devam maması canım . verıorum ama pırınc ununa katıp. bı kutu daha devam maması vercem kasık mama burda arastırmam lazım pırınclılerden
SİZLERE
,BİR
,SORU
evlatlarınızı aynaya baktırıyormusunuz????
AFİK çok seviyor bakmayı hatta aglarken aynanın karşısına geçince aglamsı bile duruyor.
acaba göz algılarına zararı varmıdır. ne biliyim aklıma geldi birden aynaya baktırmakda bi sorun olmas dimeeeeeeee
selam.bugün ik kez çok mutluyum.tüm hamileliğim ve şu 5 ay sürecinde....biliyorsunuz erken doğum tehdidiyle sürekli yattım.nisanda ayrılmıştım rapor heyet hak getire...ocağın 10 unda işe başlamam lazımdı ve çok üzülüyordum.okulu aradım ve idare bana başlama biz seni başlatırız bebeğine bak sen dedi.ben türkçe öğretmeniyim başlamayacağım diye yeni türkçe öğretmeni gelmiş ders sayım düşmüş şubattada 40 gün raporumu kullancam,okul müdürüm 45 günde sana heyet alırım nisanda başlarsın dedi.başladığımdada 2 gün dersim yok 3 günde sadece 3 er saat.bebeğim 10 aylık olacak başladığımda.bakıcı sorunum olmayacak.çok mutluyum.ne iyi idarecilerim varmış haberim yok.
tazem burcum
dun pırasa bulgur ve rezene üçlüsünden sonra fışır fışır fışkırdınmı bebeeeeeeem merak ettim faydası oldumu?
mamayi yedi uyudu 15 dk sonra ogurme bogulma sesine kostumki kusuyo hemen kaldirdim yine kustu dunku gibi ... hemen emrahı aradım mama alıodu humana aldırdım hıppı rafa kaldırdık zaten sızlana sızlana yedı
yavrucağı mama kabız yapmış olabilir ..nasıl yapabildimi kakimasını yavrucak....bol su versen pervin....
ben göremedim ..........:1no2:esra var videosu ama uploadi cok uzun suruo bu en kisasiydi
mamayi yedi uyudu 15 dk sonra ogurme bogulma sesine kostumki kusuyo hemen kaldirdim yine kustu dunku gibi ... hemen emrahı aradım mama alıodu humana aldırdım hıppı rafa kaldırdık zaten sızlana sızlana yedı
ben göremedim ..........:1no2:
of ya mamayı değişince kakasını rahat yapar kusmasıda biter inşallah...
cok sukur benım yardımımla yaptı glıserınlı bebek fıtılını yarıya bolup zeytınyagına batırıp koydum fıtılle bırlıkte cıktı bıkac kez ıslemı tekrar ettım en sonunda temızlendı hepsını cıkardı yavrucak
hay Allah gecmıs olsun babycim.begenmedı demkkı mamayı.mamayi yedi uyudu 15 dk sonra ogurme bogulma sesine kostumki kusuyo hemen kaldirdim yine kustu dunku gibi ... hemen emrahı aradım mama alıodu humana aldırdım hıppı rafa kaldırdık zaten sızlana sızlana yedı
cok sukur benım yardımımla yaptı glıserınlı bebek fıtılını yarıya bolup zeytınyagına batırıp koydum fıtılle bırlıkte cıktı bıkac kez ıslemı tekrar ettım en sonunda temızlendı hepsını cıkardı yavrucak
derya drun verdıgı kagıtta oyle yazıo 3 tatlı kasıgı dıe
ins canım baakalım nasıl olcak agladıkca ıcım parcalanıo
Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting burda linki vıdeonun
düzenin çok güzel bebekler rutinden hoşlanırmış bu onlara güven ve huzur veririmiş...sizde zaten bunu başarmışsınız maşallah ..Ben kendimce şöyle bir çözüm buldum: Normal uyku saatinden 1 saat kadar önce götürüp ytağına bırakıyorum (tabii altını değiştir, pijama giydir, uyku tulumuna sok seremonisinden sonra). Kendi kendine emzik ağzında oyalanıyor. Ben salonda bekliyorum. Telsizden viyykk sesi gelince gidiyorum yanına. Kucağımda iki pışpışlıyorum uyuyor. Maşallah diyeyim, dilimi ısırayımlaelaelaelaelae
Ben de ben deeedelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?