2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet bızım doktorda calpol önermıyorum dedı,cok zorda kalırsan minoset şurup yazıyom 1 çay kasıgı içir dedı.pervincğimide panık etmeyelımde yok yere,bidaha içirme pervın cok zorda kalmazsan
ya kızlar ben pek fazla giremiyorum benim oğlan biraz yaramaz sanırım girsemde okuyup çıkıyorum hemen
benide alın listeye bende çekilişe katılmak isterim
tamam eklerım canım ama şu sıralar gunde 1 defada olsa ugrada cekılıs heran olabılır,kime cıktın kıme yolıcan öğrenırsın,adres falan karısıklık olmasın yerimseniben eklıyorum hemen
şevvalin elbiseye bittim o an yaho kucağımdaydı dikti gözleri pcye salyaları falan aktı
dedim oğlum ne oluyorrr neva görmesinnnn
maşallah şevvaleee
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 neva duymasın.senıun yahoda cok fena yannıs,kac kız idare edıcek aynı andalülülülülülü
miniş
özelden pervine msj çakk listeyi yolla o sana dönüş yapar müsait oluncaa
ok canım yerimseniben
maşallah şevvale kocaman oldu valla bizim yavrular..
tubacım maşallah şevvale.ne tatlı olmuş öyle.elbisesi harika...

saolun kızlar yerimseniben
ben çekilise katilmiyorum canim/yazdigin siraya goreye tektek kagit ceker karsilarina yazarim kim kime cikti
tamam şeker.mavişide eklım listeye son durumu bıldırırım sana.yarında gıren olur belkı.yarın aksam üstü falan atarım sana msj
gecmıs olsun canım.alerjık rahatsızlıgı varsa dogru bı doktor bulun derım.çünkü yok yere yanlıs ilaç kullanmasın yavrucak.

ya bu calpol thylol ve minoset hepsi okuyun üzerini 120mg parasetamol içeriyor ne fark varki:uhm:

Son düzenleme:
ve sonunda kakasını yaptı:lepi:
ne kadar iğrenç şeyler için çabalıyorum ya
ben bu hallere düşecek kadınmıydım
bi gaz çıkarsın die 10 takla atıyoruz
geçen gün misafirin yanında oğlum gaz çıkardı eşim şöle içten bi ooooh sonunda dedi ay nasıl utandım

şimdi atv haberde bizim serap ve ada yı gördüm
yavrucak çekimlerden yorulmuş uyuya kalmış annesinn kucagında.. serapda çıtır anne maşallah fıstık kibin:)
aa gercektenmııı

çekilişe katılanlar
1.tugba
2.gülistan
3.taze burcu
4.özlem
5.evrim
6.kayra
7.derya
8.canan
9.elif
10.meltem
11.sibel
12.defnedamla
13.ayşin
14.esra
15.kaçak nevin
16.nurdan
17.belmaa
18.seçil
19.mavişş

kızlar daha topiğe ugramayan varmı hatırladıgınız.nazanla esrako var aaa esra gırcem demıstı dımeeee

bizde aptamil armutlu portakallıyı beğendik ama hala iki bilemedin üç çorba kaşığını zor yiyor ...elma şeftaliye 1 tane bebe bisküvisi kat dene
niye bıkalım sorunlar paylaşıldıkça azalır ...
şimdi atv haberde bizim serap ve ada yı gördüm
yavrucak çekimlerden yorulmuş uyuya kalmış annesinn kucagında.. serapda çıtır anne maşallah fıstık kibin:)
ya hadi bakalım adacık alkisalkisalkis

neden iğrenç olsun daha doğrusu konu bebek olunca neden olsun dimi yerimseniben..

emrah evde yok cnim sıkılıo yedıklerım topkek sut peynır ekmek, cokokrem ekmek hepsıde sırayla ara vermeden. dhada yıycek potansıyel varda evde abur cubur kalmamıs

emzıgı bırakan cocuga emzık alıstırdım sımdı cıkarmıo uykusunda cekmeye calıstım sımsıkı emıo tırstım uyanır dıe geldım hala atmamıs ya uff

emrah evde yok cnim sıkılıo yedıklerım topkek sut peynır ekmek, cokokrem ekmek hepsıde sırayla ara vermeden. dhada yıycek potansıyel varda evde abur cubur kalmamıs

yavaş pervin depresyonamı giriyonuz kızlar sende Efrim gibi bulgur yap koy önüne abur cubur yerine daha iyi olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…