2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Didooooo, Neva'nın fotolarını şimdi gördüm ben, idare et, anlağım kıt ya lülülülülülü

Yirim ben onun elbisesini, tokasını, çorabını, göslerini, bakışlarını.. her bişeyini.. MAŞALLAH

66 yım.. 40 beden pantolona nefesımı tutarak gırebılıyorum.. nefesımı bıraktıgımdakı manzarayı tarıf etmeyeyım gece vakti.. :bbo:

72 yis bis, 44 bedene giriyos, neden mi cogul kisi konusuyorum, ben suan 1.5 nurdan sayiliyorum, 1.5 iskender doner misali((

36 bedenlerimin hepsini temizlige gelen kadina verdim..38 leri hurclara koyup, divanin altina kaldirdim..
gardrobun bana ait kismini teonun kiyafetleriyle paylasiyorum, ama benikiler toplam 3-5 aski((onun bile benden daha cok kiyafeti var(

36 ların ıcını pamuk doldurup Teo ya bebek yapsaydın keske...

ne 38 bedeni şimdi gece gece.tıabasa yemişken ben

Soda içtim ben, raatsıs etmioo beni :hulya:

72 yis bis, 44 bedene giriyos, neden mi cogul kisi konusuyorum, ben suan 1.5 nurdan sayiliyorum, 1.5 iskender doner misali((

bende 1.5 ıskenderden asagısıyla doymuyorum.. sanırımm o yusden sana da zar zor doyuyorummm :))

taze yahu ne isi var doruk un kovada super yaaa çok guzell gorunuyor :)))

elif neva nın elbisesine bayıldım kat kat
birde kafasına otokayı nasıl tutturdun ben çokkorkuyorum bıngıldak ustu ya çıt çıt tokalardan takıyorum resim falan cekmek için onun harici hiçbant toka durmuyor saclarında senboyle gezdirebiliyormusun resim içinmi taktın;?

Oğlan analarııı nasıl da yavrucakların cıbıldak fotolarını sergileşmişler gerine gerine.. Çok datlular, maşallah Doruk'a da, Rüzgar'a da.. opuyorumnanaktan

ahh ahh bende okan hastasıyım teee gece kusu donemindenn hiç kaçırmadan izlerdim ta ki bu seney kadar okan izliycem diye cumartesi gecesi sabahlama luksum yok biraz bakıyorum pazar gunku daha erken baslıyor ona takılıyorum ancak, geçenlerde çocuklara cinsel istismar konusu tartısıldı çok sasırdım okan boyle tarz program yapmazdı diye ama program izlenmeye degerdi tavsiye ederim okan biraz çizginin disina çıkıyor pazaryada pazartesi gunleri butarz izleyin bir

hayatın gerçekleri işte

Gercek ıyı bısı deıl.. foşfer.. bak o gerceklere kulak delıklerıne kadar gırenler bornos dıosun organ dıolar, sarma dıosun cıbıldak durum dıolar.. :bbo: ay kucak dıolar, yok sarılmak dıolar, ay kaldıramıyorum, tansıyonumm yerlere yufarlanıoo.. o da kılo aldı, artık düşemiyor dırek..

taze gıbı kızımmm olsun.. hiç bir yeri yere gelmes falla... heryer daıma havada,dimdik,çakı gibi kız olur işte,daa ne?? Ama Salıfo nun yuregı kaldırmas, ondan dedım ben :)))

aaa, öyle demeee! Ben çok severim altta olmayı :) dolayısıyla sırtım bolca yere gelir benim kaydirigubbakcemile2

şaka bi yana, beni çok onore (böyle mi yazılır?) ettin arkadaşım, gellll buraya öpüjemmmm :içelim:

66 yım.. 40 beden pantolona nefesımı tutarak gırebılıyorum.. nefesımı bıraktıgımdakı manzarayı tarıf etmeyeyım gece vakti.. :bbo:

sırnaşık şey

Bir sürü pipi, koç yumurtası ortada.. sen cocuga ekran mı baktırıosun???? püüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü :bbo:

delüüü :):):)

yaa bu arada bana özenmeyin arkadaşlar! Evet, başlangıç kiloma 4 kg kaldı ama, ben 67ile başladım. 71 im şu anda! Buna mı özeniyonus? Herkesin tuttuğu kendine yaf!

kızlar atmayın elbiseleri yahu bende o niyetle eskiden kuçuk bedenleri vermistim eskiden derken berke yi dogurduktan sonra asla birdaha 28 .beden pantolana giremm diye dagıtmıstım guzelim kotlarım ama berke 2 yasında iken azmettim diyetisyene gittim zayıfladım yani benimki tembellik sizler 2sene durmassınız azim var hissediyorum:)) ben yaza kesin zayıf girme ye kararlıyım ise baslar baslamaz hamile iken gittigim diyetisyene baslıyorum hazirana kadarda devam edeceğim vermeyin kuçuk bedenleri sonra uzulursunuz valla

ya kızlar yahoya mama verdim kaşık maması ağzının çevresi kopmle kızardı alerji gibi bölge bölge sonra mememi verip uyutmya yeltendim bir ağladı delirircesine sanki ağzına meme değilde acı biber dayadım
sonra diğer memeyi verdim o kadar isteksiz mecburen dudadğını ucu ile emer gibi yaptı çok ağladığı için kucağımda uykuya daldı bu alerji işinden çok tırstım

yok esracim yani 36 artik cok utopik artik, 38 belkiiiiii ama yok 36 hayatta olmaz, ben 40a duseyim onada raziyim..

Doruk neden kovada?

mermerşaisini banyoya getirmeyi unutmuşum. annem de sıpa üşümesin diye ben getirene kadar kovaya oturttu :))) dha önce de ben oturtmuştum, mutlu oluyo çocuk =))

ne marka verdin, yarin doktorunu arayip bi sor, bde iceriginde ne var??

Mamanın ıcerıgı ne bacım.. kızarmasından dolayı memeyı almaması dıye bısı olamas bana gore.. cunku süt tatlı bısı, kızarıklıgı yakmaz, doydugu ıcın emmek ıstememıstır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…