hem buarada pervıncım sen kesın katılamıyonmu cekılıse
nurdan gibi bı yöntemın varsa(yanı trden gelıp gıtcek bırı varsa yakın zaman içinde ölede yapabılırız.)
galıba sen verıceksın bıze numaralarımızı.eger katılmıyorsan çekılıse
hem buarada pervıncım sen kesın katılamıyonmu cekılıse
nurdan gibi bı yöntemın varsa(yanı trden gelıp gıtcek bırı varsa yakın zaman içinde ölede yapabılırız.)
galıba sen verıceksın bıze numaralarımızı.eger katılmıyorsan çekılıse
canım başladım azar azar - şöyle her gün çeyrek meyve suyu - bir gün elma bir gün armut bir gün havuç (ama elmaya ara verecem inanılmaz gaz yapıyo eceye) meyva suyunu iki öğün arası dedi doktorun biri ama ben öğlen 12 de sütünü hemen içtikten sonra veriyorum kaşıkla - bunun dışında akşam yatmadan önceki öğün sütlü pirinçli muhallebi veriyorum - şimdilik yarım doz ve süt içiriyorum peşinden ama haftaya artık tam doz yapıp süt içirmeyecem - aslında söylemeye korkuyorum ama 9 gibi uyuyo ve taa sabah 5 te uyanıyo nazar değmesinyani epey tok tutuyo muhallebi
ayrıca haftaya yoğurda da başlasam mı diye düşünüyorum
aslında doktor sadece muhallebiye izin verdi ben öyle kafama göre azar azar başlattım ki alışsın - bunun dışında günde 700 cc kadar anne sütü alıyo
sen nasıl yapıyosun başladın mı bişeylere
canannn
kompostu ile hoşafın farklı yiyecekler olduğunu ilk kez senden duyuyorum bacımmm
pervin ya ben mamiye calpol aldırtmıştım evde bulunsun diye acil ateş vs olursa eczacı teyzemiz demişki bebek kaç aylık 4 demiş..biz 8 aydan önce önermiyoruz karaciğerleri için tehlikeli demiş çok çok mecbur kalırsanız yarımkaşık olablir demiş sen niye iki kaşık verdn anlamadım ateşimi var acil bir durummu?dikkat et kuzummm yaa ecoşa bişey verirken seviyom siziiii
kız komposto kavanozda olur - kaynatırsın kaldırırsın kışın yersin - hoşav taze yapılır tencerede kaynatır bardağa koyar içersin sositososito
aaaaaaaaaa niye aşı olunca ateşi çıkarsa verin diyolar ...ya bu ilaç doktor işinden anlayan varsa banada haber versin birinin ver dediğini diğeri verme diyo herhal bunların okudukları okula göre değişiyorCADIARZU ne dersiniz hepsi dohtur ama :uhm:pervin ya ben mamiye calpol aldırtmıştım evde bulunsun diye acil ateş vs olursa eczacı teyzemiz demişki bebek kaç aylık 4 demiş..biz 8 aydan önce önermiyoruz karaciğerleri için tehlikeli demiş çok çok mecbur kalırsanız yarımkaşık olablir demiş sen niye iki kaşık verin anlamadım ateşimi var acil bir durummu?dikkat et kuzummm yaa ecoşa bişey verirken seviyom siziiii
sağol canım ..deryacım canım çok sevindim maşallah yusufa.
slm oğlum yine uyudu bende deldim
ilkkez duyuyorm bende amma cahalım
slm oğlum yine uyudu bende deldim
canancim sutlu pirincli muhallebiyi nasi yapiosun bende yatmadan 1 saat once veriorum oncesinde 1 saat oncede emzirmis oluyorum / sutlu pirincli mma aldim 30 ccim ya yedi ya yemedi artik mamalari yemio aksamlari// ilk gunler dibini goruyodum tabagin/ ne oldu bilmiyorum bende israr etmiorum sizlandigi yerde birakiyorum
sende mi belmaaaa???kiki pompası ne? aklıma kötü şeyler geliyor kaydirigubbakcemile3
bisim de var gerekirse giyerizşevvalin elbiseye bittim o an yaho kucağımdaydı dikti gözleri pcye salyaları falan aktı
dedim oğlum ne oluyorrr neva görmesinnnn
maşallah şevvaleee
doğrukız komposto kavanozda olur - kaynatırsın kaldırırsın kışın yersin - hoşav taze yapılır tencerede kaynatır bardağa koyar içersin sositososito
bzmk bugün beni mahfetti ve yine uyandı galiba sanki kakasını yapamıyo sıkıyo kendini bide ağlıyo .enson dün sabah yapmıştıdün bu satte oğlumu uyuttum...sonra akşam uyku saatinde yine yatmak istedi ama dalamadı 5 saat ayağımda salladım kafayı yimek üzereydim..şimdi uyanık uyutmam istesede gerçi bu gün saat 18:30 kalktı yatmaz 1.5 saat zırt pırt uynarak uyudu...
ben hazır aldım milupanın sütlü pirinçlisini - 45 gr toza 130 cc su ekleniyo yediriyorum
bugün de elma şeftali püresi aldım meyva suyu niyetine verecektim sevmedi hiç - 2 defa denedim birkaç saat ara ile vermeye - yok anam istemiyo -kendim yiyecem ::)
birde sütlaç aldım milupanın organik sütlaçını akşam onu yedircem bakalım beğenecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?