2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ha babam, de babam aç karnına calıstırıyorsunus benı.. şöle bi yanar döner meyve tabagı, yanında 3 buslu bı fiski göndereneninis yok.. peahhh!! kıkır kıkır kıpırdanasın nişşaallahh...

ben kaçarım.........hepinizi kucaklayarak....yazın yazın...gece okuycam....hayalet misafir benim...

ben de nevayı koyacam kovaya,ama soyundurmayacam ruzy gibi eksikler var tamamlarsam soyarım. dorukun saçlar konuşmuş yine.

efrim suratına tüpürem hemi.neva ucağımda ekrana bakıyor.ince tarflarına ilet annem

Tercüman-ı ahval yap bana.. Neva kucagında umarım Okan a bakmıyordur.. yoksa Taze gıbı bı kızın olur (O Okan ı cok sefer de)... ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy evden ırakkk fallaaa akannehir

çıkarsın! napayım? ÜStelik sen kuzy'yi lönk diye yatırmıyon herhal? mutlaka senin de var bi seramonin de, işte! Sana dalga geçecek mevzu lazım. Al oyna bakalım :)

bence onlar birbirini sarıyordur şu saatte!

ben kaçarım.........hepinizi kucaklayarak....yazın yazın...gece okuycam....hayalet misafir benim...

Yannıs ben mısafırlere verıp feriştiriyorumm.. üstüne alınma o saman sen demam mı??

Oooo sen iyisin Evriş'im. Benim anlağımda da eksilme oldu. Eşim bu durumla dalga geçiyor hattaa :)

Bole durumlarda benım bı atalarıma dayandırdıgım bi sösüm fardır.. aç sen organınla dalga gec dıe.. cok seferım o lafı ben.. karsındakı apısır kalır.. gece araba farı görmüş kedi gözü gibi.. falla bak.. dalga gecenlere iletiver.

allam çingenem gelmiş...

Heh.. Taze ıle muhtesemm bı karısımm oluyorlar kendılerı.. dadından yenmesler sımdı!!

aaaa ne guzelmisss bu emzik, neler yapmislar adamlar yavvvv..benim bile alip deneyesim geldi:)))

Yasdım ben nan!! gidioo kendı yatıoo dıe.. halla halla, yalan forcum mu far sana.. olsa olsa browni forcum vardır.. dönüo cocuk yan tarafına uyuyooo.. ayaga dıkıp sonra yatırıp, sonra havada dondurup, takla atarak uyutursamm basına geleceklerı bıldıgınden kuzu kuzu kendı kendıne sızıooo.. Doruk un basına gelenler gıbı..

Şimdi Okan da cıkan su kızları ızleyınce.. bennnnnnnnnnnn resmennn fitil oldumm haa!!!

Tercüman-ı ahval yap bana.. Neva kucagında umarım Okan a bakmıyordur.. yoksa Taze gıbı bı kızın olur (O Okan ı cok sefer de)... ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy evden ırakkk fallaaa akannehir

cok kinama, yada ikinci cocugu dusunme, kiz olursa kinadigina benzer vala...

Demamm, denerim. ama alacağım cevabın ne kadarını anlayabilirem orasından emin değilim.. delikafadulden

Babalar.. biz normal kadınlar gıbı 38 beden olabılecek mıyıss??? yaf bana artık cok utopık gelıoo bu durum..

cok kinama, yada ikinci cocugu dusunme, kiz olursa kinadigina benzer vala...

taze gıbı kızımmm olsun.. hiç bir yeri yere gelmes falla... heryer daıma havada,dimdik,çakı gibi kız olur işte,daa ne?? Ama Salıfo nun yuregı kaldırmas, ondan dedım ben :)))

Demamm, denerim. ama alacağım cevabın ne kadarını anlayabilirem orasından emin değilim.. delikafadulden

Foşfer orasını.. :))

36 bedenlerimin hepsini temizlige gelen kadina verdim..38 leri hurclara koyup, divanin altina kaldirdim..
gardrobun bana ait kismini teonun kiyafetleriyle paylasiyorum, ama benikiler toplam 3-5 aski((onun bile benden daha cok kiyafeti var(

Nie arıosun ki.. Kıpa da var annem.. ben bı gıtıgımde alırım sana.. sen almazsan o zamana kadar..

aaa, bilmiyodum. Valla gidersen alıver be evrim. sübersin, öperim koklarım...

Nurdanım, Taze anlatmıs ıste.. cok güzel bir alet.. daa da acıklama gereksıs.. Türksen anlarsın.

nurdanın yazdığını görmemiştim tamam mı?

ben de nevayı koyacam kovaya,ama soyundurmayacam ruzy gibi eksikler var tamamlarsam soyarım. dorukun saçlar konuşmuş yine.

efrim suratına tüpürem hemi.neva ucağımda ekrana bakıyor.ince tarflarına ilet annem

didoo, dorukun saçlar dökülüyor o biçim. anasının da dökülüyor gerçi...

evrim OKAN ı izleyemiyorum artık. piroğramın sesi çok ayarsız, dorukumu uyandırmasın diye izlemiyorm. yoğsam adam haftada 3 gece çıkıyo, içim gidiyo

EEeööööööhhh! Onur bi oyun oynuyo online, bağlantının içine mıçtı, çok yavaşladı. bezdirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…