yavaş pervin depresyonamı giriyonuz kızlar sende Efrim gibi bulgur yap koy önüne abur cubur yerine daha iyi olur....
saat 10bucuk burda:) mutfak dandını toplayasım yok aslında heryer oyle ama canım ıstemıo yapmak ya . nası yemek yapayım emrahın gec glcek olmasıda ısıme geldı yemek yapmadım dunden kalanda anca bana yettı zaten mısafırlıktede goturdum. hıcbısı yapasım yokkı :)
agzından emzıgı cekmeye calıstım bırakmadı kımıldadı.. kafası terlemıs ensesı terlemıs sırtı buz gıbı ustunu actım bı kat ama bılemedım
açma bence üşütür az yan çevir sırtını ört rahatlar
sen napıosun yusufumu sallıosun
altını değiştim şimdide kucağımda...tek elle yani ama durmuyor sıpa bağırıyor öyle hıçkırıyor..
yan yatıo zaten uyanmıstı uyuttuktan 45dk sonra acıkmıs emzırdım sızdı yan yatırdım gaz cıkarmadımda kusuyo ya buaralar ondan yan yatırıorum ama duz buluom hep :) hatta capraz bıle buluyorum. orttum tekrar
bıde gecelerı cok oksuruyo yanı tıkanıo gıbı kusuyo gıbı , emrahla ıkımızde fırlıos yataktan tavana yapıscaz bıgun ya hemen sırtına vuruyorum ama gozu kapalı uyumaya devam edıo
bende aynı durumdayım bağırıyor
Yaklaşık 1,5 aydır üzerinde çalıştığım proje bitti gibi..
Bu gece kızımı uyuttuktan sonra son eksiklerini tamamlayacağım veee bir sonraki işe kadar tüm vaktim yavru kuşumun olacak kaydirigubbakcemile2 Nerden baksan bir hafta sürer boşluğum. Çok mutluyum opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?