kızlar bol bol ayva da yiyebilirsiniz müthiş süt yapıyor - zaten şuan tam mesimi - bir yerde okudum ayva yersen göğüslerin ayva gibi olurmuş - ben bir iki gündür kemiriyorum pc önünde ve bu sabah süt sağma rekorumu kırdım - 40 dk da 290 cc sağdım
birsürü alıntı yapmıştım ama iş çıkışı olunca bıraktım.evdeyim neva uyudu.m.Akif'e maşallah elindeki havuçla bütünlük arzetmiş kendileri.
kayra alınganlık yapmışsın oysa ben yazacaktım çıktığım için yazamadım.bebeklerin kafası genelde sıcak oluyormuş.neva da özellikle uykudan kalkınca sıcak oluyor.
nazar maşallah yavrularına ne güzel iki tane canın ciğerin var Allah bağışlasın.[/QUOTamin tşk ederim canım ama 3 cigerim var onun resmini yüklemedim oda 9 yaşında
nocak peki hç çözümü yok mu bunun arkadaşlar sanırım hastalıkta yapıyoteoş a geçmişler ola:) ıhlamur iyi geldi bize inşallah sizede yarar.:)
deryam guzel haberlerle dönmüşsün sevindirik oldumokuyunca. hep böle mutlu dönersn inş. dohtorunuzda...
Canan yani rosewind canan benmde dolabımda 2 haftadır türedi şu rutubet denen meret. hatta eşimin elbise tarafında yok sadece benm tarafımda var.. eteklerime pantolonlarıma nokto nokta küf lekesi olmuş.sebebini anlıyamamdım.hepsini yıkadım dolabın kapaklarını ve camı açık bırakıyorum içi kurusun diye.ufff canım sıkılıyor bu duruma........
kayracım kendine i bakman lazm sonra halszlik yorgunluk stres yapıyo bebişlere sabır sevgi lazm bu da halszlikle olmaztavşan misali 10 dk yatıp kalkıyor sonra hep mızmız.kucakta yerde salıncakta oyun halısında hiçbir yerd durmuyor...daha kahvaltı bile yapamadım bütün gün sadece 1 elma yedim...
:roflol::roflol:canımsın ya.allah razı olsun düşünmen yeter bitanem.allaha şükür ne hikmetse sütüm bugün bol.acaba yemediğim içinmi...
kardeşinin doğum günü kutlu olsun benimde evlilik yıl dönümüm ocak 27 yaklaşıyoAnnemlere gedim kardeşimin doğum gününü kutlayacağız gelsin kaloriler annem şuan zdeyi yine uyutmakla meşgul kuzumu hep uyutuyor geceleride savaş veriyorum ki uyusun diyelmaz: ama sağolsun annem güçlü, becerikli, girişken kadındır .. Ne zaman başım sıkışsa bir telefona bakar... zemuszemus ne kadar şikayet etsemde benim annem bir melek opuyorumnanaktan pek giremeyebilirim burada grünsemde ...
kızlar bol bol ayva da yiyebilirsiniz müthiş süt yapıyor - zaten şuan tam mesimi - bir yerde okudum ayva yersen göğüslerin ayva gibi olurmuş - ben bir iki gündür kemiriyorum pc önünde ve bu sabah süt sağma rekorumu kırdım - 40 dk da 290 cc sağdım
sağol cnm Allh en kısa zamanda kavuştursun annene :Saruboceq:ne güzel bense yapayalnızım.ah annem...oda fedakardır.buradayken gece 2 de alırdı ömürü...ben uyurdum...ama çok karışır oda ya.........kardeşinede mutlu yıllar..
aman canım maşallah bende sevmem ayvayı ama denemek lazım neler yiyip içmeedim ki süt uğruna akannehirkızlar bol bol ayva da yiyebilirsiniz müthiş süt yapıyor - zaten şuan tam mesimi - bir yerde okudum ayva yersen göğüslerin ayva gibi olurmuş - ben bir iki gündür kemiriyorum pc önünde ve bu sabah süt sağma rekorumu kırdım - 40 dk da 290 cc sağdım
sağol cnm eşime genelede parfümden başka bir hediye bulamam elbise konusunda çok zıt kutuplardayız beğenmez hiç :mymeka:nocak peki hç çözümü yok mu bunun arkadaşlar sanırım hastalıkta yapıyo
kayracım kendine i bakman lazm sonra halszlik yorgunluk stres yapıyo bebişlere sabır sevgi lazm bu da halszlikle olmazlmaz:
:roflol::roflol:
kardeşinin doğum günü kutlu olsun benimde evlilik yıl dönümüm ocak 27 yaklaşıyo
eşimin doğum günü de şubat ne alsam acaba :uhm::sm_confused:
maşallah.pekiiii bebişi süt vermeden kesince de göğüsler ayva gb oluyomu benmkiler accık guçüktüdesırnaşık şey
kimse yok mu
yemek yapmayı özlemişim ya
benm şebelek sırıtıyo ya
sebepsz
bulgur, pırasa, rezene, humana, üzüm kompostosu, yarım tepsi browni. 2 gün boyunca bunlara dadanınca durduğunuz yerde memişten süt geliyor. çok şükür :Saruboceq:
ÖmÜr emerken Çok terlİyor saÇlart sırılsıklam bu kadarmı yorucu emmek
tavşan misali 10 dk yatıp kalkıyor sonra hep mızmız.kucakta yerde salıncakta oyun halısında hiçbir yerd durmuyor...daha kahvaltı bile yapamadım bütün gün sadece 1 elma yedim...
:lepi:çekilişe katılanlar :lepi:
15.aidaa(buarada ben senın adını nıe bılmıyorumkı)
Benim kızım da maviiş:ecrin_bebek:ozlem kızın harika vallahi ya bayıldım allah nazarlardan saklasın gozlerde mavis yanii tek mavis kadriyenin sanıyorduk:))
Samimiyetimize güvenerek..."naaaptın seeen!:mymeka:" demek istiyorumSabah baş ağrısı ile uyandım. Mİde bulantısı da eşlik ettiği için migren tanısını koymakta gecikmedim. EŞimin zoruyla -sağlık ocağı doktoruna da danışarak- avmigran aldım. Az önce prospektüsü okudum, "emziren anneler kullanmamalı, kullanırsa emzirmemeli" diyor.
Şahsen günde birer tane olmak üzere elevit+gyno+solgar eklemler için olandan içiyorum. Çok şükür sıkıntım kalmadıBİraz araştırdım, hormonlar sebeplerden ve sıvı çıkışı olduğu için elektrolit dengesizliğinden artarmış baş ağrısı. Mineral almak gerekirmiş. Bolca meyve yiyorum aslında, daha ne ?
vereliniortakburcum cok gecmis olsunbelki migren degildir, cunku migren teshisi koly konmaz, hormonalde olabilir dogum sonrasi..
pediatre isine gelince siddetle tavsiye ederim, cunku onlar bizim gibi degil, ayda yada iki ayda 1 bile gotursen surekli danisabilecegin, arayabileceginoglunun dosyasini bilen birinin olmasi onemli..uzak bile olsa seni saglik ocagina yonlendirir ama sunu sunu yapin der..nacizane fikrim..
Ooooof of! Tuz bastın yarama:gitme:Ben de çok bunaldım bu ara 3 kişi kalamamaktan. Kaynanam gık dese gözüme batıyorakşamları giremeyince böyle uzun alıntılar oluyor işte.dün hele çok fenağlardaydım dostlar.ikinci defa regly oldum ilkgün işyerinde olmak çok kötü oluyor.eve gittim heryerim ağırıyor nevayı aldım yatakodasına yattık yuvarlandık ,uyudu uyandı falan en son 10 da uyumuşuz sözde yıkayacaktım cadıyı..bir uyandım saat 1 neva uyuyor yanımda salih de bizi uyandırmamış nevanın odada yatmış horluyor.sonra neva'yı yatağına yatırdım..sabah işe geç kaldık uyanamadık.süt sağma ve uykuda emzirme seansları yüzünden daha erken kalkmam gerek.
zorlıklar yaşıyorum evet.neva hatırına çok önem verdiğim 3 kişilk dünyamızdan bazı ödünler veriyorum .evde 24 saat televizyon izleyen iki ayrı insana tahmmül ediyorum.sabahın köründe uyanıyorum,gecenin geç saatklerinde uyuyabiliyorum..ama kızımı çoook seviyorum herşeyin iyisini yapmaya çalışıyorum ve herayının,her gününün tadını çıkarmaya çalışıyorum.annelik çok başka şeymiş
buarada sevıncten çığlık atmak istiyom müsadenizleeeee:sm_cool: çünkü kızım ilk defa kendısı uyuduuu.dün burkom yazınca keşke demıstım,keşke şevvalde uyusa kendısı die.bugun bi denıyım dedım.önce emzırdım baya oynadık sonra oyun halısına koydum.orda hayvanlara çığırdı mığırdı,oynamaya başladı biraaz.baktım uyku sinyali verıyo,(genelde uykusu gelınce eaeeaa die ses cıkarır yada 2 yumruguyla deli gibi gözlerını kaşır) neyse aldım halısından yan olarak yatırdım tülbentımı koynuna sıkıstırdım bırde parmagını agzına getırdım.malüm emzik emmıyo yıne.biara alıştıydı ama bıraktı.neyse 10 dakıka parmagını emdi ve baktım gözler yarım olmus hemen kısık bı ses tonuyla pışş pışşladım ve uyuduuu.
niemi bukadar uzun anlattım çünkü cok mutluyum paylaşmam lasımmdı şakkıdı şakkıdı şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?