Su mılupa nın stiill tea sından eskıden bı tane ıctım mı, gögüslerinden sertlıgınden duramuyordum,o yuzden kullanmıyordum. sımdı gunde ıkı uc ıcıyorum, hatta bardaktakı kagıdıda yıyım mı dıyorum.. bı fok yok.. noluyor yaaa!!!
Su mılupa nın stiill tea sından eskıden bı tane ıctım mı, gögüslerinden sertlıgınden duramuyordum,o yuzden kullanmıyordum. sımdı gunde ıkı uc ıcıyorum, hatta bardaktakı kagıdıda yıyım mı dıyorum.. bı fok yok.. noluyor yaaa!!!
terruklerimi iletirim o zaman sana!
Dün gece Doruk'un mıkırdanmalarına uyandım, bi baktım gözler fal taşı! Saat 5! 6'ya kadar uyutmaya çalıştım yaa yok böyle bişi... Emzirdiğim zaman anında dalardı gece, dün bana mısın demedi.
Akşam saatlerinde de uyumaya direndi, mayaladığım yoğurt vardı, onu götürdü. Ondan önce bir göğsümü indirmişti. Ondan önce de yarım elma suyu! Bunlar hep arka arkaya geldi. Sonra üstüne öteki memeyi de indirip öyle uyudu! Bu çocuğun midesi hakkaten büyüdü sanırım
burcum 1 hafta var doruk'la alperen'nin arasında. benim doktor mamayla başlayacağız sonra meyve suyu ve yoğurt dedi bana. ama ben mama olayına başım sıkışmadıkça girmek istemiyorum. sen nasıl başladın, mama veriyomusun??
Sıcak su torbasının ustune koy.. ve su satılan guvecler var ya.. onlardan al onun ıcıne mayala, suyunu cektıgı ıcın toprak kap, daha lop olacaktır.. bardakta tutması oldukca zor.. kucucuklerı oluyor onların.. Metro da var.. nacızane fıkrım.. onu da aldıktan sonra sıcak su torbasının ustune oturt.. o da cok sıcak olmasın ama.. ustunu de ort.. bı de ole dene bakalım..
bende not ettim harika bir metod...
keske yerlerde surunelerdi, porsum porsum olalardi da sutum olaydi(yemisim genckiz memesini bana ve tibetten baska kime faydasi var...bana bile faydasi supheli..
nurdanım canım cok özür dilerimüzüleceğini bilsem yazmazdım.
evrim sen ek gıdaya başladın mı canım?
herkeze selam annişlerr.haftasonu netımız bozuktu giremedım.heralde baglşantıda sorun vardı.neyse aşımızı olduk 750gr almısız buay boyumuzda 67cm oolmus.şimdilik anne sütüne devam.sütümü arttırma cabalarım devamö edıyor.pırasada gercekten işe yaradı.neyse upuuzun olan gecmıse bı gözatım gelim
maaşallah bebeşine canım. bulgurun yanına pırasa ve ayran ekliyorum bugün hemen. ayran cok iyi fikir uyku açısından hiç aklıma gelmemeişti daha önce, tekrar teşekkürler
Allahim 40 ar dk uyuyo 2 saate yakin uyanik kalio bugun tum duzeni sasti //// napcam bilmiyorum
valla izledikce hem duyglandim hemde cektigim aci ve sikintilari düsünündükce ne günleri atlatmisiz dedim ve kendimle gurur duydum valla..:lepi:
canim bende de aynisi oldu..ilk önceleri cok etkisini ve faydasini gördün ve herkesede tavsiye ettim ama simdi pek bir farki olmuyor..memeler camasir gibi sallaniyor valla taslik maslik yok..zaten bu veletlere tas degil demir olsa ne yazar..kafamçokkarıştıSu mılupa nın stiill tea sından eskıden bı tane ıctım mı, gögüslerinden sertlıgınden duramuyordum,o yuzden kullanmıyordum. sımdı gunde ıkı uc ıcıyorum, hatta bardaktakı kagıdıda yıyım mı dıyorum.. bı fok yok.. noluyor yaaa!!!
arkadaşlar lütfen acil yanıtlarmısınız
ben bebeğimi dr a götürdüm geçen ay 3. ay kontrolüne aşınız yok dedi bu ay
şimdi tekrar 4. ay aşını kontrol için aşı kartına baktıgımda 3. ayda bcg olması gerekiyomuş
lütfen cevap verirmisiniz 3. ayda aşı yapıldı mı bebeklerinize
canim dis cikarmasindan süpheleniyorum..dis etleri kabardi ve beyazlasti..disi henüz cikmasada yerleri kasinmaya basladi herhalde..cünkü sürekli isiriyor..huysuzlugu uzun zamandir var..ben daha yeni hasta oldum..ama sunuda farkettim eger cok ac olmazsa memeyi almiyor..sanirim emzige daha cok alisti..bilmiyorum iyi mi kötümü oldu..:uhm:sarmasik belki bebis dis cikarcaktir ondan huysuzluk edio/ yada onunda bogazi agrio olmasin memeyi reddetmesi icin sebep olabilir
geçmişiokurken sanırım nazar boncugu arkadsımızdı. bi program yazmış PHOTOSHİNE diye sabahdan beri oglumun resimlerini o programla düzenliyoryum çok zevkli veharika.....
TEŞEKKÜRLER
ayrıca bu programı ögrenmemiz için soruyu soran BABYciğimede thankssssssss
canım bi ara benimkide öyle olmuştu dr dan ve çevremden duyduguma göre senin beslenmenle alakalı olabilir sogan süt yapr demişlerdi bende sık tüketmeye başlamıştım ama sütün tadını degiştirmiş ve acıtmış bebişim oyüzden itiyormuş beni sonradan bıraktım ben birde parfüm kullanıyorsan bebiş o yüzdende reddedebilirmiş umarım geçermerhaba güzel ennisler..haftasonu yine yikilmissiniz yaa..nedir bu sohbet muhabbet..allah agzimizin tadini bozmasin valla..hafta sonu benim icin oldukca zor gecti valla..o yüzden sohbetlere katilamadim.. simdi kisaca anlatayim..birincisi hayat in bütün huyu gittikce degismeye basladi..sizler uyumayan bebislerinizi düzene sokmaya calisirken benimkisi cok güzel giden uyku düzenini alt üst etti..sürekli agliyor..eli devamli agzinda..ayricada emmeyide sürekli reddediyor..eskiden agladiginda emzirirdim simdiyse memeyi görünce daha cok agliyor..:ecrin_bebek: bir diger problem acayip bogaz agrim var..bogazimin acisindan yutkunamiyorum..:1no2: bugün doktora gidecegim..isin kötüsü iki gün sonra yolculuk var ve ben hastayim..insallah cocuklara da gecmez..senağlamabunun disinda oglumun hafta sonu kiskanclik krizleri tuttu..bir dakika yanimdan ayrilmadi beni deli etti..önceden hic böyle yapmazdi..dertler üstüste gelir derlerya tam öyle oldu..zaten hastaydim inanin bir 5 dakika dinlenemedim..neyse bende pek güzel haberler yok..ama sizin bebisler bir harika..hepside biribirinden tatli..
bunların hepsi aynı anacıımmmmesraaaaaaaaa kız bayramda kendime kıyafet beğenirken kocacığım ve kızıma defile yapıyordum tabi azcuk şişko olduğum için beğendiremedim en sonunda ne olmuş balık gibi kadınım dedim ve cevap aynen BALİNADA BİR BALIK YANITI ALDIM ...delikafadulden
off deryam seni okudukça kesin karar veriyorum ikinci çocuğu yapmamayaadün gece sisler geyiğe sardırmışken bend esinir krizleri geçiriyordum ve ağlıyordum niye ....kızım grip demiştimya yavrucak ateşlendi ateş düşürücü verdim yatrıdım ..yusuf banyo sonrası bir yattı tam uyku saatine yakın kalktı yatır yatırabilirsen saat 1.30 hala ayağımda eeeeee eee e e ninnileri neyse onu uyuttum tam yatacağım kızım birden kalktı ve şok altına kaçırmış yatak döşek ıslanmış hadi gece yarısı onlarla uğraş moral sıfır bu günde onları yıka kurut temizle nefis hafta sonu geçirdim yani..............
evet haklısın bugün pirinçli muzluyu deneyeceğimpirinçli muzluyu verseydin tahıllıyı verme daha erken 4. aydan yazsada bence bekle pirinçlilerden başla derim kuzum....
pervinnn şimdi gelirim oraya çıkarım üstüne eski kilonunda altına düşersinnn anlıyomusunnn beniii heeeeeebaslangıca donmeye aylardır 1 kg var 1kg var ama yapıstı gıtmıooo. gecen bı kadın bana yınemı hamılesın dedı ya koptum :)))))))))) karnımın buzusuklugu gıtmıo asagıya dogru olan. tekrar krem almam gerekıcek onuda surdukce gergın bırakınca demekkı buzuscek napcamı bbılemedım yodun sabunuyla keselemeye devam
sende kurabiyeden başka bişey yapmazmısın bacım hee söyleyiverrTaze bacım;
Hee, kendım yaptım, klasık un kurabıyesı var yıne bende.. yapa yapa pastaneye tas cıkartır hale geldım ben bu işte.. bı ara kesmıstım gerek yok dıe.. ama un kurabıyesı gusel süt yapıodu.. kılo alıcam dıe vazgectım, basladım yıne pastanecılık oynamaya.. buyur bacım,yıne eskı kıvamdayım.. her fok bulunur bu evde süt olacak dıe yıne!!
maşallah nazar değmesin hep böyle iştahı olsunAkşam saatlerinde de uyumaya direndi, mayaladığım yoğurt vardı, onu götürdü. Ondan önce bir göğsümü indirmişti. Ondan önce de yarım elma suyu! Bunlar hep arka arkaya geldi. Sonra üstüne öteki memeyi de indirip öyle uyudu! Bu çocuğun midesi hakkaten büyüdü sanırım
.
canım benim böyle düşünme herşey kısmet teonun kısmetinde senin memelerdeki süt yokmuş demekki ikinci bebişnde inşallah bol bol sütün gelir emzirirsn bebeğini teon sağlıklı olsun yeter bak ne güzel iştahı var buda bir şans bence..keske yerlerde surunelerdi, porsum porsum olalardi da sutum olaydi(yemisim genckiz memesini bana ve tibetten baska kime faydasi var...bana bile faydasi supheli..
evet geyik konusu olsada dedğin gibi kitaptaki birçok konu çok güzel anlatılmış ve işe yarayan harika bilgiler var..elbette annelik içgüdüsü ile hareket edeceğiz ama elimizin altında güzel bilgiler içeren kitapları okuyup uygulamak çok doğru ve mantıklı çünkü ne olursa olsun bizler acemiyizzz..sadece yatır kaldır yöntemi banada uymadı ama diğer bilgiler yol gösterici oldu..kendimce bir yöntem tutturmaya başladım bende kucağımda sallıyorum uykuya tam dalmadan yatırıyorum kendi yatağında derin uykuya geçiş yapıyor..herzaman tutuyormu bu illaki tutmuyor ama son dönemlere göre daha huzurlu geceler geçiyor bakalım... yanı geyık konusu olan seromonım ıse yarıo gıbı 2 gundur
oyyyyyy harikaaa bayıldımm ağladım bendeee ne kadar sakin duruyor şimdi anasına kök söktürüyor :))
aaaa güllaç sütmü yaparmışş ilk kez duydummbacım ne pandiği yav ne pandiği kesip atasım geliyor sol yanak sağ yanak olaraktan.
çaya gelince humana daha etkili oldu bende haberin ola..bir de güllaç.hele güllaç
hangi siteden indirdin??bissürü site var download yapılabilirgeçmişiokurken sanırım nazar boncugu arkadsımızdı. bi program yazmış PHOTOSHİNE diye sabahdan beri oglumun resimlerini o programla düzenliyoryum çok zevkli veharika.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?