tamam canım sorun değil.ama yazdığını kimse ciddiye almayınca katılmanın bir anlamı kalmıyor.anlamsız bir kırgınlık değil yani.neyse sağlık olsun...
yerim o tavsani, bide disleri ciksa solee..havuç kemiren orjinal kulaklı bir tavşaaaaaaan...
çok seviyorum bu resmini paylaşayım dedim:)ben dedim kendim dedim kendikendime dedim....(kulakların çınlasın evrim)
[/URL][/IMG]
:sinifsinif::gitme::lepi:çekilişe katılanlar :lepi:
1.tugba
2.gülistan
3.taze burcu
4.özlem
5.evrim
6.kayra
7.derya
8.canan
9.elif
10.meltem
11.sibel
12.defnedamla
13.ayşin
doktordan geldik ..şu an için bir problem görünmüyormuş çok sevindirik oldum ..bu arada dikkat eksikliği korkusuyla götürmüştük...takibe devam edeceğiz 15 gün sonra tekrar okul defterlerimizle birde resim yaparak gideceğiz..bu günde resim defterlerinden bir tanesini götürmüştük en yakın zamanda yaptığı resimlerini götürmeyi tercih ettik dohtur hanım önce tubayla görüştü..yaptığı resmi görünce kendisinin yaptığına inanmamış sonra benimle görüştü..resim seviyesinin yaşının çok üstünde olduğunu buna yeteneğinin olduğunu ve şimdiden ilgilenmemiz gerektiğini söyledi....15 gün sonra yazısınıda görücek ona göre test yapılıp yapılmamasına karar verecek..güzel haber alınca insan bir oh çekiyor..birde kızım biraz fazla konuşuyor oda onun yapısal özelliğiymiş...öyle kabul edecekmişiz..sınıfta herhangi bir problem yaratmıyorsa yani gerektiği zaman susabiliyorsa no problem çok şükür okuldan öğretmeniyle diyalog içerisindeyiz herhangi bir şikayetimiz gelmiyor....
rosewınd dayanamıos yalayıp yutuyos :),
kayra ev cokmu sıcak ondan olabılır kendıde sıcaklamıs olabılır
canım 24.5 şu anda sıcaklık
Kayracım inan benimde fikrim yok, yanlış bişey yazmak istemedim, bu yüzden cevap yazmadım bende. Bazen oluyor öyle, ciddiye almamak değil, arada yazdıklarımız kaçıyor gözden.
Benim kızımında oluyor bazen, sıcacık oluyor kafası, kulakları falan. Hemen ateşini ölçüyorum hep normal çıkıyor. Burada da bir kaç kez okumuştum, birileri daha yazmıştı kafası sıcak oluyor diye. Bu yüzden endişelenmiyorum.
havuç kemiren orjinal kulaklı bir tavşaaaaaaan...
çok seviyorum bu resmini paylaşayım dedim:)ben dedim kendim dedim kendikendime dedim....(kulakların çınlasın evrim)
[/URL][/IMG]
vay be çok sabırlıymışsınAnnem her geldiğinde beni şaşırtacak birşey yapıyor başlarda kızıyordum ama şimdi sadece hayretle ne yaptığına bakıyorum sadece kayınvalidem yapsaydı neler olmazdı yasakkelime
Dün kızıma soğan yalattı kendini aştı annem ilk çikolata yalatmıştı sakıncalı dedim 2 ay önce yapmıştı dün soğan yalattı yaaa akannehir
iyi yolculuklar canımkizlar hepinizi öpüyorum..izin sonrasi görüsmek üzere...belki türkiye de de görüsürüz..öpüldünüz..:gitme::gitme:
e demek benm yaptığm yalnışlıkları yapmanızı istemem açıkcası oraya gelnce bana arkadaş çık mamam mıkaydirigubbakcemile5Merhaba hanımlar, ben 2010 ağustos anne adayı:kedi: Kendimi Oss sınavına girecek gibi hissettim! Üniversite adayıkaydirigubbakcemile3
Bizim topikte tüm hamişler uyuyor bende buraya geldim, aslan burcu bebişlerinize bakıyorum.Maşallah çok tatlılar, Allah bize de bu günleri görmek nasip etsin.
Arada bir gelip bize nasihatler verirseniz seviniriz:CüvCüv:
Sevgilerimle..a.s.
Sabah baş ağrısı ile uyandım. Mİde bulantısı da eşlik ettiği için migren tanısını koymakta gecikmedim. EŞimin zoruyla -sağlık ocağı doktoruna da danışarak- avmigran aldım. Az önce prospektüsü okudum, "emziren anneler kullanmamalı, kullanırsa emzirmemeli" diyor.
1- Bu doktorun hiç bir kararından memnun kalmadım.
2- Annem gereksiz bulduğu için Doruk'un sürekli bir doktoru yok. (Böylece çatlağı ne durumda, takip edilemeyecek ve bugünkü gibi durumlarda yanlış kararlara maruz kalacağız)
3- Nerden çıktı bu migren, geçici olduğunu umuyorum. Şimdiye kadar hiç bu sorunum olmamıştı
4- Bİr daha olursa ne yapmalıyım ?
geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırgunaydin herkese..minik ordegim sanirim nezle oldu, butun gece burunu tikali, oksurdu, yapisik balgam gibi salyalar cikardi, uyumadi(atesi yok allahtan, bende nezle gibiyim..ihlamur ve pekmez vermesini soyledim anneme, insallah duzelir hemencik, kiyamam ben ona..gerci bunlar daha iyi gunleri, krese baslayinca hastaliktan kurtulmiycak, gerci bi yandan vucudununda viruslerel ve mikroplarla savasmayi ogrenmesi gerek ama anne yuregi..
ama bu tavşan çok sewimli büyümüş maşallahhavuç kemiren orjinal kulaklı bir tavşaaaaaaan...
[/URL][/IMG]
süper ya sanada maşallah çok tatlularbunlarda benim aşklarım aralarında ikibuçuk yaş var
telaşlanma dün furkanda öleydi kayınbabamda merak etti ama evin ısındandı bizmki bide acı yemiştim karın ağrısından ağlayınca sıktı kendini hemen geçer yanikızlar yardım....
ömürün alnı ve şakakları yanıyor.ateşini ölçtüm 36,5 veya 36,7.doktoru aradım panik yapma o ateş değil dedi.iyi ama o zaman neden sıcak bu çocuk bu kadar?
Allah Allah topik çoşmuş maşallah...
tesekkur ederız tiiizesiiiiibn ya iyi tamam anladık foto güzel ama senin bebi çok tatlı çıkmış yerim ben onu ya
canım kitab için yazdıkların çok ilgimi çekti.en kısa zamanda almam lazm
bu arada eşimin ailesinde bi bebş doğdu şu an 2aylık ve furkanla aynı kiloda
furkan 4 aylık nasıl oluypo
yani 6kilo 800gr bu normalmi
sesine
ohh ohh ne guzel.güzel haberler alın hep böyle inş.hem bak resımede yatkınmıs kuzun.doktordan geldik ..şu an için bir problem görünmüyormuş çok sevindirik oldum ..bu arada dikkat eksikliği korkusuyla götürmüştük...takibe devam edeceğiz 15 gün sonra tekrar okul defterlerimizle birde resim yaparak gideceğiz..bu günde resim defterlerinden bir tanesini götürmüştük en yakın zamanda yaptığı resimlerini götürmeyi tercih ettik dohtur hanım önce tubayla görüştü..yaptığı resmi görünce kendisinin yaptığına inanmamış sonra benimle görüştü..resim seviyesinin yaşının çok üstünde olduğunu buna yeteneğinin olduğunu ve şimdiden ilgilenmemiz gerektiğini söyledi....15 gün sonra yazısınıda görücek ona göre test yapılıp yapılmamasına karar verecek..güzel haber alınca insan bir oh çekiyor..birde kızım biraz fazla konuşuyor oda onun yapısal özelliğiymiş...öyle kabul edecekmişiz..sınıfta herhangi bir problem yaratmıyorsa yani gerektiği zaman susabiliyorsa no problem çok şükür okuldan öğretmeniyle diyalog içerisindeyiz herhangi bir şikayetimiz gelmiyor....
doktordan geldik ..şu an için bir problem görünmüyormuş çok sevindirik oldum ..bu arada dikkat eksikliği korkusuyla götürmüştük...takibe devam edeceğiz 15 gün sonra tekrar okul defterlerimizle birde resim yaparak gideceğiz..bu günde resim defterlerinden bir tanesini götürmüştük en yakın zamanda yaptığı resimlerini götürmeyi tercih ettik dohtur hanım önce tubayla görüştü..yaptığı resmi görünce kendisinin yaptığına inanmamış sonra benimle görüştü..resim seviyesinin yaşının çok üstünde olduğunu buna yeteneğinin olduğunu ve şimdiden ilgilenmemiz gerektiğini söyledi....15 gün sonra yazısınıda görücek ona göre test yapılıp yapılmamasına karar verecek..güzel haber alınca insan bir oh çekiyor..birde kızım biraz fazla konuşuyor oda onun yapısal özelliğiymiş...öyle kabul edecekmişiz..sınıfta herhangi bir problem yaratmıyorsa yani gerektiği zaman susabiliyorsa no problem çok şükür okuldan öğretmeniyle diyalog içerisindeyiz herhangi bir şikayetimiz gelmiyor....
öncelikle bişey çıkmamasına çok sevindim kızın kaç yaşında ve ne gibi şeyler gördünde dr a götürme ihtiyacı duydun canım. soruyorum çünkü benim büyük kızımlada ilgili endişelerim dr götürmedim götürsemmi onuda bilemiyorum cvp verirsen sevinirimdoktordan geldik ..şu an için bir problem görünmüyormuş çok sevindirik oldum ..bu arada dikkat eksikliği korkusuyla götürmüştük...takibe devam edeceğiz 15 gün sonra tekrar okul defterlerimizle birde resim yaparak gideceğiz..bu günde resim defterlerinden bir tanesini götürmüştük en yakın zamanda yaptığı resimlerini götürmeyi tercih ettik dohtur hanım önce tubayla görüştü..yaptığı resmi görünce kendisinin yaptığına inanmamış sonra benimle görüştü..resim seviyesinin yaşının çok üstünde olduğunu buna yeteneğinin olduğunu ve şimdiden ilgilenmemiz gerektiğini söyledi....15 gün sonra yazısınıda görücek ona göre test yapılıp yapılmamasına karar verecek..güzel haber alınca insan bir oh çekiyor..birde kızım biraz fazla konuşuyor oda onun yapısal özelliğiymiş...öyle kabul edecekmişiz..sınıfta herhangi bir problem yaratmıyorsa yani gerektiği zaman susabiliyorsa no problem çok şükür okuldan öğretmeniyle diyalog içerisindeyiz herhangi bir şikayetimiz gelmiyor....
kızlar bı sorum var ,bizde bı yılbaşı cekılısı yapalımmı ne dersınız.bebişlere küçük hedıyeler yollarız.enazından hatırası olur.fikirlerinizi alim? ona göre elimizi cabuk tutarıss
4-8 Ay Arası Beslenme Tablosu
kızlar bunu buldum ama anne sutune ara ogun dıo bense ek gıdaları ara ogun yaptım cunku bebegımın ana ogununun anne sutu olmasını ıstıyorum acaba hatamı yapıorum ? genelde uykudan uyanınca yanı acken emıo emdıkten 1 saat sonrada ek besınını verıyorum ...
Ulen süt olsun diye yediklerimden bir Doruk daha çıkacak yakında. Gene oldum löpçük gibi.
Bu arada ye bulguru, iç rezeneyi. Biri gaz yapıcı, diğeri çıkarıcı! Gazman oldum yaa, kocama rezil olmamak için zor tutuyom kendimi kaydirigubbakcemile3
tazeeeeeeeeeeeeeeeemmmm
ayvaları rastgele dogradım bi kaç karanfik koydum kaynattım çok azda şeker... tadı kokusu harika
Saat kaç şimdi, uyuyacakmıyız, emme saati mi geldi, bugün günlerden neydi? benneyaptımki
benim aklima bi cozum geldi simdi babam yada annem donerken hediyeyi onla yolarim onlar gonderr, beni ceken kiside onarin adresine gonderir:) nasill?? katilabillirmiyim bende aranizaa?? beniide alin nooluurrr??
gunaydin herkese..minik ordegim sanirim nezle oldu, butun gece burunu tikali, oksurdu, yapisik balgam gibi salyalar cikardi, uyumadi(atesi yok allahtan, bende nezle gibiyim..ihlamur ve pekmez vermesini soyledim anneme, insallah duzelir hemencik, kiyamam ben ona..gerci bunlar daha iyi gunleri, krese baslayinca hastaliktan kurtulmiycak, gerci bi yandan vucudununda viruslerel ve mikroplarla savasmayi ogrenmesi gerek ama anne yuregi..
havuç kemiren orjinal kulaklı bir tavşaaaaaaan...
[/URL][/IMG]
evet canım çok memnunum benim büyük kızım 9 yaşına girdi 2. ile aralarında altı yaş var oyüzden çok üzgünüm çocuklarım pek bişey 3 çocuk öneririm başbakanımızında dedeigi gibi durmak yok yola devam 3 çocukkkk
derya gozunuz aydin rahatladin///
nurdan ilk karini paristemi gordu teo yoksa simdimi gorcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?