66 yım.. 40 beden pantolona nefesımı tutarak gırebılıyorum.. nefesımı bıraktıgımdakı manzarayı tarıf etmeyeyım gece vakti.. :bbo:
36 bedenlerimin hepsini temizlige gelen kadina verdim..38 leri hurclara koyup, divanin altina kaldirdim..
gardrobun bana ait kismini teonun kiyafetleriyle paylasiyorum, ama benikiler toplam 3-5 aski((onun bile benden daha cok kiyafeti var (
Bir sürü pipi, koç yumurtası ortada.. sen cocuga ekran mı baktırıosun???? püüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü :bbo:
ne 38 bedeni şimdi gece gece.tıabasa yemişken ben
72 yis bis, 44 bedene giriyos, neden mi cogul kisi konusuyorum, ben suan 1.5 nurdan sayiliyorum, 1.5 iskender doner misali((
36 ların ıcını pamuk doldurup Teo ya bebek yapsaydın keske...
hayatın gerçekleri işte
bende 1.5 ıskenderden asagısıyla doymuyorum.. sanırımm o yusden sana da zar zor doyuyorummm :))
taze gıbı kızımmm olsun.. hiç bir yeri yere gelmes falla... heryer daıma havada,dimdik,çakı gibi kız olur işte,daa ne?? Ama Salıfo nun yuregı kaldırmas, ondan dedım ben :)))
66 yım.. 40 beden pantolona nefesımı tutarak gırebılıyorum.. nefesımı bıraktıgımdakı manzarayı tarıf etmeyeyım gece vakti.. :bbo:
Bir sürü pipi, koç yumurtası ortada.. sen cocuga ekran mı baktırıosun???? püüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü :bbo:
Oğlan analarııı nasıl da yavrucakların cıbıldak fotolarını sergileşmişler gerine gerine.. Çok datlular, maşallah Doruk'a da, Rüzgar'a da.. opuyorumnanaktan
kızlar atmayın elbiseleri yahu bende o niyetle eskiden kuçuk bedenleri vermistim eskiden derken berke yi dogurduktan sonra asla birdaha 28 .beden pantolana giremm diye dagıtmıstım guzelim kotlarım ama berke 2 yasında iken azmettim diyetisyene gittim zayıfladım yani benimki tembellik sizler 2sene durmassınız azim var hissediyorum:)) ben yaza kesin zayıf girme ye kararlıyım ise baslar baslamaz hamile iken gittigim diyetisyene baslıyorum hazirana kadarda devam edeceğim vermeyin kuçuk bedenleri sonra uzulursunuz valla
ya kızlar yahoya mama verdim kaşık maması ağzının çevresi kopmle kızardı alerji gibi bölge bölge sonra mememi verip uyutmya yeltendim bir ağladı delirircesine sanki ağzına meme değilde acı biber dayadım
sonra diğer memeyi verdim o kadar isteksiz mecburen dudadğını ucu ile emer gibi yaptı çok ağladığı için kucağımda uykuya daldı bu alerji işinden çok tırstım
ya kızlar yahoya mama verdim kaşık maması ağzının çevresi kopmle kızardı alerji gibi bölge bölge sonra mememi verip uyutmya yeltendim bir ağladı delirircesine sanki ağzına meme değilde acı biber dayadım
sonra diğer memeyi verdim o kadar isteksiz mecburen dudadğını ucu ile emer gibi yaptı çok ağladığı için kucağımda uykuya daldı bu alerji işinden çok tırstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?