2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bol bol ayva da yiyebilirsiniz müthiş süt yapıyor - zaten şuan tam mesimi - bir yerde okudum ayva yersen göğüslerin ayva gibi olurmuş - ben bir iki gündür kemiriyorum pc önünde ve bu sabah süt sağma rekorumu kırdım - 40 dk da 290 cc sağdım

ayva gibi yamuk? zira bu saatten sonra şeklinin çok düzgün olmayacağı kesin.

Sana maşallah diyorum Canan...

nocak peki hç çözümü yok mu bunun arkadaşlar sanırım hastalıkta yapıyo
tavşan misali 10 dk yatıp kalkıyor sonra hep mızmız.kucakta yerde salıncakta oyun halısında hiçbir yerd durmuyor...daha kahvaltı bile yapamadım bütün gün sadece 1 elma yedim...
kayracım kendine i bakman lazm sonra halszlik yorgunluk stres yapıyo bebişlere sabır sevgi lazm bu da halszlikle olmazlmaz:
canımsın ya.allah razı olsun düşünmen yeter bitanem.allaha şükür ne hikmetse sütüm bugün bol.acaba yemediğim içinmi...
:roflol::roflol:
kardeşinin doğum günü kutlu olsun benimde evlilik yıl dönümüm ocak 27 yaklaşıyo
eşimin doğum günü de şubat ne alsam acaba :uhm::sm_confused:

maşallah.pekiiii bebişi süt vermeden kesince de göğüsler ayva gb oluyomu benmkiler accık guçüktüdesırnaşık şey

bu arada hurma müthiş süt yapıyo tavsiye ederim
biaz çok yemiştim oğlum aç kalmıyo artık mamadanda vazgeçtim

ne güzel bense yapayalnızım.ah annem...oda fedakardır.buradayken gece 2 de alırdı ömürü...ben uyurdum...ama çok karışır oda ya.........kardeşinede mutlu yıllar..
sağol cnm Allh en kısa zamanda kavuştursun annene :Saruboceq:
aman canım maşallah bende sevmem ayvayı ama denemek lazım neler yiyip içmeedim ki süt uğruna akannehir
sağol cnm eşime genelede parfümden başka bir hediye bulamam elbise konusunda çok zıt kutuplardayız beğenmez hiç :mymeka:
kimse yok mu

yemek yapmayı özlemişim ya

benm şebelek sırıtıyo ya
sebepsz

yemek yapmayı hiçbir zman özlemem yemeği çok severim ama sositososito

bulgur, pırasa, rezene, humana, üzüm kompostosu, yarım tepsi browni. 2 gün boyunca bunlara dadanınca durduğunuz yerde memişten süt geliyor. çok şükür :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile2 süper banada acayıp süt yaptı pırasa atrı yogurt corbası.2 gundur menum bu yanında kabak tatlısıda yedımdı bolca etkı ettımı bilmiyorum kabak.cok mutluyum kızım bugun doya doya emdı benı,bewnımkıler akmadı henuz ama daşş gibin olmustu geceden sabaha :hulya:

:lepi:çekilişe katılanlar :lepi:
1.tugba
2.gülistan
3.taze burcu
4.özlem
5.evrim
6.kayra
7.derya
8.canan
9.elif
10.meltem
11.sibel
12.defnedamla
13.ayşin
14.seçil
15.belma

Son düzenleme:
kızlar az önce kayınvalidemle tartışma yaşadık - sebebi de eceyi banyo sonrası bebek yağı ile yağlamam - ben her banyıo sonrası tüm vücudunu yağlıyorum - ama kaynananm bunun yanlış olduğunu cildin de nefes almaya ihtiyacı olduğunu ve bu şekilde nefes alamadığını söyliyor
siz nasıl yapıyosunuz - yağlıyomusunuz nekadar sıklıkla - varmıdır bi zararı??
şimdi biz banyo yapmaya gidiyoz - cevap verin nolur okumaya gelecem
teşekürler :)

ÖmÜr emerken Çok terlİyor saÇlart sırılsıklam bu kadarmı yorucu emmek

rüzgar da öyle canım..dr.u normal dedi efor sarfettiği için olurmuş..biraz da genetiktir dedi..

tavşan misali 10 dk yatıp kalkıyor sonra hep mızmız.kucakta yerde salıncakta oyun halısında hiçbir yerd durmuyor...daha kahvaltı bile yapamadım bütün gün sadece 1 elma yedim...

ahh ahh ben her gün böyleyim.kucak kedisi oldu iyice.

göğüslerimin eski halini alacağını bilsem çuval çuval yerim de nafile..bu saatten sonra anca estetik paklar..afrikalılarınki gibi oldu benimkiler..yerlerde sürünüyo

buarada kızım demekkı kendı uyumak istiyormusda ben yöntem tutturamamısım megerse.bugun 3 defa ayakta saallanmadan,parmagını emerek ve sadece 5-10 dakka popişine pışpış yaparak uyudu şakkıdı hala şaşkınım.tabe yarına degısır mi benı tekrar mudur edermi bilemicem :bbo:

ben hiç yağlamıyorum Canan..banyo sonrası losyon kullanıyorum..bebe yağının cildin nefes almasını engellediğini okumuştum..

canancım şevvalın cıldı kuru odugundan tıbbı yagla yaglıyorum ama her banyodan sonra deil.bazen bebek losyonu bazen yag.o yagıda cıldı kuru dıe doktor vermıstı.bende bıyerde okumustum cıldın nefes almasını engellıyo dıe ama tamda bılmıyorum.aslında bebe yagı nemlı kalmasını saglıyo

şoktayım - hiç nefes konusu aklıma gelmemişti - e hani reklamda diyo ya bilmemnekadar nem hapsediyo diye - ben ilk günlerinde 1-2 defa sürmemiştim atlamıştım - cildi pütür pütür oldu böyle nasıl desem kurumuş gibi soyulacak gibi - o günden sonra hep sürüyorum - ben bi doktora sorayım fisfisfis

ozlem kızın harika vallahi ya bayıldım allah nazarlardan saklasın gozlerde mavis yanii tek mavis kadriyenin sanıyorduk:))
Benim kızım da maviiş:ecrin_bebek:
Samimiyetimize güvenerek..."naaaptın seeen!:mymeka:" demek istiyorumlmaz:Kardeşimde var migren. 3 sene kadar çektiği baş ağrıları sonucu, aylarca çeşit çeşit tetkik yapılarak anlaşıldı migren olduğu. En son tomografide kesinleşti. Burada aylarca konuştuk sağlık ocaklarına güvenilmiyor diye. 9 Eylül ne güne duruyor? Git, için rahat etsin. Bir sefer içmekten de birşey olmaz, stres yapma
Geç yatmak, televizyon ve bilgisayarla çok haşırneşir olmak tetikler baş ağrısını. Varsa migreni de
Bİraz araştırdım, hormonlar sebeplerden ve sıvı çıkışı olduğu için elektrolit dengesizliğinden artarmış baş ağrısı. Mineral almak gerekirmiş. Bolca meyve yiyorum aslında, daha ne ?
Şahsen günde birer tane olmak üzere elevit+gyno+solgar eklemler için olandan içiyorum. Çok şükür sıkıntım kalmadı
vereliniortak
Ooooof of! Tuz bastın yarama:gitme:Ben de çok bunaldım bu ara 3 kişi kalamamaktan. Kaynanam gık dese gözüme batıyorklava:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…