yaşasın akşamcılar burdaalkisalkisalkis
norra canım teo nezle olmuş geçmiş olsun.....
sakaleynmaster gözün aydın canım kızının ne güzel yeteneği varmış inşallah dahada geliştirmesi dileğiyle....
evriş bulgur diye diye canım bulgur pilavı istedi akşama ilk işim bulgur pilavı yapmak şöyle domatesli biberli mmmm canım çok istedi şimdi evde olmak vardı :hulya:
simdi gorucek:))cok guzel heryer bembeyaz...
bişiyler yazacağım ama yusuf ikide bir uyanıyor bissürü bissürüde alıntı yaptım ama cevaplamak kısmet olmuyor.şu andada kucağımda mıkırdanıp duruyor....
o yüzden derya kaçıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
parkta yemedigi meyveyi uyaninca yaladi yuttu uyandiginda baktim agzini sapirdato agzinda kirinti kalmis herhal emzirdim sonrada denedim yedi nerseyse kasigida yiyecekti :)
Pekmezi soğuk algınlığı olduğunda mı içiriyorsunuz, yoksa her gün mü? Sulandırıp mı veriyorsunuz, pekmez mi bal mı ikisinden biri zararlıydı ama fisfisfis
Bebeklerimize elma yedırdıgımız bu gunlerde.. bu bilgiyi paylasayım dedım.. sarı elmayı oldum olası kırmızıya tercıh etmısımdır.. ama bilinc dısı idi.. varmıs bı keramet.
Elmadaki flavonoid adlı kimyasal Madde kansere neden olan serbest radikallerin meydana gelmesini önler. Olgun bir elma, Sağlıklı bir insanın en ideal kan serumu değerliklerine sahip Mineral ve elektrolitlere sahiptir.Açıkçası elma Suyu kan suyu gibi değerlidir.
Günde 6elma yiyerek yapacağınız 8 haftalık bir kürle, kan değerliklerinizi olması gereken ideal değerliklere getirip, fazla kan yağı ve kolesterolden kurtulabilirsiniz.
Ancak elma yemeğe karar verdiğinizde sarı-yeşil renkteki elmayı
kırmızı renkteki elmaya tercih etmenizi tavsiye ederiz.
Çünkü sarı-yeşil renkli elmadaki C vitamini dahil tüm diğer faydalı
kimyasal maddeler kırmızı elmanın 2 katıdır. Açıkçası sarı-yeşil bir elma,2 kırmızı elma değerindedir.
Elmanın diğer faydaları
- Okula giden çocukların beyin yapısına olumlu etki yapıyor.
>- Menopoza giren veya girmek üzere olan kadınlar, ruhsal
gerginliklerini günde sadece 4 elma yiyerek % 40 oranında azaltabilirler
derya pataeste pirincte vermiyorum
deli olcam ben bugun 2 saati askin suredir ayakta zamansiz emio beslenio uykusu var yatiriorum uyumuo besigine koyup salliorum siritio salona getirip oyun halisina koyuyorum aglio oyuncaklara/ Allahim aklima mkukayet ol
ÖmÜr emerken Çok terlİyor saÇlart sırılsıklam bu kadarmı yorucu emmek
yok uyanmamıstı ama malüm hanım kızımız uyuyunca iş konusunda nere saldırcagımı şaşırıyorum mutfak etraf yemek derken hopp iş bitmeden şevval uyanıverıyorşevval uyandı galiba tuba kaybolmuş
bu bi dönem sanırım bazen şevvalde yapıyor,kucagıma alsamda ayakta gezınmek istiyo,degısık odalara girip cıkalım istiyo.kuş uykusu yapıyo vs.inşallah ecoşda düzelır yarınaderya pataeste pirincte vermiyorum
deli olcam ben bugun 2 saati askin suredir ayakta zamansiz emio beslenio uykusu var yatiriorum uyumuo besigine koyup salliorum siritio salona getirip oyun halisina koyuyorum aglio oyuncaklara/ Allahim aklima mkukayet ol
tebrikleeer darısı başımıza topikçebuarada sevıncten çığlık atmak istiyom müsadenizleeeee:sm_cool: çünkü kızım ilk defa kendısı uyuduuu.dün burkom yazınca keşke demıstım,keşke şevvalde uyusa kendısı die.bugun bi denıyım dedım.önce emzırdım baya oynadık sonra oyun halısına koydum.orda hayvanlara çığırdı mığırdı,oynamaya başladı biraaz.baktım uyku sinyali verıyo,(genelde uykusu gelınce eaeeaa die ses cıkarır yada 2 yumruguyla deli gibi gözlerını kaşır) neyse aldım halısından yan olarak yatırdım tülbentımı koynuna sıkıstırdım bırde parmagını agzına getırdım.malüm emzik emmıyo yıne.biara alıştıydı ama bıraktı.neyse 10 dakıka parmagını emdi ve baktım gözler yarım olmus hemen kısık bı ses tonuyla pışş pışşladım ve uyuduuu.
niemi bukadar uzun anlattım çünkü cok mutluyum paylaşmam lasımmdı şakkıdı şakkıdı şakkıdı
evin derecesi kaç olmalınurdan teoya geçmiş olsun canım..
tazecik sanada geçmiş olsun yafrum madem suyu içsen..mineral bakımından yaniiiiiiiiiiiii..
kayra ev çok sıcak 24.5 fazla bir ısı canım bilgin olsun.....
huuu kızlar ne çekilişi ayol ben de varım. unutmayın. delikafadulden iki gün giremiyoz foruma birşeyler icat etmişiniz.
cok enteresan ben melegi burda sordum oda şimdi bana msnden nbr yazmiş.bende mail adreseı varmıs farketmemısım hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?