2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

şevvalin elbiseye bittim o an yaho kucağımdaydı dikti gözleri pcye salyaları falan aktı
dedim oğlum ne oluyorrr neva görmesinnnn
maşallah şevvaleee

ben ekilise katilmiyorum canim/yazdigin siraya goreye tektek kagit ceker karsilarina yazarim kim kime cikti

maşallah şevvale kocaman oldu valla bizim yavrular..
gpsy yahya nsl oldu canım geçtimi yüzündeki kızarıklıklar

canancim sutlu pirincli muhallebiyi nasi yapiosun bende yatmadan 1 saat once veriorum oncesinde 1 saat oncede emzirmis oluyorum / sutlu pirincli mma aldim 30 ccim ya yedi ya yemedi artik mamalari yemio aksamlari// ilk gunler dibini goruyodum tabagin/ ne oldu bilmiyorum bende israr etmiorum sizlandigi yerde birakiyorum

bu arada okuduğum kadarıyla nurdan ve eylemin kuzularında burun tıkanıklığı sorunu varmış
malesef bizdede var benimki sizlerden dahamı kötü bi durum acaba alerjik rinit varmış yavrumda
nefes alırken hırıl hırıl burnu yani burun mukozasında iltihap varmış yünlü kullanma odanı sık sık havalandır dedi ağızdan damla burundan sprey verdi ama pek fayda göremedim hala hırıltı devam ediyor yarın kontrole götürücem bakalım ne diyecek doktor

himm bizde cocuk drumuzka sormustuk tr deyken o vermisti / dun cok mizmizdi sizlanmasi vardi sefil etti beni 1 cay kasigi verdim midesi bulandi yine kustu yediklerini sonra bende 1 cay kasigi daha verdim yoksa ateslenmedigi surece vermiyodum simdiye kadarda toplasan bunla beraber 5 cay kasigi icmemistir/ ama yinede dikkat ederim saol hayatim bizde seni cok sevioruz

mercimekim geçmiş olsun ...rabbim acil şifa versin ..
dide sizde yarın güzel haberlerle gelirsiniz inşallah..

aaaaaaaaaa niye aşı olunca ateşi çıkarsa verin diyolar ...ya bu ilaç doktor işinden anlayan varsa banada haber versin birinin ver dediğini diğeri verme diyo herhal bunların okudukları okula göre değişiyorCADIARZU ne dersiniz hepsi dohtur ama :uhm:
deryacım canım çok sevindim maşallah yusufa.
sağol canım ..
slm oğlum yine uyudu bende deldim

ilkkez duyuyorm bende amma cahalım

bend ecahalım yeni duydum bana göre ikiside aynıydı ama ben öyle biliyordum:roflol:

slm oğlum yine uyudu bende deldim

dün bu satte oğlumu uyuttum...sonra akşam uyku saatinde yine yatmak istedi ama dalamadı 5 saat ayağımda salladım kafayı yimek üzereydim..şimdi uyanık uyutmam istesede gerçi bu gün saat 18:30 kalktı yatmaz 1.5 saat zırt pırt uynarak uyudu...

ben hazır aldım milupanın sütlü pirinçlisini - 45 gr toza 130 cc su ekleniyo yediriyorum
bugün de elma şeftali püresi aldım meyva suyu niyetine verecektim sevmedi hiç - 2 defa denedim birkaç saat ara ile vermeye - yok anam istemiyo -kendim yiyecem ::)
birde sütlaç aldım milupanın organik sütlaçını akşam onu yedircem bakalım beğenecek mi

bugn eşim sinamaya gidelim dedi furkanı kimseye bırakamadık gidemicez senağlama.çok üzüldüm ya bir haftadır kayınvalidemlerdeydik şehr dışından geldiler die gelip giden var
2güdürde evdeyim çok bunaldım ve yapcak hiç bişey yok
bi kaç günede evde tamir olucak yerler kazılcak ben bebekle naparım bilmiyorm
doğalgaz yanmazsa kayın valideme geçerim heralde
sonra yine başlarız eşimle tartışmaya oooof of ben napıcam üf yine depresyona giriyorm
bi çıkamadım zati
szde bıkmışsınızdır şimdi benden
ama napıyım beni çok boş bırakıyosunuz

şimdi atv haberde bizim serap ve ada yı gördüm
yavrucak çekimlerden yorulmuş uyuya kalmış annesinn kucagında.. serapda çıtır anne maşallah fıstık kibin:)

kiki pompası ne? aklıma kötü şeyler geliyor kaydirigubbakcemile3
sende mi belmaaaa???
şevvalin elbiseye bittim o an yaho kucağımdaydı dikti gözleri pcye salyaları falan aktı
dedim oğlum ne oluyorrr neva görmesinnnn
maşallah şevvaleee
bisim de var gerekirse giyeriz
kız komposto kavanozda olur - kaynatırsın kaldırırsın kışın yersin - hoşav taze yapılır tencerede kaynatır bardağa koyar içersin sositososito
doğru

bzmk bugün beni mahfetti ve yine uyandı galiba sanki kakasını yapamıyo sıkıyo kendini bide ağlıyo .enson dün sabah yapmıştı

bende alıyım dicem ama nasıl evde hapis hayatı sürmekteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…