geçmiş olsun.ömürde kaka yapamadı bugün çok ağladı.zeytinyağıyla karnını poposunu ovdum gaz çıkardı baya ve şimdi sızdı...
canım kesin bi sıkıntısı vardır - dediğin gibi karnı ağırıyodur kakasını yapamıyodur ne bileim çişi yakıyodur var bişiler - sakin ol sabırlı ol
Oyy küçük paşa, kıyamam o avize seyredeni kaydirigubbakcemile3 Çıkarıver kuzum gazını da rahatla inşallah
ayyy çok şükür zor bir uğraştan ve ağlama krizinden sonra kıvanç nihayet uyudu canım çıktı sanki çocuğu kesiyolar nsl ağlamak o öyle bugün üst kattaki kiracı kız geldi acaba nazarmı etti oğlumu boncuk boncuk deyip durdu ben inanırım nazara falan okudum zar zor evire çevire uyuttum umarım uyanmaz
bu damla ise yaradi gibi acti burnunun nefes alabiliyor cok sukur..
dorukcuk uyumadimi hala??ya ne varsa bu avizelerde bizde seviyoz cok..
yusufcukta uyumadı yatağında hala mıkırdanıp duruyor..kızımda uyumadı zaten o uyarttı sinir krizleri geçiriyorum şu anda pijamalarımı giydim tam yatmak için hazırlandım kızım anne su veririmisn sesiyle uyandırdı sıpayı..gerçi oda uyanmaya hazırmış...olan kıza oldu ona bağırdım sinirden...
eminim durumun benden çok iyidir(
alınmadın değil mi? çoğumuz yaşadık aynı şeyi biliyorsundur? ben de evde girmiyorum nevayla takılmak için.
babanemi yoğun bakıma almışlar..nefes problemi varmış..canım çok sıkkın
Sana bennn hiç kıyamam, hıc kıyamam.
Hayatta hersey ınsan ıcın.. hersey ınsana yakısıyor.. oyle dusunme.
oğlum büyüsede birlikte çıkıp kartopu oynasakkk
geçen sene hamileyim diye çıkamadım daha doğrusu çıkacaktım engellendim mami tarafından dışarıda oynayan çocuklara camdan ağlayan gözlerle bakmıştımm( ilk kez kar oynamaya çıkamadığım bir kış geçirmiştim ama bu sene mutlaka çıkacağımmm bayılırım kartopu oynamaya
Anasonda olmalı bu karışımda evrim.Yarasın inşallah.Saol Belmacım.. ınsallah oyledır. Burcu nun onerdıgı karısımı ıcıyorum ıkı gundur de.. rezene,kımyon,ısırgan otu.. Isırganı yazın kendım kurutmustum, ıcmeyı sevıyorum dıye.. sımdı de ona basladık..
Ay canım benim kıyamamama cidden biara bende sut lsun diye neredeyse mok yicek duruma gelmistim, hayir yapiyo deseler yicektim..
Sağol canım Kıvanç ada çok geçmiş olsun size ne yazdı dr?bu arada okuduğum kadarıyla nurdan ve eylemin kuzularında burun tıkanıklığı sorunu varmış
malesef bizdede var benimki sizlerden dahamı kötü bi durum acaba alerjik rinit varmış yavrumda
nefes alırken hırıl hırıl burnu yani burun mukozasında iltihap varmış yünlü kullanma odanı sık sık havalandır dedi ağızdan damla burundan sprey verdi ama pek fayda göremedim hala hırıltı devam ediyor yarın kontrole götürücem bakalım ne diyecek doktor
E aynı yollar bizdede vardır geçtik bu aralar normale döndü maşallah diyemde nazar etmityim. Spreyin adıda tonimer baby canımve sonunda kakasını yaptı:lepi:
ne kadar iğrenç şeyler için çabalıyorum ya
ben bu hallere düşecek kadınmıydım
bi gaz çıkarsın die 10 takla atıyoruz
geçen gün misafirin yanında oğlum gaz çıkardı eşim şöle içten bi ooooh sonunda dedi ay nasıl utandım
Hangi damlaymış bu yaabu damla ise yaradi gibi acti burnunun nefes alabiliyor cok sukur..
Yarasa keşke canım ya.Nurdanın dediği gibi yemediğimiz içmediğimiz bi o kaldı valla.gunaydınn
bugun yıne huzursuzlugu uzerınde. dun pekmezlı su ıctım sut yapan cayı ıctım kalan ayva kompostosunu ıctım oyle das gıbıde olmadım. ecede azcık emuıo bırakıo hele sabah uyanınca almadı kıl oldum anca uyutmaya calısırken 2 saat sonra fılan aldı. memeyı almadı dıe mama yaptım onuda yemedı. yıne hzursuzlugu var uyuturken aglama krızlerı gecırdı aldım ayagıma azck saladım susunca yatagın uzerınde yastıkla pıspısladım uyuduu ama nekadar surer bılmıyorum. hala sallanmak ıstıo ya ne mucadelecı kız bu boyle anlamadım..sanırım o ıctıgım cay onu boyle yapıo aynı bı oncekı gunku hareketlerı .
kaka konusuna gelınce dunden oncekı gun her emmeden sonra yaptı ama 2 gundur tık yok sabahları zeytınyagıda verıorum bısey cıkarmadı beklıorum yıne. dun gece mamada yemedı gecede uyandı 2-3 kez emzırdım herseferınde annesutu alsın dıe cunku karnının cok tok olmadıgını bılıodum.
ılk bebe yogurdumu mayaladım bakalım nasıl olcak .pastorıze sutten yaptım devam mamasından yapmıycam. normalde guzel yogurt mayalarım ayıptır soylemesı ama bbebeımın yogurdu nasıl olur bılmem
eyleeeeeem yarın 5 aylık oluyosunuz -şimdiden tebrikler canım opuyorumnanaktan
Sağol canım Kıvanç ada çok geçmiş olsun size ne yazdı dr?
üç gecedir yusuf böyle 1 saat sabit uyumadık desem...ya unutkanlık dalgınlık onlarıda eklesem ..ama yine gaz sorunumuz hortladı onun için gündüzde durmuyordu tekrar metsile dayandık şimdi uyuyor bakalım bu gece nasıl geçecek...bende monoloğa koşuyorum.geç yatcam kalkmasını bekliyorum emzircem.uyuyp uyanınca salak gibi oluyorum.40 dakikada bir kalkıyor.yarım saat oldu kaldı 10 dakika
bende veremedim kız 70 71arası gidip geliyorum hiçbir kıyafetmde olmuyor hala hamile kotumu ve 4 -5 aylıkken aldığım kazaklarımı giyiniyorum...5 kilo vermiştim ama sütüm azalınca iki gündür çok yedim sanırım 600 gram aldım.ya çok şişkoyum hiç birşey olmuyor.çok çirkin ve bakımsız görünüyorum.moralim sıfır.kilo verenler bir yardım etseniz....
esra ne muzip gadınsın yafrum ya neye benzetmiş allah seni ne etmeye ....::roflol:naniknaniknevam köylü halleriyel bile güzel elbiseye ne hacettt
:roflol:
bizimkide yeşil katı yapıyor bildiğin kına al sür kafana kına yak :roflol:
aynen yaa bence açamıyorum ne maillerimi ne faceboku sinir oldum
bence ek gıda geçişinde oluyor yusufta aynı pervin bir gecesi bir gecesine uymuyor ..gunaydınn
bugun yıne huzursuzlugu uzerınde. dun pekmezlı su ıctım sut yapan cayı ıctım kalan ayva kompostosunu ıctım oyle das gıbıde olmadım. ecede azcık emuıo bırakıo hele sabah uyanınca almadı kıl oldum anca uyutmaya calısırken 2 saat sonra fılan aldı. memeyı almadı dıe mama yaptım onuda yemedı. yıne hzursuzlugu var uyuturken aglama krızlerı gecırdı aldım ayagıma azck saladım susunca yatagın uzerınde yastıkla pıspısladım uyuduu ama nekadar surer bılmıyorum. hala sallanmak ıstıo ya ne mucadelecı kız bu boyle anlamadım..sanırım o ıctıgım cay onu boyle yapıo aynı bı oncekı gunku hareketlerı .
kaka konusuna gelınce dunden oncekı gun her emmeden sonra yaptı ama 2 gundur tık yok sabahları zeytınyagıda verıorum bısey cıkarmadı beklıorum yıne. dun gece mamada yemedı gecede uyandı 2-3 kez emzırdım herseferınde annesutu alsın dıe cunku karnının cok tok olmadıgını bılıodum.
ılk bebe yogurdumu mayaladım bakalım nasıl olcak .pastorıze sutten yaptım devam mamasından yapmıycam. normalde guzel yogurt mayalarım ayıptır soylemesı ama bbebeımın yogurdu nasıl olur bılmem
Sağol canım 5. yaş gününü kutlamakta nasip olur inşallah. :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?