- 13 Eylül 2009
- 1.784
- 77
- 163
- 38
evişin kulakları çınlasın :) bulgur pilavı yaptım :)))
dur bi deniyim CADIARZU
bu arada evimde rutübet var elbiseler küflenmiş
kayra naptın canım ömürün alın ve şakaklar normale döndümü....
tavşan misali 10 dk yatıp kalkıyor sonra hep mızmız.kucakta yerde salıncakta oyun halısında hiçbir yerd durmuyor...daha kahvaltı bile yapamadım bütün gün sadece 1 elma yedim...
birsürü alıntı yapmıştım ama iş çıkışı olunca bıraktım.evdeyim neva uyudu.m.Akif'e maşallah elindeki havuçla bütünlük arzetmiş kendileri.
kayra alınganlık yapmışsın oysa ben yazacaktım çıktığım için yazamadım.bebeklerin kafası genelde sıcak oluyormuş.neva da özellikle uykudan kalkınca sıcak oluyor.
nazar maşallah yavrularına ne güzel iki tane canın ciğerin var Allah bağışlasın.
havuç kemiren orjinal kulaklı bir tavşaaaaaaan...
çok seviyorum bu resmini paylaşayım dedim:)ben dedim kendim dedim kendikendime dedim....(kulakların çınlasın evrim)
[/URL][/IMG]
doktordan geldik ..şu an için bir problem görünmüyormuş çok sevindirik oldum ..bu arada dikkat eksikliği korkusuyla götürmüştük...takibe devam edeceğiz 15 gün sonra tekrar okul defterlerimizle birde resim yaparak gideceğiz..bu günde resim defterlerinden bir tanesini götürmüştük en yakın zamanda yaptığı resimlerini götürmeyi tercih ettik dohtur hanım önce tubayla görüştü..yaptığı resmi görünce kendisinin yaptığına inanmamış sonra benimle görüştü..resim seviyesinin yaşının çok üstünde olduğunu buna yeteneğinin olduğunu ve şimdiden ilgilenmemiz gerektiğini söyledi....15 gün sonra yazısınıda görücek ona göre test yapılıp yapılmamasına karar verecek..güzel haber alınca insan bir oh çekiyor..birde kızım biraz fazla konuşuyor oda onun yapısal özelliğiymiş...öyle kabul edecekmişiz..sınıfta herhangi bir problem yaratmıyorsa yani gerektiği zaman susabiliyorsa no problem çok şükür okuldan öğretmeniyle diyalog içerisindeyiz herhangi bir şikayetimiz gelmiyor....
buarada sevıncten çığlık atmak istiyom müsadenizleeeee:sm_cool: çünkü kızım ilk defa kendısı uyuduuu.dün burkom yazınca keşke demıstım,keşke şevvalde uyusa kendısı die.bugun bi denıyım dedım.önce emzırdım baya oynadık sonra oyun halısına koydum.orda hayvanlara çığırdı mığırdı,oynamaya başladı biraaz.baktım uyku sinyali verıyo,(genelde uykusu gelınce eaeeaa die ses cıkarır yada 2 yumruguyla deli gibi gözlerını kaşır) neyse aldım halısından yan olarak yatırdım tülbentımı koynuna sıkıstırdım bırde parmagını agzına getırdım.malüm emzik emmıyo yıne.biara alıştıydı ama bıraktı.neyse 10 dakıka parmagını emdi ve baktım gözler yarım olmus hemen kısık bı ses tonuyla pışş pışşladım ve uyuduuu.
niemi bukadar uzun anlattım çünkü cok mutluyum paylaşmam lasımmdı şakkıdı şakkıdı şakkıdı
off ya alıntılarım boşa gidiyo hep berat uyandı mızmız zaten ishalde olmuş
dr ek gıdadan olabilir reflorv verin demiş kaçtım ben
Annemlere gedim kardeşimin doğum gününü kutlayacağız gelsin kaloriler annem şuan zdeyi yine uyutmakla meşgul kuzumu hep uyutuyor geceleride savaş veriyorum ki uyusun diyelmaz: ama sağolsun annem güçlü, becerikli, girişken kadındır .. Ne zaman başım sıkışsa bir telefona bakar... zemuszemus ne kadar şikayet etsemde benim annem bir melek opuyorumnanaktan pek giremeyebilirim burada grünsemde ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?