işimiz vardı heralde,postpartum depresyon geçiriyorduk.lmaz: geldik ya :içelim:
sulandırıp verilen harnup pekmezi(öksürük için)herkese mrb yaa ben kaçırıorum konuları ne çekilişi var acabaa yaaa birde evriş neyi sulandırıp bir çay kaşığı hergün verioo bu arada ek gıdadan konuşuluo
ben hergün sabah mutlaka muz yediriyorum akşamlarıda havuç suyu içiriyorum bu arada eğer havuç suyu içiren varsa içine mutlaka bir çay kaşığı zeytin yağ koyacakmışız yoksa havuç etki etmiormuş vücudan hemen atarmış kendini ama zeytin yağı tutuyormu birde dün netten araştırdım bi çorba tarifi var havuç patates ve irmikle yapılıo bebekleri önce bu çorbaya alıştıracakmışız sonra dier çorbalardan vermeliymişiz
işimiz vardı heralde,postpartum depresyon geçiriyorduk.lmaz: geldik ya :içelim:
tişkürler :)
geçmiş olsun bebeeem, aksilikler peşinizi bırakmadı. Ördekime de geçmiş olsun. Düzelir kısa zamanda inş. BÖyle ufak tefek soğuk algınlıkları olmalı diye düşünüyorum. Çok da çıtkırıldım olmasınlar, bünyeler alışsın yavaştan. Ben bugün beresini - astronotunu giydirip sokağa çıkardım mesela. Temiz havaya da ihtiyaç var. azcık aksın burnu, bişey olmaz. Allah beterinden korusun..:
geçti mi yoksa delip mi geçti? iyi misin?
katılıyorum sana..maşallah ecnebilerin çocukları tabiri caizse domuz gibi oluyolar..bizim kadar üzerlerine titremiyolar..otelde çalıştığım bi dönemde 1 aylık çocuğu havuzda yüzdürürlerdi.bişey de olmazdı...zaten sıcak ortam daha çok zarar verirmiş bebeğe.
Ne güzel alkisalkisalkis maşallah fıstığıma. Bende günleri sayıyorum, 2 gün sonra 4 ayı dolup 5 e girecek kuzum..
Allah yaşını, okula başladığını, üniversiteye gittiğinii, gelin olduğunu göstersin inşallah :hulya:
herkese mrb yaa ben kaçırıorum konuları ne çekilişi var acabaa yaaa birde evriş neyi sulandırıp bir çay kaşığı hergün verioo bu arada ek gıdadan konuşuluo
ben hergün sabah mutlaka muz yediriyorum akşamlarıda havuç suyu içiriyorum bu arada eğer havuç suyu içiren varsa içine mutlaka bir çay kaşığı zeytin yağ koyacakmışız yoksa havuç etki etmiormuş vücudan hemen atarmış kendini ama zeytin yağı tutuyormu birde dün netten araştırdım bi çorba tarifi var havuç patates ve irmikle yapılıo bebekleri önce bu çorbaya alıştıracakmışız sonra dier çorbalardan vermeliymişiz
katılıyorum sana..maşallah ecnebilerin çocukları tabiri caizse domuz gibi oluyolar..bizim kadar üzerlerine titremiyolar..otelde çalıştığım bi dönemde 1 aylık çocuğu havuzda yüzdürürlerdi.bişey de olmazdı...zaten sıcak ortam daha çok zarar verirmiş bebeğe.
iyiyim canım,sağol.bebek için tedavi görüp bir tanesini de kaybettikten sonra bu duyguları yaşadığı için insan suçluluk duyuyor bazen.
aha cikardim cocugu ama hasta oldu(niye cikarmiyosun diyolardi, kapak oldu..acisini ben cekiyorum..
ohh sürtttt bakalımbendeniz bugün çok yoğundum sabah 7 de kalktım yahoyu hazırladım çıktık ananeye gittik ben doktora gittim diyetisyen için kan tahlili yaptırdım sonra anneme gittim yahoyu emzirdim doyurdum tekrar çıktım uzun süredir görüşemedim bi arkadaşım vardı kahvaltı yaptık birlikte o hatun hala müzmin bekar muhabbet çok komikti ben bebeklerden bahsediyorum o sevgillilerinden çünkü bikaç tane idare ediyor maşallah
sonra tekrar eve geldim annemlerle evlenen bi akraba vardı ona ev görmeye gittik tıka basa yedim çeşitli hamurişleri ve topiğimizn milli yiyeceklerinde kısırıı
sonra eve geldik ablamla olive çıktık yahoya yine ciciler aldım kocamada birkaç parça kıyafet aldım
sonra tekrar eve geldim baktım yağmur yağıyor akşam yemeği falan derken trafik saatide geçsin diye saat 11 lerde eve geldim
uzun lafın kısası iyi sürttüm bugün delikafadulden
eve geldim kocam gelmiş hırtlar vadisini izliyor mesainin erken biteceği tutmuş akannehir
canım süt proteğinine alerjisi falan omasın sakın.mamalarda ienk sütü varya ondan olabılır.yogurt verdıgınde oldumu kızarıklık.neyse inşallah yogurta falan lmaz alerjisi,almıstır yaho kılo üzülme sen.eskıye göre daha sık emzırıyon sonucda dımı.almıstır almiştirson olarak bugün bebelac verdim yahoya ve maalesef yine tüm suratı kabardı kızardı evde tam 4 kutu mama var iki kutu hero baby-bebelac-milupa herbirinin içinden birer kaşık kullanılmış hepside aynı etkiyi gösterdi bir kaşık verdim sonrası hüsran yani hiç veremedim ek mama sadece sabahları elma püresi gerisi anne sütü umarım bu ayda az kilo almaz
uykusuz bir gece gecirdik buarada teomanin sumuk problemi bitmedi, katilarak agladi, tum huysuzlugu ustundeydi
burnu tikli olanlara tonimer disinda bisey onerdimi doktorunuz??
acaba diyorum regly olmanın süt azalmasıyla ilgisi olabilir mi.ben regl olunca ishal de olurum sıvı kaybetmekten olabilir mi? kendi kendime düşünüyorum..
beni silmişsin bu seferde tuğbaa..:))
yaaa hatun kişiler buarada ben hala regl olmadım yaa,panıklemelımıyımmm,benım gıbı olmayan varmı
Var ben a.s
Panikleme benim annem kardeşimde 9 bende 7 ay regl olmamış, yani emzirdiği sürece.
Ben hiç paniklemiyorum, hatta şöyle bir kaç yıl daha olmasam paniklemeyeceğim. Ne rahatım 1 yıldır kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?