:lepi:ŞenizEyy ahallii.. buugun sütün için ne yaptın?? modundayız bu seferde..
Hamıleyken de bugun bebeğin için ne yedin modundaydık??
Yaza da kilo kaybetmek ıcın ne yaptın moduna gırecegız..
Bız artık kopmaz baglarla bırbırıne baglanmış kaderzedeleriz bacı kardesler..
Vayy.. resim bolumu haa.. e bı sahmet yetenek olsun kızında be yavrum..
Nıye ben gülemiyorum artık :)) bulgur dıyorum.. uzaklara dalıyorumm bırden mesela :sinifsinif:
bende hala olmadım - oh mis gibi çok rahatım :)yaaa hatun kişiler buarada ben hala regl olmadım yaa,panıklemelımıyımmm,benım gıbı olmayan varmı
Kalkıp ayva kompostosu yapayım dıyorum.. cok yorulmusum yafnası yapılır komposta yavrular? deyiverin hele..
Bu aksam kendıme şöle bir bulgur pılavı yapiimm dıyorum.. şöle tane tane.. ohh mis gibi.. ağzım sulandı vallaa.. hayır hayır o gözyası degıl.. agzımın suyu... mafoldumben
BEBEKLERİNİZLE OYUN OYNUYORMUSUNUZ???????????
biz yatakda yuvarlanıyoruz mıncıklıyorum öpüyorum konuşuyorum dizlerime koyup öpmeye çalışıyorumbirde uçak gibi elimle tutup gezdiriyorum. başka nasıl oynayabilerem????
Bu aksam kendıme şöle bir bulgur pılavı yapiimm dıyorum.. şöle tane tane.. ohh mis gibi.. ağzım sulandı vallaa.. hayır hayır o gözyası degıl.. agzımın suyu... mafoldumben
ay kıyamam sana Evrim..kısır olarak devam etsen bulgura..büyük bi değişiklik olur bak
bende hala olmadım - oh mis gibi çok rahatım :)
komposto mu hosaf mı??
komposto kavanozda olur diye biliyom - ben genelde çok sık hoşaf kaynatırım ki her türlü meyveden sütü arttırıyo - ayvadan bi başka güzel oluyo tabi - ayvaları büyük küplere paçala tencereye koy yukarıya kadar su doldur - dök içine şekeri göz kararı - kaynasın öyle 1 saat kadar - soğutup dik kafaya
dün okadar bulgur bulgur konuşuldu ki kalktım 1 tencere yaptım yarısı yedim - için dışım bulgur pilavı oldu - ama çok lezzetliydi :) bece sen bu akşam da şöyle güzel bir bulgur pilavı yap - yanına yoğurt :)
işe yaramıyorsa neden kendini bukadar mutlu etmeye devam ediyorsun efrimim..ye bulguru akşama dolmadıysa zorlama :kedi:..etkisini hemen gösteriyor çünkü ..yerimseniben
yaaa hatun kişiler buarada ben hala regl olmadım yaa,panıklemelımıyımmm,benım gıbı olmayan varmı
Bulgurlu lahana tarifi vereyim size. Arada bulgurun farklı versiyonlarını yapmak iyi gelir.
LAHANAŞI (kaynanamın tarifi. Bulgar göçmeni kendisi, yöresel bir yemekleri. Ben bayıldım bu tarife)
Lahanadan kapuska yapmayı bilirsiniz sanırım. Bildiğiniz gibi kapuskayı pişirin ocaktan almadan önce içine bir avuç bulgur atın. Bulgur pişip, ocaktan yemeği indirince bir limon (çok ekşi sevmezseniz yarım limon) sıkın. Ama tadını limon veriyor söyliyim. Kırmızı pul biber de serpin. mmmm çok lezzetli oluyor.cokacimcoook Bulgurdan içi kalkan bunu bir denesin.
bu bana cok tanidik geliyor, yakinda komsular sosyal guvenlik uzmanlarini cagiricak eve bu cocuga napiyolar evde diye, oyle agliyo yani, dusun...Kuzey ıle bırlıkte banyo yaptık.. hersey yıkanma faslının bıtıp havlu uzerıne konulmasına kadar sahane ıdı.. adamı gıydırmeye baslayıncaa baslıyor yaygara... sankı ekvatorda yasıyorus.. hıc gıyınmeyı sevmıyor banyo sonrası.. yemın ederım arkama bakmadan kacasım gelıyor.. vıyyak vıyyakk.. duyan varsa,kesın dıyodur cocugu kesıyor bu kadın!!!!
evrimide cagir, ozlemistir o cok sever ne zamandir yememisti...annem yemek getircem sen yapma dedi. bulgur getirdi kaydirigubbakcemile3
guzel oneri, benide cagirsin, kuru kuru gitmez o..ay kıyamam sana Evrim..kısır olarak devam etsen bulgura..büyük bi değişiklik olur bak
işe yaramıyorsa neden kendini bukadar mutlu etmeye devam ediyorsun efrimim..ye bulguru akşama dolmadıysa zorlama :kedi:..etkisini hemen gösteriyor çünkü ..yerimseniben
diorum bu pazar olsa şu işde bızde ufaktan baksak hedıyeminnacık liste tamamda çekiliş ne zamn bacım. kim yapacak ne zamn yapacak... heycanlandım.
saol canımmaşallah süslü şevval'e..yeni gördüm çok şeker olmuş..
mafoldumben aglamak istiyorum senın halıne aglayabılermıyımm bacımmmmmBu aksam kendıme şöle bir bulgur pılavı yapiimm dıyorum.. şöle tane tane.. ohh mis gibi.. ağzım sulandı vallaa.. hayır hayır o gözyası degıl.. agzımın suyu... mafoldumben
Bu arada Esram.. hanı dıyorsun yaa Memetalibeyyyyyyyyy nıe programa cagırmıo benı dıe.. bak tv a anlarsın.. daşşşşşşşş gibi hatunları dismişler, adam onlarla goturuyor programı... yenı dogum yapmıs Esra yı napsınn :)))
ama cidden biara bende sut lsun diye neredeyse mok yicek duruma gelmistim, hayir yapiyo deseler yicektim..
kuzular dahada gelen olmaz herhal çekılıs işini yarın yada pazar halletsekmıkıneee ne dersınız
komposto hoşaf dediniz, kuru kayısı vardı aklıma geldi gittim onu ıslattım. Ama yemek yok akannehir. Kocişe desem de dışardan bişey alsa dedim, telefonu kapalı. Sisi bırakıp yemek yapasım gelmiyor. Banane banane. Ne bulursak onu yeriz :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?