2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun.ömürde kaka yapamadı bugün çok ağladı.zeytinyağıyla karnını poposunu ovdum gaz çıkardı baya ve şimdi sızdı...

size de geçmiş olsun

canım kesin bi sıkıntısı vardır - dediğin gibi karnı ağırıyodur kakasını yapamıyodur ne bileim çişi yakıyodur var bişiler - sakin ol sabırlı ol

yok sakinim, arada Onur'a yıkıyom ihaleyi, öyle öyle uyuttuk. Tabii ıhlamurun da etkisi vardır sanırım :)

Oyy küçük paşa, kıyamam o avize seyredeni kaydirigubbakcemile3 Çıkarıver kuzum gazını da rahatla inşallah

arada salıyor gazı ama :)

hoşgeldin, özlettin kendini valla....

bu damla ise yaradi gibi acti burnunun nefes alabiliyor cok sukur..

aman iyi, sevindim. kıyamam ördeğime..

dorukcuk uyumadimi hala??ya ne varsa bu avizelerde bizde seviyoz cok..

çok şükür. IHlamur sayesinde :)

Oyyy, neler bekliyor bizleri tabi bir de bunlar var

eminim durumun benden çok iyidir (

Daş gibisin be, konuşma sen!

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 5 Misafir)
gypsyesra, keops35+, tazefasulye+

ohaa 5 misafirr
biri ayçada diğerli kimmm :umursamaz:

oğlum büyüsede birlikte çıkıp kartopu oynasakkk
geçen sene hamileyim diye çıkamadım daha doğrusu çıkacaktım engellendim mami tarafından dışarıda oynayan çocuklara camdan ağlayan gözlerle bakmıştımm ( ilk kez kar oynamaya çıkamadığım bir kış geçirmiştim ama bu sene mutlaka çıkacağımmm bayılırım kartopu oynamaya

alınmadın değil mi? çoğumuz yaşadık aynı şeyi biliyorsundur? ben de evde girmiyorum nevayla takılmak için.

yok canım benim,neden alınayım?dediğim gibi,duygularımdan ötürü kendimi suçladım bir ara.hamile kalamadığım dönemde bir arkadaşım Siyah Süt'ü vermişti okumam için.ben de "nasıl bir nimete sahip olduğunun farkında olmayan,nankör bir kadının yazdıklarını mı okuyacağım?" diyerek öfkeyle geri vermiştim kitabı.ne büyük konuşmuşum...

babanemi yoğun bakıma almışlar..nefes problemi varmış..canım çok sıkkın

geçmiş olsun.

Sana bennn hiç kıyamam, hıc kıyamam.

Hayatta hersey ınsan ıcın.. hersey ınsana yakısıyor.. oyle dusunme.

çok sağol,evet her şey biz insanlar için...

en son 2004 yılında kar gördüm desem... senağlama

gunaydınn

bugun yıne huzursuzlugu uzerınde. dun pekmezlı su ıctım sut yapan cayı ıctım kalan ayva kompostosunu ıctım oyle das gıbıde olmadım. ecede azcık emuıo bırakıo hele sabah uyanınca almadı kıl oldum anca uyutmaya calısırken 2 saat sonra fılan aldı. memeyı almadı dıe mama yaptım onuda yemedı. yıne hzursuzlugu var uyuturken aglama krızlerı gecırdı aldım ayagıma azck saladım susunca yatagın uzerınde yastıkla pıspısladım uyuduu ama nekadar surer bılmıyorum. hala sallanmak ıstıo ya ne mucadelecı kız bu boyle anlamadım..sanırım o ıctıgım cay onu boyle yapıo aynı bı oncekı gunku hareketlerı .

kaka konusuna gelınce dunden oncekı gun her emmeden sonra yaptı ama 2 gundur tık yok sabahları zeytınyagıda verıorum bısey cıkarmadı beklıorum yıne. dun gece mamada yemedı gecede uyandı 2-3 kez emzırdım herseferınde annesutu alsın dıe cunku karnının cok tok olmadıgını bılıodum.

ılk bebe yogurdumu mayaladım bakalım nasıl olcak .pastorıze sutten yaptım devam mamasından yapmıycam. normalde guzel yogurt mayalarım ayıptır soylemesı ama bbebeımın yogurdu nasıl olur bılmem

Anasonda olmalı bu karışımda evrim.Yarasın inşallah.

ama cidden biara bende sut lsun diye neredeyse mok yicek duruma gelmistim, hayir yapiyo deseler yicektim..
Ay canım benim kıyamam
Sağol canım Kıvanç ada çok geçmiş olsun size ne yazdı dr?
E aynı yollar bizdede vardır geçtik bu aralar normale döndü maşallah diyemde nazar etmityim. Spreyin adıda tonimer baby canım
bu damla ise yaradi gibi acti burnunun nefes alabiliyor cok sukur..
Hangi damlaymış bu yaa(bugün gece ememedi bile ku<um tıkanıklıktan.
Yarasa keşke canım ya.Nurdanın dediği gibi yemediğimiz içmediğimiz bi o kaldı valla.

doktordan geldik oğlumun heryerine baktı kulak burun boğaz ciğer hiçbirşeyi yokmuş çok şükür
burun hırlamasındaki sorunumz epey düzelmiş geçen gittiğimde burun mukozası iltihaplı demişti o geçmiş
burun içindeki solunum yeri biraz darmış ve bebişler henüz daha yeni yeni nefes alma tekniklerini öğrendiklerinden dolayı hırlama oluyormuş tabi birazda alerjik bi durum söz konusuymuş büyüdükçe düzelir dedi. şimdilik okyanus suyunu kullanmaya devam et dedi ve tabi yünlü şeyler kullanmayacakmışım odayı sık sık havalandıracakmışım neyse biraz rahatladım

bu arada topiğin en şişko bebişi hala sanırım benimki 8,5 kg olmuşuz boyumuzda maşallah 67cm olmuş ama boyumuza göre kilomuz iyiymiş ama tabi yaşıtlarına göre biraz iri bi bebek dedi anasına çekmiş napak

bende monoloğa koşuyorum.geç yatcam kalkmasını bekliyorum emzircem.uyuyp uyanınca salak gibi oluyorum.40 dakikada bir kalkıyor.yarım saat oldu kaldı 10 dakika
üç gecedir yusuf böyle 1 saat sabit uyumadık desem...ya unutkanlık dalgınlık onlarıda eklesem ..ama yine gaz sorunumuz hortladı onun için gündüzde durmuyordu tekrar metsile dayandık şimdi uyuyor bakalım bu gece nasıl geçecek...
bende veremedim kız 70 71arası gidip geliyorum hiçbir kıyafetmde olmuyor hala hamile kotumu ve 4 -5 aylıkken aldığım kazaklarımı giyiniyorum...
nevam köylü halleriyel bile güzel elbiseye ne hacettt

:roflol:
bizimkide yeşil katı yapıyor bildiğin kına al sür kafana kına yak :roflol:

aynen yaa bence açamıyorum ne maillerimi ne faceboku sinir oldum
esra ne muzip gadınsın yafrum ya neye benzetmiş allah seni ne etmeye ....::roflol:naniknanik
bence ek gıda geçişinde oluyor yusufta aynı pervin bir gecesi bir gecesine uymuyor ..
bebenin yoğurduda güzel olur mayalayan aynı el sonuçta içinede bol anne sevgisi dahada güzel olur...
Sağol canım 5. yaş gününü kutlamakta nasip olur inşallah. :içelim:

amin amin inşallah hepimiz görecez o günleri....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…