Şirinlik abidesi.Hem elbiseni hemde o güsel kaşlarını severim senin.kızıma elbise giydirince resmini çekim dedim kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
Bi soru daha sorabilir miyim dr hanım (desene madem bana habire soru sorcan dra ne gidiyon)ton,imer kullanırken bu dekoferinde kullansam bi aksilik olar mı?yok canim sadece huzursuzluk yapiyor iste, rahat nefes alamadigi icin uykusu beslenmesi engelleniyor..
Datlım bütün tecrübeli anneler derki zamanla süt azalır ilk başlardaki gibi göğüsler şişmezsüt foşu foşur akmaz bizim durumumuzda bu.benimkide öyle akşam 10 da emzirtdim sağ göğsümü en son sabah kalktım eh işte biraz şişer gibi olmuş .Üzülme yetsinde kuzulara taşmasın sorun değil.O uyudu.. bende koltuga yıgıldım resmen şu an..
Gece sütü bir sağayım,bakıyım durumum ne dedım.. bır corba kasıgı ıkı gogusten ya cıktı ya cıkmadı.. Aptamıl ın evde gece maması vardı.. onu verdım Kuzey e.. sanırım evde gece maması bulundursam ıyı olacak artık..topıge yazdıktan sonra gıttım bır ayva yedım Canan dedı dıe, bıraz da hurma yedım Rosewıne dedı dıe.. sabaha kadar dolmus gogusler neysekı.. ama neredeyse 6 saat sonra doluyor.. elımden gelenı yapıyorum.. ama sanırımm bu süt işini başaramayacağım ben galıba
Ben bürsürü şey yiyip içtim bi farklılık olmadı yahu bi ayvayı denemedim onu deniycem bakalım nolcek ama şükür yetiyo sütümevrım bırak banyo sonrasını herdaım gıyınme seansımız aglak zırlak gecıo.
dereotunu denesene sutun ıcın . kaynatıp suyunu ıc az kaynat daha cok cay gıbı olsun
Kalkıp ayva kompostosu yapayım dıyorum.. cok yorulmusum yafnası yapılır komposta yavrular? deyiverin hele..
Kuzey ıle bırlıkte banyo yaptık.. hersey yıkanma faslının bıtıp havlu uzerıne konulmasına kadar sahane ıdı.. adamı gıydırmeye baslayıncaa baslıyor yaygara... sankı ekvatorda yasıyorus.. hıc gıyınmeyı sevmıyor banyo sonrası.. yemın ederım arkama bakmadan kacasım gelıyor.. vıyyak vıyyakk.. duyan varsa,kesın dıyodur cocugu kesıyor bu kadın!!!!
Canım pervin doğru isim söylüyo dere otu olucak. Tere de haşlanmaz anacım benim bildiğim dere otunuda çiğden yiyebilirsen ye ben sevmezdim kendisini hatta ığğ derdim süt yapıyo dediler ha babam de babam yedim memişler extra şişmiyodu ama ığğ dediğim şeyi yiyebiliyorum artık .Dereotu mu,tere otu mu bu arada?? dere otunu haslamak bıraz enteresan olur da,ama tere ıse o olur sankı.
Canım kilo almış yusufcuk gözün aydın. Ben yusuf isminiçok seviyorum hep bi olgunluk güzelllik çağrıştırır bana belkim Hz. Yusuftan dolayı öyledir.yusuf beyi uyutup gelicem....ağliyi...
Evt canım bundan daha öncede sanki bahsetmiştin hatırladım bugün buranın pazarı giderken alıverem bari severim zaten ayvayıda.Ece kızda bir an evvel düzene girer hapur hupurda mamalarını götürür inşallah.hatıra bızı azerıler yemege cagırdılar orda bısey yıyemedım ayva kompostosu ıctık bıkac bardak bıde baska komposto burdakı bıseyden yapıslar vısnevarı ınan sana 2 gun das gıbı gezdım hemde fıskırıodu bıde ece hızlı cekınce tıkanıodu ılk gunlerdekı gıbıydı sok oldum yaptım evde ayva hıc tın yanı etkı etmedı okadar. bıde obur sey neyse onu denemem lazım
Kalkıp ayva kompostosu yapayım dıyorum.. cok yorulmusum yafnası yapılır komposta yavrular? deyiverin hele..
kızıma elbise giydirince resmini çekim dedim kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
Kuzey ıle bırlıkte banyo yaptık.. hersey yıkanma faslının bıtıp havlu uzerıne konulmasına kadar sahane ıdı.. adamı gıydırmeye baslayıncaa baslıyor yaygara... sankı ekvatorda yasıyorus.. hıc gıyınmeyı sevmıyor banyo sonrası.. yemın ederım arkama bakmadan kacasım gelıyor.. vıyyak vıyyakk.. duyan varsa,kesın dıyodur cocugu kesıyor bu kadın!!!!
dun benı okadar darlattıkı agladım ensonunda kackere uyuttum bende anlamadım herseyı altust oldu bıde emrah demezmı uyut nolcak kolaymı dedım yatır kaldır ılgılen kollarım koptu beynım harap vs mısafır gıttıkten sonra koltukta yıgılmısım gıdıp yerıme yattım 11 de . emrahı bıle goremedım sınır oldum sabahta goremedım sessız sessız alıp kıyafetlerını salonda gıyınıp cıkıo kapı kapama sesıne uyanıyorum gec oluyo o sebepten cocugu hep erkenden gece moduna sokmaya cabalıyorum 1 haftadır cok rahat etmıstık mama verıoduk uyuyodu bızde basbasa kalıoduk eskı gunlerdekı gıbı takılıoduk yavas yavas
enson sıkıntısı var dıe calpol verdım 1 cay kasıgı mıdesı bulandı kustu bı cay kasıgı daha verdım yarım saat sonrada ayagımda salladım bıraz pışpışladım uyuttum cok sukur daha sallanmak ıstemedı ..
benım ıctıgım sut artırıcı cay yapmıs olabılırmı. ıcınde nane rezene bıde adını bılmedıgım bıtkı var..bugun ıcmedım bugun normal . ama dun her emmeden sonra kaka yaptı sutum ııdı bugun yapmadı daha.. off napcamı bılemedım
süpper ya.. bulgur kadın olcan yakında.:)delikafadulden:roflol:annem yemek getircem sen yapma dedi. bulgur getirdi kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?