babanemi yoğun bakıma almışlar..nefes problemi varmış..canım çok sıkkın
İnşallah canım ben teo ya geçmiş olsun demiştim demi unuttuysam affeyle beni. Bide nurdan bu tıkanıklık allah muhafaza kötü durumlara yol açmaz değilmi?Beyne giden oks,ijen filan ya bi görsen aklıma olmadık şeyler geliyo
16:30 da 17:20 gibi evde oluyorum servisimde var çok şükürkacta bitiyor mesain??
sadece 6.5 kilo almış totalde.akannehir
bendeniz bugün çok yoğundum sabah 7 de kalktım yahoyu hazırladım çıktık ananeye gittik ben doktora gittim diyetisyen için kan tahlili yaptırdım sonra anneme gittim yahoyu emzirdim doyurdum tekrar çıktım uzun süredir görüşemedim bi arkadaşım vardı kahvaltı yaptık birlikte o hatun hala müzmin bekar muhabbet çok komikti ben bebeklerden bahsediyorum o sevgillilerinden çünkü bikaç tane idare ediyor maşallah
sonra tekrar eve geldim annemlerle evlenen bi akraba vardı ona ev görmeye gittik tıka basa yedim çeşitli hamurişleri ve topiğimizn milli yiyeceklerinde kısırıı
sonra eve geldik ablamla olive çıktık yahoya yine ciciler aldım kocamada birkaç parça kıyafet aldım
sonra tekrar eve geldim baktım yağmur yağıyor akşam yemeği falan derken trafik saatide geçsin diye saat 11 lerde eve geldim
uzun lafın kısası iyi sürttüm bugün delikafadulden
eve geldim kocam gelmiş hırtlar vadisini izliyor mesainin erken biteceği tutmuş akannehir
acaba diyorum regly olmanın süt azalmasıyla ilgisi olabilir mi.ben regl olunca ishal de olurum sıvı kaybetmekten olabilir mi? kendi kendime düşünüyorum..
ben o otri bebeyi hamileyken görmüştüm.mümülkler ağzıma kaçar diye almadım.tabiki kaçmıyordur de mi ayşin?
Ne güzel alkisalkisalkis maşallah fıstığıma. Bende günleri sayıyorum, 2 gün sonra 4 ayı dolup 5 e girecek kuzum..
Allah yaşını, okula başladığını, üniversiteye gittiğinii, gelin olduğunu göstersin inşallah :hulya:
herkese mrb yaa ben kaçırıorum konuları ne çekilişi var acabaa yaaa birde evriş neyi sulandırıp bir çay kaşığı hergün verioo bu arada ek gıdadan konuşuluo
ben hergün sabah mutlaka muz yediriyorum akşamlarıda havuç suyu içiriyorum bu arada eğer havuç suyu içiren varsa içine mutlaka bir çay kaşığı zeytin yağ koyacakmışız yoksa havuç etki etmiormuş vücudan hemen atarmış kendini ama zeytin yağı tutuyormu birde dün netten araştırdım bi çorba tarifi var havuç patates ve irmikle yapılıo bebekleri önce bu çorbaya alıştıracakmışız sonra dier çorbalardan vermeliymişiz
işimiz vardı heralde,postpartum depresyon geçiriyorduk.lmaz: geldik ya :içelim:
katılıyorum sana..maşallah ecnebilerin çocukları tabiri caizse domuz gibi oluyolar..bizim kadar üzerlerine titremiyolar..otelde çalıştığım bi dönemde 1 aylık çocuğu havuzda yüzdürürlerdi.bişey de olmazdı...zaten sıcak ortam daha çok zarar verirmiş bebeğe.
iyiyim canım,sağol.bebek için tedavi görüp bir tanesini de kaybettikten sonra bu duyguları yaşadığı için insan suçluluk duyuyor bazen.
efrriimmm sen çekilişte yokmsuunn belkiim bana çıkarsın sana bir çuval bulgur yollamayı düşünüyorummm delikafadulden
ulen bi cagla sikel gibi olamadik hatiun dogum yaptiktan 1.5 ay sonra podyuma cikmis, 0 gobek((
ya bir sıkıntısı var yada geçiş dönemi pervin sakin ol ek gıdayı azalt bence sindirmi kaldırmıyor ve sancılanıyor olabilir....
kızlar az önce kayınvalidemle tartışma yaşadık - sebebi de eceyi banyo sonrası bebek yağı ile yağlamam - ben her banyıo sonrası tüm vücudunu yağlıyorum - ama kaynananm bunun yanlış olduğunu cildin de nefes almaya ihtiyacı olduğunu ve bu şekilde nefes alamadığını söyliyor
siz nasıl yapıyosunuz - yağlıyomusunuz nekadar sıklıkla - varmıdır bi zararı??
şimdi biz banyo yapmaya gidiyoz - cevap verin nolur okumaya gelecem
teşekürler :)
buarada kızım demekkı kendı uyumak istiyormusda ben yöntem tutturamamısım megerse.bugun 3 defa ayakta saallanmadan,parmagını emerek ve sadece 5-10 dakka popişine pışpış yaparak uyudu şakkıdı hala şaşkınım.tabe yarına degısır mi benı tekrar mudur edermi bilemicem :bbo:
Banada doğum yaptığım hastanede bebe yağlarının kullanılmaması gerektiğini yerine bebek losyonu kullanılması gerektiğini söylemişlerdi. Her banyodan sonra nivea bebek losyonu ile masaj yaparak sürüyorum.
Konuyla alakalı değil ama bebeklerin saçlarının en az 8 aylık olana kadar kurutma makinası ile kurutulmaması gerektiğini söylemişlerdi. İyice kurulayıp şapka giydirin demişleri. Aklıma gelmişken yazayım dedim kaydirigubbakcemile2
canancim hala oksurup aksiriyor, sumukler akiyor burnundan ama yaramzaliktan bisi kaybetmedi:))
nazar maşallah 3 ciğerine de o zaman
nesrin ne
gülüyon flüt gerçek
şu an bir elini koynuma sokmuş öyle masum ve öyle akıodamuhtaç ki bana ama asıl ben ona muhtacım,onsuz olamam artık,yapamam Rabbim ayırmasın bizi yavrularımızdan
pervinim sanki sen bu ek gıdaya geçişte sanki ecoşa verdiğin yiyecekleri çok karıştırdın be kuzum ne bileyim bissürü şeyler veriyorsun biraz acele olmuyormu ve ecoşun bünyeside fena etkilendi ya kabız oluyor ya kusuyor bence biraz ara ver yavaş yavaş ilerle tatlım nacizane
son olarak bugün bebelac verdim yahoya ve maalesef yine tüm suratı kabardı kızardı evde tam 4 kutu mama var iki kutu hero baby-bebelac-milupa herbirinin içinden birer kaşık kullanılmış hepside aynı etkiyi gösterdi bir kaşık verdim sonrası hüsran yani hiç veremedim ek mama sadece sabahları elma püresi gerisi anne sütü umarım bu ayda az kilo almaz
geçmiş olsunbabanemi yoğun bakıma almışlar..nefes problemi varmış..canım çok sıkkın
kızıma elbise giydirince resmini çekim dedim kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
Dün hayatımda ilk defa ece için yoğurt mayaladım pediatri portalından okudum tarifi
ve peteğin köşesine koydumüstünü havluyla örtüp
kızım 2 tatlı kaşığı yemiş Allahım ne büyük mutluluk
kızım biraz büyüsün meyveli yoğutlarda yapıcam
pekmezli yoğurt yapılır mı?? Yapılırsa nasıl??
evrım bırak banyo sonrasını herdaım gıyınme seansımız aglak zırlak gecıo.
dereotunu denesene sutun ıcın . kaynatıp suyunu ıc az kaynat daha cok cay gıbı olsun
merhaba arkadaşlar ...sağlık ocağına gittik bugün gelişimimiz ne durumda bakalım dedik çok şükür uğraşlarımın ve uykusuz kalmamın karşılığını aldım oğlum kilo almış 69 cm.boy 41 cm kafamız olmuş..mamamızı yemeye başlamıştı üç gündürde aptamil kaşık maması yoğurt ve meyve püremizede az az başlamıştık...vitaminimiz ve efrimin sayesinde pekmez hem grip olmadan hemen atlatmamıza hemde iştahımıza iyi geldi....bu sabahta kahvaltıyı denedim azcık yedi ..insan mutlu oluyor birşeylerin yoluna girmesi çok iyi ..ama çok çektim sinirden ağladığım günler geceler oldu kaç kutu kaç biberon mamamız çöpe gitti ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?