2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada bende hamıle tunıklerımı denedım bugun, 7 aylık olanlara tekrar gırebılıyorum.. cok mutluyumm mafoldumben, mutluyumm yaaa, çok mutluyummm mafoldumben

Bu arada bende hamıle tunıklerımı denedım bugun, 7 aylık olanlara tekrar gırebılıyorum.. cok mutluyumm mafoldumben, mutluyumm yaaa, çok mutluyummm mafoldumben

yok be yavrum okadarda degildir, sen cok fit gorunuyorsun ama fotolarda??fotomontajmi yoksa photoshopmu??

Burcuuuuuuuuuuuuu, Allah sısı ne etmeye.. cocugu kurbaga gıbı kovaya sokmussunuss.. yaf falla manyaksınıss sis yaaaa!!! ne bu hal yaaa,maskara etmişsinis cocumuu kaydirigubbakcemile3

yok be yavrum okadarda degildir, sen cok fit gorunuyorsun ama fotolarda??fotomontajmi yoksa photoshopmu??

valla nası desem.. ne etsem.. fotoillüsyon var bende, ondandır herhal..

ben dedim şimdi taze güzel bir yorumda bulunur diye...ahan da haklı çıktım...

:içelim:

tazee fotolar nirde, cozunurlugunumu dusurmeye calisiyon??

doruk'u emzirdim uyuttum tekrar. Uyandı daaa.....

kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey

ay kovaya koymuşlar çocuğu..ama çok şekeeeeeeeeeer...ayyy neva da ısırmalık...ama didom bu saatte kırmızı noktalı fotolar koyuluyo..ama senin salifo kızar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…