2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

özgüllll nereye geliyorsun karadenizde ben sinoptayım beklerim. kuzularında çok tatlı maşallah...

ay bu ne güzellik..hele hele gözler..bayildim valla..ay ay gidisindan söyle bir öpsem ne iyi olur..gercekten gördügüm en sevimli bebeklerden biri..masallah.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:.bu arada ben Ordu ya geliyorum..

bu arada ben dersi bitirdim eve kaçarım kızım elma dilimlerini yutmaya çalışıyomuş.
deryacım bende seni merak ederim. allah kolaylık versin canım. öperim.

evet evett şevval cok sevıyo,gülüyo,hatta aynaya bakarken kızımın arkasına kafamı getiriyom sonra cee yapıyom aynadan berı bayılıyo

maşşalah özde hanıma cok tatlı cıkmıs
tarıh meselesı foto makınanın menusunden ayarlanıyo canım.bıraz kurcala çözersin

maşşalahh diyelim topikcekkk.. süpermiş valla aferın busemize.şevval sanırım enfazlka 15dakka dayanır sonra yıkar ortalıgı valla ve emzık agzında asla durmaz.gecenlerde emzıklı foto eklemıstım emzıkle uyumustu.arada kaptırıyorum aa tam uykuya gecerken alıyo cogu zaman bazen onuda almıyor.kaldıkı emzıkle yatagında dursun :sinifsinif: tekrardan teruklarımı sunuyorum

bu özde varya maşallah. çok güzel kız olacak özleeeeeeeeeeem habern ola. fıstıkkkkkkkkkkkkkkkk gibin yani gözler yanaklar tontoooooooooooooooş

pervinim ecoş ne kadar büyümüş yaa birde şöyle kıkırdarken gülerken falan video yakalasan ne süper olarr

Oyyy ben bunu yerimmmopuyorumnanaktanMaşallah çok tatlı

nurdann ve burcuu sizin tipleri nasıl hayal ettim hatta ettimmi onuda hatırlamıyorum çünkü topiğe katıldığımda hepinizin boy boy koca göbek fotoları vardı zaten kaydirigubbakcemile3

mamayi yedi uyudu 15 dk sonra ogurme bogulma sesine kostumki kusuyo hemen kaldirdim yine kustu dunku gibi ... hemen emrahı aradım mama alıodu humana aldırdım hıppı rafa kaldırdık zaten sızlana sızlana yedı

toipiğin tüm meleklerine ve paşalarına maşallah hepsi ayrı ayrı güzel...hepsini daima yüzleri gülsün ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…