2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sulandırıp verilen harnup pekmezi(öksürük için)
muz kabız yapmaz mı?
çekiliş yılbaşı için.
işimiz vardı heralde,postpartum depresyon geçiriyorduk. lmaz: geldik ya :içelim:

geçti mi yoksa delip mi geçti? iyi misin?

katılıyorum sana..maşallah ecnebilerin çocukları tabiri caizse domuz gibi oluyolar..bizim kadar üzerlerine titremiyolar..otelde çalıştığım bi dönemde 1 aylık çocuğu havuzda yüzdürürlerdi.bişey de olmazdı...zaten sıcak ortam daha çok zarar verirmiş bebeğe.

aha cikardim cocugu ama hasta oldu(niye cikarmiyosun diyolardi, kapak oldu..acisini ben cekiyorum..

amin inşallah Allah hepimize göstersin o güzel günleri

oyy kime neye inanacağız doktorlar bile farklı görüşteler

aynen katılıyorum çok kalın giydirmekte mantıklı değil zaten
astronotla sımsıcak oluyorlar

iyiyim canım,sağol.bebek için tedavi görüp bir tanesini de kaybettikten sonra bu duyguları yaşadığı için insan suçluluk duyuyor bazen.

alınmadın değil mi? çoğumuz yaşadık aynı şeyi biliyorsundur? ben de evde girmiyorum nevayla takılmak için.

ohh sürtttt bakalım
canım süt proteğinine alerjisi falan omasın sakın.mamalarda ienk sütü varya ondan olabılır.yogurt verdıgınde oldumu kızarıklık.neyse inşallah yogurta falan lmaz alerjisi,almıstır yaho kılo üzülme sen.eskıye göre daha sık emzırıyon sonucda dımı.almıstır almiştir
uykusuz bir gece gecirdik buarada teomanin sumuk problemi bitmedi, katilarak agladi, tum huysuzlugu ustundeydi
burnu tikli olanlara tonimer disinda bisey onerdimi doktorunuz??

hayır canım vermedı,tonımer ben 2 defa kullanıyom sabah aksam.eger o az gelırse serum fizyolojık daha sık kullanılıyo.onuda alabılırsın.gunde 6defa 2ser damkla seklınde belkı daha cok etkı eder.gecmıs olsun canım,inşallah bıan önce düzelır teo

esracm sen nere kayboldun listeden anlamadım falla,ama nurdanın girecegınden haberım yoktu,hemen eklıyorum.zaten ben demıstım nurdana daha cekılıse cok var bı yol bulursak katılırsın die zemuszemus

çekilişe katılanlar

1.tugba
2.gülistan
3.taze burcu
4.özlem
5.evrim
6.kayra
7.derya
8.canan
9.elif
10.meltem
11.sibel
12.defnedamla
13.ayşin
14.esra
15.kaçak nevin
16.nurdan
17.belmaa

hey maşşalah listeye bak.varmı arttıran
(kızlar adını atladıgım varsa yazıversın bı zaahmet,gözden kacırmıs olabilereemm,hemen esra gibin pataklamayın benı)

acaba diyorum regly olmanın süt azalmasıyla ilgisi olabilir mi.ben regl olunca ishal de olurum sıvı kaybetmekten olabilir mi? kendi kendime düşünüyorum..

olabılır neticede süt bı sıvı ve daha cok su tarafından artış gösterıyo.bol bol sıvı al kuzu.neva hanımın rızkı gerı gelır üzülme.bana oırasa ayanında yogurt corbasıda iyi geldı süt konusunda.baya arttı yane.arz ederimm

allam kızım ne bulursa ya kemııyor ya emıyor,battanıoyeyi zor kurtarıyorum yatagın kenareına sıkıstırarraaak.yoksa kaptıgı yerde emıyor

beni silmişsin bu seferde tuğbaa..:))

a yok artıkkk :)) ozaman bu nıye böle oldu çözdüm şimdi.sanırım esranın alıntı yaptıgı listede siz yoktuınuz.ben ordan kopyalayıp yapğıstır yaptım ondan öle oldu.esrada baskası benı listeye ekle dedıgınde ondan kopyaladıgım için yoktu sanırım.ayhh karıstı beynım eklıyom hemen kafamçokkarıştı

çekilişe katılanlar
1.tugba
2.gülistan
3.taze burcu
4.özlem
5.evrim
6.kayra
7.derya
8.canan
9.elif
10.meltem
11.sibel
12.defnedamla
13.ayşin
14.esra
15.kaçak nevin
16.nurdan
17.belmaa
18.seçil

yaaa hatun kişiler buarada ben hala regl olmadım yaa,panıklemelımıyımmm,benım gıbı olmayan varmı

Var ben a.s
Panikleme benim annem kardeşimde 9 bende 7 ay regl olmamış, yani emzirdiği sürece.
Ben hiç paniklemiyorum, hatta şöyle bir kaç yıl daha olmasam paniklemeyeceğim. Ne rahatım 1 yıldır kaydirigubbakcemile2

ohh dıyım ozaman.bende duydum 8 ay olmayanı falan am burda herkez regl oldum yazınca panık ettimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…