banyo yapacağını anlayınca..ama eski bi foto 2 aylıkkene..
ay birden aklıma geldi..şu fileli meyve sebze emziğinden alan var mı..ben alıcam bi tane..
ay birden aklıma geldi..şu fileli meyve sebze emziğinden alan var mı..ben alıcam bi tane..
site sapıttı evrişim..senin ince zekana her zaman hayranım hem ben..
nacizane öneri: Doruk 8-9 civarı bi uyumak istediğinde hemen pijama giydiriyorum. (külotlu çorabını çıkarıyorum), emzirip öyle yatırıyorum. Muhtemelen bir yarım - 1 saat sonra uyanıyor. Hiç salona getirmiyorum, sallamaya devam ediyorum. İcabında 1 saat boyunca sallıyorum (bu her zaman olmuyor). Sonra uykuya dalıyor. Bİr de kendim yatmadan önce emziriyorum. 8-9 gibi yatmış oluyor. Hem de buna birdenbire başladım. 10 - 11 lerde falan yatıyordu. öyle azar azar çekmedim geriye. İlk bir kaç gece arıza çıkardı, alıştı ama artık.
Bİr çingene yok! napıyorsa bu saatlerde ???
Ben ılk gordugum fotosundan gozunden uyku aktıgını anlamıstım.. ama ıkıncı fotoyu gorunce yanlıs oldugunu anladım.. hakaten Neva nın uykusu yok gibi.. demek ki ilk fotosunda varmıs.. sonrakınde acılmıs, yada sonradan da varmıs ama o an cektıgınde acılmıs olabılır.. yıne de ılkı benı sasırtıı..o rada uykulu halı agır basıoo.. anladın mı Elıf akannehir
AYÇA oalet çok güzel, bulursam ben de alıcam!
NURDAN nuby nin olması lazım.
Evet öyle oluyor gerçekten. Emzirmek kesinlikle daha az yoruyor. Benim tek derdim, alışkanlık adına uyanmasın.anam omuzum ve kollarım agrıo boynumda sallayaydım uyusun dıe ondan ııdı walla :)
ebru senın emzırseydım daha az yorulurduma dondu .
Geçmiş olsun tekrar. Tahlillerinizin temiz çıkmasına sevindim.buün drdan geldim çok şükür tahlillerimiz temiz çıktı sorun yok
berat için acil ek gıda dedi ki 2 gündür başladım zaten
mama isimleri verdi bunlardan kullan dedi
ayrıca iştahsız olduğundan balık yağı damlası verdi deviti sadece 1 damla ver dedi
bu arada berat elma suyunu hgiç sevmedi yarın armut denicem ama çorba veriyorum çok güzel yiyo
şimdi havucu küçük küçük doğruyorum içine göz kararı prinç katıp haslıyorum tel süzgeçten geçiriyorum 1 çay kasığı zeytin yağı ekleyip veriyorum elma suyundan daha güzelk yiyor
Nurdan, Teo'nun entel fotosuna bayıldım, maşallah, entellik de yakışacak oğlumuza hanibanyo niye bu kadar ilgilerini cekiyor ki?? mutfakdada mama kutusunun oldugu yer ilgisini cekiyor cok danamin..
Kıskandırmak için yazıyorsun bunları diiii miiii !!!! Spora devam ediyor muydun?gebelikten önceki tuniklerim yakın zamana kadar dar body gibi oluyodu, bi tanesini denedim bugün, normal insan gibi göründüm içinde :) başlangıç kiloma 4 kg kaldı. Ama sonrasında da bir 5 kg vermem lazım.
+ bakıcısı, anneannesi/babaannesine bırakıldıktan sonra kim bu düzenleri korumak için uğraşır o da ayrı tartışma konusu. heleki anneler olarak kendi içimizde bile bu yöntemler herkesin aklına yatmamışken..TRACY yapmış, yolunu bulmuş, eyvallah da, çocuk bi ateşlense, bi diş çıkarsa bütün sistem alaşağı olmayacak mı? O kadar uğraş, sonra mok yoluna gitsin hepsi! easy güzel easy... yeter!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?