2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

simdi gorucek:))cok guzel heryer bembeyaz...

ay ne güzel canım gözünüz aydın.... şimdi evde olacaksın lapa lapa kar yağacak açacıksın perdeleri oturacaksın camın önüne bir tanede kahve ohhhh karın yağışını seyreceksin ahhh ahhh karın yağmasınıda özledim evde olmayıdamafoldumben

teo belki şaşırır heryeri bembeyaz görünce.......

kaçma derya.. bak akşam sohbet eden arkadaşlar burda diye ben işimi gücümü bıraktım geldim bankaya gitmem lazım masamı serdim sizle lak lak yapayım diyekaydirigubbakcemile2

kaçmadım kucağımda uyudu yerine kodum şimdilik uyuyor...
benimde çamaşır asmam gerek ama hala burdayım

sefan olsun Tuğba

bu kadar güzel hayal kurulur ancak

kucağımda uyudu sıpa tek elle yazıyorum...

uyusun yeterki

off ya alıntılarım boşa gidiyo hep berat uyandı mızmız zaten ishalde olmuş
dr ek gıdadan olabilir reflorv verin demiş kaçtım ben

parkta yemedigi meyveyi uyaninca yaladi yuttu uyandiginda baktim agzini sapirdato agzinda kirinti kalmis herhal emzirdim sonrada denedim yedi nerseyse kasigida yiyecekti :)

mınıs gozun aydın... ya bu kız bugun durmADAN uyumak ıstıo uykularıda cokaz suruo delı ettı benı herseyı sastı herseyıııı..saclarm suan tıken tıken

berata gecmıs olsun evros

benimki de sabahtarım beri ayağımda..sallamaktan başı döndü herhal uyudu kaldı..bakalım saltanatımm kaç dk.sürecek.bekliyorum..bi yudum çay içirse bari

geçmiş olsun....
Saat kaç şimdi, uyuyacakmıyız, emme saati mi geldi, bugün günlerden neydi? benneyaptımki
kafamçokkarıştı:1shok:vereliniortakaynı dün ben öyleydim..
benim aklima bi cozum geldi simdi babam yada annem donerken hediyeyi onla yolarim onlar gonderr, beni ceken kiside onarin adresine gonderir:) nasill?? katilabillirmiyim bende aranizaa?? beniide alin nooluurrr??
:1hug:
amanın delikafadulden
amin canıp arada bakınıyoruk geçmişi yad ediyoruk gelirik istediğin bilgi olsun sise yarayacak varsa veririk..
Bİraz araştırdım, hormonlar sebeplerden ve sıvı çıkışı olduğu için elektrolit dengesizliğinden artarmış baş ağrısı. Mineral almak gerekirmiş. Bolca meyve yiyorum aslında, daha ne ?
madem suyu madem suyu kızımın söyleyişiyle yasdım yerimseniben
geçmiş olsun Şenizbisde öksürüyorus ıhlamur ve pekmez bisde kullanıyorus efrim sağolsun işe yarıyor...
fasulyeko cok saol bakiorum hemen// bugun tarhana corbası verdım azcık yanı o ıstemedıgınde aglıo ozaman duruyorum bende.. cok sulu tarhana ıctı yanı tattı dıyeyım :)
baby az yavaş git bacım acelen neden kızcen bi düzelsin kakimasını rahatça yapmaya başlasın sırayla geçecen yafrum ek gıdaya hepsini bir günde değil...
bunlarda benim aşklarım aralarında ikibuçuk yaş var

yıkadım ömürü ondan deryacım ev sıcak
anladım yoksa çok sıcak olur buyrunnnnnnnnn
parkta yemedigi meyveyi uyaninca yaladi yuttu uyandiginda baktim agzini sapirdato agzinda kirinti kalmis herhal emzirdim sonrada denedim yedi nerseyse kasigida yiyecekti :)

off ya alıntılarım boşa gidiyo hep berat uyandı mızmız zaten ishalde olmuş
dr ek gıdadan olabilir reflorv verin demiş kaçtım ben
ben başardım aama şu anda yine bastı yaygarayı..
geçmiş olsun..
mınıs gozun aydın... ya bu kız bugun durmADAN uyumak ıstıo uykularıda cokaz suruo delı ettı benı herseyı sastı herseyıııı..saclarm suan tıken tıken

berata gecmıs olsun evros

uyusun geçiş dönemimiki acaba pervin..

tekrar yerine bıraktım uyuyor....ama artık gidiyorum çamaşır asmam gerek eşimin resmi kıyafetlerini yarına yetiştirmeliyim....

iyi akşamlar kızlar
yarım saat sonra işten çıkacağım eve git servisle yemek yap ye vs.
en güzel şey kızımı görmek kucaklamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…