2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yardım....

ömürün alnı ve şakakları yanıyor.ateşini ölçtüm 36,5 veya 36,7.doktoru aradım panik yapma o ateş değil dedi.iyi ama o zaman neden sıcak bu çocuk bu kadar?

tavşanım için smylediğiniz güzel sözler aynen sizin yavrunlarınız içinde geçerlidir. teşekkürler

ayrıca NAZAR benm oglum 3,5 aylık.. senn kuzularınada maşallah 2,5 yaş aralıgı ideal mi ne dersin?tecrube konustur bakalım biraz...

ayşin dünürüm DEVAmın annesi oturtmuyorumki o resimde herzamanki gibi oto koltugunda benmki arabaya monte değil hani 0-13 kg olanlardan evdede kullanıyorum 3 farklı pozisyonu var taşıma sallama ve sabit..sabit haldeyken çekdiğim bi resim..oturtmuyoruz yani daha erken sende oturtma..

Hımm tamam dünürüm, yanlış bilmiyorum yani.. Yerim onun oturmasınıı Şeniz

kızlar kakasını yapmamıştı çiş derken ama dün akşam üzeri yaptıı
neyse bizde gercekten çiş sandık,3gun cok uzun cünkü çiş için
havuç kemiren orjinal kulaklı bir tavşaaaaaaan...

çok seviyorum bu resmini paylaşayım dedim:)ben dedim kendim dedim kendikendime dedim....(kulakların çınlasın evrim)

[/URL][/IMG]
oyy yerım mben bu tavşanı yaaaa.maşşalah gülistancım buyumus geldı sanki
kaydirigubbakcemile3 ayy buda çok oricinal...pravodamlamdefnemalkisalkisalkisa.s.

minnacık minnacık minnacık miniiiiiiiiiikkaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
bunlarda benim aşklarım aralarında ikibuçuk yaş var
maşşalah kuzularına
kızlar yardım....

ömürün alnı ve şakakları yanıyor.ateşini ölçtüm 36,5 veya 36,7.doktoru aradım panik yapma o ateş değil dedi.iyi ama o zaman neden sıcak bu çocuk bu kadar?
şevvalınde öle oluyo bazen.kafası kaynıyo sankı ama ates normal cıkıyo.birde nacizane öneri atesını ölçerken bebegın kolunun altını mutlaka kuru bı mendılle sılın,eger terlı olursa koltuk altı atesı düşük cıkıyor 1 derce kadar.önemlı bı ayrıntı,ben tesadüfen keşfettım

:lepi:çekilişe katılanlar :lepi:
1.tugba
2.gülistan
3.taze burcu
4.özlem
5.evrim
6.kayra
7.derya
8.canan
9.elif
10.meltem
11.sibel
12.defnedamla
13.ayşin

evet canım çok memnunum benim büyük kızım 9 yaşına girdi 2. ile aralarında altı yaş var oyüzden çok üzgünüm çocuklarım pek bişey paylaşamıyorlar biri oyun oynarken digeri ders çalışıyor ortamları farklı oluyor tabiki birbirlerini çokj seviyorlar o ayrı ama az yaş daha ideal dr lar bile 2 veya 3 yaş öneriyorlar çünkü daha çok şey paylaşıyorlar zorlanmadım deil biraz kıskançlık oluyor ama zaman geçtikçe unutuluyor o yüzden herkese öneririm hemde 3 çocuk öneririm başbakanımızında dedeigi gibi durmak yok yola devam 3 çocukkkk

nazar maşallah çok tatlılar valla biz eşimle başka çocuk düşünmüyoruz akannehir Allah kızıma uzun sağlıklı ömürler versin başbakana demesi kolay akıl veren çok para veren yok lmaz:

bn devit kullanıyorum doktor bide santafer verdi.aklımdayken söliyim furkan hala öksürüyo ilaçların hç bi faydası olmadı bidaha hastalanırsa kullanmıcam
bendede vardı aynı sorunlar ama derya sağolsun beni kendime getirdi.ama eşimin ailesi tam bir kabus.allah yardımcın olsun...
amiiin
adaşım ne diyimki kötülükle ne buluyolar bilmyorm.benm moralim bozuk tartışıyorz herif yok ortada görümcem kayın biraderm kahkahayla konuşuyolardı unutulcak gb değildi
üstelik görümcem ikide bir furkana ben sana bakarım bakarım deyip duruyodu
sanki bz ayrıldıkta eşimle furkana bakacak kimse yok ya sabır

hep aynı ama taşıyamıyorm artık allah hepimze sabır versn
ya iyi tamam anladık foto güzel ama senin bebi çok tatlı çıkmış yerim ben onu ya
4 aylıkken ece de 6600 gram 65 cm di
canım kitab için yazdıkların çok ilgimi çekti.en kısa zamanda almam lazm
bu arada eşimin ailesinde bi bebş doğdu şu an 2aylık ve furkanla aynı kiloda
furkan 4 aylık nasıl oluypo
yani 6kilo 800gr bu normalmi
sesine bayıldım ecişin .nasıl dayanıyosunuz o sesleri çıkarırken .furkan çok kaba ya erkek çocuğu farklı ya.ecişe hayran kaldım maşallah prensesime

sz devam edin yazmaya canım çekiyo diorum yaaaa
bende hazır browni alırım süprizzzzz

kayra cnm inan benim hiç fikrim yoktu bilmediğim bir konu hakkında yorum yapmak istemedim :teselli:

tamam canım sorun değil.ama yazdığını kimse ciddiye almayınca katılmanın bir anlamı kalmıyor.anlamsız bir kırgınlık değil yani.neyse sağlık olsun...

rosewınd dayanamıos yalayıp yutuyos :),

kayra ev cokmu sıcak ondan olabılır kendıde sıcaklamıs olabılır

dovsanımı yerım ben havucluymus bıde

ozlem bılıoruım ozde oldugunu ama artık so halını koy annesı prensesımızın

dısarı cıktık sardım sarmaladım pusetıne koydum bı park bı eczane bıde market yaptık hazır meyve aldım parkta yedırım dedım yemedı :) SUTLU pırınclı mama buldum yıne humana . eve geldık uyudu hemen ama bugun cok duzensız uykuları napcam bılmem ya ıns uzun uyurda sımdı arayı kapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…