2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben avent elektrikli pompa kullanıyorum iyi gibi
işe gelirken o beyaz parçayı unutmuşum perişan oldum işyerinin yakınındaki medical park fatih e gittim minnet rica onların gögüs pompasını kullandım
Ben önce çok pişman oldum dumura uğradım meğer sorun o contadaymış senin elektrikli pompanın contasından gönderdiler çok memnunum şimdi.Eğer bi sorun yaşarsan grup babye mesaj yaz hemen ilgileniyorlar. Hatta görüştüğüm bayan yakındasysanız gelin bi yerleri varmış orda annenelere nasıl kullanılması gerektiğini filan anlatıyolarmış alanyadayım dedim :))e gidemedim tabi.
geçmiş olsun ya
Sağolasın kuzum tam geceleri sadece 2 kere kalkmaya alışmıştı kendiliğinden bu geldi başımıza nolucak bilmem.

ben avent ısıs ıq uno aldım elektrikli hatta buz jelinin birisi patladı hemen aradım grup baby i ücret karşılığı kargoyla hemen yolladılar
yeri içerenköy de ist da

ece gece genelde 00:30 da uyuyor sonra ben 03:30 gibi alarmı kurup kalkıyorum uyurken alıp emziriyorum sonra 05:45 de tekrar aynı işlem eğer tek gögsü emdiyse diğerini pompayla sağıp buzluğa koyuyorum sonra 06:50 de servis beni alıyor measi 08:00 de başlıyor işte benim gece tempom bu yaklaşık 4-4,5 saatlik uykuyla işe geliyorum olayım budur yani

Vallahi şu anda işyerinde yoğunluğum yok o yüzden rahatça sağıyorum süt ama yoğun çalışınca durum zorlaşır gerçi şefe ve md yard. söyledim durumu
özel sektörde çalışıpda süt sağmak gerçekten zor olur yani patronların gözüne batar

Ne güzel evt bende fırsat buldukça sağıyorum müdürümede söyledim tmm dedi bazen 15 dkyı geçiyo sağma sürem bir defada 150 ml hedefliyorum çünkü ve tedirgin oluyorum . Bu yüzden namazımdan vazgeçtim birde namaz için ortalıklarda görünmezsem olmaz dedim.Allah beni affetsin:Saruboceq:Evdede koyverdim gitti nolcek sonu bu işin bilmem

canim pekmezi yogurt ve diger sut urunleriyle verme birbirinin etkisini yok eder..yogurda kucuk meyve taneleri koy daha iyi...

kacta bitiyor mesain??

toktor ne dedi??

Burun tıkanık sadece dedi. Diş ve ortakulakla ilgili bi şey yok dedi. Dekoferin yazdı huzursuzluğu artarsa vermeyi kes dedi. Birde vitamini değiştirdi adcal içiyoduk multitabs yazmış çoğunbluk devit3 kullanıyo galiba sadec. Unutmadan demir ilacınada başla hemen dedi.

ulen bi cagla sikel gibi olamadik hatiun dogum yaptiktan 1.5 ay sonra podyuma cikmis, 0 gobek((

duzelir insallah ya, cok zor nefes alamamalari..

duzelir insallah ya, cok zor nefes alamamalari..

İnşallah canım ben teo ya geçmiş olsun demiştim demi unuttuysam affeyle beni. Bide nurdan bu tıkanıklık allah muhafaza kötü durumlara yol açmaz değilmi?Beyne giden oks,ijen filan ya bi görsen aklıma olmadık şeyler geliyo

aman yarabbı şaka gıbı.Allah ım yardım etsın.cok zor olmalı
ulen bi cagla sikel gibi olamadik hatiun dogum yaptiktan 1.5 ay sonra podyuma cikmis, 0 gobek((

:1shok: :1shok: :1shok: normalmı yapmıs yoksam dogumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…