buün drdan geldim çok şükür tahlillerimiz temiz çıktı sorun yok
berat için acil ek gıda dedi ki 2 gündür başladım zaten
mama isimleri verdi bunlardan kullan dedi
ayrıca iştahsız olduğundan balık yağı damlası verdi deviti sadece 1 damla ver dedi
bu arada berat elma suyunu hgiç sevmedi yarın armut denicem ama çorba veriyorum çok güzel yiyo
şimdi havucu küçük küçük doğruyorum içine göz kararı prinç katıp haslıyorum tel süzgeçten geçiriyorum 1 çay kasığı zeytin yağı ekleyip veriyorum elma suyundan daha güzelk yiyor
evrim sen bu pekmezi ne kadar sulandiriyorsun birde ne pekmezi??
hergece hepınız olursunuz geyıkte bugun tın yanı
paintten yap bacım o da yoksa zaten oda büyüklüğündeki bilgisayarlardandır seninkiolmıyıııııııııııııııııııı didem didom yaaaaaaaaaaaa bende o program yokmuş bu dfada bilgisayara öyle diyor
ben karaciğer olmak istiyombabymom+, dide+, norraa+
tüm cigerlerim bi arada.. ne gusel.
bugun disari ciktik hava cok soguktu, simdide hapsuruyor, yarin sabahta parise yola cikicaz, nasil olcak bilmiyorum, ihlamur verdim simdi insallah usutmeyiz cocugu, sulu kar varmis yarin(
kadriyeee kızın tombiş sultan olmuş ya maşallah koca yanak:)
maşallah burçine one güzellik maşallah büyümüş büyümüş senin kızlar afet zaten başka söze ne gerek kadriye...
gez gez bu kadar sıkıntıdan sonra iyi gelir inşallah sorunlarınızda hallolmuştur..
ben karaciğer olmak istiyom
yav ben sulu karı sulu kaka diye okudum iyi mi? diyorum nereden biliyor teo'nun yarın sulu kaka yapacağını tövvbeeekaydirigubbakcemile3
onlinem ama parça parça girebiliyorum
nevayla oynuyos da
erdim ben dalagim benim, bobrek ustu bezim:)))
babymom+, dide+, norraa+
tüm cigerlerim bi arada.. ne gusel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?