2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben kaçar gunduzki misafirleirmden kalan ikramlarla bi postada akşam misafiri agırlıyacagım. oglum nerdeyse sunnet olacak halabebek görmeyey geliyorlar...diyorum bebeklkden çıktık kocaaaa adam olduk:))

gözumun önunden lahmacunlar uçuyor eşimi arayıp istedim bu yagmurdagidemem dedi sanki yürüyerek gidecekde..heyyy Allahım bu adam bazen bu üşengeç halleriyle beni çıldırtıyor. iyiki kadınomamaış hee. üşendiğinden çocukda dogurmazdı bu....delikafadulden

kalkıp bi hamur açayımda ev lahmacunumu yapayım dermişim...neyhsem bakalımpaket servis numarasına ulaşmaya çalışıyorum. umarım bulurum ve yerim. çok pis canım çekti..zaten gecende baş dönmesi ve kusma yaşadım yoksa yoksa....................delikafadulden

şu an bir elini koynuma sokmuş öyle masum ve öyle muhtaç ki bana ama asıl ben ona muhtacım,onsuz olamam artık,yapamam Rabbim ayırmasın bizi yavrularımızdan
amiiin hepimz bin bir sorun la karşılaştık inşlah burada onların nice mutlu günlerini paylaşırız
annemde de varmı kimi doktor ilaç verdi kimi si sigara tavsiye etti .problemi 2yıl önce çözdük strestenmiş .şuan stressiz sanmayın şimdi tansiyona çevirdi
uykusuz bir gece gecirdik buarada teomanin sumuk problemi bitmedi, katilarak agladi, tum huysuzlugu ustundeydi
burnu tikli olanlara tonimer disinda bisey onerdimi doktorunuz??
tonimer ney furkanda hala gripte
bahsettğin çorbanın tarifini verebileckmisin ben biaz tedirginimde
allam kızım ne bulursa ya kemııyor ya emıyor,battanıoyeyi zor kurtarıyorum yatagın kenareına sıkıstırarraaak.yoksa kaptıgı yerde emıyor
ay ewet bide hergören aç bu aç nevar biraz emzirsen demiyomu deliriyorm
efrriimmm sen çekilişte yokmsuunn belkiim bana çıkarsın sana bir çuval bulgur yollamayı düşünüyorummm delikafadulden
:roflol:allah szide güldürsün
neden normal yoğurt verilmiyo ben çok tedirginim birtürlü başlayamadım ek besine şu
elma püresinide yemiyo ya.hazır meyve püresinide sevmedi.şimdi bu hç bişey yemezmi
ulen bi cagla sikel gibi olamadik hatiun dogum yaptiktan 1.5 ay sonra podyuma cikmis, 0 gobek((
ben bi ara yetişiyodum çağla şikele bir ay önce tam hamile olmadan önceki kiloma dönmeye 2kilo kalmıştı.ama furkanda zayıf ladı sütümde kesilince hücuuuum eetim yicekleremafoldumben
babanemi yoğun bakıma almışlar..nefes problemi varmış..canım çok sıkkın
seçilim geçmiş olsun üzülme inşallah çabuk iyileşir .
kızıma elbise giydirince resmini çekim dedim kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

canım benm ya maşallah annesi bu şekeri yemek serbestmi prensesim benm
aaaayyyyy hatırlamak istemiyorum bide o sırada kocam olacak herif gelip kötü kötü bakınca sanki bilerek ağlatıyorum kötükedihüso
aynanın karşısında oynuyoruz bz hafifçe kolllarından sallıyınca sırıtıyo.uzanıp dizlerimle hafif havaya kaldırıyorum.bide uzanmışken elinden tutup ayağa kalkmayı çok sewiyo

biz artık daş gb değilmyz.şimdi kocamızda bölemi düşünüyodurmafoldumben

banane ya yine onca karıya 100çekerim :teytey:
hem benm kocişte benm kadar göbekli:dance:

Ayyyyneen lahmacun görüyorum her yerde. cokacimcoook kociş teli kapatmış. işten çıkınca arar inşallah.

bzi kimse görmeye gelmiyo artık üzülüyorm öncede çoğu kişi gelmedi.tutamıyorm kendimi yine konu eşimin ailesine ve hayırsız arkadaşlarıma geliyo

biz artık daş gb değilmyz.şimdi kocamızda bölemi düşünüyodurmafoldumben

Valla seni bilmem hayatım ama ben orman kadınına döndüm. Saçımın beyazları bir karış çıktı. Kaşlar birleşecek nerdeyse. Diğer yerleri kendimden bile gizliyorum. :kedi: Vakit bulamıyorum. İnşallah yarın kızım uzuuunca bir uykuya dalar da ben de fırsat bulurum.

Ayyyyneen lahmacun görüyorum her yerde. cokacimcoook kociş teli kapatmış. işten çıkınca arar inşallah.

aay inanmıyorum ben bu yemek işini nie böle unutuyorum ya insan yemek yemeyi unuturmu sabah furkan izin vermiiyo sonra dalıp gidiyorm.
ne pişircem şimdik ben

ya şu kurbanlık etler ne kadar yağlı
burada bz kombmz bozuktu 220tl gelmiş fatura battık daha akika kurbanını kescektik

Ayşinim tüm cevapların ıcın tek tek tesekkur ederım.. onu da denerım arkadasım saolasınız.

Valla sız oldugunuz surece benım sırtım yere gelmez.. Allah razı olsun hepınızden tek tek..

Rica ederim, bende herkesten o kadar çok şey öğrendim ki burada

Offf çok lezzetli olmalı..
Ama lahana gaz yapmaz mı ya? Bebiklere süt yapalım derken gaz yapmayalım fisfisfis

efrriimmm sen çekilişte yokmsuunn belkiim bana çıkarsın sana bir çuval bulgur yollamayı düşünüyorummm delikafadulden
seni ben ısırırım gadın
sadece 6.5 kilo almış totalde.akannehir
ona da bu yakışırdı.bu arada benim kiki pmpam var ve ikisinin de kutusundan yedek conta dediğin şeyden var.senin de vardır onları da kullansaydın.ben deneyeceğim iyiki söyledin
babanemi yoğun bakıma almışlar..nefes problemi varmış..canım çok sıkkın
Allah şifa versin canım.
kızıma elbise giydirince resmini çekim dedim kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

nevanın elbisesinden.çok yakşmış güle güle giysin
nereye kaçasın geiyor dağlara mı.dağlar kızı efrim
yok öyle bir şey bu bir geçiş süreci.ben durumumu anatyım sana her zamankinden daha fazla yedim.buna rağmen eski miktara ulaşamadım.100 cc azalma oldu gündüz. geçecek inanıyorum.ben de bir vişne kmpostosu yapayım barim.ayvayı sebmiyom
maşallah deryacım.daha iyi olur inşallah.yarın biz gideceğiz.işe başlamam nasıl etkiledi bakalım.

eyvallah.ben de yarın doktora soracağım.yeni doktora değiştirdik doktoru
canımsın sen yaaa.zekana hayranım
laelaelaelaelaelülülülülülü yazzık kıııııııızzz
ama cidden biara bende sut lsun diye neredeyse mok yicek duruma gelmistim, hayir yapiyo deseler yicektim..
asıl ben seni yerim:gitme:
pazar uyaparız cekılısı dıodum ama bılmem beklerız dahada olmazsa,dilek kımdı bılemedım :sm_confused:

maviş

kiki pompası ne? aklıma kötü şeyler geliyor kaydirigubbakcemile3

Jenny bizim bebişler aynı doğumlu, sen yoğurt, elma suyu vs... başladın mı? Nasıl veriyorsun ek gıdayı?

canım başladım azar azar - şöyle her gün çeyrek meyve suyu - bir gün elma bir gün armut bir gün havuç (ama elmaya ara verecem inanılmaz gaz yapıyo eceye) meyva suyunu iki öğün arası dedi doktorun biri ama ben öğlen 12 de sütünü hemen içtikten sonra veriyorum kaşıkla - bunun dışında akşam yatmadan önceki öğün sütlü pirinçli muhallebi veriyorum - şimdilik yarım doz ve süt içiriyorum peşinden ama haftaya artık tam doz yapıp süt içirmeyecem - aslında söylemeye korkuyorum ama 9 gibi uyuyo ve taa sabah 5 te uyanıyo nazar değmesin yani epey tok tutuyo muhallebi
ayrıca haftaya yoğurda da başlasam mı diye düşünüyorum
aslında doktor sadece muhallebiye izin verdi ben öyle kafama göre azar azar başlattım ki alışsın - bunun dışında günde 700 cc kadar anne sütü alıyo
sen nasıl yapıyosun başladın mı bişeylere

pervin ya ben mamiye calpol aldırtmıştım evde bulunsun diye acil ateş vs olursa eczacı teyzemiz demişki bebek kaç aylık 4 demiş..biz 8 aydan önce önermiyoruz karaciğerleri için tehlikeli demiş çok çok mecbur kalırsanız yarımkaşık olablir demiş sen niye iki kaşık verdn anlamadım ateşimi var acil bir durummu?dikkat et kuzummm yaa ecoşa bişey verirken seviyom siziiii

ya kızlar ben pek fazla giremiyorum benim oğlan biraz yaramaz sanırım girsemde okuyup çıkıyorum hemen
benide alın listeye bende çekilişe katılmak isterim

efrimm efrimmmm al çocuğu miami adalarına falan gidin he bacım olarmı yaz gelince buralara ararız sizi geri gelirsinizz
sakınan göze çöp batar misalii
evini ısıt güzelce oğlunu yıka masajlar yap oyna emzir cıbıldak cıbıldak azıcık rahat etsin yavrucakk
delümusun gadınnn çocuğu rahat bırakk
hem en son mok temizliyodunnn sözde çaldıracaktın kalkıp gelecem izmirlere haaaa CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…