havuç kemiren orjinal kulaklı bir tavşaaaaaaan...
çok seviyorum bu resmini paylaşayım dedim:)ben dedim kendim dedim kendikendime dedim....(kulakların çınlasın evrim)
allahım ne kadar tatlı maşallah allah bağışlasınn o havucu bende onu kemireyim olmazmı güllüü:)
ayşin dünürüm DEVAmın annesi oturtmuyorumki o resimde herzamanki gibi oto koltugunda benmki arabaya monte değil hani 0-13 kg olanlardan evdede kullanıyorum 3 farklı pozisyonu var taşıma sallama ve sabit..sabit haldeyken çekdiğim bi resim..oturtmuyoruz yani daha erken sende oturtma..
Nazar, ne kadar benziyor yavruların birbirine, maşallah onlara,Allah ayırmasın sizi
neyse bizde gercekten çiş sandık,3gun cok uzun cünkü çiş içinkızlar kakasını yapmamıştı çiş derken ama dün akşam üzeri yaptıı
oyy yerım mben bu tavşanı yaaaa.maşşalah gülistancım buyumus geldı sankihavuç kemiren orjinal kulaklı bir tavşaaaaaaan...
çok seviyorum bu resmini paylaşayım dedim:)ben dedim kendim dedim kendikendime dedim....(kulakların çınlasın evrim)
[/URL][/IMG]
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3 ayy buda çok oricinal...pravodamlamdefnemalkisalkisalkisa.s.
minnacık minnacık minnacık miniiiiiiiiiikkaydirigubbakcemile2
maşşalah kuzularınabunlarda benim aşklarım aralarında ikibuçuk yaş var
şevvalınde öle oluyo bazen.kafası kaynıyo sankı ama ates normal cıkıyo.birde nacizane öneri atesını ölçerken bebegın kolunun altını mutlaka kuru bı mendılle sılın,eger terlı olursa koltuk altı atesı düşük cıkıyor 1 derce kadar.önemlı bı ayrıntı,ben tesadüfen keşfettımkızlar yardım....
ömürün alnı ve şakakları yanıyor.ateşini ölçtüm 36,5 veya 36,7.doktoru aradım panik yapma o ateş değil dedi.iyi ama o zaman neden sıcak bu çocuk bu kadar?
tavşanım için smylediğiniz güzel sözler aynen sizin yavrunlarınız içinde geçerlidir. teşekkürler
ayrıca NAZAR benm oglum 3,5 aylık.. senn kuzularınada maşallah 2,5 yaş aralıgı ideal mi ne dersin?tecrube konustur bakalım biraz...
ayşin dünürüm DEVAmın annesi oturtmuyorumki o resimde herzamanki gibi oto koltugunda benmki arabaya monte değil hani 0-13 kg olanlardan evdede kullanıyorum 3 farklı pozisyonu var taşıma sallama ve sabit..sabit haldeyken çekdiğim bi resim..oturtmuyoruz yani daha erken sende oturtma..
bn devit kullanıyorum doktor bide santafer verdi.aklımdayken söliyim furkan hala öksürüyo ilaçların hç bi faydası olmadı bidaha hastalanırsa kullanmıcamarkadaşlar,ben doktorun verdiği devit'i kullanıyordum,sağlık ocağındaki ebe ACD3 verdi,diğerini bırakıp ona başlamamı söyledi.başlamıştım,cuma günü doktorumuz 'onun şu an sadece d vitaminine ihtiyacı var.' deyip ACD3'ü bırakmamı söyledi.siz ne kullanıyorsunuz?
amiiinbendede vardı aynı sorunlar ama derya sağolsun beni kendime getirdi.ama eşimin ailesi tam bir kabus.allah yardımcın olsun...
adaşım ne diyimki kötülükle ne buluyolar bilmyorm.benm moralim bozuk tartışıyorz herif yok ortada görümcem kayın biraderm kahkahayla konuşuyolardı unutulcak gb değildiMerhaba
Sorunları olan arkadaşlara Allah sabır versin
Şöyle bişey var ki hepmizin sorunları va - kiminin eşleriyle kiminin eşlerinin aileleri ile - aslında sorunum yok diyen hiç kimse yoktur Şu an çok zor bir dnemden geçiyoruz hepimiz - çocuk büyütmek - bir canı dünyaya getirip ondan insan yapmak dünyanın en zor şeyi olsa gerek - ve bu süreçte malesef tüm ağırlık anneye düşüyor - ben hiç bir zaman ağlanmadım ama hakikaten hiç kolay değil çocuk büyütmek - insanın morali bir saati bir saatine uymuyo - mesela ben Ece sütünü içmek istemeyince çok sinirli oluyorum - ona da yasıtmak istemediğim için tüm sinirimi eşime kusuyorum - birşeye sinirlendiğimde hemen kayınvaldem geliyo aklıma - nasıl bebekle hiç ilgilenmiyo nasıl sadece 2-3 günde bir 10 dakka sevmeye geliyo ( alt katımda oturmasına rağmen ) nasıl görümcem üst katımda oturmasına rağmen kapımı 2-3 haftada bir çalıyo , nasıl görümcem okuttuğum mevlüde gelmedi dışarı çıkıp arabasıyla dolaşmayı tercih etti vs vs - moralim iyi olunca bunların hiç biri aklıma gelmez takmam ama biraz bişeye sinirleneyim hepsi film şeridi gibi başlıyo gözümün önünden geçmeye ve herzaman sinirimi eşimden çıkartıyorum - doğru mu - tabiki değil Yani anlatmaya çalıştığım şey şu ki insan boşluğa düşünce istemediği şeyler düşünüyor yapıyor - ama hep derim kış geçsin herşey çok farklı olacak - biraz sabır gerekiyor - asıl marifet herşeyi güzel yoluna sokmak - sabırlı olalım kızlar - hayat kolay değil...
hamileyken birkez aramadılar nasılsın diye.hastanelerde serumlar altında yatarken aman herşey olacağına varır derlerdi bebeğimi kaybettiğimde boşver hayatına bak salla derlerdi.şimdi yavrum kıymete bindi.allahım aklıma mukayet olsun.kayınpederim vardı 10 gündür çen çen çene.bebeğime bakamadığımı bile iddia etti.ömürü hastalandırdı düşürdü gitti...yani silkelersen sorun çok ROSEWİND.ama sabır...
ya iyi tamam anladık foto güzel ama senin bebi çok tatlı çıkmış yerim ben onu ya
canım kitab için yazdıkların çok ilgimi çekti.en kısa zamanda almam lazm4 aylıkken ece de 6600 gram 65 cm di
sesine bayıldım ecişin .nasıl dayanıyosunuz o sesleri çıkarırken .furkan çok kaba ya erkek çocuğu farklı ya.ecişe hayran kaldım maşallah prensesimeVideo - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting
buda ecısın son vıdeosu yıne olmustur 3-5 gun cekelı
cuma gunu misafirlerim gelecek. onlar için milli pastamız ilan ettiğim
EVRİMİN BROVNİ sini yapcagım yanında TALAŞ BÖREĞİ ee bide MAKARNA SALATASI yapıjam:)
nie mi yazdım bunları karnım acıkdı aklımdan geçip duruyor bunlar o sebepden şey ettimdi...
kayra cnm inan benim hiç fikrim yoktu bilmediğim bir konu hakkında yorum yapmak istemedim :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?