2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

asagıda kac kısı var kımse yazmıo nerde bu mıllet yahu kırkyılın bası rahattayım kımse yok

evrım kesın bulgur pılavı hosaf goturuyodur
gypsy yahoyu kucagınd gazedırıodur yada mama yedırıodur
tazede bulgur yıyodur
pınky lahmacunları goturuyo
nurdan askına hasret kaldı onladır
mınıs hem sevvalı oynatıo hem yazıo
elıf hasmetmasaplarından kurtulma planları yapıodur yada flut calıodur

yavaş pervin depresyonamı giriyonuz kızlar sende Efrim gibi bulgur yap koy önüne abur cubur yerine daha iyi olur....

saat 10bucuk burda:) mutfak dandını toplayasım yok aslında heryer oyle ama canım ıstemıo yapmak ya . nası yemek yapayım emrahın gec glcek olmasıda ısıme geldı yemek yapmadım dunden kalanda anca bana yettı zaten mısafırlıktede goturdum. hıcbısı yapasım yokkı :)

agzından emzıgı cekmeye calıstım bırakmadı kımıldadı.. kafası terlemıs ensesı terlemıs sırtı buz gıbı ustunu actım bı kat ama bılemedım

zaman farkını unuttum otur anam o saatte mutfağa girilmez yemek yapmak için ..

açma bence üşütür az yan çevir sırtını ört rahatlar

yan yatıo zaten uyanmıstı uyuttuktan 45dk sonra acıkmıs emzırdım sızdı yan yatırdım gaz cıkarmadımda kusuyo ya buaralar ondan yan yatırıorum ama duz buluom hep :) hatta capraz bıle buluyorum. orttum tekrar

bıde gecelerı cok oksuruyo yanı tıkanıo gıbı kusuyo gıbı , emrahla ıkımızde fırlıos yataktan tavana yapıscaz bıgun ya hemen sırtına vuruyorum ama gozu kapalı uyumaya devam edıo

kusuyorya gazını mutlaka çıkar derim gaz çıkmayıncada kusabiliyorlar...doğduğu günlerde yusuf ta baya kusuyordu bizde bir fırlıyorduk o günler geldi aklıma...nasılda geçti günler...

mamayı tam bitirmedi doymayıncada durmuyor yarım sat sonra kaşık maması yedirmeyi deneyeceğim bakalım..

Yaklaşık 1,5 aydır üzerinde çalıştığım proje bitti gibi..
Bu gece kızımı uyuttuktan sonra son eksiklerini tamamlayacağım veee bir sonraki işe kadar tüm vaktim yavru kuşumun olacak kaydirigubbakcemile2 Nerden baksan bir hafta sürer boşluğum. Çok mutluyum opuyorumnanaktan

kızlar ya yuzunuze surdugunuz nemlendırı varmı benım yuzum kupkuru napsam nemlenmıo hem kıstan hemde kalorıfer havası hemde buranın suyu mafettı cıldımı ıı bır nemlendırıcı tavsıyesı beklıorum yıkansa bıle durcak neutrgena el kremı gıbı:)

ohhh super 1 hafta hasret gıdereceksınız gozun aydın

aysın senın pekmezlı tarıfını bana bırı demıstı cokk onceden sıteye yazmıstım yapıodum ama sankı gaz yapıodu bendede cocuktada bıraktım sonra sımdı bıdaha ıctım sen yazınca bakalım ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…