kızlar bı sorum var ,bizde bı yılbaşı cekılısı yapalımmı ne dersınız.bebişlere küçük hedıyeler yollarız.enazından hatırası olur.fikirlerinizi alim? ona göre elimizi cabuk tutarıss
bende cok istiyorum,bakalım topikcek ne karar cıkar bilemicem.zaten buaksam nerde bu millet anlamadım.kimsecıkler yok topikte.yakın zamanda tr ya gelcek olsaydın annenlere falan yollanırdı senın hedıyende.neyse belkı bı yol cıkar sende katılırsın.olmadı kısmetse 1 yas çekılısı yaparız 1 agustos ortak tarıh olur mesela sende ona katılırsınyapın bence cok guzel olur keske bende katılabılsem ama burdan cok zor olur
miniş monologumu bozdun ya
Minik bncede ii fikir ama nasıl olacak ki?! :sm_confused:
Pervin teyzesi iltifatların için teşekkürler :))
ben kafamda bı cekılış tarzı düşündüm.yanı baska sekıllerde olur ama işe şike karştımı die kımse düşünmesın dıe bı yöntem var kafamda kaydirigubbakcemile3
mesela 12kısı cekılıse katılıyo dıyelım ben bu 12kısıye 1den 12ye kadar sayı veririrm verdıklerımede sölirim özel msj atarak kkdan.özlem sen 3 numara derim.sonra bi topik acarız orda herkez bı sayı söler sırayla msjda.atıyom esra 3 der sen sölersın esra bana alcan die.gibi mesela.yada baska sekıllerde yaparız cekılısı.hele bı karar cıksın topikten,katılımın durumuna göre
ben kafamda bı cekılış tarzı düşündüm.yanı baska sekıllerde olur ama işe şike karştımı die kımse düşünmesın dıe bı yöntem var kafamda kaydirigubbakcemile3
mesela 12kısı cekılıse katılıyo dıyelım ben bu 12kısıye 1den 12ye kadar sayı veririrm verdıklerımede sölirim özel msj atarak kkdan.özlem sen 3 numara derim.sonra bi topik acarız orda herkez bı sayı söler sırayla msjda.atıyom esra 3 der sen sölersın esra bana alcan die.gibi mesela.yada baska sekıllerde yaparız cekılısı.hele bı karar cıksın topikten,katılımın durumuna göre
fisfisfis ben birkaç kez daha okumalıyım ...
güzel olur tubacım
Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting
buda ecısın son vıdeosu yıne olmustur 3-5 gun cekelı
allahim cok mutluyum raporum bitiyor, bu aksam teslim edip rahatliycam, 1 hafta daha sik disini sonra 10 gun noel tatili:)))))))))
KUZY maşallah sana pempişler çok yakışmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?