2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

devam maması canım . verıorum ama pırınc ununa katıp. bı kutu daha devam maması vercem kasık mama burda arastırmam lazım pırınclılerden

yavrucağı mama kabız yapmış olabilir ..nasıl yapabildimi kakimasını yavrucak....bol su versen pervin....

bakısıoruz opusuyoruz koklasıoruz gulusuoruz sarılıoruz ayna karsısında

böyle idareciler var mı? ben kreşte düşüp dili kesilen çocuğunu almak için izin isteyen arkadaşıma, ne o sen mi iyileştireceksin çocuğu, kreşte gereğini yaparlar, diyerek izin vermeyen bir müdürle 3 yıl çalıştım. daha kötüsü olamaz sanırım. öğretmene tacizden açığa alındı sonra!

tazem burcum

dun pırasa bulgur ve rezene üçlüsünden sonra fışır fışır fışkırdınmı bebeeeeeeem merak ettim faydası oldumu?

:) o kadar değil ama, düne göre oldukça iyi olduğu kesin.

mamayi yedi uyudu 15 dk sonra ogurme bogulma sesine kostumki kusuyo hemen kaldirdim yine kustu dunku gibi ... hemen emrahı aradım mama alıodu humana aldırdım hıppı rafa kaldırdık zaten sızlana sızlana yedı

allam yaa, geçmiş olsun. şu ek gıda olayından zrarsız ziyansız çıksanız...

yavrucağı mama kabız yapmış olabilir ..nasıl yapabildimi kakimasını yavrucak....bol su versen pervin....

cok sukur benım yardımımla yaptı glıserınlı bebek fıtılını yarıya bolup zeytınyagına batırıp koydum fıtılle bırlıkte cıktı bıkac kez ıslemı tekrar ettım en sonunda temızlendı hepsını cıkardı yavrucak

esra var videosu ama uploadi cok uzun suruo bu en kisasiydi
ben göremedim ..........:1no2:
mamayi yedi uyudu 15 dk sonra ogurme bogulma sesine kostumki kusuyo hemen kaldirdim yine kustu dunku gibi ... hemen emrahı aradım mama alıodu humana aldırdım hıppı rafa kaldırdık zaten sızlana sızlana yedı

of ya mamayı değişince kakasını rahat yapar kusmasıda biter inşallah...

kayra senin adına çok sevindim biraz olsun rahatlasan artık bak ne güzel herşey yoluna giriyor ..

iyi çok şükür rahatlamışsınızdır ..kusması ondanda olabiliyor pervin içini boşaltamayınca üstünede beslenince kusma olabiliyor.....

hay Allah gecmıs olsun babycim.begenmedı demkkı mamayı.

ohh cok şükür rahatlamıs yavrucak.
buarada derya yazmıstı sanırım 3 kasık fazla dıe.onu 2 kasık yap belkı bagırsagı için 3 kasık fazla katı gelıyodur

derya drun verdıgı kagıtta oyle yazıo 3 tatlı kasıgı dıe

bende1 tatlı kaşığı 100ml su 3 tatlı kaşığı devam maması yapıyorum küçük kase doluyor beyfendi onuda yemiyorya :çok üzgünüm:....3 tatlı kaşığı çok geldi banada onun için dedim bebeğin miğdesi nekadraki okadar yiyebilsin diye düşündüm....:uhm:

perviiiiiiiin

ecoşu yerim ben o sesini o agularını ellerini yemesini oyy oyy yavum yaa şok şok şeker:)

ayrıcaa ecoşun üstündeki badi nin alt eşofman hali AFıK in var. ben sana yollıyımda takım giysin..delikafadulden

düzenin çok güzel bebekler rutinden hoşlanırmış bu onlara güven ve huzur veririmiş...sizde zaten bunu başarmışsınız maşallah ..vereliniortak

çarşamba akşamları uyuz oluyorum tv de hiiç bişi yok islicek.Yaprak dökümü ıyy gına geldi artık...

Yaprak dökümü deyine aklıma Nazan geldi
gelmiyor artık buralara CEREN nasıl acaba?özledim valla

derya agir gelio olabilir ama ben yarim bardak su ile 3 olcek devam mamasi katiorum cunku dgerinin hepsi kalio ziyan oluyo olculeri azalttim ama onu bitiriodu simdi bitirmeen sizanio daha dogrusu 2 gundr tabagi gorunce aglio zorla yedirdim desem yeridir oynata oynata ustunede su icirdim 4=5 cay kasigi jerhalde midesine fazla geldi

şimdi uyutma meselesine gelince..
BURKOM BURCUM
maşallah sizin yöntemde güzelmiş:)

ben EASY yi tuttum yani besliorum oyunla yoruyorum ve uyutuyorum.
eskiden karnını doyurunca uyutmaya çalışırdım viyak viyak aglardı ama şükürler olsun artık uyku öncesi aglamaları yok
karnı doydukdan sonra oynuyoruz oglumla yatakda yuvarlanmak mıncıklamak havlarda uçak moduna geçmek dizime koyup gıdısından öpmek masal okumak ve bugun neler yaptın gunun nasıl geçti sorusuna onun verdiği cevaplarla iyice yoruluyor başlıyor elleriyle gözlerini kaşımaya iyice yoruluyor yani ve ilk esnemesiyle yarım kundak yapıp alıyorum kucagıma gözler hemen kapanıyor. uykuya dalarken bi miyavlaması var bayılıyorum o sese.resmen sırnaşma sesi kafasını iyice gömüp uykuya dalıyor oglum bende eger gece ise yaagına koyuyorum gunduzse nereye denk gelirse:)

derya genelde baba diolar ama senide andirio diolar bekliorum acaba bana benzicekmi die:) kasınıda eklıyım barı kus agzıyla kepce kulakları benzıo bana:)

gulıstanım afıkın ben o opucuk gulucuk pıjamalarını yerım yerım bıtırırım :) cok sevıorum ben onları ya opucuk gulucuk opucuk gulucuk dıe dıe sevıom kızımı onları gıydırdıgım gun. ama gulucugun cıtcıtlı badılerıde guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…