simdi gorucek:))cok guzel heryer bembeyaz...
bişiyler yazacağım ama yusuf ikide bir uyanıyor bissürü bissürüde alıntı yaptım ama cevaplamak kısmet olmuyor.şu andada kucağımda mıkırdanıp duruyor....
o yüzden derya kaçıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
buarada sevıncten çığlık atmak istiyom müsadenizleeeee:sm_cool: çünkü kızım ilk defa kendısı uyuduuu.dün burkom yazınca keşke demıstım,keşke şevvalde uyusa kendısı die.bugun bi denıyım dedım.önce emzırdım baya oynadık sonra oyun halısına koydum.orda hayvanlara çığırdı mığırdı,oynamaya başladı biraaz.baktım uyku sinyali verıyo,(genelde uykusu gelınce eaeeaa die ses cıkarır yada 2 yumruguyla deli gibi gözlerını kaşır) neyse aldım halısından yan olarak yatırdım tülbentımı koynuna sıkıstırdım bırde parmagını agzına getırdım.malüm emzik emmıyo yıne.biara alıştıydı ama bıraktı.neyse 10 dakıka parmagını emdi ve baktım gözler yarım olmus hemen kısık bı ses tonuyla pışş pışşladım ve uyuduuu.
niemi bukadar uzun anlattım çünkü cok mutluyum paylaşmam lasımmdı şakkıdı şakkıdı şakkıdı
ay ne güzel canım gözünüz aydın.... şimdi evde olacaksın lapa lapa kar yağacak açacıksın perdeleri oturacaksın camın önüne bir tanede kahve ohhhh karın yağışını seyreceksin ahhh ahhh karın yağmasınıda özledim evde olmayıdamafoldumben
teo belki şaşırır heryeri bembeyaz görünce.......
kucağımda uyudu sıpa tek elle yazıyorum...
geçmiş olsun....Sabah baş ağrısı ile uyandım. Mİde bulantısı da eşlik ettiği için migren tanısını koymakta gecikmedim. EŞimin zoruyla -sağlık ocağı doktoruna da danışarak- avmigran aldım. Az önce prospektüsü okudum, "emziren anneler kullanmamalı, kullanırsa emzirmemeli" diyor.
1- Bu doktorun hiç bir kararından memnun kalmadım.
2- Annem gereksiz bulduğu için Doruk'un sürekli bir doktoru yok. (Böylece çatlağı ne durumda, takip edilemeyecek ve bugünkü gibi durumlarda yanlış kararlara maruz kalacağız)
3- Nerden çıktı bu migren, geçici olduğunu umuyorum. Şimdiye kadar hiç bu sorunum olmamıştı
4- Bİr daha olursa ne yapmalıyım ?
kafamçokkarıştı:1shok:vereliniortakaynı dün ben öyleydim..Saat kaç şimdi, uyuyacakmıyız, emme saati mi geldi, bugün günlerden neydi? benneyaptımki
:1hug:benim aklima bi cozum geldi simdi babam yada annem donerken hediyeyi onla yolarim onlar gonderr, beni ceken kiside onarin adresine gonderir:) nasill?? katilabillirmiyim bende aranizaa?? beniide alin nooluurrr??
amanın delikafaduldenAnnem her geldiğinde beni şaşırtacak birşey yapıyor başlarda kızıyordum ama şimdi sadece hayretle ne yaptığına bakıyorum sadece kayınvalidem yapsaydı neler olmazdı yasakkelime
Dün kızıma soğan yalattı kendini aştı annem ilk çikolata yalatmıştı sakıncalı dedim 2 ay önce yapmıştı dün soğan yalattı yaaa akannehir
amin canıp arada bakınıyoruk geçmişi yad ediyoruk gelirik istediğin bilgi olsun sise yarayacak varsa veririk..Merhaba hanımlar, ben 2010 ağustos anne adayı:kedi: Kendimi Oss sınavına girecek gibi hissettim! Üniversite adayıkaydirigubbakcemile3
Bizim topikte tüm hamişler uyuyor bende buraya geldim, aslan burcu bebişlerinize bakıyorum.Maşallah çok tatlılar, Allah bize de bu günleri görmek nasip etsin.
Arada bir gelip bize nasihatler verirseniz seviniriz:CüvCüv:
Sevgilerimle..a.s.
madem suyu madem suyu kızımın söyleyişiyle yasdım yerimsenibenBİraz araştırdım, hormonlar sebeplerden ve sıvı çıkışı olduğu için elektrolit dengesizliğinden artarmış baş ağrısı. Mineral almak gerekirmiş. Bolca meyve yiyorum aslında, daha ne ?
geçmiş olsun Şenizbisde öksürüyorus ıhlamur ve pekmez bisde kullanıyorus efrim sağolsun işe yarıyor...gunaydin herkese..minik ordegim sanirim nezle oldu, butun gece burunu tikali, oksurdu, yapisik balgam gibi salyalar cikardi, uyumadi(atesi yok allahtan, bende nezle gibiyim..ihlamur ve pekmez vermesini soyledim anneme, insallah duzelir hemencik, kiyamam ben ona..gerci bunlar daha iyi gunleri, krese baslayinca hastaliktan kurtulmiycak, gerci bi yandan vucudununda viruslerel ve mikroplarla savasmayi ogrenmesi gerek ama anne yuregi..
baby az yavaş git bacım acelen neden kızcen bi düzelsin kakimasını rahatça yapmaya başlasın sırayla geçecen yafrum ek gıdaya hepsini bir günde değil...fasulyeko cok saol bakiorum hemen// bugun tarhana corbası verdım azcık yanı o ıstemedıgınde aglıo ozaman duruyorum bende.. cok sulu tarhana ıctı yanı tattı dıyeyım :)
bunlarda benim aşklarım aralarında ikibuçuk yaş var
anladım yoksa çok sıcak olur buyrunnnnnnnnnyıkadım ömürü ondan deryacım ev sıcak
parkta yemedigi meyveyi uyaninca yaladi yuttu uyandiginda baktim agzini sapirdato agzinda kirinti kalmis herhal emzirdim sonrada denedim yedi nerseyse kasigida yiyecekti :)
ben başardım aama şu anda yine bastı yaygarayı..off ya alıntılarım boşa gidiyo hep berat uyandı mızmız zaten ishalde olmuş
dr ek gıdadan olabilir reflorv verin demiş kaçtım ben
mınıs gozun aydın... ya bu kız bugun durmADAN uyumak ıstıo uykularıda cokaz suruo delı ettı benı herseyı sastı herseyıııı..saclarm suan tıken tıken
berata gecmıs olsun evros
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?