğim bişi yoksa hayatta açmam! ızleyeceğim şeyler de sınırlıdır. Gündüz zaten oldum olası TV açmam. Dizilerim var, onlar da en erken 8 de başlıyor. Doruk uyuyunca izliyorum. Doruk 8-9 arası uyuyor. Bazen hiç izleyemiyorum, annemden alıyorum özetleri. Vaktim olursa internetten izliyorum.

Müzik dinlemeyi, radyo dinlemeyi çok seviyorum. Bılg açık. Kah mp3 dinliyoruz Doruk'la, kah radyo (o da netten).

KUCAK KONUSU Doruk da ne hikmetse kendi kendine oyalanmıyor artık. Hep elele göz göze olalım istiyor. Mümkün olduğunca kendi başına zaman geçirmesini sağlamaya çalışıyorum ama çok huysuzlanıyor. Oyuncaklarla oynaması için sabırsızlanıyorum.

TRACYnin önemli kısımlarını okudum. "Gündüz iyi doyan çocuk gece acıkmaz" mantığı var. Kısmen mantıklı ama 2 saatte bir emmek isteyen çocukta bu mantık işlemez. 4 saat aç bırakmayacağımızı zaten GYPSYnin doktoru söylemiş. Kendi adıma Doruk 2 saatte bir emiyorsa gece 3-4 saatte bir emmesi bence normal. Ben sadece saatlere dikkat ediyorum. Hep aynı saatlerde mi, diye. Alışkanlık olmasın.

KADRıYE çok tatlı olmuş Burçin maşallah! Hatları çok düzgün...

8 aylık olup da pütürlü gıda alamayan, 18 aylık olup da gecede 3-4 defa emen bebek hikayeleri beni çok ürküttü. Elma püresi vermiyordum mesela, suyunu veriyordum. Şimdi püresinden de veriyorum 2-3 kaşık. Emme konusu ile ilgili henüz çok müdahalede bulunmuyorum. Hele bir 7-8 aylık olsun, katı gıdaya alışsın, sonra düşünürüm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…