benimde azaldı sütüm umarım geçici bir süreçtir bu :gitme: bende bugün bulgurun kısır versiyonundan faydalanayım dedim ama tık yok heee ir şey oldu ama koca şiş bir göbek mafoldumbenO uyudu.. bende koltuga yıgıldım resmen şu an..
Gece sütü bir sağayım,bakıyım durumum ne dedım.. bır corba kasıgı ıkı gogusten ya cıktı ya cıkmadı.. Aptamıl ın evde gece maması vardı.. onu verdım Kuzey e.. sanırım evde gece maması bulundursam ıyı olacak artık..topıge yazdıktan sonra gıttım bır ayva yedım Canan dedı dıe, bıraz da hurma yedım Rosewıne dedı dıe.. sabaha kadar dolmus gogusler neysekı.. ama neredeyse 6 saat sonra doluyor.. elımden gelenı yapıyorum.. ama sanırımm bu süt işini başaramayacağım ben galıba
maşallah emeğinin karşılığını almışsın sevindirmiş kuzu seni opuyorumnanaktanmerhaba arkadaşlar ...sağlık ocağına gittik bugün gelişimimiz ne durumda bakalım dedik çok şükür uğraşlarımın ve uykusuz kalmamın karşılığını aldım oğlum kilo almış 69 cm.boy 41 cm kafamız olmuş..mamamızı yemeye başlamıştı üç gündürde aptamil kaşık maması yoğurt ve meyve püremizede az az başlamıştık...vitaminimiz ve efrimin sayesinde pekmez hem grip olmadan hemen atlatmamıza hemde iştahımıza iyi geldi....bu sabahta kahvaltıyı denedim azcık yedi ..insan mutlu oluyor birşeylerin yoluna girmesi çok iyi ..ama çok çektim sinirden ağladığım günler geceler oldu kaç kutu kaç biberon mamamız çöpe gitti ..
akannehir sırnaşık şeyannem yemek getircem sen yapma dedi. bulgur getirdi kaydirigubbakcemile3
daha ne olsun elinden geleni yapmışsın bende bunlardan fazlasını yapmıyorum sositosositoBEBEKLERİNİZLE OYUN OYNUYORMUSUNUZ???????????
biz yatakda yuvarlanıyoruz mıncıklıyorum öpüyorum konuşuyorum dizlerime koyup öpmeye çalışıyorumbirde uçak gibi elimle tutup gezdiriyorum. başka nasıl oynayabilerem????
sırnaşık şey bir tanede kız doğur tam olsun opuyorumnanaktanben kaçar gunduzki misafirleirmden kalan ikramlarla bi postada akşam misafiri agırlıyacagım. oglum nerdeyse sunnet olacak halabebek görmeyey geliyorlar...diyorum bebeklkden çıktık kocaaaa adam olduk:))
gözumun önunden lahmacunlar uçuyor eşimi arayıp istedim bu yagmurdagidemem dedi sanki yürüyerek gidecekde..heyyy Allahım bu adam bazen bu üşengeç halleriyle beni çıldırtıyor. iyiki kadınomamaış hee. üşendiğinden çocukda dogurmazdı bu....delikafadulden
kalkıp bi hamur açayımda ev lahmacunumu yapayım dermişim...neyhsem bakalımpaket servis numarasına ulaşmaya çalışıyorum. umarım bulurum ve yerim. çok pis canım çekti..zaten gecende baş dönmesi ve kusma yaşadım yoksa yoksa....................delikafadulden
5 kilo vermiştim ama sütüm azalınca iki gündür çok yedim sanırım 600 gram aldım.ya çok şişkoyum hiç birşey olmuyor.çok çirkin ve bakımsız görünüyorum.moralim sıfır.kilo verenler bir yardım etseniz....
nevam köylü halleriyel bile güzel elbiseye ne hacetttbisim de var gerekirse giyeriz
:roflol:ööğhhkkk iyice midemi bulandırdın miniş :)))
aynen yaa bence açamıyorum ne maillerimi ne faceboku sinir oldumkızlar facebooku açabiliyormusunuz?yoksa benim pc mi açmıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?