2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok canim sadece huzursuzluk yapiyor iste, rahat nefes alamadigi icin uykusu beslenmesi engelleniyor..

Seni topiğin milli sürtüğü ilan ediyorum.. bir de sörrr ilan ediyorum.. Sör Sürtük.. şakkıdı

Senin bu gezdıgını ben ıkı ayda anca gezerım herhal.. :bbo:

Maminin yerinde olsamm,benden sonra eve gelen kadını eve almazdım.. vıcdanlı adammış vesselammm CADIARZU

acaba diyorum regly olmanın süt azalmasıyla ilgisi olabilir mi.ben regl olunca ishal de olurum sıvı kaybetmekten olabilir mi? kendi kendime düşünüyorum..

Bende bunu dusunmedıysem ne olayım?? ruh ıkısımm benım.

ben o otri bebeyi hamileyken görmüştüm.mümülkler ağzıma kaçar diye almadım.tabiki kaçmıyordur de mi ayşin?

kaydirigubbakcemile3

Aminnn.. cemil cümlemize..

Yazmıs yavrular.. harnup pekmezi kuzu.Havuc suyuna ve yesıl bıbere zeytınyagı konulmasının sebebı ıcınde c vıtamının vucutta çözünebilmesi için gereklı dıye bılıyorum ben yavruş.

işimiz vardı heralde,postpartum depresyon geçiriyorduk. lmaz: geldik ya :içelim:

Sana bennn hiç kıyamam, hıc kıyamam.

Bebeği!!! Havuza!!! pis havuza!!! klorlu havuza!! mantar hastalıgı olanın,işeyenin, pis bedenlerin girdiği havuza!!! bebeği sokucam heee!!! :1shok:

iyiyim canım,sağol.bebek için tedavi görüp bir tanesini de kaybettikten sonra bu duyguları yaşadığı için insan suçluluk duyuyor bazen.

Hayatta hersey ınsan ıcın.. hersey ınsana yakısıyor.. oyle dusunme.

efrriimmm sen çekilişte yokmsuunn belkiim bana çıkarsın sana bir çuval bulgur yollamayı düşünüyorummm delikafadulden

O bulgur cuvalının ıcıne senı sokar üstüne otururumm bacım.. peeeling de olur bak sana hemm.. hmmm iyi fikir hee.. bak tuttum bunu, bu sana ıyılık olur.. fasgectım fundan naniknanik

ulen bi cagla sikel gibi olamadik hatiun dogum yaptiktan 1.5 ay sonra podyuma cikmis, 0 gobek((

Peahhh.. bız gercek hayata bakalım..

babanemi yoğun bakıma almışlar..nefes problemi varmış..canım çok sıkkın

Çok çok gecmıs olsun..

Kuzey ıle bırlıkte banyo yaptık.. hersey yıkanma faslının bıtıp havlu uzerıne konulmasına kadar sahane ıdı.. adamı gıydırmeye baslayıncaa baslıyor yaygara... sankı ekvatorda yasıyorus.. hıc gıyınmeyı sevmıyor banyo sonrası.. yemın ederım arkama bakmadan kacasım gelıyor.. vıyyak vıyyakk.. duyan varsa,kesın dıyodur cocugu kesıyor bu kadın!!!!

ya bir sıkıntısı var yada geçiş dönemi pervin sakin ol ek gıdayı azalt bence sindirmi kaldırmıyor ve sancılanıyor olabilir....

azalttim canim

ben yaglamiorumda losynda surmuyorum tenide gayet yumusak sadece popısıne vazelin suruyorum banyodan sonra//

oh oh gozun aydın ıns devamı gelır

ben kurutma makınesıyle kurutmuyorum kendılıgınden kuruyo sapkada takmıyorum banyodan sonra

canancim hala oksurup aksiriyor, sumukler akiyor burnundan ama yaramzaliktan bisi kaybetmedi:))

cokk gecmıs olsun canım ins bugun daha iidir

nazar maşallah 3 ciğerine de o zaman

nesrin ne
gülüyon flüt gerçek

ben eceye flut calsam once saskın saskın bakar sonrada sırıtır yuzume emınım :) bıde eger flutle uyursa hergece flut ıster neye alısırsa ona takıoda kendılerı.

şu an bir elini koynuma sokmuş öyle masum ve öyle akıodamuhtaç ki bana ama asıl ben ona muhtacım,onsuz olamam artık,yapamam Rabbim ayırmasın bizi yavrularımızdan

bende onu cok dusunurum asıl ben ona muhtacım dıe ya cumlemızı ayırmasın ınsallah

azalttım canım daha hafıf ve azar azar verıorum ıstemedıgı zaman kesıorum zorlamıyorum

ecenın mamasını degıstım ama oda yuzunde kabartı yaptı yanı hepsı yapıo demekkı canım sonradan gecıo 1 saat ıcınde

O uyudu.. bende koltuga yıgıldım resmen şu an..

Gece sütü bir sağayım,bakıyım durumum ne dedım.. bır corba kasıgı ıkı gogusten ya cıktı ya cıkmadı.. Aptamıl ın evde gece maması vardı.. onu verdım Kuzey e.. sanırım evde gece maması bulundursam ıyı olacak artık.. topıge yazdıktan sonra gıttım bır ayva yedım Canan dedı dıe, bıraz da hurma yedım Rosewıne dedı dıe.. sabaha kadar dolmus gogusler neysekı.. ama neredeyse 6 saat sonra doluyor.. elımden gelenı yapıyorum.. ama sanırımm bu süt işini başaramayacağım ben galıba

aksamdan yapsak sabah yedırsek olmazmı? yaptıgımız gun yemesımı gerek yogurdu pekmezlı olurda olmasına bırı kalsıyum bırı demır gereksız olur yanı kanımca

evrım bırak banyo sonrasını herdaım gıyınme seansımız aglak zırlak gecıo.
dereotunu denesene sutun ıcın . kaynatıp suyunu ıc az kaynat daha cok cay gıbı olsun

bugun gezmedeydım cok sukur benı darlatmadı sabah 11de gıttık 5te geldık eve suan uyuyo rahar rahat gırdım heran uyanabılır.

dun 10bucukta zorla uyudu. mısafır geldı hıc goremedım kendılerını hanfenduyu uyutmakla mesguldum ama tam gozu gecıo mısafır cocuk bagırıo uyanı tam uyutuorum odadan cıkcam kocası mutfaga gecıo balkonda sıgara ıccek bagırarak konusuyo uyanı boylelıkle 10ar dk 10ar dk gozu gecmıs oluyo 3bucuk saat uyanık kaldı 2 saat zor dayanan cocuk

merhaba arkadaşlar ...sağlık ocağına gittik bugün gelişimimiz ne durumda bakalım dedik çok şükür uğraşlarımın ve uykusuz kalmamın karşılığını aldım oğlum kilo almış 69 cm.boy 41 cm kafamız olmuş..mamamızı yemeye başlamıştı üç gündürde aptamil kaşık maması yoğurt ve meyve püremizede az az başlamıştık...vitaminimiz ve efrimin sayesinde pekmez hem grip olmadan hemen atlatmamıza hemde iştahımıza iyi geldi....bu sabahta kahvaltıyı denedim azcık yedi ..insan mutlu oluyor birşeylerin yoluna girmesi çok iyi ..ama çok çektim sinirden ağladığım günler geceler oldu kaç kutu kaç biberon mamamız çöpe gitti ..

Sevvalıme kocaman kocaman masallahhh.. cok cıcı olmus elbısesı.. kız cocugu ıste.. cici bici :)

evrım bırak banyo sonrasını herdaım gıyınme seansımız aglak zırlak gecıo.
dereotunu denesene sutun ıcın . kaynatıp suyunu ıc az kaynat daha cok cay gıbı olsun

Ya normalde de ole Pervın.. banyo da daha kotu koseye sıkıstırıyor.. ıslak bır an once gıyınmesı lazım,üşümemesi lazım ya.. ıkı ayagım bı pabucta.. resmen cıldıracak gıbı oluyorumm bır de aglayınca.

Dereotu mu,tere otu mu bu arada?? dere otunu haslamak bıraz enteresan olur da,ama tere ıse o olur sankı.

çok sevındım.. gozun aydın, en kotu gunun boyle olsun ınsallah. Yusuf u mu benım ıcın bı opuver annesi, ne mutlu da bana, buralardan ıse yaramak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…