2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

demek ki mamayı değiştircen cipsim! geçmiş olsun, kıyamam yahooya!

Soda içtim ben, raatsıs etmioo beni :hulya:

bende 1.5 ıskenderden asagısıyla doymuyorum.. sanırımm o yusden sana da zar zor doyuyorummm :))
kalori dediğin gazdır soda içersin geçer de mi
çıtçıtlı toka düşüyor bunlar düşmüyor.çıtçıtlıyı takarken de bastırmıyorum saçı havaya kaldırıp iliştiriyorum.bu aralar hergün toka takyoz kyafetimize uygunundan

neva kendi salyasından öyle oluyo

babymom+, dide+, norraa+

tüm cigerlerim bi arada.. ne gusel.
ben neyim he dalakmı Çok üzgünüm çoook
emzirme yastığı mycymidir nedir koltukta chicoo ama benim model güzel değil elifinki güzel
biz öyle bırakmaya bırakalı nerdeyse iki ay olacak be adaş
gorumcede annede cok heveslendi(biliyorum gecen sene bu zamanda donmustuk..ama teoda cok sikiliyor evde, dolas dolas cocuk artik salona girdimi agliyor, banyo tuvalet geziyoz..
gezin be kuzum hiçbirşey olmaz merak etme sen sıkı sıkı giydir yeter sakınan göze çöp batar misali dikkat et kulağı ağzı burnun rüzgardan koru birde kalın giydir gönlünce gezz
Biz de banyo geziyoruz, bide pencereden dışarıyı seyretmeye bayılıyor..Ama dışarı çıkarmayacaksın kıyameti koparıyor.. Ve bugün ilk kez hiççç ağlamadan yıkadık..Değmeyin keyfime..
ayyy ayçaa aynen bugün birlikte yıkandık oğlumla ve hiç ağlamadı acayip mutluyum
kaydirigubbakcemile3
Geceleri Ruzy'yi emzirirken cep telefonundan geçmişi okuyorum. Çok güzel oluyor. Ama alıntı yapıp yazılmıyor..Muhtemelen misafir olarak görünüyorum.. Yani geceleri misafir görürseniz bilin ki o benim..
zenginliğin gözü kör olsun bende denedim ama beceremedim kkya girmeyi
süperrrr :lepi:
ohaa ayıp ayıpp

Geçmiş olsun Esra'cım. Benim bir arkadaşım metal kaşıkların oğlunda alerji yaptığını söylemişti. Ondan plastik kullanıyordu. acaba kullandığın kaşıktan mı oldu??

ebrucum bende plastik kaşık kullanıyorum hatta aynı kaşıkla elma suyu püresi veriyorum bir haftadır kaşıktan değil yani

doruk kovadamı yaa anlayamadım küvet falan değil dimi psikopatmısın kızımm sefa gördümü?izin vermezdi görse

kapatalım şu beden muhabbetini uleyyn zaten 4 kilo aldım doğurduktan sonra

nevammm güzel gelinimmm gel sana accık yahonun saçtan vereyim yanında eşantiyon tokada veririz kaydirigubbakcemile3
teonun şapkaya bayıldım bende alacağım öyle bir şapka

adasım ben yeni kesfettim be iki aylıkken koymak garibime gitti nebilim aglıyordu fık fık yerden egil kalk onu al otur bana uymazyerlere alıskın degilim hiçtüe sevmem yerde oturmayı ondan yani bu ara biraz durmaya basladıda cesaretlendim yoksa basım doner benim egil kalk:))

alerji yaptı mama heralde yarın olmazta geçmesse dru ara çocuk rahatsız oluryazık yavruma yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…