esracim actim yedirdim sevdi kavanozun yarisini yedi zorlamadim yarina daha kati olmasi icin ugrasicam bakalim petegin alti sicak olur die dusundum ama olmamis
hangi mamayı kullanıyorsun...ufff yarama bastıın malesef anne sütü emmiyo mama yiyo benim tosuncuk:çok üzgünüm:
sütüm yetmiyordu bilyorsun benim bebiş kilolu doğdu birden 1,5 kilo falan verdi doktorda mamaya başlamamız gerek dedi mamaya başlayıncada beni istemedi biberondan içmek kolay geldi yavruma zar zor 3 ay boyunca sağıp verdim ama sonunda sağmaklada başedemedim sütüm iyice çekildi şuan çok az geliyor ama beni kesinlikle almıyorsenağlama
bencede çekilişi geciktirmeyelim....aklıma gelmısken sölim engec paartesı yapalım şu cekılısı.anca hedıyrler alınıp yollanır.malum havalar soguk ve bebeklerımız var.nezaman fırsat bulcaz ne zaman alcazda yollıcaz.ayyy heycan yaptımm kaydirigubbakcemile2
ozaman hemen lafımı gerı alıyorum bılmıyodum emzırmeyı kestıgını yanlıs bıse sölemek istemedım özür dilerim canım :çok üzgünüm: ama mamayıda sonucda ayına göre verıyosun fazladan ölçü hazırlamıyorsundur heralde.bu zaten ek gıdaya gırmıyo.anne sütü yetmezse mama takvıyesı sart.benım demek istedıgım ek gıdaya baslayınca olur olmaz cocugu yemeye zorlamak kılo alsın dıe.
derya uzgunum yogurdum sulu olmus ama yedi
Bebeğime ek besinler vermeye ne zaman başlamalıyım?
..
bende zaten mavişe bunu anlatmak istemıstım,yoksa emzırmedıgını bılmordum kı yazdıgım gıbı mama,süt yetmıyorsa şart,ek besıne gırmıyo yani.hangiabur cubura asla alıştırmayın cipsti çikolotaydı ...birde yemediği şeyi zorla yedirmeyin zamanı gelince öylebir yiyolarki....küçük yaşta yağ hücreleri çok genişlerse ömür boyu kilo problemi yaşarlar....dengeli beslenme çok önemli...
Bizim arkadaşların ineği var. Bir gün inek soğan tarlasına dalmış. Talan etmiş soğanları. Sütü satamamışlar kaydirigubbakcemile3Diyeceğim o ki, soğanı abartmamak lazım
Buse'yi gece çok zor uyuttumkafamçokkarıştıSabah kestirmesini de yapamadı yavrum, çok huzursuzdu sabahtan berimafoldumbenBen de Metsil'e dayandım. 1 gibi babası bir taraftan ben bir taraftan zor uyuttuk. Arada çığlıklar atıyor, tekrar tekrar uyutuyoruz. Umarım sadece gazdır:1no2:
Bir taraftan da Osmanlı Tarihi çalışıyorumkafamçokkarıştıHep gıcık gelmiştir tarih banaÇok üzgünüm çoookTarih bilmeyen bir biyoloji öğretmeni olmam, biyoloji bilmeyen bir biyoloji öğretmeni olmamdan daha önemli niyeyse devlet içinklava:
saol tatlım bize doktor serum fizyolojik,siozwosan diye bi sprey birde ağızdan damla zyrtek diye onları verdi
Çok geçmiş olsun tekrar dr dan iyi haberlerle dönmüşsünüz gözünüz aydın.Senin bıcırık kaç doğumlu :))bu arada topiğin en şişko bebişi hala sanırım benimki 8,5 kg olmuşuz boyumuzda maşallah 67cm olmuş ama boyumuza göre kilomuz iyiymiş ama tabi yaşıtlarına göre biraz iri bi bebek dedi anasına çekmiş napak
Bende bende.Bugün sütüm için koca bir tabak pırasa götürdüm. Aslen pek hoşlaşmam kendilerinden
Acep kimdir kimdir?Posta gazetesinin Ege ekinde bir köşe yazısı okudum. Yazarın üslubu çok tanıdık geldi nedense. Yakın bir arkadaşımı dinliyormuş izlenimi bıraktı bende. Beğendim..Takipçisi olacağım bundan sonrayerimseniben
o hastalanmasında gerisi boşbizde aptamil armutlu portakallıyı beğendik ama hala iki bilemedin üç çorba kaşığını zor yiyor ...elma şeftaliye 1 tane bebe bisküvisi kat dene
niye bıkalım sorunlar paylaşıldıkça azalır ...
ya hadi bakalım adacık alkisalkisalkis
neden iğrenç olsun daha doğrusu konu bebek olunca neden olsun dimi yerimseniben..
hayırlı olsun kediciYaklaşık 1,5 aydır üzerinde çalıştığım proje bitti gibi..
Bu gece kızımı uyuttuktan sonra son eksiklerini tamamlayacağım veee bir sonraki işe kadar tüm vaktim yavru kuşumun olacak kaydirigubbakcemile2 Nerden baksan bir hafta sürer boşluğum. Çok mutluyum opuyorumnanaktan
bazen bnada öle oluyo .ama burasıda olmasaydı ne yapardım die de düşünüyormtopıge dadandım kımsecık yok feyste kımse yok msnde kımse yok evde yanlızım aglıycam sımdı((
pütürlü lunca nolurkikızlar bebişler gunde kac kez kak yapıyo.şevval 1 kez yapıyo bazen 2 kez.ama hala sırtımıza cıkıyo cogu kakamız ve gayet kıvamlı.pütürlü degıl boza kıvamımı desem bıraz dahamı koyusu desem öle yanı.yesılımsı gözüküyo ama ıslak mendılle sılınce sarı oluyom mendıle sürülen renk
doktora sormayı hmal etme bzede yaz merak ettmkakadan bahsederken kızım azönce kaka yaptı ve kakasında siyah iplik gıbı bıse vardı 2 tane.böle küçük 2 cm kadar.resmen kesık iplik gıbı.yarın hemen doktoru arıycam.kurtmu dıe baktım degıl,bildiğimiz siyah iplik gıbı.acaba dedım iplik falan yuuttuda kakadanmı cıktı.şimdi nette arastırdım bıkac kişininde basına gelmıs cocuk doktorları cvplamıs,demır ilacındandır dıe.dun vermeye baslamıstım ama 8 damla degılde 4 damla bırazda muz taddırmıstım..
bzde bölyz ne isttediklerni bilmyolar bazen2 gündür uyumuyor Doruk efendi. Akşam uyutma çabalarım cinnet seviyesine çıkarıyo beni. Gündüz de pek uyumadı. Bu akşam da baktım direniyor - oysa uykusu var - aldım salona yarım yamalak dizimi izledik. (bacağımı da izledik) Şimdi koltuğun üstünde avizeyi inceliyor. Manyak çocuğum benim.
İşin aslı azcık gazı var, bugün kaka da yapmadı. Ondan huzursuz. Artık naralar atmaya başladı yavaştan. Ben gideyim.
ben hç şikayetii yazmıyım hep aynıymışayyy çok şükür zor bir uğraştan ve ağlama krizinden sonra kıvanç nihayet uyudu canım çıktı sanki çocuğu kesiyolar nsl ağlamak o öyle bugün üst kattaki kiracı kız geldi acaba nazarmı etti oğlumu boncuk boncuk deyip durdu ben inanırım nazara falan okudum zar zor evire çevire uyuttum umarım uyanmaz
seninkide tonmer mibu damla ise yaradi gibi acti burnunun nefes alabiliyor cok sukur..
oğlum büyüsede birlikte çıkıp kartopu oynasakkk
geçen sene hamileyim diye çıkamadım daha doğrusu çıkacaktım engellendim mami tarafından dışarıda oynayan çocuklara camdan ağlayan gözlerle bakmıştımm( ilk kez kar oynamaya çıkamadığım bir kış geçirmiştim ama bu sene mutlaka çıkacağımmm bayılırım kartopu oynamaya
gecen sene yılbasında yagmıstı buraya kar. bakalım bu sene nolcak
doktordan geldik oğlumun heryerine baktı kulak burun boğaz ciğer hiçbirşeyi yokmuş çok şükür
burun hırlamasındaki sorunumz epey düzelmiş geçen gittiğimde burun mukozası iltihaplı demişti o geçmiş
burun içindeki solunum yeri biraz darmış ve bebişler henüz daha yeni yeni nefes alma tekniklerini öğrendiklerinden dolayı hırlama oluyormuş tabi birazda alerjik bi durum söz konusuymuş büyüdükçe düzelir dedi. şimdilik okyanus suyunu kullanmaya devam et dedi ve tabi yünlü şeyler kullanmayacakmışım odayı sık sık havalandıracakmışım neyse biraz rahatladım
bu arada topiğin en şişko bebişi hala sanırım benimki 8,5 kg olmuşuz boyumuzda maşallah 67cm olmuş ama boyumuza göre kilomuz iyiymiş ama tabi yaşıtlarına göre biraz iri bi bebek dedi anasına çekmiş napak
nazar degdı topiğimize,artık kımse ugramaz oldu,hadı geziyolar desem havalar buz gıbı herkişler evde napıyo merak edıyom.kızımı banyo yaptım uyuttum 2 saat uyur dıe umut edıyorumkı işlerim bitsim ama burdada ne işim varsa bılemedım
Buse'yi gece çok zor uyuttumkafamçokkarıştıSabah kestirmesini de yapamadı yavrum, çok huzursuzdu sabahtan berimafoldumbenBen de Metsil'e dayandım. 1 gibi babası bir taraftan ben bir taraftan zor uyuttuk. Arada çığlıklar atıyor, tekrar tekrar uyutuyoruz. Umarım sadece gazdır:1no2:
Gazdır canım inşallah. 40 ı çıkınca rahatlıyonuz diyenler yalan söylemiş demiiBuse'yi gece çok zor uyuttumkafamçokkarıştıSabah kestirmesini de yapamadı yavrum, çok huzursuzdu sabahtan berimafoldumbenBen de Metsil'e dayandım. 1 gibi babası bir taraftan ben bir taraftan zor uyuttuk. Arada çığlıklar atıyor, tekrar tekrar uyutuyoruz. Umarım sadece gazdır:1no2:
Bence bir şey bilmeyen bir hükümet yanlısı olman daha da önemliBir taraftan da Osmanlı Tarihi çalışıyorumkafamçokkarıştıHep gıcık gelmiştir tarih banaÇok üzgünüm çoookTarih bilmeyen bir biyoloji öğretmeni olmam, biyoloji bilmeyen bir biyoloji öğretmeni olmamdan daha önemli niyeyse devlet içinklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?