2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sorma Sibel, benim de canım çok çekti.. ne zamandır yemıyorum mafoldumben

simdi gorucek:))cok guzel heryer bembeyaz...

Ne gusellll.. keske fende gorebılseydımm.

Teo ma cok cok gecmıs olsun.. pekmezı ıcır bu ara duzenlı olarak.. emınım faydasını goreceksın. Bır de sana maıl attım üşütme için masaj konulu.. ona da bı bak ıstersen kuzu.

Deryam cok cok gecmıs olsun kuzum.. doktor haberlerını okudum.

parkta yemedigi meyveyi uyaninca yaladi yuttu uyandiginda baktim agzini sapirdato agzinda kirinti kalmis herhal emzirdim sonrada denedim yedi nerseyse kasigida yiyecekti :)

Masallahh.. eskı halıne donmesı cok guzel..

Pekmezi soğuk algınlığı olduğunda mı içiriyorsunuz, yoksa her gün mü? Sulandırıp mı veriyorsunuz, pekmez mi bal mı ikisinden biri zararlıydı ama fisfisfis

Pekmezi soğuk algınlığı olduğunda mı içiriyorsunuz, yoksa her gün mü? Sulandırıp mı veriyorsunuz, pekmez mi bal mı ikisinden biri zararlıydı ama fisfisfis

bal zararlı 1 yaşından önce verilmiyor..pekmezde sulandırıp veriyoruz ..efrime sor ..şutarafagitti

derya pataeste pirincte vermiyorum
deli olcam ben bugun 2 saati askin suredir ayakta zamansiz emio beslenio uykusu var yatiriorum uyumuo besigine koyup salliorum siritio salona getirip oyun halisina koyuyorum aglio oyuncaklara/ Allahim aklima mkukayet ol

kaydirigubbakcemile3

ya bir sıkıntısı var yada geçiş dönemi pervin sakin ol ek gıdayı azalt bence sindirmi kaldırmıyor ve sancılanıyor olabilir....

sise yusuf la iligili birşey anlatayım..hani yeme problemimiz vardıya bir taktik geliştirdim.ne yapıyorum mama saati gelince beraberce mutfağın yolunu tutuyorus sonra boş biberonu elime alıp yusuf beye gösteriyorum mama yiyecekmisin annem diye ağzına yaklaştırıyorum ağzını açarsa mamayı yapıyorum yiyor :sm_cool:suratnı çevirirse yapmıyorum...yoksa çevirdiği halde yaptım yimediiiiiiiii akılı oğlum...::roflol::çok üzgünüm:

:lepi:çekilişe katılanlar :lepi:
1.tugba
2.gülistan
3.taze burcu
4.özlem
5.evrim
6.kayra
7.derya
8.canan
9.elif
10.meltem
11.sibel
12.defnedamla
13.ayşin
14.seçil

şevval uyandı galiba tuba kaybolmuş
yok uyanmamıstı ama malüm hanım kızımız uyuyunca iş konusunda nere saldırcagımı şaşırıyorum mutfak etraf yemek derken hopp iş bitmeden şevval uyanıverıyor
bu bi dönem sanırım bazen şevvalde yapıyor,kucagıma alsamda ayakta gezınmek istiyo,degısık odalara girip cıkalım istiyo.kuş uykusu yapıyo vs.inşallah ecoşda düzelır yarına

tebrikleeer darısı başımıza topikçe
nurdan teoya geçmiş olsun canım..
tazecik sanada geçmiş olsun yafrum madem suyu içsen..mineral bakımından yaniiiiiiiiiiiii..
kayra ev çok sıcak 24.5 fazla bir ısı canım bilgin olsun.....
evin derecesi kaç olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…