[IMG .!.:http://i49.tinypic.com/69marm.jpg[/IMG]
bende o yanakları yerim yerim yerim
Esra isteğin üzerine cadı kızımın resimlerini yükledim :)) Dün gece ben çıktım sen girmişsin..
Bu ara herkes benim kadar dertli desenize Allah hepimize sabır versin umarım en kısa zamanda düzelir herşey...
Pervin Ece çok tatlı maşallah ama bir gülen resmini yakalasan süper olacak :)) Bu arada dr a sorsan kakası için birşey önerse..
Gülistan bende aynaya baktırıyorm birşey olmaz bence biz her sabah aynaya bakıp kendimize günaydın diyoruz gülüyor :)) Deliyiz ana kız kaydirigubbakcemile3 ayrıca zararlı olsa oyun halılarına koymazlardı :))
Özgül sana iyi yolculuklar karadenizde nereye hangi il??
Nurdan o jeller diş mi çürütüyormuş fisfisfis eee dişlikte pek sevmiyor bende dolapta bekletilen dişlik rahatlatır diye biliyordum ama almıyor
evet evett şevval cok sevıyo,gülüyo,hatta aynaya bakarken kızımın arkasına kafamı getiriyom sonra cee yapıyom aynadan berı bayılıyoSİZLERE
,BİR
,SORU
evlatlarınızı aynaya baktırıyormusunuz????
AFİK çok seviyor bakmayı hatta aglarken aynanın karşısına geçince aglamsı bile duruyor.
acaba göz algılarına zararı varmıdır. ne biliyim aklıma geldi birden aynaya baktırmakda bi sorun olmas dimeeeeeeee
Ben kendimce şöyle bir çözüm buldum: Normal uyku saatinden 1 saat kadar önce götürüp ytağına bırakıyorum (tabii altını değiştir, pijama giydir, uyku tulumuna sok seremonisinden sonra). Kendi kendine emzik ağzında oyalanıyor. Ben salonda bekliyorum. Telsizden viyykk sesi gelince gidiyorum yanına. Kucağımda iki pışpışlıyorum uyuyor. Maşallah diyeyim, dilimi ısırayımlaelaelaelaelae
Ben de ben deeedelikafadulden
Oyyy ben bunu yerimmmopuyorumnanaktanMaşallah çok tatlı
[IMG .!.:[/IMG]
bende o yanakları yerim yerim yerim
ay bu ne güzellik..hele hele gözler..bayildim valla..ay ay gidisindan söyle bir öpsem ne iyi olur..gercekten gördügüm en sevimli bebeklerden biri..masallah.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:.bu arada ben Ordu ya geliyorum..
evet evett şevval cok sevıyo,gülüyo,hatta aynaya bakarken kızımın arkasına kafamı getiriyom sonra cee yapıyom aynadan berı bayılıyo
maşşalah özde hanıma cok tatlı cıkmıs
tarıh meselesı foto makınanın menusunden ayarlanıyo canım.bıraz kurcala çözersin
bu özde varya maşallah. çok güzel kız olacak özleeeeeeeeeeem habern ola. fıstıkkkkkkkkkkkkkkkk gibin yani gözler yanaklar tontoooooooooooooooş
Sağolun teyzeleri a.s. yemek, ısırmak, gıdısından öpmek hepsi serbest zemuszemusössleemm son fotoya özellikle bayıldım çok güzel bir bebiş maşallahh kocaman
Tuğba çok karıştırdım ama bulamadım :bbo:
Gülistan eşimde aynı senin gibi seviyor tontoooş diye kaydirigubbakcemile3
pervinim mesele devam mamasımıdır kaşık mamasımıdır nedir hazır mama vermemek
pervin sen neden çorbaya geçtin ben o arayı kaçırdımmı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?