bu arada topiğin en şişko bebişi hala sanırım benimki 8,5 kg olmuşuz boyumuzda maşallah 67cm olmuş ama boyumuza göre kilomuz iyiymiş ama tabi yaşıtlarına göre biraz iri bi bebek dedi anasına çekmiş napak
düzelmenize sevindim güzel haberlerle gelmişsiniz ...gelişiminizede maşallah..
bu arada topiğin en şişko bebişi hala sanırım benimki 8,5 kg olmuşuz boyumuzda maşallah 67cm olmuş ama boyumuza göre kilomuz iyiymiş ama tabi yaşıtlarına göre biraz iri bi bebek dedi anasına çekmiş napak
maşşallah oğlusuna.sonucda yanlız anne sütü almıyomu oglusun.oyuzden şişko sayılmaz.asıl mesele ek gıdaya gectıklerınde bebişlerimize ne cok fazla ne cok az yedırmek.ortasını bulup dengelı beslemek lasım.ısırırım ben onunn yanaklarını
ufff yarama bastıın malesef anne sütü emmiyo mama yiyo benim tosuncuk:çok üzgünüm:
sütüm yetmiyordu bilyorsun benim bebiş kilolu doğdu birden 1,5 kilo falan verdi doktorda mamaya başlamamız gerek dedi mamaya başlayıncada beni istemedi biberondan içmek kolay geldi yavruma zar zor 3 ay boyunca sağıp verdim ama sonunda sağmaklada başedemedim sütüm iyice çekildi şuan çok az geliyor ama beni kesinlikle almıyorsenağlama
ozaman hemen lafımı gerı alıyorum bılmıyodum emzırmeyı kestıgını yanlıs bıse sölemek istemedım özür dilerim canım :çok üzgünüm: ama mamayıda sonucda ayına göre verıyosun fazladan ölçü hazırlamıyorsundur heralde.bu zaten ek gıdaya gırmıyo.anne sütü yetmezse mama takvıyesı sart.benım demek istedıgım ek gıdaya baslayınca olur olmaz cocugu yemeye zorlamak kılo alsın dıe.
nazar degdı topiğimize,artık kımse ugramaz oldu,hadı geziyolar desem havalar buz gıbı herkişler evde napıyo merak edıyom.kızımı banyo yaptım uyuttum 2 saat uyur dıe umut edıyorumkı işlerim bitsim ama burdada ne işim varsa bılemedım
bizde başladık pazartesinden beri günde 6 damla veriyorum demir ilacını - ocak sonu da ist gidecem ailemin yanına annem full tahlil yapar zaten orda bebike ona göre bakarız devam edip etmeyeceğimizibıde ben doktorumuza sordum demır ilacı işini,4 ve 5. ayda bebeklerde ciddi kansızlık oluyo mutlaka içir dedı.bu ay 4 damlayla baslıycam önümüzdekı aya 8 damlaya belkı cıkarırım.6.aydada kan tahlılıyle devam edıp edılmıyecegıne karar vercez.ee kımler kullanıyo demır ılacı
bı düzenlerı olması üzel oluyo.şevvalde sabah kacda uyanıyosa 1.5 saat sonra mutlaka bı şekerleme yapar yarım saat 45 dakka kadar uyanır 1.5 saat sonra öğle uykusuna yatar 1 yada 1.5 saat.böle bi düzen yaptı kendı kendıne.benburdayım - bebiki uyuttum - 5 gündür öğlen uykusuna alıştı saat 1 de deli gibi ağlamaya başlıyodu sakinleştirmeye çalışırken uyuya kalıyodu - şimdi hiç ağlamasını beklemeden 12-1 arası uyutmaya çalışıyorum uyuyo biraz dinleniyo - malım el kola ayak bacak durmuyo sürekli hareket - yoruluyo haliyle
bizde başladık pazartesinden beri günde 6 damla veriyorum demir ilacını - ocak sonu da ist gidecem ailemin yanına annem full tahlil yapar zaten orda bebike ona göre bakarız devam edip etmeyeceğimizi
bugun sutum icin yayla corbasi yaptim bide ayva hosafi kaynattim sogumada.. ecede 2 gunun snund bı lokma sıcızladı . su yogurdu kac saat sonra acıyoruz. 11 bucuk gıbı mayaladım saat 5e gelıo burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?