2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

MıNıKıM benim bir arkadaşım 1 yıl süreyle hiç adet olmadı.... bünyeyle alakalı.... bence panikleme...

bu benim doğumdan sonra ikinci reglim annemde 4 ay sonra regli olmuş bende ama minniş bencede panikleme bende duydum 1 yıl bile regli olmayan varmış

doktor bi dene burun damlasi verdi 5 gun kullancakmisiz giderken alicam acar insallah..

MİNİĞİM çekiliş ne zaman yapılacak....
daha var,belkı gırmetenler vardır,katılmak isterlrer.beklıyelım azcuk
MİNİKİM benim bir arkadaşım 1 yıl süreyle hiç adet olmadı.... bünyeyle alakalı.... bence panikleme...

bu benim doğumdan sonra ikinci reglim annemde 4 ay sonra regli olmuş bende ama minniş bencede panikleme bende duydum 1 yıl bile regli olmayan varmış
saolun rahatladım valla
Hadi yapalım çekilişii kaydirigubbakcemile
lmaz: olmazz beklıcez az daha :)
benim is arkadasim 1.5 yila yakin olmadi, ve salak korunmamista bu sure zarfinda, allahtan sans yanii..
rahatladım valla saolun,ama tabı ben korunuyorum işimi şansa bırakamam :1ninca::

ben o otri bebeyi hamileyken görmüştüm.mümülkler ağzıma kaçar diye almadım.tabiki kaçmıyordur de mi ayşin?
muhahahaa ne var ye sende yabancının mümükmü kaydirigubbakcemile3
aha cikardim cocugu ama hasta oldu(niye cikarmiyosun diyolardi, kapak oldu..acisini ben cekiyorum..
yaa yapma be nurdanım öyle düşünme çıkartıcaksın tabii ve hastada olacaklar bendede tam tersi sakın çıkarma falan diye baskı yapıyolar kocamda dahil biz oğlumla fingir fingir geziyoruz şükürler olsun hasta olmadı ama olursada yapacak birşey yok kendimi eve kapatamamm porselen bebek yetiştirmiyorummm alışsın dışarısı soğuk belki ama mis gibi hava varr..
evet elif benide ekle dedğinde ben 9 numerodaydım şimdi o 9 numerayo elif geçmiş

süt demişken benim süt bugün yarıya indi.sabah kahvaltı edemedim kornflakes yedim çıktım sanırım ondan.inşallah düzelir.evrim o o kadar bulgur pilavından bahsetti ki midem kaldırmaz artık.

Datlım hani avent almıştım pompa çalışmayanından şikayetvar.coma yazdım philipse yazdım grup babaye yazdım sağolsun ilgilendi hepside ama özellikle grup baby firmasından anne olan bş bayan çok ilgilendi ve sorun contadandır diye hani lansinohtaki beyaz kısım varya olmazsa sağma yapamadığımız parça ondan gönderdi şimdi pompanın maşallahı var veeee sol göğsümden benim az süt gelirdi sağın yarısı kadar zorlarsam ama şimdi onunda performansı çoğaldı ama sabah lansinohla sağdım yine azcık çıktı soldan sonra dayandım avente.Pompadan da kaynaklanıyo olabilir bu azalma durumları aklında olsun emi.
bulgur, pırasa, rezene, humana, üzüm kompostosu, yarım tepsi browni. 2 gün boyunca bunlara dadanınca durduğunuz yerde memişten süt geliyor. çok şükür :Saruboceq:

Maşallah. Canan sana +maşallah
gecmis olsun dilekleri icin herkese tesekkur, ihlamur icine pekmezle daha iy gibiyiz, burnumuzu temizliyos sik sik..
canım çok geçmiş olsun. Bizde dün dra gittik ben orta kulak ,ltihabından filan şüpheleniyodum artık ama şükür dr yok bi şey dedi. Burun tıkanıklığı haricinde sorun yok. Ama bu çocuk sadece burnu tıkalı diye dakka başı bir sağa bir sola dönermi ya şaştım kaldım ((
uyutma seansı başladı.şu an emziriyırum flüte geçecez birazdan
Neymiş bu flüt yaww çok merak ettim bende
şu an bir elini koynuma sokmuş öyle masum ve öyle muhtaç ki bana ama asıl ben ona muhtacım,onsuz olamam artık,yapamam Rabbim ayırmasın bizi yavrularımızdan
Amin amiiiiiiin
Oy yazık yavrucağa dediğin gibi sen elini eteğini hazır mamalardan çek annesi.

Bizi otri bebe bilem paklamadı çekiyorum su gibi sümük geliyo var hala derinlerde bi şeyler sesi geliyor çekmeye devam ediyorum ama gelmiyor(((

yaaa hatun kişiler buarada ben hala regl olmadım yaa,panıklemelımıyımmm,benım gıbı olmayan varmı
Bende olmadım hala eğer ağrısız olacaksam artık hemen olsamda sorun değil ama eskisi gibi olacak sancılardan acillik olacaksam uzuuuuun bir süre daha olmasam tam süper olur.

doktor bi dene burun damlasi verdi 5 gun kullancakmisiz
giderken alicam acar insallah..
Hangisi desem fayda etmez bilirim memleketler farklı çünkü(

canım haklısın bekleyelim ama olmazsa bir gün belirleyelim çekiliş ne zaman yapılacaksa.... yada girmeyen arkadaşlarımıza ulaşalım katılmak istermi diye sonradan sorun çıkmasın kimse darılmasın.....diğer topiklerde sorunlar çıkmış malesef......ayyyyyyy heyecan sardı beni haa.... uzun zamandır evle iş arasında koşturuyorum hiçbirşey için vaktim yok hayatım çok renksiz ama çekiliş bi heyecan yaptıbende........

efrriimmm sen çekilişte yokmsuunn belkiim bana çıkarsın sana bir çuval bulgur yollamayı düşünüyorummm delikafadulden

sibel başka topiklerdemi çekiliş yapıyomuşşş
tuğbaa bu fikri onlardanmı çaldıınnn bende sadnımm sana ait dahiyane bir fikirdiii

hatira nefes alamazsa doner bizimki emzikini bile emmio, nefes alamiyo, diye cok huzursuz uyku uyuyamiyo

ben avent elektrikli pompa kullanıyorum iyi gibi
işe gelirken o beyaz parçayı unutmuşum perişan oldum işyerinin yakınındaki medical park fatih e gittim minnet rica onların gögüs pompasını kullandım

tuğbaa bu fikri onlardanmı çaldıınnn bende sadnımm sana ait dahiyane bir fikirdiii

hemen hemen aylara göre paylaşım yapan bütün topiklerde var gibi birşey...ama öyle yada böyle iyi oldu minikim bulup bizlere önderlik etti onun sayesinde bi renk gelcek hayatımaopuyorumnanaktan

evet elif benide ekle dedğinde ben 9 numerodaydım şimdi o 9 numerayo elif geçmiş
oyyy eklıyorum hemen sen tiryakı olma sakın
aynen güzel bı heycan olcak
:roflol: :roflol: :roflol: ohooo amma cahalsın heeee.ben tee hamıleyken mart annelerındemı ne görmüştüm.ogun bugundur aklımda.bıde baktım hakket butun aylarda varakannehir
hemen hemen aylara göre paylaşım yapan bütün topiklerde var gibi birşey...ama öyle yada böyle iyi oldu minikim bulup bizlere önderlik etti onun sayesinde bi renk gelcek hayatımaopuyorumnanaktan

zemuszemusopuyorumnanaktanzemuszemus

Dün hayatımda ilk defa ece için yoğurt mayaladım pediatri portalından okudum tarifi

ve peteğin köşesine koydumüstünü havluyla örtüp
kızım 2 tatlı kaşığı yemiş Allahım ne büyük mutluluk

kızım biraz büyüsün meyveli yoğutlarda yapıcam
pekmezli yoğurt yapılır mı?? Yapılırsa nasıl??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…