2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
rosewind, Aidaa, aslıcım, dnzyildizi84+, kayra42, minik_kelebek, nazar_363, nickynick, sakaleynmaster, tazefasulye, tuana3434

teoş a geçmişler ola:) ıhlamur iyi geldi bize inşallah sizede yarar.:)

deryam guzel haberlerle dönmüşsün sevindirik oldumokuyunca. hep böle mutlu dönersn inş. dohtorunuzda...

Canan yani rosewind canan benmde dolabımda 2 haftadır türedi şu rutubet denen meret. hatta eşimin elbise tarafında yok sadece benm tarafımda var.. eteklerime pantolonlarıma nokto nokta küf lekesi olmuş.sebebini anlıyamamdım.hepsini yıkadım dolabın kapaklarını ve camı açık bırakıyorum içi kurusun diye.ufff canım sıkılıyor bu duruma........

kayra naptın canım ömürün alın ve şakaklar normale döndümü....

tavşan misali 10 dk yatıp kalkıyor sonra hep mızmız.kucakta yerde salıncakta oyun halısında hiçbir yerd durmuyor...daha kahvaltı bile yapamadım bütün gün sadece 1 elma yedim...

tavşan misali 10 dk yatıp kalkıyor sonra hep mızmız.kucakta yerde salıncakta oyun halısında hiçbir yerd durmuyor...daha kahvaltı bile yapamadım bütün gün sadece 1 elma yedim...

ayyy ciğerim ya kıyammam sana nolur bu kadar yıpratma kendini al kucagına git mutfakda bişeyler ye.

senin iyi olman gerek Mmür şuan sadece sana muhtaç o yuzden dikkat et ekndine beslenmene...:1hug:

ayrıca sen yemezsen süt olmas süt olmayınca ömür doymaz doymayınca sürekli mızmız olur ve uyumaz...

aslında süt olur ama doyuucu besleyici olmaz. sütaşların fos fos kalır..
hadi hemen ye bişiler...keşkem yakın olsakda ben accık ömürle ilgilenirken sen yesen...

canımsın ya.allah razı olsun düşünmen yeter bitanem.allaha şükür ne hikmetse sütüm bugün bol.acaba yemediğim içinmi...

birsürü alıntı yapmıştım ama iş çıkışı olunca bıraktım.evdeyim neva uyudu.m.Akif'e maşallah elindeki havuçla bütünlük arzetmiş kendileri.

kayra alınganlık yapmışsın oysa ben yazacaktım çıktığım için yazamadım.bebeklerin kafası genelde sıcak oluyormuş.neva da özellikle uykudan kalkınca sıcak oluyor.

nazar maşallah yavrularına ne güzel iki tane canın ciğerin var Allah bağışlasın.

süt demişken benim süt bugün yarıya indi.sabah kahvaltı edemedim kornflakes yedim çıktım sanırım ondan.inşallah düzelir.evrim o o kadar bulgur pilavından bahsetti ki midem kaldırmaz artık.

Annemlere gedim kardeşimin doğum gününü kutlayacağız gelsin kaloriler annem şuan zdeyi yine uyutmakla meşgul kuzumu hep uyutuyor geceleride savaş veriyorum ki uyusun diye lmaz: ama sağolsun annem güçlü, becerikli, girişken kadındır .. Ne zaman başım sıkışsa bir telefona bakar... zemuszemus ne kadar şikayet etsemde benim annem bir melek opuyorumnanaktan pek giremeyebilirim burada grünsemde ...

elifcim seni görmedim zaten altta....ama alınganlık yapmakta haklıydım...neyse sorun değil...

havuç kemiren orjinal kulaklı bir tavşaaaaaaan...

çok seviyorum bu resmini paylaşayım dedim:)ben dedim kendim dedim kendikendime dedim....(kulakların çınlasın evrim)

[/URL][/IMG]

maşşallah afik'e :)))

ne güzel! çok güzel bişi bu Deryam, inşallah sorunsuz gidersiniz hep...

hey gidi! maşallah şevvale...

off ya alıntılarım boşa gidiyo hep berat uyandı mızmız zaten ishalde olmuş
dr ek gıdadan olabilir reflorv verin demiş kaçtım ben

geçmiş olsun. bol bol emzir

ne güzel bense yapayalnızım.ah annem...oda fedakardır.buradayken gece 2 de alırdı ömürü...ben uyurdum...ama çok karışır oda ya.........kardeşinede mutlu yıllar..

bulgur, pırasa, rezene, humana, üzüm kompostosu, yarım tepsi browni. 2 gün boyunca bunlara dadanınca durduğunuz yerde memişten süt geliyor. çok şükür :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…