Ben önce çok pişman oldum dumura uğradım meğer sorun o contadaymış senin elektrikli pompanın contasından gönderdiler çok memnunum şimdi.Eğer bi sorun yaşarsan grup babye mesaj yaz hemen ilgileniyorlar. Hatta görüştüğüm bayan yakındasysanız gelin bi yerleri varmış orda annenelere nasıl kullanılması gerektiğini filan anlatıyolarmış alanyadayım dedim :))e gidemedim tabi.ben avent elektrikli pompa kullanıyorum iyi gibi
işe gelirken o beyaz parçayı unutmuşum perişan oldum işyerinin yakınındaki medical park fatih e gittim minnet rica onların gögüs pompasını kullandım
Sağolasın kuzum tam geceleri sadece 2 kere kalkmaya alışmıştı kendiliğinden bu geldi başımıza nolucak bilmem.geçmiş olsun ya
Ne güzel evt bende fırsat buldukça sağıyorum müdürümede söyledim tmm dedi bazen 15 dkyı geçiyo sağma sürem bir defada 150 ml hedefliyorum çünkü ve tedirgin oluyorum . Bu yüzden namazımdan vazgeçtim birde namaz için ortalıklarda görünmezsem olmaz dedim.Allah beni affetsin:Saruboceq:Evdede koyverdim gitti nolcek sonu bu işin bilmemVallahi şu anda işyerinde yoğunluğum yok o yüzden rahatça sağıyorum süt ama yoğun çalışınca durum zorlaşır gerçi şefe ve md yard. söyledim durumu
özel sektörde çalışıpda süt sağmak gerçekten zor olur yani patronların gözüne batar
Dün hayatımda ilk defa ece için yoğurt mayaladım pediatri portalından okudum tarifi
ve peteğin köşesine koydumüstünü havluyla örtüp
kızım 2 tatlı kaşığı yemiş Allahım ne büyük mutluluk
kızım biraz büyüsün meyveli yoğutlarda yapıcam
pekmezli yoğurt yapılır mı?? Yapılırsa nasıl??
ece gece genelde 00:30 da uyuyor sonra ben 03:30 gibi alarmı kurup kalkıyorum uyurken alıp emziriyorum sonra 05:45 de tekrar aynı işlem eğer tek gögsü emdiyse diğerini pompayla sağıp buzluğa koyuyorum sonra 06:50 de servis beni alıyor measi 08:00 de başlıyor işte benim gece tempom bu yaklaşık 4-4,5 saatlik uykuyla işe geliyorum olayım budur yani
Benim kuzum 2 haftadır böyle Nurdan napıcam ben ya(
toktor ne dedi??
Burun tıkanık sadece dedi. Diş ve ortakulakla ilgili bi şey yok dedi. Dekoferin yazdı huzursuzluğu artarsa vermeyi kes dedi. Birde vitamini değiştirdi adcal içiyoduk multitabs yazmış çoğunbluk devit3 kullanıyo galiba sadec. Unutmadan demir ilacınada başla hemen dedi.
duzelir insallah ya, cok zor nefes alamamalari..
ulen bi cagla sikel gibi olamadik hatiun dogum yaptiktan 1.5 ay sonra podyuma cikmis, 0 gobek((
aman yarabbı şaka gıbı.Allah ım yardım etsın.cok zor olmalıece gece genelde 00:30 da uyuyor sonra ben 03:30 gibi alarmı kurup kalkıyorum uyurken alıp emziriyorum sonra 05:45 de tekrar aynı işlem eğer tek gögsü emdiyse diğerini pompayla sağıp buzluğa koyuyorum sonra 06:50 de servis beni alıyor measi 08:00 de başlıyor işte benim gece tempom bu yaklaşık 4-4,5 saatlik uykuyla işe geliyorum olayım budur yani
ulen bi cagla sikel gibi olamadik hatiun dogum yaptiktan 1.5 ay sonra podyuma cikmis, 0 gobek((
sadece 6.5 kilo almış totalde.akannehir
babanemi yoğun bakıma almışlar..nefes problemi varmış..canım çok sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?