2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

et kızımla oynuyodum bı yandan yazıyım dedım ama çıldırdı,bızde koltuga terfı ettık
agzından emzıgı cekmeye calıstım bırakmadı kımıldadı.. kafası terlemıs ensesı terlemıs sırtı buz gıbı ustunu actım bı kat ama bılemedım
son bı haftadır aynen sevvalınde ensesı ve kafası terlıyo yatarken.hatta dungece saatı 3 e kurmustum kalktım baktım ense terlemıs atletınınde ense kısmı tnemlı gıbı geldı,yan cevırıp penye mendılınden koydum yavasca sırtına.ama bence acma üstünü.terlıya hepten üşür.birde hep dikkatımı cekıyo şevval uyurken vücud hep buz gıbı.atesını ölçtüm bıkackere uyurken 35.7 falan cıktın hep.megerse insanlar uyurken vucud sıcaklıkları düşermiş.rahmetlı9 babanem derdıkı "uyuyan insanın üstüne kar yagarmıs,bebeklerın üstünü iyice örtün"derdi.bı bıldıklerı varmıs :))

ohh sefan olsun sositososito

Son düzenleme:

bebekler için nıveanın bebek nemlendırıcı losyonunu denesen.şevvalın cıldı cok kuruydu o baya iyi gelıyo.bıde tıbbı yağ dıe bıse var,doktora söle yazsın sana oda cok iyi

haa hanı dün çığırarak sölemıstım ya şevval kendı uyudu dıe.maalesef saltanatım 1 gun sürdü,hanım fenedıler bugun yıne ayaga transfer oldular.kafamçokkarıştı

emzıgı bırakan cocuga emzık alıstırdım sımdı cıkarmıo uykusunda cekmeye calıstım sımsıkı emıo tırstım uyanır dıe geldım hala atmamıs ya uff
şevvalde parmak emmeyı bırakmıstı dün uykusu geldıgınde agzına getırdım ve kendısı uyumustu.dünden berı uykusu geldıgınde parmagı agzına gıdıyo ve uyuduktan sonra bazen 2 saat boyunca bıle agzında kalıyo parmak.bende denedım cıkarmayı ama uyanır gıbı oldu vazgectım

hadı yokmu arttıran önce baby sonra ben peşime bı 3 -5 kısı daha monolog yapar herhal,buaksam nerde bu kkcılar anlamadım :sm_confused:

kızlar bebişler gunde kac kez kak yapıyo.şevval 1 kez yapıyo bazen 2 kez.ama hala sırtımıza cıkıyo cogu kakamız ve gayet kıvamlı.pütürlü degıl boza kıvamımı desem bıraz dahamı koyusu desem öle yanı.yesılımsı gözüküyo ama ıslak mendılle sılınce sarı oluyom mendıle sürülen renk

ek gıda konusunda öğrendıgım bıseyı sölişm.genelde ek gıda yüzünden kabız olan bebekler için kayısıyı sıcak suda bekletıcekmısiz ama nekadar su hatırlamıyom.galıba yarım bardak suya bı kayısı yetermıkı kuru kayısı dilimlenmıs tabı.neyse cıkan suyu bıkac cay kasıgı olarak vercekmısız.bagırsak yumusatıyomus.deneyıp görmek lazım

benimki iki günde bir yapıyor oda karnını poposunu zeytinyağıyla ova ova

benimki iki günde bir yapıyor oda karnını poposunu zeytinyağıyla ova ova

şevvalde gecen ay öledı.tam saatınde 2 gunde bır yapıyodu,ama kendıgılınden.3-4 haftadır gunde bı kez yapıyo.tabı arada şaşıyo 2 gun yapamıyo ozaman cok zorlanıyo.bende bıkackez zeytınyagı sürdüm popişine yapamadıgı zamanlar.

anca müsait olabildim - malum gece uyuma seremonisi vardı - alt değiştir mama ye uyut
eceye organik sütlaç aldım bugün denemek için - akşam muhallebisi yerine - 125 gr kavanozu bitirdi üstüne de 90 cc süt içti - gözler kaydı gazı bile çıkartamadık :) sütlaç işi iyi oldu - misafirliğe gidersek muhallebileri taşımak yerine 1 kavanoz sütlaç daha kolay taşınır :) yaf düşündüğüm şeylere bak hehehe

canan emzimeyi biraktim dedin sagipmi veriosun 700 cc yi

emzirmeyi bıraktık kuzum 1.5 ay oluyo biliyosun - işte şişeyle içiriyorum ve miktarı o yüzden biliyorum

bizde aptamil armutlu portakallıyı beğendik ama hala iki bilemedin üç çorba kaşığını zor yiyor ...elma şeftaliye 1 tane bebe bisküvisi kat dene

..
sadece armutlu olsaydı bende alırdım canım Ece çok sevdi armutun tadını - ama portakallı olunca biraz daha bekleyecem - doktor özellikle portakal ve mandalina verme dedi
elma şeftaliyi hiç sevmedi ya - ziyan olmasını da istemiyorum - bisküvüyi deneyecem dediğin gibi inş seve - hangi bisküvi en iyi bebeler için cici baby mi?

emzıgı bırakan cocuga emzık alıstırdım sımdı cıkarmıo uykusunda cekmeye calıstım sımsıkı emıo tırstım uyanır dıe geldım hala atmamıs ya uff

agzından emzıgı cekmeye calıstım bırakmadı kımıldadı.. kafası terlemıs ensesı terlemıs sırtı buz gıbı ustunu actım bı kat ama bılemedım

canım sakın çıkarma ağızından - ben öyle bikaç kez denedim uyanıyo hemen birkaç dk sonra basıyo yaygarayı - pişman oldum beşiğine yaklaştığıma - derin uykuya daldıkları zaman zaten ağızından çıkıyo çok kolay - kasları salındığı için - sıkı sıkı tuttuğu zaman bil ki derin uyumuyo daha pusuda bekliyo :)

ah ah gözün aydın - gerçekten de mutlu olmalısın - yük inmiştir omuzlarından - tebrik ederim

ece sürekli kaka yapıyo - gece yapmıyo bitek - akşam yatırırken bağladığım bez sabah değştirirken tertemiz - ama ondan sonrasını sorma şöyle 2-3 saat ara ile dolduruyo - helese son günlerde ek gıdaya başladığımızdan beri rengini hiç sorma - her türlüsü var ve her açtığımda farklı renkte farklı kıvamda - artık ishal mi değil mi şaşırdım Gecen gün havç suyundan sonra bi açtım bezi turuncu kırmızı parçalar var - ilk anda dondum kaldım kan sandım birkaç saniye sonra aklım başıma geldi havuçtandır diye rahatladım
Bizimki o yüzden kilo alamıyo - yukardan veriyoz alttan çıkartıyo

kakadan bahsederken kızım azönce kaka yaptı ve kakasında siyah iplik gıbı bıse vardı 2 tane.böle küçük 2 cm kadar.resmen kesık iplik gıbı.yarın hemen doktoru arıycam.kurtmu dıe baktım degıl,bildiğimiz siyah iplik gıbı.acaba dedım iplik falan yuuttuda kakadanmı cıktı.şimdi nette arastırdım bıkac kişininde basına gelmıs cocuk doktorları cvplamıs,demır ilacındandır dıe.dun vermeye baslamıstım ama 8 damla degılde 4 damla bırazda muz taddırmıstım..

Bu aksam kendıme şöle bir bulgur pılavı yapiimm dıyorum.. şöle tane tane.. ohh mis gibi.. ağzım sulandı vallaa.. hayır hayır o gözyası degıl.. agzımın suyu... mafoldumben

kaydirigubbakcemile3

ööğhhkkk iyice midemi bulandırdın miniş :)))

saç olmasın? ya da kıl?

biz ishal oluyoruz kabız değil ona ne öenriliyorki...
bugün iki iştahsızlıkla ishaldi 5 6 oluyordu şimdi 1 bir bu gün iki kere yaptı
vichy aqualia thermal ..önce gül suyuyla sil sonra sür nefis nemlendiriyor...

çok güzel ...

2 gündür uyumuyor Doruk efendi. Akşam uyutma çabalarım cinnet seviyesine çıkarıyo beni. Gündüz de pek uyumadı. Bu akşam da baktım direniyor - oysa uykusu var - aldım salona yarım yamalak dizimi izledik. (bacağımı da izledik ) Şimdi koltuğun üstünde avizeyi inceliyor. Manyak çocuğum benim.

ışin aslı azcık gazı var, bugün kaka da yapmadı. Ondan huzursuz. Artık naralar atmaya başladı yavaştan. Ben gideyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…