2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bi yandan yemekteyizi izliym bi yandan teoyu uyuttum bo yandanda burdayim ama icm uyuyo..yarin hafta sonu yuppiii..aama heryer kar biyere gidemicez..

off yaa benim canim feci sekilde baklava istiyor, nutella kavanozunun dibbini gormeye calisirken tibete yakalandim ama kesmedi, napsam ki??

insallah bu gece uyur ve uyutur.. gece anneme devrettim teoyu yarin sabah biraz uyuyayim:))o mamasini hazirlar verir, uyutur:))

yusufcukta uyumadı yatağında hala mıkırdanıp duruyor..kızımda uyumadı zaten o uyarttı sinir krizleri geçiriyorum şu anda pijamalarımı giydim tam yatmak için hazırlandım kızım anne su veririmisn sesiyle uyandırdı sıpayı..gerçi oda uyanmaya hazırmış...olan kıza oldu ona bağırdım sinirden...

ne güzel annen yanında o rahatlığı azda olsa bilirim insan güvendiği birisinin baktığını bilince uyuyabiliyor...

bu arada can sıkıntısından izlesene.coma girmiştim.bu serap çok alem kız ya ada lenanın her ay videosunu çekip yüklemiş maşallah boy boy.serap kızı artist yapacak zannımca

derya allah ayrdımcın olsun.biri beni delirtmeye yetiyor.yatağıma 5 aydır hasretim kuş tüyü gibi geliyor bana ama malesef...

bende monoloğa koşuyorum.geç yatcam kalkmasını bekliyorum emzircem.uyuyp uyanınca salak gibi oluyorum.40 dakikada bir kalkıyor.yarım saat oldu kaldı 10 dakika

5 kilo vermiştim ama sütüm azalınca iki gündür çok yedim sanırım 600 gram aldım.ya çok şişkoyum hiç birşey olmuyor.çok çirkin ve bakımsız görünüyorum.moralim sıfır.kilo verenler bir yardım etseniz....

benimde azaldı sütüm umarım geçici bir süreçtir bu :gitme: bende bugün bulgurun kısır versiyonundan faydalanayım dedim ama tık yok heee ir şey oldu ama koca şiş bir göbek mafoldumben
maşallah emeğinin karşılığını almışsın sevindirmiş kuzu seni opuyorumnanaktan
annem yemek getircem sen yapma dedi. bulgur getirdi kaydirigubbakcemile3
akannehir sırnaşık şey
daha ne olsun elinden geleni yapmışsın bende bunlardan fazlasını yapmıyorum sositososito
sırnaşık şey bir tanede kız doğur tam olsun opuyorumnanaktan
seçil çok geçmiş olsun..
bu aralar evimde kötü bir enerji var sanki önce süpürge sonra buzdolabı sonra çamaşır makinesi bozuldu :umursamaz: ayrıca özdenin emme seansları uzadı gece gece yarım saat meme emmesi beni çok yoruyor az geldiğinden mi acaba sütüm fisfisfis uykusuzum başım çok ağrıyor yatmaya gidiyorum alıntıları atlayarak yaptım zaten :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…