evet bızım doktorda calpol önermıyorum dedı,cok zorda kalırsan minoset şurup yazıyom 1 çay kasıgı içir dedı.pervincğimide panık etmeyelımde yok yere,bidaha içirme pervın cok zorda kalmazsanpervin ya ben mamiye calpol aldırtmıştım evde bulunsun diye acil ateş vs olursa eczacı teyzemiz demişki bebek kaç aylık 4 demiş..biz 8 aydan önce önermiyoruz karaciğerleri için tehlikeli demiş çok çok mecbur kalırsanız yarımkaşık olablir demiş sen niye iki kaşık verdn anlamadım ateşimi var acil bir durummu?dikkat et kuzummm yaa ecoşa bişey verirken seviyom siziiii
tamam eklerım canım ama şu sıralar gunde 1 defada olsa ugrada cekılıs heran olabılır,kime cıktın kıme yolıcan öğrenırsın,adres falan karısıklık olmasın yerimseniben eklıyorum hemenya kızlar ben pek fazla giremiyorum benim oğlan biraz yaramaz sanırım girsemde okuyup çıkıyorum hemen
benide alın listeye bende çekilişe katılmak isterim
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 neva duymasın.senıun yahoda cok fena yannıs,kac kız idare edıcek aynı andalülülülülülüşevvalin elbiseye bittim o an yaho kucağımdaydı dikti gözleri pcye salyaları falan aktı
dedim oğlum ne oluyorrr neva görmesinnnn
maşallah şevvaleee
ok canım yerimsenibenminiş
özelden pervine msj çakk listeyi yolla o sana dönüş yapar müsait oluncaa
maşallah şevvale kocaman oldu valla bizim yavrular..
tubacım maşallah şevvale.ne tatlı olmuş öyle.elbisesi harika...
tamam şeker.mavişide eklım listeye son durumu bıldırırım sana.yarında gıren olur belkı.yarın aksam üstü falan atarım sana msjben çekilise katilmiyorum canim/yazdigin siraya goreye tektek kagit ceker karsilarina yazarim kim kime cikti
gecmıs olsun canım.alerjık rahatsızlıgı varsa dogru bı doktor bulun derım.çünkü yok yere yanlıs ilaç kullanmasın yavrucak.bu arada okuduğum kadarıyla nurdan ve eylemin kuzularında burun tıkanıklığı sorunu varmış
malesef bizdede var benimki sizlerden dahamı kötü bi durum acaba alerjik rinit varmış yavrumda
nefes alırken hırıl hırıl burnu yani burun mukozasında iltihap varmış yünlü kullanma odanı sık sık havalandır dedi ağızdan damla burundan sprey verdi ama pek fayda göremedim hala hırıltı devam ediyor yarın kontrole götürücem bakalım ne diyecek doktor
maviş83 geçmiş olsun
aa gercektenmııışimdi atv haberde bizim serap ve ada yı gördüm
yavrucak çekimlerden yorulmuş uyuya kalmış annesinn kucagında.. serapda çıtır anne maşallah fıstık kibin:)
bizde aptamil armutlu portakallıyı beğendik ama hala iki bilemedin üç çorba kaşığını zor yiyor ...elma şeftaliye 1 tane bebe bisküvisi kat deneben hazır aldım milupanın sütlü pirinçlisini - 45 gr toza 130 cc su ekleniyo yediriyorum
bugün de elma şeftali püresi aldım meyva suyu niyetine verecektim sevmedi hiç - 2 defa denedim birkaç saat ara ile vermeye - yok anam istemiyo -kendim yiyecem ::)
birde sütlaç aldım milupanın organik sütlaçını akşam onu yedircem bakalım beğenecek mi
niye bıkalım sorunlar paylaşıldıkça azalır ...bugn eşim sinamaya gidelim dedi furkanı kimseye bırakamadık gidemicez senağlama.çok üzüldüm ya bir haftadır kayınvalidemlerdeydik şehr dışından geldiler die gelip giden var
2güdürde evdeyim çok bunaldım ve yapcak hiç bişey yok
bi kaç günede evde tamir olucak yerler kazılcak ben bebekle naparım bilmiyorm
doğalgaz yanmazsa kayın valideme geçerim heralde
sonra yine başlarız eşimle tartışmaya oooof of ben napıcam üf yine depresyona giriyorm
bi çıkamadım zati
szde bıkmışsınızdır şimdi benden
ama napıyım beni çok boş bırakıyosunuz
ya hadi bakalım adacık alkisalkisalkisşimdi atv haberde bizim serap ve ada yı gördüm
yavrucak çekimlerden yorulmuş uyuya kalmış annesinn kucagında.. serapda çıtır anne maşallah fıstık kibin:)
ve sonunda kakasını yaptı:lepi:
ne kadar iğrenç şeyler için çabalıyorum ya
ben bu hallere düşecek kadınmıydım
bi gaz çıkarsın die 10 takla atıyoruz
geçen gün misafirin yanında oğlum gaz çıkardı eşim şöle içten bi ooooh sonunda dedi ay nasıl utandım
şimdi atv haberde bizim serap ve ada yı gördüm
serapmi vardi tek yoksa baska annelerd varmiydi
kızlar noliii ben fransız kaldım biraz sositososito
serap huggıes reklam yıldızı oldu kızıyla
aaaaaaakannehirhaberim yok olmaz tabi ayda bi kere girersem topiğe :bbo:
eeeee reklamlardamı oynayacak şimdi
emrah evde yok cnim sıkılıo yedıklerım topkek sut peynır ekmek, cokokrem ekmek hepsıde sırayla ara vermeden. dhada yıycek potansıyel varda evde abur cubur kalmamıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?