2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tamam canım sorun değil.ama yazdığını kimse ciddiye almayınca katılmanın bir anlamı kalmıyor.anlamsız bir kırgınlık değil yani.neyse sağlık olsun...

Kayracım inan benimde fikrim yok, yanlış bişey yazmak istemedim, bu yüzden cevap yazmadım bende. Bazen oluyor öyle, ciddiye almamak değil, arada yazdıklarımız kaçıyor gözden.

Benim kızımında oluyor bazen, sıcacık oluyor kafası, kulakları falan. Hemen ateşini ölçüyorum hep normal çıkıyor. Burada da bir kaç kez okumuştum, birileri daha yazmıştı kafası sıcak oluyor diye. Bu yüzden endişelenmiyorum.

doktordan geldik ..şu an için bir problem görünmüyormuş çok sevindirik oldum ..bu arada dikkat eksikliği korkusuyla götürmüştük...takibe devam edeceğiz 15 gün sonra tekrar okul defterlerimizle birde resim yaparak gideceğiz..bu günde resim defterlerinden bir tanesini götürmüştük en yakın zamanda yaptığı resimlerini götürmeyi tercih ettik dohtur hanım önce tubayla görüştü..yaptığı resmi görünce kendisinin yaptığına inanmamış sonra benimle görüştü..resim seviyesinin yaşının çok üstünde olduğunu buna yeteneğinin olduğunu ve şimdiden ilgilenmemiz gerektiğini söyledi....15 gün sonra yazısınıda görücek ona göre test yapılıp yapılmamasına karar verecek..güzel haber alınca insan bir oh çekiyor..birde kızım biraz fazla konuşuyor oda onun yapısal özelliğiymiş...öyle kabul edecekmişiz..sınıfta herhangi bir problem yaratmıyorsa yani gerektiği zaman susabiliyorsa no problem çok şükür okuldan öğretmeniyle diyalog içerisindeyiz herhangi bir şikayetimiz gelmiyor....

havuç kemiren orjinal kulaklı bir tavşaaaaaaan...

çok seviyorum bu resmini paylaşayım dedim:)ben dedim kendim dedim kendikendime dedim....(kulakların çınlasın evrim)

[/URL][/IMG]
yerim o tavsani, bide disleri ciksa solee..

:lepi:çekilişe katılanlar :lepi:
1.tugba
2.gülistan
3.taze burcu
4.özlem
5.evrim
6.kayra
7.derya
8.canan
9.elif
10.meltem
11.sibel
12.defnedamla
13.ayşin
:sinifsinif::gitme:

BURDA KARR YAGIYOORRR:)))kaydirigubbakcemile2

gozunuz aydin deryam..yetegeni olmasi ne guzeml hem enerjisinide resimle bosaltir boylece..

Bebeklerimize elma yedırdıgımız bu gunlerde.. bu bilgiyi paylasayım dedım.. sarı elmayı oldum olası kırmızıya tercıh etmısımdır.. ama bilinc dısı idi.. varmıs bı keramet.

Elmadaki flavonoid adlı kimyasal Madde kansere neden olan serbest radikallerin meydana gelmesini önler. Olgun bir elma, Sağlıklı bir insanın en ideal kan serumu değerliklerine sahip Mineral ve elektrolitlere sahiptir.Açıkçası elma Suyu kan suyu gibi değerlidir.

Günde 6elma yiyerek yapacağınız 8 haftalık bir kürle, kan değerliklerinizi olması gereken ideal değerliklere getirip, fazla kan yağı ve kolesterolden kurtulabilirsiniz.
Ancak elma yemeğe karar verdiğinizde sarı-yeşil renkteki elmayı
kırmızı renkteki elmaya tercih etmenizi tavsiye ederiz.
Çünkü sarı-yeşil renkli elmadaki C vitamini dahil tüm diğer faydalı
kimyasal maddeler kırmızı elmanın 2 katıdır. Açıkçası sarı-yeşil bir elma,2 kırmızı elma değerindedir.
Elmanın diğer faydaları
- Okula giden çocukların beyin yapısına olumlu etki yapıyor.
>- Menopoza giren veya girmek üzere olan kadınlar, ruhsal
gerginliklerini günde sadece 4 elma yiyerek % 40 oranında azaltabilirler

tamam canım çok sağol

çok seviyorum bu resmini paylaşayım dedim:)ben dedim kendim dedim kendikendime dedim....(kulakların çınlasın evrim)

[/URL][/IMG]

ay maşallah bu oricinal kulaklı tavşana allah nazardan saklasın çok tatlı çok anlamlı bakıyo :)

vay be çok sabırlıymışsın
kizlar hepinizi öpüyorum..izin sonrasi görüsmek üzere...belki türkiye de de görüsürüz..öpüldünüz..:gitme::gitme:
iyi yolculuklar canım
e demek benm yaptığm yalnışlıkları yapmanızı istemem açıkcası oraya gelnce bana arkadaş çık mamam mıkaydirigubbakcemile5

1_bebişine devamlı doktor bul
2_kendinede güvenilir bi doktor edin geç kalma derm
geçmiş olsun inşallah çabucak atlatır

[/URL][/IMG]
ama bu tavşan çok sewimli büyümüş maşallah
bunlarda benim aşklarım aralarında ikibuçuk yaş var
süper ya sanada maşallah çok tatlular
kızlar yardım....

ömürün alnı ve şakakları yanıyor.ateşini ölçtüm 36,5 veya 36,7.doktoru aradım panik yapma o ateş değil dedi.iyi ama o zaman neden sıcak bu çocuk bu kadar?
telaşlanma dün furkanda öleydi kayınbabamda merak etti ama evin ısındandı bizmki bide acı yemiştim karın ağrısından ağlayınca sıktı kendini hemen geçer yani
Allah Allah topik çoşmuş maşallah...

valla süper :teytey:

tesekkur ederız tiiizesiiiii
buarada o 2 aylık bebek anne sütü alıyorsa sadece doktorlar normal kabul edıyo,öyleki hiçbir bebek anne sütüyle obez olmazmıs.bırazda yapısal sen kıyaslama oğlusunu kımseyle.şevvalde 2 aylıkken 6kıloydu.presentıl olan degerler var o üst sınırda demekkı.aman napcan hamur gıbi şişko cocugu
ohh ohh ne guzel.güzel haberler alın hep böyle inş.hem bak resımede yatkınmıs kuzun.

biz de sevindik deryacım
15 gün sonrada güzel haberler alırsın inşallah

buarada sevıncten çığlık atmak istiyom müsadenizleeeee:sm_cool: çünkü kızım ilk defa kendısı uyuduuu.dün burkom yazınca keşke demıstım,keşke şevvalde uyusa kendısı die.bugun bi denıyım dedım.önce emzırdım baya oynadık sonra oyun halısına koydum.orda hayvanlara çığırdı mığırdı,oynamaya başladı biraaz.baktım uyku sinyali verıyo,(genelde uykusu gelınce eaeeaa die ses cıkarır yada 2 yumruguyla deli gibi gözlerını kaşır) neyse aldım halısından yan olarak yatırdım tülbentımı koynuna sıkıstırdım bırde parmagını agzına getırdım.malüm emzik emmıyo yıne.biara alıştıydı ama bıraktı.neyse 10 dakıka parmagını emdi ve baktım gözler yarım olmus hemen kısık bı ses tonuyla pışş pışşladım ve uyuduuu.
niemi bukadar uzun anlattım çünkü cok mutluyum paylaşmam lasımmdı şakkıdı şakkıdı şakkıdı

öncelikle bişey çıkmamasına çok sevindim kızın kaç yaşında ve ne gibi şeyler gördünde dr a götürme ihtiyacı duydun canım. soruyorum çünkü benim büyük kızımlada ilgili endişelerim dr götürmedim götürsemmi onuda bilemiyorum cvp verirsen sevinirim

şunun keyfine bakın..hey maşallah..

güzel fikir..katılırım ben de..

bence de ana öğün anne sütü olmalı..aralarda ek gıda verilmeli.

gazmanım benim..kaydirigubbakcemile3

tazeeeeeeeeeeeeeeeemmmm

ayvaları rastgele dogradım bi kaç karanfik koydum kaynattım çok azda şeker... tadı kokusu harika

bıktım ben yaaa..doğumdan beri içiyorum..öggh geldi artık..ama işe yarıyo o ayrı..ben şeker yerine evde vişne şurubu var doğal..ondan katıyorum.

Saat kaç şimdi, uyuyacakmıyız, emme saati mi geldi, bugün günlerden neydi? benneyaptımki

kıyamam ben sana..

benim aklima bi cozum geldi simdi babam yada annem donerken hediyeyi onla yolarim onlar gonderr, beni ceken kiside onarin adresine gonderir:) nasill?? katilabillirmiyim bende aranizaa?? beniide alin nooluurrr??

gel bize katıl bize..

geçmiş olsun kuzum..

[/URL][/IMG]

kaç tavşan kaç..geliyom seni yemeye

doğacak çocukların masraflarını karşılayabilcekse ne ala..hemen yapalım..pehh..
kuzucuklarını maşallah bu arada allah size bağışlasın..

yaşasın akşamcılar burdaalkisalkisalkis

norra canım teo nezle olmuş geçmiş olsun.....

sakaleynmaster gözün aydın canım kızının ne güzel yeteneği varmış inşallah dahada geliştirmesi dileğiyle....

evriş bulgur diye diye canım bulgur pilavı istedi akşama ilk işim bulgur pilavı yapmak şöyle domatesli biberli mmmm canım çok istedi şimdi evde olmak vardı :hulya:

bişiyler yazacağım ama yusuf ikide bir uyanıyor bissürü bissürüde alıntı yaptım ama cevaplamak kısmet olmuyor.şu andada kucağımda mıkırdanıp duruyor....
o yüzden derya kaçıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

nurdan teoya geçmiş olsun canım..
tazecik sanada geçmiş olsun yafrum madem suyu içsen..mineral bakımından yaniiiiiiiiiiiii..
kayra ev çok sıcak 24.5 fazla bir ısı canım bilgin olsun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…