2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben artık gunduzde yatagında yatırmaya calısyorum ama genelde bızım yatagın ustunde yatıo cunku yatır kaldır yaparken ora yuksek dıe orda yapıodum yatagına koy kaldır belım agrıodu halada alırken agrıo ...

burkom masallah masallah boyle alıssın gıtsın ıns.. ben gecen koydumda cırladı durdu . mecbur aldım bızım yataga koydum sırtına kıcına pıspıspıspsı oyle oyle uyuyo ...

kızlar bı sorum var ,bizde bı yılbaşı cekılısı yapalımmı ne dersınız.bebişlere küçük hedıyeler yollarız.enazından hatırası olur.fikirlerinizi alim? ona göre elimizi cabuk tutarıss

bende ta trdeykenden berı EASY e gore planlıyorum gununu. artık daha duzenlı bır yasamı oldu beebegımın . karnını doyurup uyutmaya calısıodum falan fılan aa uykusu geldı dıodum sallıodum rasgele vs vs sımdı hıc olmazsa duzenını sırasını bılıorum buna bıde ekgıdalarımız eklendı ..bı yogurt mayalamadım onuda tam olcak

4-8 Ay Arası Beslenme Tablosu

08:00 Anne Sütü (eğer anne sütü yok ise Milupa Aptamil 2 veya Milumil 2)
Ara öğün Meyve suyu-püresi (evde yapılan meyve suyu veya Milupa Frutapura Meyve Püresi veya Milupa Meyveli Kavanoz Maması)
12:00 Sebze Çorbası (evde yapılan sebze çorbası veya Milupa Sebzeli Karışık Çorba, Kavanoz Mamaları veya Milupa Öğünlerim Serisi 'Sütlü Sebzeli Karışım')
Ara öğün Anne Sütü (eğer anne sütü yok ise Milupa Aptamil 2 veya Milumil 2)
20:00 Sütlü Pirinçli Bebek Muhallebisi (Milupa Sütlü Pirinçli Bebek Muhallebisi veya evde Devam maması ile yapılan muhallebi)
23:00 Anne Sütü (eğer anne sütü yok ise Milupa Aptamil 2 veya Milumil 2)

kızlar bunu buldum ama anne sutune ara ogun dıo bense ek gıdaları ara ogun yaptım cunku bebegımın ana ogununun anne sutu olmasını ıstıyorum acaba hatamı yapıorum ? genelde uykudan uyanınca yanı acken emıo emdıkten 1 saat sonrada ek besınını verıyorum ...

yapın bence cok guzel olur keske bende katılabılsem ama burdan cok zor olur
bende cok istiyorum,bakalım topikcek ne karar cıkar bilemicem.zaten buaksam nerde bu millet anlamadım.kimsecıkler yok topikte.yakın zamanda tr ya gelcek olsaydın annenlere falan yollanırdı senın hedıyende.neyse belkı bı yol cıkar sende katılırsın.olmadı kısmetse 1 yas çekılısı yaparız 1 agustos ortak tarıh olur mesela sende ona katılırsın
miniş monologumu bozdun ya

yaptırmam uleynnnnnnnnnnnn yasakkelime

Minik bncede ii fikir ama nasıl olacak ki?! :sm_confused:
Pervin teyzesi iltifatların için teşekkürler :))

ben kafamda bı cekılış tarzı düşündüm.yanı baska sekıllerde olur ama işe şike karştımı die kımse düşünmesın dıe bı yöntem var kafamda kaydirigubbakcemile3
mesela 12kısı cekılıse katılıyo dıyelım ben bu 12kısıye 1den 12ye kadar sayı veririrm verdıklerımede sölirim özel msj atarak kkdan.özlem sen 3 numara derim.sonra bi topik acarız orda herkez bı sayı söler sırayla msjda.atıyom esra 3 der sen sölersın esra bana alcan die.gibi mesela.yada baska sekıllerde yaparız cekılısı.hele bı karar cıksın topikten,katılımın durumuna göre

fisfisfis ben birkaç kez daha okumalıyım ...

güzel olur tubacım

fisfisfis ben birkaç kez daha okumalıyım ...

kaydirigubbakcemile3 aslında basıt bı şekıl,ama malüm bebeklerden kafamız bulanık yada ben anlatmayı beceremedım :))) şimdi hayatım ben liste yapıyorum mesela 16 kısıyız herkeze bı rakam düşüyo 1den 16ya kadar.bunu sadece ben bılıyorum sonra hepinize özelden msj atıyorum ayrı ayrı,özlem sen 4 numarasın esraya atıyorum esra sen 6 numarasın falan.sonra bu işlem bittikten sonra sırayla herkez bı rakam söler topikte.sen 6 numarayı secersın 6 numara esradır ona alırsın.ben enson sölerım yanı bana kalan rakama ben alırım gibii,çünkü hangı sayının kım oldugunu bildigim için.oldumu şimdi yoksa hala anlasılamadımmı akannehir

Bız bırbırımızı bılmesek,sanacağız kı bır bebegın ıkı elını aynı anda agzına sokmaya calısması olaganustu garıp bı davranıs :)) yerim ben bunu.

allahim cok mutluyum raporum bitiyor, bu aksam teslim edip rahatliycam, 1 hafta daha sik disini sonra 10 gun noel tatili:)))))))))

Şükran günü yaklaşıyor :))).. e bi hindi doldurursun artıkın Nurdanım :)))

KUZY maşallah sana pempişler çok yakışmış.

Tesekkur ederıs hocam, örtmenim,canım ciğerim.

minikm tugbam evet evet yapalım bence olar ben varım.....gülistan tiyzesinden bir hatıra yollamış olurum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…