2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tamam hamılelıkte bı suru element kaybettık hepımıs ama.. ben bı kere yazdıgınısda anlıyorum nacızane :)

ay birden aklıma geldi..şu fileli meyve sebze emziğinden alan var mı..ben alıcam bi tane..

site sapıttı evrişim..senin ince zekana her zaman hayranım hem ben..

Ben ılk gordugum fotosundan gozunden uyku aktıgını anlamıstım.. ama ıkıncı fotoyu gorunce yanlıs oldugunu anladım.. hakaten Neva nın uykusu yok gibi.. demek ki ilk fotosunda varmıs.. sonrakınde acılmıs, yada sonradan da varmıs ama o an cektıgınde acılmıs olabılır.. yıne de ılkı benı sasırtıı..o rada uykulu halı agır basıoo.. anladın mı Elıf akannehir

nacizane öneri: Doruk 8-9 civarı bi uyumak istediğinde hemen pijama giydiriyorum. (külotlu çorabını çıkarıyorum), emzirip öyle yatırıyorum. Muhtemelen bir yarım - 1 saat sonra uyanıyor. Hiç salona getirmiyorum, sallamaya devam ediyorum. ıcabında 1 saat boyunca sallıyorum (bu her zaman olmuyor). Sonra uykuya dalıyor. Bır de kendim yatmadan önce emziriyorum. 8-9 gibi yatmış oluyor. Hem de buna birdenbire başladım. 10 - 11 lerde falan yatıyordu. öyle azar azar çekmedim geriye. ılk bir kaç gece arıza çıkardı, alıştı ama artık.

Bır çingene yok! napıyorsa bu saatlerde ???

ay birden aklıma geldi..şu fileli meyve sebze emziğinden alan var mı..ben alıcam bi tane..

ben de alcam.. fana da alsana fi tane.. hatta furcu da alacaktı.. bı alana bı bedava yapmaslar mı?? furcuya ıkı katına satar, aramızda kırışırız, biz Ozy ıle bole sengın olduk.. ılk kez buırada acıklıyorumm!!!

site sapıttı evrişim..senin ince zekana her zaman hayranım hem ben..

Sukur kı bana dair ınce olan bısıler var yafrum.. o da olmasa, ya o da ınce olmasaydı.. allammm mafoldumben düşünmek bile ıstemıorummm akannehir

Site falan annamam ben, gordugume ınanırımm.. süüüüürrrekmeğinüstünerealıstlerdenım ben..

ya bayılıyorum sisin bu uyku seanslarınısaa.. cocuk napsın, senınle ugrasacagına uyumayı yeğliyor.. ılerıde bunların acısını ağda acısı gıbı cıkartmazsa ben de bılmem neyım.. o hatırlamasa bıle muhakkak hayatında yaslı bı dostu olacaktır kendısının..

Napsın ablası.. yarın hafta sonu dıe Mami ile sarma saracaklardı..

sırnaşık şey

MYFeeder Meyve Sebze Emziği
Bu nurdan..içine meyve falan koyuyosun..

Evrişşşşşşşşş seni geceleri okumak daha da keyifli... bak ben kaçayım sen yaz bişiyler gene..gece emzirirken okurken,kucağımda Ruzy, kikir kikir kikirderken, kıpraşmamdan oğlum uykuya dalamazken ben sorarım sana..

Pervin, geçmiş olsun, eşin tez zamanda toparlanır inşallah.
Evriş, kesik acısı da zor olur. Büyük geçmiş olsun. Kuzy öpsün de geçsin annesi :)

Bugün kocamın evde olması beni pek bir heveslendirmişti, Defne ile biraz ilgilenir diye. Ama klasik migren ağrısı tuttu. üstüne Defne huysuz ötesiydi. çıldırmak üzereydim. resmen sancıdan çığırdı yavrucak.. içim eridi ama arada sabrım da tükendi hani..

anam omuzum ve kollarım agrıo boynumda sallayaydım uyusun dıe ondan ııdı walla :)
ebru senın emzırseydım daha az yorulurduma dondu .
Evet öyle oluyor gerçekten. Emzirmek kesinlikle daha az yoruyor. Benim tek derdim, alışkanlık adına uyanmasın.

Geçmiş olsun tekrar. Tahlillerinizin temiz çıkmasına sevindim.
banyo niye bu kadar ilgilerini cekiyor ki?? mutfakdada mama kutusunun oldugu yer ilgisini cekiyor cok danamin..
Nurdan, Teo'nun entel fotosuna bayıldım, maşallah, entellik de yakışacak oğlumuza hani
Evde en az gördükleri yer banyo olduğundan en çok orası ilgilerini çekiyor bence. Bir de aynada kendilerini görmek ilginç geliyor olabilir..

gebelikten önceki tuniklerim yakın zamana kadar dar body gibi oluyodu, bi tanesini denedim bugün, normal insan gibi göründüm içinde :) başlangıç kiloma 4 kg kaldı. Ama sonrasında da bir 5 kg vermem lazım.
Kıskandırmak için yazıyorsun bunları diiii miiii !!!! Spora devam ediyor muydun?

TRACY yapmış, yolunu bulmuş, eyvallah da, çocuk bi ateşlense, bi diş çıkarsa bütün sistem alaşağı olmayacak mı? O kadar uğraş, sonra mok yoluna gitsin hepsi! easy güzel easy... yeter!
+ bakıcısı, anneannesi/babaannesine bırakıldıktan sonra kim bu düzenleri korumak için uğraşır o da ayrı tartışma konusu. heleki anneler olarak kendi içimizde bile bu yöntemler herkesin aklına yatmamışken..

BAŞAK, Burçin'e maşallah, kocaman olmuş, yanaklar öpülesi. Yalnız, küpe takma konusunda ben erken olduğunu düşünüyorum. Heleki tutma, yakalama, çekiştirme meziyetlerini geliştirmeye çalışırken mazallah kulağındaki çekmeye kalkarsa.. Belki de senin düşüncen deldirip küpe takmamak, ama o zaman da kapanmaz mı kulak delikleri? Ben çok heveslenmeme rağmen aldığım çıt çıt tokaları bile takamıyorum artık, bir şekilde eline geçirir de ağzına götürürse diye..

ESRAKO, geceleri kesintisiz uyuma konusunda deneme aşamasındayım. Başarılı olur muyum bilmiyorum ama öncülük etmek ne haddime.. naniknanik henüz kesintisiz uyuyamadık. Sadece Defne her gece aynı saatlerde uyandığı için bunun alışkanlık uyanması olduğuna inandım. bir de gece emmeleri de kısa sürüyor. gerçekten acıkmış olsa cok cok götürüyor uyurken. mesela akşam 11deki öğününü güzel emiyor. Gecede bir kere kalkıp emzirmeye razıyım. Bir kere uyanmak beni çok hırpalamaz ama fazlası yoruyor. şimdi neyse de, çalışmaya başladıktan sonrasını da düşünmek zorundayım. çabalarım sonucu sadece acıktığı zamanlarda uyanma alışkanlığını edindirebilirsem ne ala :)

ben de nevayı koyacam kovaya,ama soyundurmayacam ruzy gibi eksikler var tamamlarsam soyarım. dorukun saçlar konuşmuş yine.

efrim suratına tüpürem hemi.neva ucağımda ekrana bakıyor.ince tarflarına ilet annem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…