MYFeeder Meyve Sebze Emziği
Bu nurdan..içine meyve falan koyuyosun..
Evrişşşşşşşşş seni geceleri okumak daha da keyifli... bak ben kaçayım sen yaz bişiyler gene..gece emzirirken okurken,kucağımda Ruzy, kikir kikir kikirderken, kıpraşmamdan oğlum uykuya dalamazken ben sorarım sana..
Tamam hamılelıkte bı suru element kaybettık hepımıs ama.. ben bı kere yazdıgınısda anlıyorum nacızane :)
ben de nevayı koyacam kovaya,ama soyundurmayacam ruzy gibi eksikler var tamamlarsam soyarım. dorukun saçlar konuşmuş yine.
efrim suratına tüpürem hemi.neva ucağımda ekrana bakıyor.ince tarflarına ilet annem
ya bayılıyorum sisin bu uyku seanslarınısaa.. cocuk napsın, senınle ugrasacagına uyumayı yeğliyor.. ılerıde bunların acısını ağda acısı gıbı cıkartmazsa ben de bılmem neyım.. o hatırlamasa bıle muhakkak hayatında yaslı bı dostu olacaktır kendısının..
Napsın ablası.. yarın hafta sonu dıe Mami ile sarma saracaklardı..
ben kaçarım.........hepinizi kucaklayarak....yazın yazın...gece okuycam....hayalet misafir benim...
Oooo sen iyisin Evriş'im. Benim anlağımda da eksilme oldu. Eşim bu durumla dalga geçiyor hattaa :)
allam çingenem gelmiş...
çıkarsın! napayım? ÜStelik sen kuzy'yi lönk diye yatırmıyon herhal? mutlaka senin de var bi seramonin de, işte! Sana dalga geçecek mevzu lazım. Al oyna bakalım :)
bence onlar birbirini sarıyordur şu saatte!
Tercüman-ı ahval yap bana.. Neva kucagında umarım Okan a bakmıyordur.. yoksa Taze gıbı bı kızın olur (O Okan ı cok sefer de)... ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy evden ırakkk fallaaa akannehir
Bole durumlarda benım bı atalarıma dayandırdıgım bi sösüm fardır.. aç sen organınla dalga gec dıe.. cok seferım o lafı ben.. karsındakı apısır kalır.. gece araba farı görmüş kedi gözü gibi.. falla bak.. dalga gecenlere iletiver.
Babalar.. biz normal kadınlar gıbı 38 beden olabılecek mıyıss??? yaf bana artık cok utopık gelıoo bu durum..
cok kinama, yada ikinci cocugu dusunme, kiz olursa kinadigina benzer vala...
Demamm, denerim. ama alacağım cevabın ne kadarını anlayabilirem orasından emin değilim.. delikafadulden
suan kacsin sen bacimm
ne okanı bilgisayar ekranına bakıyor monitör yani yani laptop pc
Nie arıosun ki.. Kıpa da var annem.. ben bı gıtıgımde alırım sana.. sen almazsan o zamana kadar..
Nurdanım, Taze anlatmıs ıste.. cok güzel bir alet.. daa da acıklama gereksıs.. Türksen anlarsın.
ben de nevayı koyacam kovaya,ama soyundurmayacam ruzy gibi eksikler var tamamlarsam soyarım. dorukun saçlar konuşmuş yine.
efrim suratına tüpürem hemi.neva ucağımda ekrana bakıyor.ince tarflarına ilet annem
Tercüman-ı ahval yap bana.. Neva kucagında umarım Okan a bakmıyordur.. yoksa Taze gıbı bı kızın olur (O Okan ı cok sefer de)... ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy evden ırakkk fallaaa akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?